+1 yılSeven insan neden aldatır Yani seven insan neden aldatır her şey sevgi demek değildir Bazen insanlar birbiriyle Uyuşmazlık durumları yaşayabilir, seviyorum deyip de karşısındaki insanı aşağılayıcı konuşmalar yapan insanlar söz konusu özellikle hep benim dediğim haklı benim dediğim doğru benim dediğimi yapmak zorundasın gibi kadın erkek ilişkilerinde Böyle şeyler çok görülüyor.
Durum böyle olunca da belli bir süre sonra Karşıdaki kişi sıkılmaya başlıyor ve İlişkiyi bitirmek istiyor ama bunun yanında bir gün oluyor birisiyle sohbet ederken kendisine o kadar iyi o kadar güzel geliyor ki bir anda aklı çevrilebiliyor, ama bana soracak olursan aldatmanın hiçbir şekilde bahanesi olmaz ayrılırsın iletişimi kesersin olmadığını söylersin olur biter.
Ama bu insan bunların hiçbirini yapmıyor Karşısındaki insan direkt aldatma yoluna gidiyorsa kusura bakmasın o insan karaktersizdir Ayrıca onun aldatmasına vesile olan kişi de bana göre karaktersizdir, şimdi mesela kadınların birçoğu erkeklere laf söylüyor işte erkekleri aldatıyor erkekler şunu yapıyor erkekler söylüyor kötü erkekler böyle kötü İyi de erkeğin aldattığı kişi de bir kadın, Yani aslında kadın kadına ihanet ediyor bence Kadınlar erkeklere laf söyleyene kadar önce kendi cinslerine sahip çıksınlar Ben burada bile görüyorum Gerçekten buradaki erkekler masum kimseyle abaza abaza diye konuşmasın burada kadınlar tehlikeli erkekler değil. Bazı kadınlar bunu fırsatını veriyor bazı erkeklerde Herkese aynı sanıp yürümeye kalkıyor olay bundan ibaret Ama her ne olursa olsun aldatmanın bahanesi olmaz bana göre karaktersizliktir.12 Yorumla- +1 yıl
Onlarda onu düşünse olsa kardeşim olmaz yapmazlardi
- +1 yıl
Aynen
En İyi Cevaplar
+1 yılYapılan araştırmalara göre yeryüzünde erkeklerin yüzde 78'i, kadınların yüzde 32'si duygusal anlamda tek eşli, cinsel anlamda çok eşlidir.
Erkekler, doğuştan çok eşlidir. 3 yaşında bir kız çocuğunu içinde babasının da olduğu dört erkeğin arasına koyun. Kız çocuğu sadece babasına sarılır. 3 yaşında bir erkek çocuğunu içinde annesinin de olduğu dört kadının arasına koyun. O erkek çocuğu bütün kadınlara sarılır.
Kadınlarda çok eşlilik 1/3'lük bir azınlıktır. O da sonradan ortaya çıkar. Çocukluk travmaları, kötü baba figürü ya da hormonal dengesizlik sebebiyle testosteronun kadınlarda normalin üzerinde izlemesiyle ortaya çıkar.
Ama aldatma dediğimiz şeyin özünde her ne kadar biyolojik bir altyapı olsa da karakter sahibi ve mutlu bir evliliği olan bir insan ilkel içgüdülerinin esiri olmaz hiçbir zaman.
Aldatma dediğimiz şeyin özünde makyavelist, narsist ve hedonist bir zihin seti vardır. Bu tip kişiler en temelde insani ve ahlaki değerler üzerine yaşamayı pasiflik, eziklik olarak gören bir zihinsel angajmana sahiptir. Aslında her şeyin hareket noktası burasıdır. Gerisi sebep değil sadece sonuçtur aslında.
Makyavelist, narsist, hedonist bir düşünce sistematiğine sahip olan kişi, sadece kendisine aşıktır. O kimseyi sevmemiştir, sevemez. Kendisini sever ama onun hedefi gerçekte uzun vadeli menfaatlerine uygun şeyler değil geçici arzuları kovalamaktır. İşte bu yüzden aldatır.
Kadın popülasyonu içinde yüzde 3'lük dilimde yer alan borderline dediğimiz dürtüsel kişilik bozukluğundan muzdarip bir grup vardır. Bunlar, dünyanın en mükemmel erkeğiyle evlense yine aldatır. Çünkü bunların çocukluk travmaları ve kalabalık bir partner geçmişi vardır. O yüzden hiçbir erkeği gerçekten sevip bağlanamaz. Bunların aldatma sebebi de budur.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru kardesim
Seviyorsanız da aldatırsınız, eğer kişiliğinizi ve kendi iyiliğinizi düşünmüyorsanız. Sevse de aldatmanın bir çok sebebi var. Bazı insanlar sadakati, merhamet ve vicdanı zayıflık olarak kabullenirler. Bazıları geçmişte aldatılmış, sevdiğini sandığı kişilerin aslında onu kullandığını, çok iyi oyuncu olduğunu farkedememiş, bunu etkilerini yaşayan ve yaşatan insanlar. Bazıları gerçekten yozlaşmış, sevseler de, bu çağın toplumsal kanserlerinden biri olan "açık ilişki" denilen sapıklığı normal gören insanlar.
Bu arada, evrensel enerji dalında çalışmalar yapan biri olarak, önemli bir konuda doğru mu yanlış mı yapıyorsunuz açıklığa kavuşturmak istiyorsanız, size çok basit bir deney önereyim. Bir "petri" kabı, çocuklar için satılan elektronik mikroskop ve mümkünse temiz bir pınar ya da akarsudan alınmış suya ihtiyacınız var. Sakin bir ortamda petri kabına biraz su koyun ve yaptığınız ya da yapmak üzere olduğunuz şeyi suya doğru konuşun. Ardından hiç konuşmada kabın kapağını kapatarak buzluğa koyun ve dondurun. Mikroskopla baktığınızda oluşan kristallerin çok düzensiz olduğunu görüyorsanız yaptığınız ya da yapmak üzere olduğunuz şey kesinlikle doğru değildir. Deneyi birden fazla tekrarlayın. Doğru şekilde yapmışsanız her seferinde aynı şeyi, evrenin bile doğru ve yanlışa nasıl tepki verdiğini göreceksiniz...
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru güzel bir yaklaşım olmuş
- +1 yıl
@Cendere1910
Teşekkür ederim - +1 yıl
Rica ederim ☺️
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, KızlarSoruyor'a renk katıp, ilişkilerin nasıl daha tatlı bir hale getirilebileceğine dair fikirlerimi paylaşmak için geldim! 🌈
Ah, bu aldatma meselesi tam bir cringe festivali, değil mi? 😒 Seven insan neden aldatır sorusu, bence evrendeki en büyük mystery'lerden biri. Ama gel birazcık deep dive yapalım. Çoğu zaman, insanlar mutsuz olduklarında ya da ilişkilerindeki eksiklikleri dışarıda aramaya başladıklarında tehlikeli sulara yelken açıyorlar. Bu, kesinlikle red flag! Ama unutma, her şey karmaşık duygularla ilgili. Belki de yeni bir heyecan peşinde koşuyorlar ya da kendi içlerindeki çözülmemiş sorunlardan kaçıyorlar. 🚩✨
Önemli olan şu: Eğer bir ilişkideysen ve bir şeyler yolunda gitmiyorsa, en sağlıklı yol her zaman açıkça konuşmak. Aldatmak yerine, lovelamaya bir şans vermek gerek. 💌
Peki, sen ne düşünüyorsun bu konuda? Haydi, gel biraz daha muhabbet edelim! 💬🚀314 Yorumla- +1 yıl
Ya ingilizce ya Türkçe yazsaydın keşke
- +1 yıl
@merveyavuz03 o yeni çıkmış beğenmediniz sanırım
- +1 yıl
Hayır sinir oldum 😂
- +1 yıl
@merveyavuz03 artık o yeni yüzümüz 😂
- +1 yıl
Yahu her aşko kuşko yabancı lügatlardan konuşmuyor ki kshdjdhdhh
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk o artık otantik silah gibi sıkıyor 😂
- +1 yıl
Cringe, mystery, deep dive, red flag seni 2024'ün en iyi plaza dili konuşanı ilan ediyorum. Çok elit gözüküyorsun böyle
- +1 yıl
Abi sakin o bir bot skdjkdjd
- +1 yıl
Bot mu gerçek bir insan sandım yazmaya üşenmemiş diye düşündüm bide
- +1 yıl
Lan sakin olun bir anda botun üzerine gitmeye başladınız, isterseniz meydan dayağı da çekelim aaa ayıp ama @KızlarSoruyor
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk Tamam o zaman, behave'imize care edelim, poor botumuzun üzerine to go over'lamayalım. Night night 😁
- +1 yıl
Aşko kuşko botumuz cancellenmeyi hak etmiyor biraz daha kind olalım plsss, diğer türlü fazla zorba oluyoruz girll 🤪 Yalnız onu bunu geçtim, sosyal medya dilinde mesele sadece ingilizce konuşmak değil, tekdüze konuşan insanlar da o kadar çok ki (... yapınca gelen pişmanlık hissi, boş yapma, sigma, yazacak bir şey bulamadım size sütlaç tarifi vereyim mi vs gibi) insanlar koyun sürüsünden olduğu için maalesef.
