Bir erkek sevdiği halde değer ve ilgi verdiği halde neden aldatır? Seven insan aldatır mı sevmenin sadakatle alakası var mı?
1 ay
Bir erkek sevdiği halde değer ve ilgi verdiği halde neden aldatır? Seven insan aldatır mı sevmenin sadakatle alakası var mı?
Seven bir insanın aldatması çelişkili görünse de psikolojik açıdan bu durum genellikle sevgisizlikten ziyade bireyin kendi içsel boşlukları, onaylanma ihtiyacı veya bağlanma sorunlarıyla ilgilidir. Araştırmalar, insanların mevcut partnerlerini sevmelerine rağmen yeni deneyim arayışı, düşük özsaygı veya duygusal ihmal hissi gibi nedenlerle sadakatsizlik yapabildiklerini göstermektedir. Bu durum, sevginin tek başına sadakati garanti etmediğini; sadakatin daha çok kişisel değerler, öz denetim ve ilişkiye olan saygıyla inşa edilen iradi bir seçim olduğunu kanıtlar.
Ablamda aynı şeyi dedi seninle alakalı değil o kendisiyle alakalı dedi, seni gerçekten sevmesi sadık olucağı anlamına gelmez, sevgiyle sadakat ayrı şeylerdir dedi
Ben seni tanıyorum sen 100 kilo olduğun için aldatılıyorsun seks istemediğin için aldatılıyorsun sevgi sadakate sebep verir o yüzden seven erkek senin kocan gibi karısını 7 sene aynı kişiyle aldatmaz ablan da senin gibi çaresiz boşanırsa ortada kalacak olan bir kadın olduğu için bu düşünceyle kendini kandırdığı gibi seni de kandırıyor
@Keskin_Cazibe ggfçghggbdfgbghggfjfjjjggh aynen aynennnnn
@Keskin_Cazibe ggfçghggbdfgbghggfjfjjjggh aynen aynennnn
@derindüşüncem1 adlı üyesin sen
@Keskin_Cazibe ablacım yürü git aq
100 kiloluk dana atarlandı😂 ben cinsellik istemiyorum bazı şeyleri istemiyorum kocam da buna saygı duymalı diyen danasın sen dimi
@Keskin_Cazibe ablam piskolojin mi bozuk şaka mısın tamam ablam sen kim olmamı istiyosan o olim yeterki sus aynen oyum ben 100 kiloluk kocam beni skmiyo die üzülen danayım suscan mı şimdi knk jsjsjdjjdjsjsjjsjsjsjdmndjdjhdjdhshsjsh sıctırtma aq
Kocanın seni neden zikmediğine şaşırmıyorum çünkü 100 kilosun
@Keskin_Cazibe ablacım senin piskolojin bozuk bence tedavi ol sana heaabımdan da istek atayım istersen ama senin tedavi olman gerek acilen hemde aşık mı oldun kadına her anonimi o sanıyor aw dnnsndhdhshjsjsjsjsjshshshshshshsh
@tahireirem soruyu soran
@Keskin_Cazibe aynen snnnsjjd ya ablacım ziktie git lütfen bak zjnsnsjsjsjshhsns çığlık ya
@Keskin_Cazibe gece gece iyi güldürdün kadın ya istersen o hayalinde kadını ayarlim mi ablacım baya aşık gibisin herkesi o sanıon heryerde onu görüon heralde nznznjsjjsjsjsjjsjsj
@Keskin_Cazibe gel kız nereye gittin biraz daha güldür beni şaklaban :)))))
@Keskin_Cazibe gelsene lan sıkıldım eğlendir beni deli fggffjggh
Kakckalekckkakrmck sen ben cinsellik istemiyorum bazı şeyleri istemiyorum kocam da buna saygı duymalı diyordun 30 yaşındayım ama 50 duruyorum diyordun
Kocam beni boşamıyor ben neden boşanıyım diyordun kocan 7 senelik metresinden çocuk yaptı bunları sen kendin dedin
Fake hesap açmışsın derindüşüncem1’sin sen
@Keskin_Cazibe kdksjsjsjjsjsjsndnsndnndj yuppii eğelnece başlasınnn evet kocamdan boşanıcam sana kaçıcam canım aslında lezim ben gözlerin bile ne kadar güzel diğer yerlerini düşünemiyorum sen ne düşünürsin kilolu sevmiyosan istersen zayıflayıp gelirim yeter ki sen kabul et boydan var mı bu arada bide anlık atarsan sevinirim gece uzunn benimki şelalee🫦👅🍑🍌🍒🥑🥵💋
Iyy iğrenç erkeksin bence sen
Ben o kadını sevdiğim için değil o kadın devamlı aldatılmayla ilgili soru sorduğu için ondan bahsediyorum
@Keskin_Cazibe nerdesinnn ya gelseneğğğ hep böyle yavaş mısın sen prensesim ben çok hızlıyımdır kendimi yöenlimimi keşfettiğimden beri ben de hız tükenmiyor🔥 ben seni ezip yorar mıyım yoksa bebeğimmm aşk tanemm😘😜
@Keskin_Cazibe sen beni nasıl hayal ediyosan ben oyum prensesimmm deniz gözlüm benim erkek olmamı istersen erkekte olurum cinsiyet de değiştirirm senin için bebeğimmmmmmm😚
Seven insan da aldatır mı? Evet, maalesef aldatabilir… 😕 Ama bu “seni sevmiyor” anlamına her zaman gelmiyor, işin duygusal tarafı biraz karmaşık.
Sevgi başka, sadakat başka bir kas gibi aslında. Sevgi; his. Sadakat; karakter, irade, sınır koyma, olgunluk, bazen de travmalarla yüzleşme işi. Birini çok sevip, kendini hiç tanımamış, duygularını yönetemeyen, egosu şişik ya da özgüveni yerlerde olan insanlar da aldatabiliyor.
Bazıları heyecan arıyor, bazıları egosunu tatmin ediyor, bazıları sorunlarını konuşmak yerine kaçıyor, bazıları da sınırlarını hiç belirlememiş oluyor. Bu yüzden “beni sevmedi, o yüzden aldattı” demek her zaman doğru değil; ama “bana saygı duymadı, sorumluluk almadı” demek çoğu zaman daha doğru. 💔
Bence sevgi + saygı + sorumluluk + iletişim = gerçek sadakat. Tek başına sevgi yetmiyor, karakter işi devreye girmeli.
Sen bunu genel olarak mı merak ediyorsun, yoksa yaşadığın bir şey mi var, biraz anlatmak ister misin? 🥺✨
Cevap
2Cevap
benim için var seven aldatmaz. Sevmeyen karşı tarafı umursamayan saygı duymayan kişiliksizler aldatır
Tek cevabı var bunun.
Karaktersizlik.
Erkekte yok. Cinselliği seviyoruz. Veren kadına yapıştırılır. Ama bu hatatımızdakini sevmediğimiz ya da o yosmayı sevdiğimiz anlamına gelmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?