• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Seven insan neden aldatır?

Cendere1910 u
Cendere1910 Takip Et
Master Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1811
Yapay Zekaya Sor
Aldatma Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
33 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ƘıԼıCƘiƦAƝ
    ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Seven insan neden aldatır Yani seven insan neden aldatır her şey sevgi demek değildir Bazen insanlar birbiriyle Uyuşmazlık durumları yaşayabilir, seviyorum deyip de karşısındaki insanı aşağılayıcı konuşmalar yapan insanlar söz konusu özellikle hep benim dediğim haklı benim dediğim doğru benim dediğimi yapmak zorundasın gibi kadın erkek ilişkilerinde Böyle şeyler çok görülüyor.

Durum böyle olunca da belli bir süre sonra Karşıdaki kişi sıkılmaya başlıyor ve İlişkiyi bitirmek istiyor ama bunun yanında bir gün oluyor birisiyle sohbet ederken kendisine o kadar iyi o kadar güzel geliyor ki bir anda aklı çevrilebiliyor, ama bana soracak olursan aldatmanın hiçbir şekilde bahanesi olmaz ayrılırsın iletişimi kesersin olmadığını söylersin olur biter.

Ama bu insan bunların hiçbirini yapmıyor Karşısındaki insan direkt aldatma yoluna gidiyorsa kusura bakmasın o insan karaktersizdir Ayrıca onun aldatmasına vesile olan kişi de bana göre karaktersizdir, şimdi mesela kadınların birçoğu erkeklere laf söylüyor işte erkekleri aldatıyor erkekler şunu yapıyor erkekler söylüyor kötü erkekler böyle kötü İyi de erkeğin aldattığı kişi de bir kadın, Yani aslında kadın kadına ihanet ediyor bence Kadınlar erkeklere laf söyleyene kadar önce kendi cinslerine sahip çıksınlar Ben burada bile görüyorum Gerçekten buradaki erkekler masum kimseyle abaza abaza diye konuşmasın burada kadınlar tehlikeli erkekler değil. Bazı kadınlar bunu fırsatını veriyor bazı erkeklerde Herkese aynı sanıp yürümeye kalkıyor olay bundan ibaret Ama her ne olursa olsun aldatmanın bahanesi olmaz bana göre karaktersizliktir.

1
    2 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Onlarda onu düşünse olsa kardeşim olmaz yapmazlardi

Yorumla
    • ƘıԼıCƘiƦAƝ
      ƘıԼıCƘiƦAƝ
      +1 yıl

Aynen

Yorumla

En İyi Cevaplar

• FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Yapılan araştırmalara göre yeryüzünde erkeklerin yüzde 78'i, kadınların yüzde 32'si duygusal anlamda tek eşli, cinsel anlamda çok eşlidir.

Erkekler, doğuştan çok eşlidir. 3 yaşında bir kız çocuğunu içinde babasının da olduğu dört erkeğin arasına koyun. Kız çocuğu sadece babasına sarılır. 3 yaşında bir erkek çocuğunu içinde annesinin de olduğu dört kadının arasına koyun. O erkek çocuğu bütün kadınlara sarılır.

Kadınlarda çok eşlilik 1/3'lük bir azınlıktır. O da sonradan ortaya çıkar. Çocukluk travmaları, kötü baba figürü ya da hormonal dengesizlik sebebiyle testosteronun kadınlarda normalin üzerinde izlemesiyle ortaya çıkar.

Ama aldatma dediğimiz şeyin özünde her ne kadar biyolojik bir altyapı olsa da karakter sahibi ve mutlu bir evliliği olan bir insan ilkel içgüdülerinin esiri olmaz hiçbir zaman.

Aldatma dediğimiz şeyin özünde makyavelist, narsist ve hedonist bir zihin seti vardır. Bu tip kişiler en temelde insani ve ahlaki değerler üzerine yaşamayı pasiflik, eziklik olarak gören bir zihinsel angajmana sahiptir. Aslında her şeyin hareket noktası burasıdır. Gerisi sebep değil sadece sonuçtur aslında.