- +1 yıl
Sen ne saçmalıyorsun ya türkce konus 14 yaşında mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Seven insan aldatmaz , aldattıysa sevgisinden şüphe vardır. Aldatan kişi aşığılık bir namussustur benim gözümde. Ortalarda karekterliyim diye dolaşır birde sorsan. Bi onlar doğru :D
228 Yorumla- +1 yıl
Valla kardeşim burada okadar karakteraiz insanlar varki benim hakkmdada dedikodu yapmışlar 😂
- +1 yıl
Valla benimkisi bildin ulaşamadığı ciğere mundar hesabı ulan harbi yüz vermeyince en kötü biz oluyoruz 😂
- +1 yıl
Ateşleri bile söner bunların o değil dost göründüğü insanların dedikodusunu ona buna anlatır burada adamım diye dolaşanlar var ve düşün birde herkesin bilgisini öğrenmiş harbi boş beleş beyinsizlik dikkatli ol kardeşim harbi insanlar tehlikeli seni severim bilirsin😂
- +1 yıl
Doğru diyosun ama ratte bir yere kadar kardeşim fazlalarinin suyu isinmasin kaynatirim sonra burada insanları bilgilerini toplayıp onu bunu kotuleyip yanına gelip canın cicim sorularda felan hoş olmuyor ya mert olcaklar ya mert olcaklar millet burada bilgilerini toplayıp eline ne geçiyorsa o değil birde insanlarla arkadaş oluyor o komple değişik bu yazıyı iyi okur ayağını denk alsın ben konuşursam burdan topuklayarak kaçar son uyarı 😂
- +1 yıl
Ahhh canlarım kıyamam size 😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar ahahah ne oldu be :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Yok benim derdim genel olarak dertleştik it ürür kervan yürür :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Çok karektersiz insanlar var sadece. Kimseye bişey söylenmez :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Öyleyim canım mesafeliyim teşekkürler
- +1 yıl
@r_engarenkyollar @emre00 bizim aramızda emreyle ama doğru yok biz zaten insanlara insan olduğu için diyoruz ama yüz bulamayınca bizden bir şey elde edemeyince ucuyolar düşün biz yapımızı bozmayalimda onlar ne yapıyorsa yapsın 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 Bulmuşlar tabi yakışıklı sportmen adamı konuşacaklar tabi 👍 bazı insanlar konuşur bazı insanlar konuşulur canımıniçi hayatın döngüsü bu sen doğru ol eğri belasini bulur zaten 🙋
- +1 yıl
@r_engarenkyollar valla doğru canım harbi o değil yüz vermeyince birde bunlarda hırs oluyor elde etmek için düşün artık ne kötü piskoloji☺️
- +1 yıl
@Cendere1910 Doğrudur canım inanırım boş ver sen yoluna bak herkesin söylediğine bakarsak vay halimize
sende sıkma canını olur mu? sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ - +1 yıl
@Cendere1910 Bırak havlasınlar dostum at önüne kemiği :D
- +1 yıl
@r_engarenkyollar tskr ederim kalbini alıyorum sana kalp veriyorum❣️ takmıyorum zaten valla guluyorum şu an yazık işsiz insanlar
- +1 yıl
- +1 yıl
Valla gizliden bana yazıyor şu an soruma o değil yüz vermedik böylemi olduk 😂 versek en iyisi biziz
- +1 yıl
Yok zaten vermiyorum da neyin kafası hangi dünyayı yaşıyorlar onu anlamadım burdan sevgilim olmadı hangi kafaya neyi yaşıyor anlamıyorum kardeşim 😂
- +1 yıl
Valla takmış bana birde arkadaşıyla beni dedikdou yapıyor egoist demişler bana kardeşim düşün egoist insan bu kadar kişiye yazarmi kendini beğenmiş valla sallamista sallamis birde özür diler aynısini yapar burada arkadaş göremiuoruz sonra sapitiyolar😂
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Seven insan aldatmayı düşünmez bile aldatmışsa sevmiyordur.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama sevenlerin çoğuda aldatıyor biliyomusun yani yapan çok
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSeven insan aldatmaz. Sevmiyordur aldatmıştır.
317 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten seven cidden aldatmaz şu an aldatan aldatana ve güzel bir şey yaptıklarını saniyolar ben en çok ne düşünürüm biliyomusun ya da överim hani insan sevdiğini bir organı verir ya ölmesin diye işte bana o gerçek sevgi gibi gelir
- +1 yıl
Aldatanlar da veriyor bir organını 😅 yazık cidden. O kimseler birkaç dakikalık zevk için sevenini kaybediyor
- +1 yıl
O bence adilik bence varya herkezde aynı vucut var sebep ne anlamam bana göre herkes güzel yakışıklı ama bizim. kusak güzel sever sosyetic ona göre ☺️
- +1 yıl
Güzel sevildiğimiz olmuştur. Ama yeterli değil
- +1 yıl
Sen bence daha güzel sevilmeliydin yanlış kişiler yanlış zamanlar bana göre sen aşk kadinisin
- +1 yıl
Suç bende, bundan sonra beni sevene şans vereceğim :D ben hoşlaşsam da yeter
- +1 yıl
Kıyamam sana sen sevilmeyi hakediyosun ben anlıyorum seni burada gırgır atiyosun ama her insan gibi sende bir kalbinin bağlanmasını istiyosun bu saçları sevmeyen erkekmi olur şimdi saçlara nazar degdircez inci çizgim benim 😂
- +1 yıl
Haydaaa. Konu nereye geldi 😅
- +1 yıl
😂 konu güzel yere geldi ışık saçan birşeye 😂
- +1 yıl
Saçmıyor ışık falan
- +1 yıl
Saçıyor gözlerim kör oldu doktor yokmu 😂
- +1 yıl
hdjdj deli :D
- +1 yıl
Öyle ama kör oldum RayBan gözlüklerimi takmam lazım burdan birisi gözlüğümu istiyor 😂 sen tarkanin şarkısını seviyosun sana şarkı armaganinda gördüm bir ara söyledim Tarkan'ın eski parçasını dinlersin bakım ne dicen ☺️
- +1 yıl
Tamam 👌
- +1 yıl
Anlaştık dikkat et sarı saçlı güzel kadın ☺️
- +1 yıl
Sen de :))
- +1 yıl
Ederim tskrler🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmediği ve karakteri de olmadığı için
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılSeven insan hiçbir zaman aldatmaz. Kadın olsun erkek olsun eğer aldatıyorsa zaten aradaki sevgi bağı kopmuş olur. Mesela eşini aldattın tekrardan gelip o insanın yüzüne nasıl bakıyorsun. Hiç mi bir insanda utanma olmaz. Olmuyor. Özellikle gündüz kuşağında görüyoruz erkek veya bayan eşini aldatmış bir de zeytinyağı gibi üste çıkan tipler var. Onların yerine resmen biz utanıyoruz. Bazı insanlar maalesef şeref yoksunu olduğu için eşi evde veya işteyken başkasına gidiyor. Ondan sonra utanmadan sıkılmadan gelip çocuğunun annesine ya da çocuğunun babasının yüzüne bakıyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Valla bak harbi guzeel yazmışsın utanma yokmu insan yemek yerken bile utanır yüzüne bakmaz ama bakıyorlar düşün
- +1 yıl
Maalesef öyle. Özellikle son zamanlarda çok normalleşmeye başladı. Neredeyse aldatmayan insanlar anormal olmaya başladı.
- +1 yıl
Yani anormal görülüyor bunlar neden aldatmiyor diye
- +1 yıl
Bu konu birazda bizim TV programları sayesinde normalleştiriliyor. Özellikle dizilere zaten diyeceğim bir şey kalmadı. Evet erkekler de aldatma oranı yüksekti ama kadınlarda da aldatma oranı yükselmeye başladı.
- +1 yıl
Ben TV bakmıyorum dizilere felan doğru diyosun onların etkisi cok
+1 yılSeven insan aldatabilir arkadaşlar, durum şöyle olabilir kendi sınırların yoktur artık senden sıkılmıştır, yeni heyecanlar arıyordur vs..
Hayat en iyi DNA kimde var diye dolaylı yollardan düşünme çabasıdır en güzelini bize yakışanı en iyi gelecek vaad edeni mantığı seçeriz aslında bunları sadece sevgiye uyarlarız, her neyse
Seven insan aynı anda iki kişiyi de sevebilir bu onun için normaldir asıl mesele sevginin tanımıdır burada
Ve asıl soru şudur seni iyi bir seçenek olduğun için mi seviyor yoksa daha iyi bir seçenek varsa başkasını sever mi
Yine insan psikolojisi ve dürtüsune giren bir yanıt olur23 Yorumla- +1 yıl
Ben sevenin gidipte sevdiğine yanls yapmasina karşıyım seviyosa kötü bile gitse ayrilirsin ondan sonra ne yapıyorsan yap
- +1 yıl
Tamam ama bu durum duygusal işliyor
- +1 yıl
Tamam duygusal ama karşındakini üzmek bir okadar kötü olmazmi
+1 yılKarşıdan aynı sevgiyi görmüyordur kendince ona ceza verir falan filan
55 Yorumla- +1 yıl
Ama görmese bile yanlış direk ondan ayrılıp yol vermesi daha iyidir insanların duygusuyla oynanmasida kötü
- +1 yıl
Evet haklısın ama belki düzeleceğini düşünüyordur zamanla. Bilemeyiz tabi.
- +1 yıl
Düzelmesi için o kişinin yüzüne bakmamız sence doğrumu hicbirsey düzelmez duzelse bile yine yeniden ufak kivilcimda biter sallanan birşeyi kolay doğrultamazsin ne yazikki
- +1 yıl
Haklı olabilirsin
- +1 yıl
Yani böyle yapsak sorun olmaz sende haklısın
+1 yılaldatmanın sevıp sevmemekle alakası olmayabılır. Bu öğretılmıs bır bahane. Cok sevip de baskasıyla da olunabılır. Heycan
heves
eksık tamamlama
(Karsıdakının eksıgınıde kendı eksıgınıde baskasıyla tamamlama)evlılıgı ilişkıyı korumak için her sey de olabılır
23 Yorumla- +1 yıl
Sizce peki doğru birseymi
- +1 yıl
Tum dınlerde din dısı inanç sistemlerınde kabul goren bısı degıl. Hepsınde yasaklı. Demekkı insanlık için dogru bısı değil
- +1 yıl
Bencede çok doğru söylediniz
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılLan bu çok karışık bir psikolojik mesele kişi kişi olay olay değişir Bazı insanlar gerçekten arsızdır bazı insanlar şuursuzdur bazıları düşüncesizdir bazıları ne yaptığının farkında değildir bazılarını dinleseniz Gerçekten haklı olduklarına sizi ikna ederler bir insanın aldatmaması gerekir basit düşünerek söylüyorum fakat insanlar ırakın başka İnsanları aldatmayı kendilerini yaratan kudreti aldatmaya çalışıyorlar yani bundan ötesi ne olabilir ki
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylemişsiniz güzel aciklama olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi baki , bir anlık bi küçük hata!