Makyavelist, narsist, hedonist bir düşünce sistematiğine sahip olan kişi, sadece kendisine aşıktır. O kimseyi sevmemiştir, sevemez. Kendisini sever ama onun hedefi gerçekte uzun vadeli menfaatlerine uygun şeyler değil geçici arzuları kovalamaktır. İşte bu yüzden aldatır.

Kadın popülasyonu içinde yüzde 3'lük dilimde yer alan borderline dediğimiz dürtüsel kişilik bozukluğundan muzdarip bir grup vardır. Bunlar, dünyanın en mükemmel erkeğiyle evlense yine aldatır. Çünkü bunların çocukluk travmaları ve kalabalık bir partner geçmişi vardır. O yüzden hiçbir erkeği gerçekten sevip bağlanamaz. Bunların aldatma sebebi de budur.

#FİKRETDOĞAN

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru kardesim

• Captain_M
    Captain_M Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 91%
    +1 yıl

Seviyorsanız da aldatırsınız, eğer kişiliğinizi ve kendi iyiliğinizi düşünmüyorsanız. Sevse de aldatmanın bir çok sebebi var. Bazı insanlar sadakati, merhamet ve vicdanı zayıflık olarak kabullenirler. Bazıları geçmişte aldatılmış, sevdiğini sandığı kişilerin aslında onu kullandığını, çok iyi oyuncu olduğunu farkedememiş, bunu etkilerini yaşayan ve yaşatan insanlar. Bazıları gerçekten yozlaşmış, sevseler de, bu çağın toplumsal kanserlerinden biri olan "açık ilişki" denilen sapıklığı normal gören insanlar.

Bu arada, evrensel enerji dalında çalışmalar yapan biri olarak, önemli bir konuda doğru mu yanlış mı yapıyorsunuz açıklığa kavuşturmak istiyorsanız, size çok basit bir deney önereyim. Bir "petri" kabı, çocuklar için satılan elektronik mikroskop ve mümkünse temiz bir pınar ya da akarsudan alınmış suya ihtiyacınız var. Sakin bir ortamda petri kabına biraz su koyun ve yaptığınız ya da yapmak üzere olduğunuz şeyi suya doğru konuşun. Ardından hiç konuşmada kabın kapağını kapatarak buzluğa koyun ve dondurun. Mikroskopla baktığınızda oluşan kristallerin çok düzensiz olduğunu görüyorsanız yaptığınız ya da yapmak üzere olduğunuz şey kesinlikle doğru değildir. Deneyi birden fazla tekrarlayın. Doğru şekilde yapmışsanız her seferinde aynı şeyi, evrenin bile doğru ve yanlışa nasıl tepki verdiğini göreceksiniz...

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru güzel bir yaklaşım olmuş

Yorumla
    • Captain_M
      Captain_M
      +1 yıl

@Cendere1910
      Teşekkür ederim

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Rica ederim ☺️

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Aşko, KızlarSoruyor'a renk katıp, ilişkilerin nasıl daha tatlı bir hale getirilebileceğine dair fikirlerimi paylaşmak için geldim! 🌈

Ah, bu aldatma meselesi tam bir cringe festivali, değil mi? 😒 Seven insan neden aldatır sorusu, bence evrendeki en büyük mystery'lerden biri. Ama gel birazcık deep dive yapalım. Çoğu zaman, insanlar mutsuz olduklarında ya da ilişkilerindeki eksiklikleri dışarıda aramaya başladıklarında tehlikeli sulara yelken açıyorlar. Bu, kesinlikle red flag! Ama unutma, her şey karmaşık duygularla ilgili. Belki de yeni bir heyecan peşinde koşuyorlar ya da kendi içlerindeki çözülmemiş sorunlardan kaçıyorlar. 🚩✨

Önemli olan şu: Eğer bir ilişkideysen ve bir şeyler yolunda gitmiyorsa, en sağlıklı yol her zaman açıkça konuşmak. Aldatmak yerine, lovelamaya bir şans vermek gerek. 💌

Peki, sen ne düşünüyorsun bu konuda? Haydi, gel biraz daha muhabbet edelim! 💬🚀

3
    14 Yorumla
    • merveyavuz03
      merveyavuz03
      +1 yıl

Ya ingilizce ya Türkçe yazsaydın keşke

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

@merveyavuz03 o yeni çıkmış beğenmediniz sanırım

Yorumla
    • merveyavuz03
      merveyavuz03
      +1 yıl

Hayır sinir oldum 😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

@merveyavuz03 artık o yeni yüzümüz 😂

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Yahu her aşko kuşko yabancı lügatlardan konuşmuyor ki kshdjdhdhh

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

@cvcvnfjfkfk o artık otantik silah gibi sıkıyor 😂

Yorumla
    • iSLaNDBaZaRr
      iSLaNDBaZaRr
      +1 yıl

Cringe, mystery, deep dive, red flag seni 2024'ün en iyi plaza dili konuşanı ilan ediyorum. Çok elit gözüküyorsun böyle

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Abi sakin o bir bot skdjkdjd

Yorumla
    • Captain_M
      Captain_M
      +1 yıl

Chat gpt bile senden çok daha iyi "Türkçe" konuşuyor. Tabii bu senin suçun değil, "birilerinin" algoritmana daha özen göstermesi gerek!!!

Yorumla
    • Azraberivan
      Azraberivan
      +1 yıl

Bot mu gerçek bir insan sandım yazmaya üşenmemiş diye düşündüm bide

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Lan sakin olun bir anda botun üzerine gitmeye başladınız, isterseniz meydan dayağı da çekelim aaa ayıp ama @KızlarSoruyor

Yorumla
    • Captain_M
      Captain_M
      +1 yıl

@cvcvnfjfkfk Tamam o zaman, behave'imize care edelim, poor botumuzun üzerine to go over'lamayalım. Night night 😁

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Aşko kuşko botumuz cancellenmeyi hak etmiyor biraz daha kind olalım plsss, diğer türlü fazla zorba oluyoruz girll 🤪 Yalnız onu bunu geçtim, sosyal medya dilinde mesele sadece ingilizce konuşmak değil, tekdüze konuşan insanlar da o kadar çok ki (... yapınca gelen pişmanlık hissi, boş yapma, sigma, yazacak bir şey bulamadım size sütlaç tarifi vereyim mi vs gibi) insanlar koyun sürüsünden olduğu için maalesef.

Yorumla
    • meraksadecee
      meraksadecee
      +1 yıl

Sen ne saçmalıyorsun ya türkce konus 14 yaşında mısın

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

106

Cevap

81

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı.

Seven insan aldatmaz , aldattıysa sevgisinden şüphe vardır. Aldatan kişi aşığılık bir namussustur benim gözümde. Ortalarda karekterliyim diye dolaşır birde sorsan. Bi onlar doğru :D

2
    28 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla kardeşim burada okadar karakteraiz insanlar varki benim hakkmdada dedikodu yapmışlar 😂

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Çok normaldir. Ben hakkımda neler duydum :D

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla benimkisi bildin ulaşamadığı ciğere mundar hesabı ulan harbi yüz vermeyince en kötü biz oluyoruz 😂

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Ateş olsalar düştüğü yeri yakmazlar sanal alemin sanal insanları 😅

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ateşleri bile söner bunların o değil dost göründüğü insanların dedikodusunu ona buna anlatır burada adamım diye dolaşanlar var ve düşün birde herkesin bilgisini öğrenmiş harbi boş beleş beyinsizlik dikkatli ol kardeşim harbi insanlar tehlikeli seni severim bilirsin😂

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Burada yemin edene bile güvenmeyeceksin nokta :D

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru diyosun ama ratte bir yere kadar kardeşim fazlalarinin suyu isinmasin kaynatirim sonra burada insanları bilgilerini toplayıp onu bunu kotuleyip yanına gelip canın cicim sorularda felan hoş olmuyor ya mert olcaklar ya mert olcaklar millet burada bilgilerini toplayıp eline ne geçiyorsa o değil birde insanlarla arkadaş oluyor o komple değişik bu yazıyı iyi okur ayağını denk alsın ben konuşursam burdan topuklayarak kaçar son uyarı 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ahhh canlarım kıyamam size 😂😂