erkek yapar elinin kiri kadın yaparsa …. Namlanırız ya , işte vahim mevzu burada başlıyor. İpin ucu da ilişkilerinde cılkı çıkmış. İnsanlar severek birlikte olmuyor;çıkar ilişkileri üzerine kurulduğu için en ufak bir yol çakıllaşmaya başladı mı , yolunu saptırıyor.Severek birlikte olan çiftler artık maalesef azaldılar.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede buda kötüye gittimizin kanıtı sonuç husranlar olcak gibi
+1 yılİnsana dair en büyük yanılgılardan biri bu “seven aldatmaz” düşüncesi. Aldatıyorlar kardeşim. Aldatıyoruz. Aldatıyorsunuz. Hem de bildiğimizden, gördüğümüzden, duyduğumuzdan çok fazla. Surda su soruya fikir bildiren ve seven aldatmaz diye ahkam kesenlerin de en az yüzde sekseni hayatlarında partnerlerini en az bir defa aldatmış ya da aldatılmıştır. Kimse gezinmesin öyle ortalıkta doğruluk abidesi gibi. Yenilmiyor yani
11 Yorumla- +1 yıl
Yani bende onu söylüyorum ne yazikki az değil çok hemde daha cok
Sorun aslında sevgi düzeyiyle alakalı, yeterince sevmiyor sevse yapamaz yoo seviyorum sadece farklı hissler icin yapıyorık diyenler düşünenler olucaktır işte , neden farklı hissler, baskasında aransın, sevse icinde sucluluk hemen olusur daha aldatmadan, aşamasında dahi, sevgisi karsıya o hatayı yapmasına engel olucak kadar yok cünkü. Nokta
14 Yorumla- +1 yıl
Buda güzel bir yorum
- +1 yıl
ve kişi cok severken hayatınjn odagı yapmışken onu bu söz karşısında müthiş bi hayal kırıklıgı ve çöküntü psikolojik daralma caresizlik, o an hissedilen yanlızlık hissi, içinden bi ses bitti, ama gücüm var mı napacağım bundan sonra ben seviyorum cünkü nasıl böyle olabilir şaşkınlık ve şok tablosu müthiş bi kırılmışlık
- +1 yıl
Güzel söylemişsin kardesim
+1 yılAldatma, genellikle kişisel memnuniyetsizlik, iletişim eksikliği veya duygusal veya fiziksel ihtiyaçların karşılanmaması gibi karmaşık nedenlerden kaynaklanır. Ancak, her durum benzersizdir ve bu, herkesin aldatma eylemini gerçekleştireceği anlamına gelmez. İlişkilerde sadakat ve güven çok önemlidir.
13 Yorumla- +1 yıl
Onlar zaten olursa olmaz ama işte olmayınca yapiyolar ama güzel söylemişsin kardesim
- +1 yıl
teşekkür ederim t@s@gını yesin
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim☺️
+1 yılAldatmak sevgiden bagimsizdir. Bir sadakattir, karakter meselesidir.
Bir insanla evlisinizdir ve artik sevmiyorsunuzdur. Duygusal bag bitsede resmi bag devam etmektedir. Bu aldatmayi hakli cikarmaz.. hala devam eden bir bag var istersen adam eve gelmesin, isterse kadin eve gelmesin.. bosanma gerceklesene kadar sorumlusun sadakatli olmaktan
135 Yorumla- +1 yıl
İşte o sadakata gelmeyenler de çok biliyomusun
- +1 yıl
Yorumsuzum.
- +1 yıl
Yani bende buna yorumsuz kalıyorum hemde çok 😑
- +1 yıl
Sadece sunu biliyorum, sadakat sevginin cok oncesinde yer aliyor.
- +1 yıl
Bencede dediğin doğru gerçek sevgide kimse kimseye onu yapmaz işte çıkar olduğunda
- +1 yıl
Ben sunu biliyorum bag var ise.. resmi, duygusal, yuzuk, birbirine soz... Aldatmanin bahanesi olamaz..
- +1 yıl
Bosan, ayril, yuzugu at ve karsina al konus. Sonra ne yapacaksan yap
- +1 yıl
Olmaması lazım zaten o durumda seviyorsa ya da evkendiyse değilmi ama evleniyorlar birbirlerini aldatiyolar olur mu bu olmaz
- +1 yıl
İnsan hata yapar ama sonuclarina da katlanmasi gerekir.
- +1 yıl
Bak çok doğru dedin boşan ayrıl ne yapmak istersen yap ozaman adam olursun çok doğru soyledin
- +1 yıl
Bence sonuçlarını bunlar göremiyor ilerideki tehlikeyi
- +1 yıl
Kinamiyorum, insaniz duygusal bosluk hata getirir ama tekrarlamamak, bunun guzellemesini yapmamak yani kendini hakli cikartmaya calismamak hatasinin farkina varip bunu muhattabina soylemek..
- +1 yıl
Devami boyle olmali.. esin, sevgilinin, nisanlinin bilgisi olmali, hatasindan pisman olmasi gerekir ve sonuclari ne ise kabul etmesi gerekir.
- +1 yıl
Valla hatasının insanalr farkına varsa düşün evli ama herkezle sevgili yapmayı düşünür adam ya da kadın ne yapsın böyle insana
- +1 yıl
Bencede işte o sonuçları bilmesi lazım
- +1 yıl
İkisi arasinda diyecegim ama bir de Allah var bir de cocuklar var bir de aldatan kisinin aldattigi kisinin esi cocugu colugu var..
- +1 yıl
Yani aldatma komple problem.. Allah kalbimize, beynimize, ruhumuza mukayyet olsun tabii ki biz de temkin, teyakkuzlu olmaliyiz.
- +1 yıl
O daha vahim çocuk olduğu halde böyle sen düşün valla neler gördüm neler öyle diyeyim sana insan bir yönden sonra tiksiniyor artık
- +1 yıl
Yani biz iyi olalım da inşallah onlarda iyiye döner diyelim
- +1 yıl
İste tam olarak bu.. insaniz mukemmel degiliz umarim insallah herkes dogru guzel temiz bir hayatin icinde musmutlu olur.
- +1 yıl
Amin inşallah bende onu istiyorum ama bu seviyedeki bazı insanalr için zor
- +1 yıl
Dua etmek bizden.. duadan sonrasini dusunmek haddi asma olur
- +1 yıl
Yani bence hepsinin iyi olmasi için dua etmelisin şu an senin hisler güzel belki insana dönerler
- +1 yıl
Tabii ki etmeliyiz.. Kim ister ki baskasi mutsuz olsun.
- +1 yıl
Yani kimse istemez düşün biz bekar olduğumuz halde bunu istiyoruz onlar için ☺️
- +1 yıl
Evet, umarim herkes hatasinin farkina varir. Colugu ile cocugu ile esi ile helalinden yasamak icin caba sarfeder
- +1 yıl
Amin çok güzel dedin helal önemli işte bazıları helali haramı karıştırdi
- +1 yıl
Umarim farkederler, farkederiz ve umarim bizde daha dikkatli davraniriz
- +1 yıl
Biz zaten dikkatliyiz bize gelmesin de öyle insanlar
- +1 yıl
Olsun daha dikkatten zarar gelmez
- +1 yıl
Yani gelmez bugün nasl düşüncelerin bakım
- +1 yıl
Amin ecmain
- +1 yıl
Amin valla burayı ferahlattin☺️
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim kalbi güzel insan
+1 yılKarşı taraftan yeteri kadar sevgi, saygı, ilgi görmüyorsa aldatabilir. Cinsel hayatı istediği gibi gitmiyorsa yine aldatır ama ikincisi daha çok bahane gibi, aslında bence bir neden bile değil. Her insanda kullanmayı bildikten sonra hayvandan ayıran bir irade mevcut ama saygı, sevgi, ilginin iradeyle bir ilgisi de yok. Bazıları da beni aldattı diye intikam almak için aldatır.
17 Yorumla- +1 yıl
Bence cinsellik önemli olmaması lazım tamam ok ama bir insan birbirini onun için seviyorsa hiç sevmesin
- +1 yıl
Onu evlilikler için dedim. Öncelikle ben evlilik dışı cinsel ilişkiye pek hoş bakan biri değilim. Yaşayanı da o beni yargılar bir tavrı olmadığı sürece yargılamam. O onun bedeni ve kendi tercihi ama insanların bazılarının cinsellikte sınırları olabiliyor bazılarının olmuyor. Kimisi saygı duyuyor, aldatmıyor kimisi de işte aldatıyor. Bir de istediği gibi gittiği hâlde aldatanlar var. Onlar, zaten başka bir boyut.
- +1 yıl
Çok doğru diyosun ama bana göre seviyosa aldatmamasi lazım iki cinsinde ne olursa olsun sevgi kolay kazanılmıyor doğrumu
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Yani ama güzel yorumun beğendim
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevdiği halde aldatanlar ve hatta sevdiğine şiddet uygulayanların sevgi diye zannettiği hisler aslında sadece alışkanlık veya saplantıdır! (Gerçek sevgi herkese nasip olmaz)
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel soylemissiniz üstüne basarim yorumun
Cevap sahibi+1 yılAklın yolu bir 👍
- +1 yıl
Aynen aklın yolu bir ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın sevdiği, erkek gibi erkeği intikam almak için aldatır en fazla. Ama sevmediği bir adamla evlenmişse, sürekli alfa erkekle aldatır.
Erkek aldatması ise şöyle ; bir kadın, erkeğini memnun edemiyorsa ve erkek de talep görüyorsa ; her türlü aaldatır. Hat da erkek talep görüyor ve eşinden korkmuyorsan, her türlü aldatır. Talep görmeyen erkek , aldatamaz125 Yorumla- +1 yıl
Ama oda sevdiğine yanlış kardeşim ozaman sevmeginn ne anlamı kalirki
Cevap sahibi+1 yılSevgi, zamanla bitiyor işte
- +1 yıl
Keşke bitmese herkes sevdigini sevse
- +1 yıl
Talep görmeyen bir erkek, nasıl evleniyor ya da sevgilisi oluyor o zaman. Buna da bir ışık tutar mısın.