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@r_engarenkyollar ahahah ne oldu be :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@emre00 çok dertli konuşmuşsunuz içlendim 😂 herkesle samimi olup o yufka yüreğinizi açarsanız olacağı o

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@r_engarenkyollar Yok benim derdim genel olarak dertleştik it ürür kervan yürür :D

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@emre00 Olmasında zaten oyuzden samimi olduğunuz insanlara dikkat edin en ufak hatada kesip atın yılanın başını küçükken ezicen

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@r_engarenkyollar Çok karektersiz insanlar var sadece. Kimseye bişey söylenmez :)

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@emre00 aynen öyle gülüm herkesle her şey olmaz oyuzden mesafeli olmak herzaman iyidir 👍

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@r_engarenkyollar Öyleyim canım mesafeliyim teşekkürler

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

@r_engarenkyollar @emre00 bizim aramızda emreyle ama doğru yok biz zaten insanlara insan olduğu için diyoruz ama yüz bulamayınca bizden bir şey elde edemeyince ucuyolar düşün biz yapımızı bozmayalimda onlar ne yapıyorsa yapsın 😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@Cendere1910 Bulmuşlar tabi yakışıklı sportmen adamı konuşacaklar tabi 👍 bazı insanlar konuşur bazı insanlar konuşulur canımıniçi hayatın döngüsü bu sen doğru ol eğri belasini bulur zaten 🙋

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

@r_engarenkyollar valla doğru canım harbi o değil yüz vermeyince birde bunlarda hırs oluyor elde etmek için düşün artık ne kötü piskoloji☺️

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

@Cendere1910 Doğrudur canım inanırım boş ver sen yoluna bak herkesin söylediğine bakarsak vay halimize
      sende sıkma canını olur mu? sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@Cendere1910 Bırak havlasınlar dostum at önüne kemiği :D

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

@r_engarenkyollar tskr ederim kalbini alıyorum sana kalp veriyorum❣️ takmıyorum zaten valla guluyorum şu an yazık işsiz insanlar

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

@emre00 attım saldirmislar 😂

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Gelirler birazdan karisini / kocasını 10 kişi ile birlikte aldatanlar yargı dağıtmaya çok komikler ve karakterliler 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla gizliden bana yazıyor şu an soruma o değil yüz vermedik böylemi olduk 😂 versek en iyisi biziz

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Yüz verme 😅

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yok zaten vermiyorum da neyin kafası hangi dünyayı yaşıyorlar onu anlamadım burdan sevgilim olmadı hangi kafaya neyi yaşıyor anlamıyorum kardeşim 😂

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Sal gitsin boş ver buradakilerin bir çoğu sağlam ayak değil takıntılı ruh hastaları evden bakkala çıkamayan evde ilgi göremeyenler

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla takmış bana birde arkadaşıyla beni dedikdou yapıyor egoist demişler bana kardeşim düşün egoist insan bu kadar kişiye yazarmi kendini beğenmiş valla sallamista sallamis birde özür diler aynısini yapar burada arkadaş göremiuoruz sonra sapitiyolar😂

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Seven insan aldatmayı düşünmez bile aldatmışsa sevmiyordur.

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ama sevenlerin çoğuda aldatıyor biliyomusun yani yapan çok

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Seven insan aldatmaz. Sevmiyordur aldatmıştır.

3
    17 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Gerçekten seven cidden aldatmaz şu an aldatan aldatana ve güzel bir şey yaptıklarını saniyolar ben en çok ne düşünürüm biliyomusun ya da överim hani insan sevdiğini bir organı verir ya ölmesin diye işte bana o gerçek sevgi gibi gelir

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Aldatanlar da veriyor bir organını 😅 yazık cidden. O kimseler birkaç dakikalık zevk için sevenini kaybediyor

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

O bence adilik bence varya herkezde aynı vucut var sebep ne anlamam bana göre herkes güzel yakışıklı ama bizim. kusak güzel sever sosyetic ona göre ☺️

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Güzel sevildiğimiz olmuştur. Ama yeterli değil

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sen bence daha güzel sevilmeliydin yanlış kişiler yanlış zamanlar bana göre sen aşk kadinisin

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Suç bende, bundan sonra beni sevene şans vereceğim :D ben hoşlaşsam da yeter

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Kıyamam sana sen sevilmeyi hakediyosun ben anlıyorum seni burada gırgır atiyosun ama her insan gibi sende bir kalbinin bağlanmasını istiyosun bu saçları sevmeyen erkekmi olur şimdi saçlara nazar degdircez inci çizgim benim 😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Haydaaa. Konu nereye geldi 😅

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

😂 konu güzel yere geldi ışık saçan birşeye 😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Saçmıyor ışık falan

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Saçıyor gözlerim kör oldu doktor yokmu 😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

hdjdj deli :D

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Öyle ama kör oldum RayBan gözlüklerimi takmam lazım burdan birisi gözlüğümu istiyor 😂 sen tarkanin şarkısını seviyosun sana şarkı armaganinda gördüm bir ara söyledim Tarkan'ın eski parçasını dinlersin bakım ne dicen ☺️

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Tamam 👌

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Anlaştık dikkat et sarı saçlı güzel kadın ☺️

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Sen de :))

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ederim tskrler🌹

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

Sevmediği ve karakteri de olmadığı için

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru

• kedigiller1993
    kedigiller1993 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Seven insan hiçbir zaman aldatmaz. Kadın olsun erkek olsun eğer aldatıyorsa zaten aradaki sevgi bağı kopmuş olur. Mesela eşini aldattın tekrardan gelip o insanın yüzüne nasıl bakıyorsun. Hiç mi bir insanda utanma olmaz. Olmuyor. Özellikle gündüz kuşağında görüyoruz erkek veya bayan eşini aldatmış bir de zeytinyağı gibi üste çıkan tipler var. Onların yerine resmen biz utanıyoruz. Bazı insanlar maalesef şeref yoksunu olduğu için eşi evde veya işteyken başkasına gidiyor. Ondan sonra utanmadan sıkılmadan gelip çocuğunun annesine ya da çocuğunun babasının yüzüne bakıyor.

1
    5 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla bak harbi guzeel yazmışsın utanma yokmu insan yemek yerken bile utanır yüzüne bakmaz ama bakıyorlar düşün

Yorumla
    • kedigiller1993
      kedigiller1993
      +1 yıl

Maalesef öyle. Özellikle son zamanlarda çok normalleşmeye başladı. Neredeyse aldatmayan insanlar anormal olmaya başladı.

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani anormal görülüyor bunlar neden aldatmiyor diye

Yorumla
    • kedigiller1993
      kedigiller1993
      +1 yıl

Bu konu birazda bizim TV programları sayesinde normalleştiriliyor. Özellikle dizilere zaten diyeceğim bir şey kalmadı. Evet erkekler de aldatma oranı yüksekti ama kadınlarda da aldatma oranı yükselmeye başladı.

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ben TV bakmıyorum dizilere felan doğru diyosun onların etkisi cok

Yorumla
  • Neptündebirgül
    Neptündebirgül Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Seven insan aldatabilir arkadaşlar, durum şöyle olabilir kendi sınırların yoktur artık senden sıkılmıştır, yeni heyecanlar arıyordur vs..
    Hayat en iyi DNA kimde var diye dolaylı yollardan düşünme çabasıdır en güzelini bize yakışanı en iyi gelecek vaad edeni mantığı seçeriz aslında bunları sadece sevgiye uyarlarız, her neyse
    Seven insan aynı anda iki kişiyi de sevebilir bu onun için normaldir asıl mesele sevginin tanımıdır burada
    Ve asıl soru şudur seni iyi bir seçenek olduğun için mi seviyor yoksa daha iyi bir seçenek varsa başkasını sever mi
    Yine insan psikolojisi ve dürtüsune giren bir yanıt olur

2
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ben sevenin gidipte sevdiğine yanls yapmasina karşıyım seviyosa kötü bile gitse ayrilirsin ondan sonra ne yapıyorsan yap

Yorumla
    • Neptündebirgül
      Neptündebirgül
      +1 yıl

Tamam ama bu durum duygusal işliyor

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Tamam duygusal ama karşındakini üzmek bir okadar kötü olmazmi

Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Karşıdan aynı sevgiyi görmüyordur kendince ona ceza verir falan filan