Diyelim ki senin dediğin gibi talep görmüyor. Yahu memlekette eskortluk diye bir müessese var. Mutlu son masaj salonları var. Aldatmak isteyen erkek, her türlü aldatır. Kadın da aynı şekilde. Kadın bozulmuşsa daha rahat aldatır. - +1 yıl
Talep edilmeyecek erkek yoktur. Parası olmayan ya da asosyal erkek vardır.
Cevap sahibi+1 yılKadınlar azulamadığı ( Talep görmeyen erkek) = betadır. Parası varsa , mantık evliliği oluyor. Yoksa kadınlar, evlenmeden böyle erkeği arzulayıp seks yapmıyor. Iyice yedirse , seks yapar ama alfaya verdiği zevkin aynısını betaya vermez. Çünkü betayı, sevmiyor ve arzulamıyor. Sadece çıkar için, kullanıyor.
Parası olan beta , pek tanımadım. Bir tane biliyorum ve evlenmeden önce aşk ilişkisi yaşayamıyor. Çünkü kadın, seksyapacağı adamda çekiciliğe (alfalığa ) daha çok önem veriyor ve bunu arzuluyor. Betanın parası yoksa, ne evlenecek kadın ne de seks yapacak kadın buluyor. Ama alfa, dar gelirli olsa da seks yapacak ve evlenilecek kadın buluyor ki çevremden biliyorum.
Cevap sahibi+1 yıl
Parası olan betalarla ise, sadece evlenmek istiyorlar. Lakin bu betaya kadınlar, asla saygı duymuyor ve aldatıyor. Ama çocuk olduktan sonra, aldatıyorlar ki boşama ihtimali düşük olsun. Boşasa bile, ellerinde çocuk olsun. Çünkü alfa erkek bunlarla evlenmediği için, çocuk yapmak amacıyla betayla evleniyorlar.
Paran yoksa, o kadın senle evlenmez zaten. Ancak Paran olduğu için, kadının senle evlenmesi demek; seni sevdiği anlamına gelmiyor. Bu yüzden de hep aldatılan erkekler beta oluyor
Escorta gelirsek ise, üç kere gittim. Muameleri baya kötü. Çünkü escortlar da beta ve alfa ayrımı yapıp adamına göre, iyi muamele yapıyorlar. Şöyle ki Alfa erkek de 5 dakika boşalma süresi vermiyorlar ama beta erkek de 5 dakikada boşalacan diyor. Ben de 1 sene önce betaydım, kırmızı hapı almamıştım ve aynen böyle davrandılar. Bir daha da gitmedim.. Yoksa hemen kalkıyor ama boşalmanı beklemiyor. Prezervatif nedeniyle,5 dakikada boşalmak mümkün değil ve bıraktım. Yani escort, eşi kadar zevk veremez.
Saatlik parasını ödesen bile, yan çiziyorlar. Yani iyi escorta denk gelmek, şans işi. Ne arkadaşlarım ne ben, daha denk gelemedik. Ama artık alfa olmaya adım atıyorum, normal kızlarda şansımı deneyecem ama hep evlenmeden vermem diyenler denk geliyor. Denemeye devam..
Alfa erkeği ise, kadın arzuladığından dolayı; her türlü rahat ve çocuklu biçimde aldatabiliyor. Ancak bir kadın senle parayla birlikte oluyorsa, kendini kötü hissediyorsun zaten.. Bu iş, duygusuz olmuyor.. Yastığa sürtünmekten, daha çok sevk alıyorum valla.
Cevap sahibi+1 yıl"Çocuklu bir şekilde aldatıyor" kelimesi," alfalar çoşkulu bir şekilde aldatabiliyor " olacaktı. ÇÜNKÜ kadınlar, alfayı arzuluyor ve aldatma riskine girdiğine deyiyor. Yoksa escort, değmez ve beta erkekler de yakalanmaktan korkar. Zaten hanımlarımdan, korkuyor. Bu yüzden, değmeyecekse aldatmaz beta
- +1 yıl
Ya ne farkeder kardeş para mara eskort meskort bir şekilde aldatmak isteyen erkek aldatıyor. Konumuz eskortların muamelesi değil.
Parası var derken trilyoner demedim. Ezber kalıplar öğrenmişsin her gün kopyala yapıştır onları yazıyon.
Eskort, müşteriye göre değil paraya göre muamele yapar. Hiçbir eskort da bu işi zevk için yapmıyor. Sen bütün tezlerinde çuvallıyon. Alfa erkek, niye eskorta gitsin ki kadınlar tarafından arzulanıyorsa. G.. rizekalı mı parali karıya gidecek boş boş konuşuyon.
Ben hayatımda parası olan çok beta duydum da fakir alfa duymadım. Fakir adamın zihni de ruhu da köledir, alfa falan da değildir. Olsa olsa kendini alfa sanan bir mankafadır.
Paran yoksa boş... Tekrar ediyorum. Parası, statüsü olmayıp da kendini alfa olarak gören kişi de mankafadır.
Cevap sahibi+1 yılYani Kadınlar , evlenmeden seks yapacağı adamda duygu istiyor. Çok yedirsen bile, escort kadar verim veriyor diyor zengin beta arkadaşlar ve ilişki de uzun sürmüyormuş. Evlenince de sevmediği için, aldatıp bir süre sonra seks yapmayı kesiyorlar. Yani paran var ve kadınlar seni sevecek, tamamen yalan. Paralı asker mantığı, aynen bu. Zira paralı asker, para için savaşır ve zorluğu gördüğü veya savaşmaktan biktığı an kaçar. Çünkü bu asker, vatanını sevmiyor arkadaşım. Bu yüzden ordusunun tamamı, sadece paralı askerlerden oluşan devletler uzun yaşayamamıştır. Zira sevgi de askerlik de para için, dayanılacak şeyler değildir.
Cevap sahibi+1 yılAlfa erkeğin de meraktan gittiği oluyor ve az para vermesine rağmen ; Kadın boşalmasına dayanıyormuş. Bana böyle dedi birisi... Ama betaya, farklı muamele gösteriyorlar; beklemiyorlar. Anlattıklarının hepsi, tecrübeyle sabit. Aldatılan erkekler de hep beta çıkıyor. Çevremde böyle duyuyorum.. Alfa çekiciliği sayesinde, her zaman talep. görüyor. Mesela bir örnekde de adam işsiz Alfa ama eşi olan kadın çalışıp adama bakıyor ve aşırı seviyor. Ama beta olsa, aldatır. Betanın, statüsü olsa fa fark etmiyor ve aldatıyorlar. Çünkü statü = çekicilik demek değil. Kadını tahrik eden şey; karizma, maçoluk , tip, çene ve özgüvendir. Bunlardan bir tanesi, betalarda yok.
- +1 yıl
Ben sana paran olduğu için severler demiyorum ama arzulanan erkekler aynı zamanda para ve statüye de sahiptir diyorum. Anlamak istediğin gibi yorumluyorsan senin problemim.
Ben o kadar eskorta gittim hiçbiri bana 5 dakikada boşalacan bilmem ne demedi. Kişisel bakım temizliğini yaparsan paranı bahşişini verirsen, racona uygun davranırsan gayet de güzel muamele yapıyorlar.
Ama tutup da öküz gibi vücudunda, s.. inde bir çuval kılla gittiysen, kıtlıktan çıkmış gibi hareketler yaptıysan seni başından savmak istemesi normal.
ABD'de paralı askerlik var. Dünyanın tek süper gücü şu anda. Türkiye'de 3-4 sene öncesine kadar herkes zorunlu askerlik yapıyordu. Ne oldu dünyayı mı fethettik. - +1 yıl
1. Eskort evine giden adamın hiçbir tanesi alfa değildir. Kendini alfa zanneden sığırdır.
2. Yakışıklı ve özgüvenli betalar da var. Onlara betabux deniyor. Alfalık, betalık dediğin şey fiziksel özelliklerden ziyade bir zihin setidir
3. İşsiz alfa diye bir şey yok sallama. Sugar mommy olmayan hiçbir kadın işsiz erkeğe bakmaz.
4. Sen Red Pill ci görümünde BlackPillcisin kadın düşmanısın. Sana göre erkeklerin hepsi masum yüzde 10,'luk alfa hariç. - +1 yıl
Sağdan soldan duyduğun ya da hayalinden uydurduğun hikayeleri gerçekmiş gibi anlatma. Hiç inandırıcı değilsin.
Cevap sahibi+1 yılAmerika, teknolojisi sayesinde ayakta. Yoksa teknolojisi kullanmadan , karadan girse ordusu bir şey yapamıyor. Vietnamda, bu yüzden büyük bozguna uğradı. Askerleri, korkudan bir birlerini vurdu. Çünkü bizim askerlerimiz kadar, yürekli değiller. Gerçi Rusya vietnama, savunma sistemleri vermese Amerikan hava kuvvetleri teslim. oldururdu da ama savunma füzeleri vererek; teknolojiyi eşitledi.
Neyse şimdi , Senin tiple benim tipim aynı değil. 1.61 boyundayım ben. Bu yüzden escort, bende kötü muamele yaptı ve gitmedim artık.. Ama nice kısalar varmış, sevgili yapıyormuş. Ben de onlardan olmaya çalışıyorum da bana hep evlenmeden olmaz diyenler dinciler denk geldi
. denemeye devam.. Escortla, olmaz..- +1 yıl
1. Hamaset yapmak yerine kafayı çalıştırıp teknoloji üretti ve askeri alanda da kullandı. Amerika dünyanın birçok yerinde kara savaşı yaptı. Sadece Vietnam'da yenildi. Herkes en az bir defa yenilir bu hayatta. Güçlü olabilir ama Tanrı değil.
2. Benim tipimin neresi iyi onu anlamadım da. Ben 186 boyundayım. Benim de sevgilim yok ve o yüzden eskorta gidiyorum. Eskort bana soruyor. Senin nasıl sevgilin olmaz diyor. Onu bana değil dışardaki kızlara sorun diyorum.
Demek ki her şey boy tip değil. Para ve statü sahibi olamayınca hepsi boşa çıkıyor. Adamı tipi de kurtarmıyor, pipisi de aslanım.
- +1 yıl
Statü erkeğe bal gibi de çekicilik katar. Bunu blackpillci tayfa istediği kadar inkâr etsin. Ne kadar vasat bir tipin olursa olsun. Statüsü olan insanın özgüveni, çenesi, maskülenliği de olur. Parası ve statüsü olan adam estetik olur tipini düzeltir. Spor yapar kaslarını geliştirir.
En zor şey paraya ulaşmak. Paraya ulaşırsan her şey değişir. Paraya ulaşmadan kadın peşinde koşma.
Cevap sahibi+1 yıl1. Bir kere ben, Black pil değilim. Şimdiye kadar, hiç bir kadının kırmadım ve kırmam da. Ama kadınlar beni, sömürmeye kalktı. Mesela hiç görüşmeden, hediyeler aldırıp yolmaya baktı ve bende alfa tutum sergileyip bitirdim. Çünkü ilişkilerde temel kural, sevgili olana kadar hediye almamak ve ilişki olduktan sonra; özel günler harici hediye almamaktır. Hem erkek hem de kadın kuralları böyle der. Kadınlara da şiddete karşıyım, şayet sevgilim veya eşim benden daha üst düzey erkekle aldatsa hemen terk ederim. Öldürmem ama Black pil öldürür. Kaldı ki kırmızı hap, Black pile karşıdır. Dinlemediğin için, bilmiyorsun. Ben, sürekli dinlerim.
2. Yukarıda anlattım her şey doğru olup çevremde kadınlardan talep görmeyen betalar çok olduğu için; bu bilgilere hakimim Ayrıca hem kadın hem de erkek ilişki uzmanları, sürekli beta erkeklerden aldatılma şikayetleri alıyorlar. Dr red pil ve Psikiyatirist Buse Aydın dinlerim, ikisi de bunu doğruluyor. Zira alfanın verdiği deneyimi, beta veremeyeceğinden; aldatması
normaldir
3. Beta , Red pil kuramında kadınlara ulaşamayan ve sadece parayla seks yapabilen erkek olarak geçer. Alfa olabilirse, kadına ulaşabileceği söylenir ve bu yönde tavsiyeler verilir
4. Alfa erkek, parasız da olabiliyor. Yeter ki sert , özgüvenli, ağzı laf yapan ve yüzüne bakılabilen bir erkek olsun. Nice asgari ücretli ve işsiz alfalar duydum, fena götürüyorlar. Ama iki tane de maddi durumu iyi beta biliyorum, kimseyi tavlayamıyor.
5. Benim escorta giden arkadaşlarımın tip ortalaması , 10/5. Bu yüzden bize kötü muamele ama sana iyi muamele göstermesi normal. Bu yüzden escortla tatmin olunacağı tezine , denemiş olarak karşı çıkıyoruz. Tek çözüm alfa evrimi geçirip sevgili yapabilmek ve isterse seks yapabilmek İstemezse, ayrılmak. Black pil ise, zorla elde etmeye çalışır. Tecavüzcüler de Black pildir. Ben bir tane kıza dahi, ısrarla yazmam. Bu yüzden bilmeden, yargılama ve Red pili adam gibi dinle
Yani senin yazdıklarının hepsi bilim dışı.
Cevap sahibi+1 yılVallah elimde olan maddi durumu iyi betalar şunlar ; iki icra müdür yrd, iki icra memuru, bir Avukat ve bir tane de e satış sahibi. Hepsi kovalıyor ama kadına ulaşamıyor. Hepsi de bir fabrikada, en iyi ustanın aldığı maaşı alıyor. Çünkü alfa özelliklerine sahip değiller. Her kadın da paraya bakmıyor.. Paraya bakan da fazla sömurmeden vermiyor. Ama Alfa özelliklerine sahip olanlar, cüzi yemek ısmarlamayla haftada 3 farklı kadınla birlikte oluyor. Yani senin karşında, boş adam yok. Ben de Avukatım. Alfa da tanırım beta da. Bu işin kitabını da yazdık, Doğal olarak. Bu betalar, Red pil kuramını bilmiyordu ve bunlara aşıladım. Zamanla, başarılı olmayı bekliyoruz bakalım
- +1 yıl
1. Senin yazdıklarının bilimle ne alakası yok. Sağdan soldan duyduğun ya da kendi hayalinde ürettiğin safsatalar ne zamandan beri bilim oldu.
2. İcra müdürü, avukat olup da kadına ulaşamamak diye bir şey yok uydurma. Benim tanıdığım hiçbir avukat, hakim, savcı zorunlu bakir. En kötü ihtimalle beta zonunda ilişkiler yaşıyor.
3. Parasız, işsiz alfa erkek dediğin şey masal kahramanı gibi bir şeydir hayal ürünüdür. Alfalar hem genetik hem maddi sağlayıcılık özellikleri olan; tip, para, oyun üçlüsünde zirvede olan kişidir.
4. At hırsızı gibi adamlar, çok yüksek gelirli olmamasına rağmen gayet mutlu evlilikler yapıyor. Her beta aldatılacak diye bir şey yok. Kadının o.. spusuna denk gelirsen dünyanın en mükemmel alfa erkeği ol seni yine aldatır. Bahanesi ona ilgi göstermemesi olur. Ama en çok betalar aldatılır bu doğru. Buna muhalefet etmiyorum zaten ama bütün betalar aldatılır tezi yanlıştır.
5. Kadınlar, erkeklerin sadece yüzde 5'ini gerçekten yakışıklı buluyor. Tinder istatistiklerine göre bu böyle. Geriye kalan yüzde 95 ile maddi duygusal ilişkiler kuruyor. Yakışıklı erkek sayısı çok azdır. Onlar da her semtte olmuyor zaten.
6. Red Pill'in doğru kaynaklardan oku. Beta erkek kadına ulaşamayan erkek demek değildir. Betalar da kadınlarla cinsellik yaşar ama ulaşabileceği partner sayısı alfalar kadar fazla değildir. Betaların en üst sınıfına betabux denir. Bunların partner havuzu diğer betalara göre daha geniştir.
Kadına hiç ulaşamayanlara insel denir. İnsel bir beta alt kümesi değildir. Ayrı bir gruptur.
7. Gerçek Red Pill öğrenmek istiyorsan Buse Aydın değil Karanlık Rüyayı izle koçum.
8. Tekrar ediyorum. Sen Red Pillden Black Pill fazına geçmişsin. Biyolojik determinizm saplantısı içindesin. Avukat, savcı olup da beta olan çok gördüm ama zorunlu bakir goemadim.
Cevap sahibi+1 yılBilip bilmeden de yargılıyon. Hiç beta tanımıyorsun ve gelmiş konuşuyorsun. Kavramları da bilmiyorsun.. İki kadın bizi yan yana görse, seni daha çok kadın öldürmeye meyilli görürler. Ama gelmiş, bana Black pil diyon. Black pil, kadına şiddete meyilli demek. Senin tipin, daha meyilli buna. Hadi kolay gelsin, daha fazla seninle tartışmak gereksiz
- +1 yıl
Benimle tartışamazsın zaten çakma Red pillci. Çapın yetmez. Sana göre tipi olmayan Cumhurbaşkanı olsa yine kadın bulamaz yine aldatılır. Bütün bunları söyleyip Black Pill değilim demen de abesle iştigal. Boş boş konuşma. O.. spu kılıklı karıların peşinde koşuyon bütün kadınlar öyle zannediyon temiz kadınları dinci diye yaftalıyon
Alfayı da betayı da senden iyi bilirim senden daha çok gördüm yaşadım boş yapma bana Black Pillci
Cevap sahibi+1 yılBoş yapan sensin, bunların hepsi gerçekler. Kadın da aldatıyor erkek de aldatıyor, nedeni tatmin olamamak... Sadece kadın aldatıyor demiyorum.. Black pil ise, sadece kadınları hedef alıp erkekleri yükseltir. Hadi uza..
Cevap sahibi+1 yılAlfa Asker arkadaşıma beta kocasını aldatıp kaçan, kapalı bile gördüm ben. Gözlerime mi inanayım yoksa sana mı? Kapalı kaçıyorsa, bakire olmayıp da evlenen hayli hayli aldatır.
Cevap sahibi+1 yılAldatmaması için, alfa erkek olmak gerekir. Benim de uğraşım buna. Yoksa ben hakiki black pilciler gibi, bakiee takıntım yok. Benden az tecrübesi olsun, evlilik için yeter derim. Aldatırsa da Black pilciler gibi öldürmez, boşarım. Ama senin, kafan basmaz bu tür şeylere. Daha kavramları bilmeden, yargılıyorsun. 1.85 boyunda olmana rağmen, escorta gidecek kadar zavallısın. Seninle tartışmak, tamamen zaman kaybı..
Beklentileri ile karşısındaki kızdan gördükleri arasında çok fark olursa çok sevsede.. saten bedeli eder soğur bir erkek ve aldatır aslında aldatma da değil kafasında bitirmis olur olumsuzluklarla doldukça ilişkisi
11 Yorumla- +1 yıl
Yani ayrılır sonra istediğini yapabilir
Gerçek sevgi yoksa alışkanlığı sevgi olarak adlandırmışsa o yüzden yapıyorlardır.
Farklı heyecan olsun hem pastam dursun hem karnım doysun minvalinde düşünüyorlar bence.
Karakter meselesi herkes kendine yakışanı yapar bu durumda.15 Yorumla- +1 yıl
Yani güzel açıklamışsin ama kendine yakışanı birde bir şey olmamış gibi bakanlarda var
- +1 yıl
Bende inanırım ama burada ama öteki tarafta ☺️
- +1 yıl
Sende haklısın ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu sözü doğrudur. Ama sevgililere ben sensiz yapamam edemem öyle diyen her erkekler aldatır bunu unutma. Çünkü birini aşık olduğu zaman aşk sanıyorlar. Halbuki aşk diye bir şey yok "SEVGİ" vardır. Gerçekten seven insan aldatmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
İşte o karektersizlik kardeşim seviyosan aldatma yani
- +1 yıl
☺️
+1 yılSeven insan aldatmaz ki; aldatıyorsa ben ederim şüphe kendisinden. Sevmek ne biliyim , insan sevdiğine kıyamaz böyle bir işe kalkışmaz. Boşluk dicem ama sevgi varsa yok o da olmaz. Sevmeyi bilmiyor bence aldatan.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede hangi aldatan sevgiyi biliyorki sevgide oyuncak oldu şu an aldatan aldatana
+1 yılSeven insan kesinlikle aldatmaz
Hatta şöyle izah edeyim arkadaşlar eğer bir hanımefendi veya beyfendi aldatıyorsa ortada hiç bir sevgi zaten olmamıştır ve benim görüşümce insanlar aslanda psikolojik sıkıntılar ve içinde barındırıp biriktirdikleri sebeplerden ötürü bunları yapıyor çünkü her birey kendinin en büyük sebebi ve düşmanı...15 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ozetlemissin cozmussun güzel yanı sevmedigi için yapan yapıyor
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Beğendim güzel yorumun ☺️
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılGaflete düşebilir ikinci şansı hakeder seven sevdiğine bu şansı verir aksi halde gerçek bir sevgi yoktur ortada bu nettir. Eskisi gibi huzur olmaz belki ilişkide ama onsuz da olmaz. Toplumda büyük bir kesim asla kabul etmiyor ama seven de yanlışa düşebilir önemli olan tekrarı olmamasıdır.
13 Yorumla- +1 yıl
Valla tekralar yeni yanlış oluyor kardeşim genelde
- +1 yıl
Geneli öyle olduğu için bu yargı da ama işte gerçekten pişman olup tekrar yapmayacak olanlar da var kız arkadaşımın babası mesela telefonda başkasıyla konuşmasını yakalamış annesi ama bin pişman şu an asla o taraflara bulaşmıyor hatta eşini ailesini kaybetme korkusuyla eskisinden daha da iyi birisi olmuş dediğine göre
- +1 yıl
Peki içsel olarak kendini durdurmusmu
Beni sevgilim aldattı ama hayla seviyorum diye peşimden ayrılmıyor 6 yıllık ilişkim var peşimden hiç ayrılmadığı için 6 diyorum 2 yılında aldattı ama hayla gitmiyor seviyorum diyor. Bende istemediğimi hep dile getiriyorum ama olmuyor bende anlamadım. Aydınlatın beni
193 Yorumla- +1 yıl
Gene aldatır o ilişkiden hayır gelmez soleyim yapan birdaha yapar
- +1 yıl
Polis ne yaptı o sıkıntı bu sana bir şey yapabilir
- +1 yıl
Onun ileriside sıkıntı sıkıntılı bir tip gibi polis ne dedi
- +1 yıl
Neden gitmiyor peki
- +1 yıl
Eee sen neden sevmiyosun peki bu kişiyi
- +1 yıl
Maşallah sonuç peki hediyeleri geri verdinmi
- +1 yıl
Doğru diyosun o sıkıntı yapan birdaha yapar
- +1 yıl
Eee isterse peki napcaksin
- +1 yıl
Maşallah sizin ilişkiniz nasilmis ben harbi çözemedim 😂
- +1 yıl
Yani vermem diyosun ama sonra basına iyice bela olmasın 😂
- +1 yıl
Ama kurtulamiyosun ne iş yapıyor bu kisi
- +1 yıl
Galericiler genelde Mafia oluyor var mı bundada
- +1 yıl
Vallami ee senin sonun bence kurtuluş olmaz
- +1 yıl
İşte nasıl kurtulcan sehirmi degistirsen acaba
- +1 yıl
Ne dedin mesela gene bırakmadı ilginç birisiymis
- +1 yıl
Çok aptalca gelicek ama dedim ki ‘orosbulardan hoşlanıyorsan ben de öyle olayım belki beni seversin’ bi bunu ve ‘ben senden sonra ilk kez birinden hoşlandım dedim ilk kez böyle hissettim birine karsı dedim’ öyle inandırıcı konuşuyorum ki. Öyle hoşlandığım biri yok ama aklında kaldı o kişi olmayan kişi
- +1 yıl
Bunu dedin gene ayrılmadı nerelisiniz siz
- +1 yıl
Bartın gittim. oraya çok 😂 dadasmi. o odamı Bartın'da yaşıyor
- +1 yıl
Anladım İst yasiyosunuz ailenle yasiyosun sen
- +1 yıl
Sen orada kaliyosun tek ozaman tehlikeli senin bu sevgilin le peki sevgili yapsan napcak
- +1 yıl
Peki oda sağlam. birisi olursa napcak
- +1 yıl
Valla neymiş bu böyle sorunlu sanırım istemediğini bildiği halde böyle yapiyosa
- +1 yıl
Yani ozaman mecbur birakcak elin yumruğunu yemeyen kendini kral sanarmis
- +1 yıl
Ama sen o yiğiti. isticeksinki oda gelsin
- +1 yıl
İnşallah kurtulursun sen inşallah
- +1 yıl
Ne demek vardır beğendiğin erkek tipi seninde
- +1 yıl
Ne gibi ama uzaktan baksan bile 😂
- +1 yıl
Yani sakın tıp olarak
- +1 yıl
Görüntü olarak peki
- +1 yıl
Sen sen içinde senin ne tarz falı bırak 😂
- +1 yıl
Dusunsen aklında yaz bakım erkek stilini
- +1 yıl
Hiçmi
- +1 yıl
Valla ilginç her insanın bir düşüncesi olur
- +1 yıl
Fala inanma bence ☺️
- +1 yıl
Benim sevgilim yok ve aldatilmadim. oylesine toplumsal yara olarak sordum kuguyum ben 😂
- +1 yıl
Yani yok kafam rahat sendemi benim gibi olmak istiyosun
- +1 yıl
Yani ama ilerde seninde olur
- +1 yıl
Olmezse napcan hayat böylemi gitcek
- +1 yıl
Bence bir anca kurtul İst neresinde yasiyosun sen
- +1 yıl
Güzel Ankara 'yi biliyosun sen
- +1 yıl
Ben Ankaralıyim bartın dedin ya gelmissindir geldinmi hiç
- +1 yıl
Ankara 'ya gidilmez mi hiç eksiklik bence ☺️
- +1 yıl
İyi gel gez bir Ankara ayazı yasa gerçi yaz gel
- +1 yıl
şu an soğuk ama yazın sıcak olur seversin burada yasarsinda aslinda sen
- +1 yıl
Yani bence yaşarsın düşün buraya kaç bence ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak tamamen sorumsuzluktur , yani elindekinin kıymetini bilememek ve şükretmemektir. Sorumlu hissetmeyen yapar sadece bunu. Maymun iştahlılık işte. 👍🏻
111 Yorumla- +1 yıl
Maymun istahli çok zaten o yanlış komple ya gerçekten sevceksin ya da sevmeyip terkedeceksin bilmeleri lazim
- +1 yıl
Bi de aldattığını bile bile kabul edenler var 😅 midesizlik yani. 👍🏻
- +1 yıl
Var valla şu an soruda denk geldim. 😂
- +1 yıl
Gurur yok işte, unutulmuş artık gurur. Aman rahatım bozulmasın da 😂😂
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun gurur kimsede kalmamış kardeşim ne yazikki ☺️ rahatına dikkat et ☺️
- +1 yıl
Beni soruyorsan şayet, ben rahat değilimdir o konuda , hemen koyarım ayakkabılarını ve eşyalarını kapının önüne 👍🏻😅
- +1 yıl
En doğrusunu yapiyosun affetme 😂
- +1 yıl
Aldatma olayı affedilecek bişey değildir. ( Allah korusun , insanı şiddete de iter böyle durumlar , her zaman insan sakin olmaz sonuçta. )
- +1 yıl
Doğru tehlikeli kimse yapmasın çünkü bazı insanların ne olcagi kimse bilemez
- +1 yıl
Haklısın. 👍🏻
- +1 yıl
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılSeven aldatmaz, sadece sevgiyi kılıf yapar içine de heyecan, merak, duygusal boşluk ve kararsızlık gibi ucuz malzemeleri tıkıştırır, sonuç; koca bir boşluk hem de havasız))
15 Yorumla- +1 yıl
Bencede koca bir aslında mikropluk diyelim biz ona ben sinir olurum sevgide oyuncak oldu
- +1 yıl
Maalesef öyle, siyasetçilerin seçim mitingleri gibi vaatler çok, gerçeklik hiç yok ))
- +1 yıl
Valla çok değişik güzel laf söyledin onlar zaten ayrı komedi ama son sözün güzel güldüm 😂
- +1 yıl
😀
- +1 yıl
Tuttum sözünü ☺️
+1 yılSevse aldatmaz ya sevgisi bitmiştir ya da hiç sevmemiştir ilişkide birçok şey tolere edilebilir bi noktada anlaşmazlıklar olabilir ama aldatmak çok farklı bi boyut asla tolere edilemez ben etmem
17 Yorumla- +1 yıl
Ana aldatiyor günümüzde seven insan onu fark ediyoruz görerek
- +1 yıl
O sevmiyor net
- +1 yıl
Yani sevmiyor ama zevk alıyor aldatmayla
- +1 yıl
Aldattığı kadını sevmiyor
- +1 yıl
Sevmiyor saygisida yok ona karşı
- +1 yıl
Evet ve birçok kişi ilişkisi varken ilişkim yok diyor karşısındakini tavlamak için
- +1 yıl
Yani oda yanlış herkes objektif olamıyor doyumsuz oluyor
Aldatan kişi sevmemişdir sevmiş gibi yapmıştır. Boşuna savunmaya geçmesin aldatan kişi kendini ilgisiz kaldı bilmem ne net karakter yoksunudur..
15 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söyledin bro o değil aldatanda cogalmaya başladı
- +1 yıl
Valla kimseye güvenme guvenilcek. Gibi değil onu görüyorum
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim
+1 yılSevmiyordur. Mantıklı bulduğu için birliktede ama tatmin olmadığı için de mecbur dışarıya yöneliyordur seven aldatmaz
25 Yorumla- +1 yıl
Sevende kalmıyor aldatmamasi elzem ama artık millet bu işi zevk meselesine getirdi
- +1 yıl
Betül hanım çok güzel yorum olmuş ama bu seferde erkek cinsel yönden kadını tanımaya çalışınca absürt oluyor ama kadınlar mantığıma uyumlu ama bana öyle yaklaşma ben o kızlardan değilim ayakları sonra yedekler giriyor oyuna tabi erkeğin ruhu duymuyor. Erkekler saf bişeyi gizleyemiyor ama kadınlar gerçekten çok profesyonel maalesef sözüm meclisten dışarı bu konuda.
- +1 yıl
Herkesin değer yargısı başka @aşkkadamıı0 evlenmeden olmaz işte
- +1 yıl
O kadın aile kurmak istediğinde de 2. Sınıf kadın gözüyle bakılıyor doğal olarak geleceğini düşünüyor erkeklerin hepsi istisnasız hepsi evlenmeden önce birileriyle birliktelik yaşıyor ama aile kuralacak kadını bakire seçiyor kadın bakire olmaz mı ya tribine giriyor ama o kadın ben erkeğim diyor sanki evlenmeden önce ilişkiye girdiği şey neydi
- +1 yıl
Yani l dediğiniz doğru Betül hanım
+1 yılVerdiğin saygının sevginin karşılığını görmeyip bir de üstüne nankörlük yapmaya başlamışsa karşı taraf aldatırım.
25 Yorumla- +1 yıl
Oldumu peki böyle biri sana karşı
- +1 yıl
Ee var ya hani...
- +1 yıl
Doğru var ama. duzelir belki o kişi olamazmi☺️
- +1 yıl
Düzelmez ise ne yapayım peki
- +1 yıl
Ee sence başka cozum senin açıdan var mı
+1 yılSeven insan aldatmaz.
Beni biri sevdi güya ne oldu?
Aldattı. Böyle aldatanların alayı yalan !
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun seven aldatmaz
+1 yılÇok sebebi olabilir aslında kişinin yapısıyla da alâkali biraz herkesin ihtiyaçları öncelikleri farklı tâbi
13 Yorumla- +1 yıl
Yani yapısı düzgün olmalı
- +1 yıl
Hayır ben böyle insanları kalıba koymam kadın ya da erkek herkes kendini gerçekleştiriyor ahlaki gelmeyebilir ama hayatta herkesi memnun edemezsiniz hata olabilir ama çoğu aldatan pişmanlik duymuyor
- +1 yıl
Bencede ama duyması lazım çünkü son kötüye gidiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan aldatmaz aldatamaz çünkü kaybetme korkusu olur aldatmışsa bir insan onu sevmiyor demektir aşk ve ihanet yan yana olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Sen bu işi biliyosun su yazını panolamak lazım ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🤗👍
- +1 yıl
Rica ederim 😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yeterli tatminligi yaşatmadigi için... Ne kadar severse sevsin... Kadın / Erkek hayalini kurduğu sevdiği insan ile orgazmı yaşamak ister.
11 Yorumla- +1 yıl
O ayrı ama ozamanal ayrılmaları en guzeli
+1 yılAldatmakla sevginin alakası yok, aldatırsın çünkü sevdiğin senin istediğin şekilde cinsel yönden sana hitap etmez ama yinede seversin
13 Yorumla- +1 yıl
O yanlış seviyosan cinsellik için bir insan aldatilmaz
- +1 yıl
Evlenmeden önce yaşadıysan ve bazı alışkanların evlendiğin kişi tarafından karşılanamıyosa aldatılır ama bununda şartları vardır, 1 partnerin evli olduğunu bilicek ve duygusal bağ beklemicek, soru sordun cevap verdim bana ne nasıl aldatılır nasıl aldatılmaz öğretmeye kalkma ben yıllardır partneri olarak yaşayan evli biriyim ve eşimi seviyorum emin ol😉
- +1 yıl
O senin düşüncen kardeşim bana ters durum herkesin dusuncesine karismam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan aldatmaz öyle bir işin içinde bulunmaya gerek duymaz yani. Ama sevmiyorsa eğer gözü dışarıda olacaktır ve aldatır.
112 Yorumla- +1 yıl
İşte oda bizce çok kötü erkek adam veya harbi kadın bunu yapmaz
- +1 yıl
Yapa yapıyor. En çokta erkekler yanlarında bakımlı ve çelimli kadınlar ister mesela.. eşinden veya sevgilisinden sürekli tebessüm ister tabi çoğu kadına bunlar zor gelince bosveriyim diyorlar. Aynısı erkekler için de geçerli.. dolayısı ile karşı cinsin gözü bu durumda illaki dışarıda oluyor. Partnerinden tatmîn olamıyorlar kısacası.
- +1 yıl
Yapan*
- +1 yıl
Doğru diyosun yapan cok ama yapmayanda çok ben güzelliğe önem vermem çok güzeller gördüm mesleğim gereği yani bir insan neyin ne oldunu kendi beyninde çözer bana göre
- +1 yıl
Bence de öyle ama işte bazıları kendilerine hakim olabilecek olgunlukta olamıyor maalesef. 🙂
- +1 yıl
Yani olgunluk şart bir insanda beyin olgunluğu çok önemli biz ondanmi tek takılıyoruz herkeze papatya atsak kimseden farkımız kalmaz
- +1 yıl
Evet 😄
- +1 yıl
Yani seviliyosun bak seni bilirim eskiden beri çizgin güzel ☺️
- +1 yıl
Sende seviliyorsun ☺️
- +1 yıl
Tskr ederim ☺️
- +1 yıl
Ne demekk 🤍
- +1 yıl
🌹🌹
Arkadaşlar Aşk diye bir şey yok bunu çok iyi anladım Karşınızdakine değer verirseniz siz değersiz olursunuz..
11 Yorumla- +1 yıl
Valla kardeşim resmen güzel soylemissin beğendim
Seven insan aldatmaz. Belli ki sevgisi bitmiş ama konforunu bozmaktan da geri durmuyor. Hep korkaklıktan. Ayrıl be adam be kadın ya 🙄
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru ayrı seven adam aldatmaz kim olursa olsn terbiyesizlik olur ayrıl adam ☺️
+1 yılPek çok sebebi var ama aldatan insanın sevdiğine inanmıyorum burdan bakınca da sebeplerin canı cehenneme diyor insan. 🤷♀️
17 Yorumla- +1 yıl
Bencede bende inanmıyorum seven insan neden aldatır ama sen gör ki aldatiyolar demekki sevgi yok ölmüş
- +1 yıl
Bunu affedene de söyleyip inandırsana. Alışkanlığı sevgi sanan, bağımlılıklarını herşeyden üstün tutan insanlara dönüşmüşken hemde.
- +1 yıl
Affetme bence olmaması lazım o gene aldatır gene aldatır bir insan saf olmucak bence
- +1 yıl
Ooo sen dünyaya çok başka bir gözle bakıyorsun.
- +1 yıl
Ama aldatan bir insana şans verirsen aldatmicanin garantisini verebilirmisin bana göre direk tekme 😂
- +1 yıl
Düşünce yapılarının ve çevresel faktörlerin farklılığından kaynaklı olarak anlıyorum seni ama anlatmaya çalışamayacağım. iyi geceler.
- +1 yıl
Yani düşünce farklı. olur herkezde iyi geceler sanada
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayvan ve mal olduğu için.
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel ve ismin gibi sınırlı söylemişsin
- +1 yıl
Ben biliyorum ki ondan sordum herkesin yorumu farklıdır ondan sana sordum farklı cevap olsun diye değilmi
+1 yılKendini yetersiz görüyordur ve yetersiz olmadığını kanıtlamak istiyordur.
13 Yorumla- +1 yıl
Yetersiz görmesiyle herşeyi yapmalı sence
- +1 yıl
Hayır. Gidip prof yardım alsın. Kendine hobi bulsun çözüm çok, ben kendimi böyle hissediyorum ondan yaptım bir açıklama değil. Zaten kimse yetersiz olduğunu kabul etmez. Kendine bile bunu söylemez.
- +1 yıl
Bu konuda doğrusun kimse kendini yetersiz hissetmediğinden böyle oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi de sevdiğine emin değildir de ondan başka açıklaması yok
14 Yorumla- +1 yıl
Sevgi bunu gerektirmez çünkü seven insan nerede durması gerektiğini kendisini nerede frenlemesi gerektiğini bilir
- +1 yıl
Karşısındaki insanın duygularını önemser aldatmak herşeyi hiçe saymaktır istediği kadar sonradan pişman olsun o an yaparken herkes zevkinin uçkurunun peşine düşüyor sonradan ah vah etmek neye yarar
- +1 yıl
Onu affetmekte insanın kendisine saygısızlıktır
- +1 yıl
Çok doğru demişsin seven cidden aldatmaz ama sevende aldatır olmuş
+1 yılSeven insan ancak verdiğini alamayinca yön değiştirir o da aldatma sayılır mı bilmem
11 Yorumla- +1 yıl
Sayılır oda tabiki sayılır
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seven aldatmaz. Ama sevdi de aldattı durumları bence cinsel yakınlık varsa mümkün. O da tatmin olmadığı için sevse de başkasına yonelebilir. Bu çok ağır.
13 Yorumla- +1 yıl
Bence. o. cok. kotu bir şey sırf cinsellik diye aldatılmak
Cevap sahibi+1 yılSırf cinsellik demek kucumseyici bir söz. Bizim toplum bir ilişkide cinsellik ne kadar önemli hala kavrayamiyor.
- +1 yıl
Nasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Sevgi bittiği için.. seviyorsa aldatmaz, sevgi gönülde bitmiş dilde kalmışsa aldatır..
13 Yorumla- +1 yıl
Ama ozaman ayrilmasi güzel olur yazık etmesin
- +1 yıl
Karekteri bozuksa hiçbir şekilde buna çare bulamayız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha heyecanlı bir keşif yapmıştır ama ayıp bişey yapmayın lütfen
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede çok ayıp bir şey
Seven insan aldatmaz aldatıyorsa sevmiyordur üzerine fazla kafa yormaya gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun kardeşim
Tek bir kadın veya erkekle yetinmeyi bilir
Aldatma olayı olmaz14 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söylemişsin kardesim
- +1 yıl
Yani çok doğru diyosun
+1 yılİnsanın dogasinda var sanırım, sadece erkekler olarak bakmayalim😉
11 Yorumla- +1 yıl
Her iki cins bunda erkekler değil sadece
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Sevmiyordur o gözden çıkarmıştır. Seven aldatmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede ama günümüzde artık bu yaygınlaştı ve artık utanmadan yapılıyor
Seven insanda değer görmüyorsa arayışa girer
11 Yorumla- +1 yıl
Arayışa girmeden bence ayrılmaları daha iyidir
+1 yılMaşaallah ne kadar çok seven varmış. kimse aldatmıyor birbirini.
13 Yorumla- +1 yıl
Aldatan çok biliyoruz
- +1 yıl
Dolu kimse birbirini kandırmasın
- +1 yıl
Doğru ve belli
Seven insan neden aldatır bilmiyorum daha çözemedim
18 Yorumla- +1 yıl
Onu bende çözemedim acaba niye aldatiyolar
- +1 yıl
İşte aldatmayı marifet biliyolar bencede aldatmaz
Boşluğa düştüğü için ya da heycan aradığı için özgüveni olmadığı için doyumsuz olduğu için
17 Yorumla- +1 yıl
Doyumsuz diyebilirz ben boşluk bilmem sevdiği insanı bir zevk uğruna aldatmasın net
- +1 yıl
Bencede nereye kadar bahane ama
- +1 yıl
Çok doğru söylemişin
- +1 yıl
Rica ederim 🌹
Seven insan aldatmaz aldatan ancak kendini aldatır aldatmanın affı olmaz olamaz
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede aldatmanın cezası olsa direk hemen
Sevgisi gerçek değildir. Seven aldatmaz, aldanmaz, arayışa girmez...
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru arayışa giren sevmeyendir
+1 yılSeven aldatmaz. Biri aldatıyorsa hiç sevmemiştir, yedekte tutmuştur. Seven sevdiğine kıyamaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Bencede seven sevdiğine kıyamaz yedekte tutmak o kişiye bir hakarettir ama ne yazikki var böyle tipler
- +1 yıl
Nereye eline atsan herkes böyle, sap olduğum için mutluyum.
- +1 yıl
Bizde yalnızız yalnızlık güzel aman bak kafana göresin ☺️
+1 yılAbi gönülden Allah hakkı için seven aldatmaz. Aldatıyorsa da mayası bozuktur.
115 Yorumla- +1 yıl
Var aldatan çok kardeşim kocası var mesela erkek peşine düşen var varda var bir bilsen
- +1 yıl
Abi pek öyle bişeyi alenen görmedim ama rabbim düşmanımın başına vermesin. Düşünmesi bile çok kötü duygu. İnsanca ayrılıp yoluna devam edip kişilik ve mezhebine göre ne yapıyorsa yapsın günahı vebali kendi boynuna olur böyle evli olup yapınca acaba eş demi sorun var diye vebalini alabilirsin o kendi ayağından asılsın yapan varsa da.
- +1 yıl
Var kardeşim. burada bile var sen düşün birisi bana burada acayip takmıştı yüz vermedim misal evli düşün sorularimdaki insanlara salça oluyordu burada hatta birisiyle kavga etti kıza durduk yere satasti sorunlu birisi😂
- +1 yıl
Abi bi tek uzun süreli ciddi ilişkim oldu onda da sosyal medyamda bulunan tek kadın olarak bulunurdu kız kuzenlerim bile abi bizi neden sosyal medyana kabul etmiyorsun derlerdi yine alenen söylemezdim şu sebepten diye sahiplenir ona biri kötü şekilde anlamlandırırsa diye çekinirdim bize böyle öğretildi sevmek.
- +1 yıl
Sana doğru öğretilmiş sevmek öyle olmalı dediğim gibi burada güzel insanlar çok bu sitede bende yeni geldim misal ama var bazı çürük yumurtalar yani yüz vermezsende düşün erkek. olarak bela gibi seni stalkliyor onuda gördüm burada vallaha
- +1 yıl
Abi her zaman hakedene hakettiğini vermekle geçer hayatım ne bi eksik ne bi fazla. İyiye iyi yolundan şaşmışa yolundan şaşmış gibi
- +1 yıl
Bencede öyle vermen lazımsa biz artık bir yönden sonra veremiyoruz utanıyoruz yani karsidakinden utanma bekliyoruz ama utanma yok yazık burada onun bunun dedikodusunu yapacağına git kocana karilik yap kardeşim o değil yaptığın kisinin dedikodusunu yapiyon birde adamların yüzüne guluyosun dost rolü oynuyorsun değişik çok 😂
- +1 yıl
Yorum yapsan bi türlü yapmasan bi türlü iki arada bi deredeyiz işte 😂
- +1 yıl
Valla kardeşim burada bir tane var sülük gibi yapıştı bana ters kardeşim peşimi bırakmıyor da nerden yorumlarda konuştum 😂 bildiğin burdaki herkesin dedikodusunu biriktiirmis bana anlatıyor böyle çapsız birisi ve onların yüzüne gülüyor ben onlara bir şey diyemiyorum üzülüyorum anlattığı kişiylede beni cekistirmis gerçi onada neler diyor neler yani yüz yok bazılarında burada asalak yapışan insanda var 😂
- +1 yıl
Sal çayıra Mevla kayıra 😂
- +1 yıl
😂 saliyoruzda senden istediğini alamayınca yapışıyor sülük gibi 😂
- +1 yıl
Abi o zaman yapışkanlığını gidereceksin önce 😂😂
- +1 yıl
O bize yakışmaz kardeşim evli insan kocasına yazık 😂
- +1 yıl
Ne diyelim abi bizde yorulduk ne yapalım 😂😂
- +1 yıl
Biz bunları egitcez egitcez Rambo gibi 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Genelde ilişki monotonlaştığında, ilgi azaldığında olabilir ama her türlü yanlış bir şey tabi
147 Yorumla- +1 yıl
İlgi azaldığı doğru olabilir başka ne olabilir öğretmen hanım ☺️
- +1 yıl
Doğru diyosun modluk yakisti sana bak nasıl gidiyor hayat
- +1 yıl
Benimde bomba gibi gidiyor valla salona gidiyosun
- +1 yıl
Çok güzel azim yapmışsın buna sevindim artık o evde biriktirdiğin çikolata cipsler felan yalan oldu desene 😂
- +1 yıl
Senin o maden ne zaman biticek acaba 😂
- +1 yıl
Onlarmi alıyor kötü arkadaslar napcaz bu senin çikolataları o değil ben hiç sevmem siz kadınlar bayiliyorsunuz 😂
- +1 yıl
Sende yiyosun yanında peki çikolatanın ben sana onları yemicenn dedim ama değil mi😂
- +1 yıl
Ee banada öyle diyodun bir ay oldu 😂 bu yarınlar ne zaman gelcek
- +1 yıl
Sence hesapla bakım subat başı Mart başına geliyoruz 😂
- +1 yıl
Senden umitliyim hala bak verme zamanın geldi geçiyor yaza bomba gibi girmen lazım ☺️
- +1 yıl
Yani dediklerimi yap salona gitmedin zamanlarda bu çikolata. isine. son ver hatta şekere son ver bir dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği tavuk göğsü mis
- +1 yıl
İnşallah var mı şu an evde stok hala arkadaşların demekki sana ye diyor 😂
- +1 yıl
Yarın ne gorusmen var bakım 😂
- +1 yıl
Ok ama uy ona ok bak uymamazlik yapma 😂
- +1 yıl
Bana o diyetisyen listeni at bakcam
- +1 yıl
Bakalım ne yazcak ama şekeri ekmek yazmaz soleyim unut 😂
- +1 yıl
Yok et oluyor onda korkma ama fazla yok ekmek bir dilim ben şimdiden soleyim sana 😂
- +1 yıl
Yaptınmi cidden bak 😂
- +1 yıl
Sende benim gibi erkencisin😂
- +1 yıl
Benide 9 işlerim var senin kaçta 😂
- +1 yıl
Evde napcan temizlikmi
- +1 yıl
Sabah arabayı bakima goturcem birde 6 özel dersim var
- +1 yıl
Saol sanada kolay gelsin iyi çalışmalar 😂
- +1 yıl
Reca ederim ☺️
+1 yılilgisizlik.
monotonluk.
Eksiklikler.
124 Yorumla- +1 yıl
Peki neden bunlar oluşur bunlar severek oluyor niye yapiyolar ilginc
- +1 yıl
şimdi aşk evliliği yapan farkli görücü usulü olan evlilik farkli.
kadın erkeğe yüz vermez ise erkeğin beklentilerini karşılamaz ise çok kolayca başka bi kadına gidebilir.
erkekte kadına yeterli vakti
Imkani ilgiyi alakayı gostermediginde
Kadınında bi şekilde gözü istemesede gözü disariya kayıyor.
😀😃😄 - +1 yıl
Doğru diyosun ben görücü karşıyım iyi olur elbet ama ben karşıyım 😂
- +1 yıl
Ben bile
Çok aman aman mutlu muyum?
Hayır.
😀 - +1 yıl
Ama mecbur dayaniyosun değilmi
- +1 yıl
Yani sabırla sakinlikle
Alttan alıp burada kafami dağıtıp stres atıyorum.
Burası benim sanki 2. Evim gibi - +1 yıl
Burasimi bence zaten doğru yapiyosun gül geç burada başka bişey olmaz 😂
- +1 yıl
Peki Sagol.
Engin tecrübenden yararlandm - +1 yıl
Yani senin kafanin esmedigi şeylerde yardımcı olurum ☺️
- +1 yıl
Peki düet arkadaşım
- +1 yıl
Düet yapariz birgün olur bak o
- +1 yıl
Yapalım şarkıyı sen sec
- +1 yıl
Müsait bir zamanımızda yapalım bakalım nasıl söylüyorsun ☺️
- +1 yıl
Olur deneriz.
🙂 - +1 yıl
Anlaştık ☺️
- +1 yıl
Nasıl yapcaz peki ses kayıt cihazında mi?
Şimdiden heyecanlandm - +1 yıl
Bakalım o gün gelsin işlerimizden müsait oldmuz zaman ya da atışma tarzida olur ☺️
- +1 yıl
Atışma tarzi derken
Bi sen bi ben mi soylicez? - +1 yıl
Evet öylede olabilir ☺️
- +1 yıl
Peki ortak bi şarkı olur galiba
- +1 yıl
Yani hele o gün gelsin ☺️
- +1 yıl
Peki tamam
- +1 yıl
Anlaştık☺️