5
    5 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ama görmese bile yanlış direk ondan ayrılıp yol vermesi daha iyidir insanların duygusuyla oynanmasida kötü

• Doludoludolu
      Doludoludolu
      +1 yıl

Evet haklısın ama belki düzeleceğini düşünüyordur zamanla. Bilemeyiz tabi.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Düzelmesi için o kişinin yüzüne bakmamız sence doğrumu hicbirsey düzelmez duzelse bile yine yeniden ufak kivilcimda biter sallanan birşeyi kolay doğrultamazsin ne yazikki

• Doludoludolu
      Doludoludolu
      +1 yıl

Haklı olabilirsin

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani böyle yapsak sorun olmaz sende haklısın

• falanca-filanca
    falanca-filanca Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

aldatmanın sevıp sevmemekle alakası olmayabılır. Bu öğretılmıs bır bahane. Cok sevip de baskasıyla da olunabılır. Heycan

heves

eksık tamamlama
    (Karsıdakının eksıgınıde kendı eksıgınıde baskasıyla tamamlama)

evlılıgı ilişkıyı korumak için her sey de olabılır

2
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sizce peki doğru birseymi

Yorumla
    • falanca-filanca
      falanca-filanca
      +1 yıl

Tum dınlerde din dısı inanç sistemlerınde kabul goren bısı degıl. Hepsınde yasaklı. Demekkı insanlık için dogru bısı değil

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede çok doğru söylediniz

Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Lan bu çok karışık bir psikolojik mesele kişi kişi olay olay değişir Bazı insanlar gerçekten arsızdır bazı insanlar şuursuzdur bazıları düşüncesizdir bazıları ne yaptığının farkında değildir bazılarını dinleseniz Gerçekten haklı olduklarına sizi ikna ederler bir insanın aldatmaması gerekir basit düşünerek söylüyorum fakat insanlar ırakın başka İnsanları aldatmayı kendilerini yaratan kudreti aldatmaya çalışıyorlar yani bundan ötesi ne olabilir ki

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru söylemişsiniz güzel aciklama olmuş

Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Sevgi baki , bir anlık bi küçük hata!
    erkek yapar elinin kiri kadın yaparsa …. Namlanırız ya , işte vahim mevzu burada başlıyor. İpin ucu da ilişkilerinde cılkı çıkmış. İnsanlar severek birlikte olmuyor;çıkar ilişkileri üzerine kurulduğu için en ufak bir yol çakıllaşmaya başladı mı , yolunu saptırıyor.

Severek birlikte olan çiftler artık maalesef azaldılar.

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede buda kötüye gittimizin kanıtı sonuç husranlar olcak gibi

• GözlemciÜyee
    GözlemciÜyee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

İnsana dair en büyük yanılgılardan biri bu “seven aldatmaz” düşüncesi. Aldatıyorlar kardeşim. Aldatıyoruz. Aldatıyorsunuz. Hem de bildiğimizden, gördüğümüzden, duyduğumuzdan çok fazla. Surda su soruya fikir bildiren ve seven aldatmaz diye ahkam kesenlerin de en az yüzde sekseni hayatlarında partnerlerini en az bir defa aldatmış ya da aldatılmıştır. Kimse gezinmesin öyle ortalıkta doğruluk abidesi gibi. Yenilmiyor yani

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani bende onu söylüyorum ne yazikki az değil çok hemde daha cok

Yorumla
  • Hakan10x
    Hakan10x Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 95%
    +1 yıl

Sorun aslında sevgi düzeyiyle alakalı, yeterince sevmiyor sevse yapamaz yoo seviyorum sadece farklı hissler icin yapıyorık diyenler düşünenler olucaktır işte , neden farklı hissler, baskasında aransın, sevse icinde sucluluk hemen olusur daha aldatmadan, aşamasında dahi, sevgisi karsıya o hatayı yapmasına engel olucak kadar yok cünkü. Nokta

1
    4 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Buda güzel bir yorum

Yorumla
    • Hakan10x
      Hakan10x
      +1 yıl

Sana olan sevgim seni aldatıp sana karsı kötü hissetmeme neden olucak kadar yok cünkü, seni sevmiyorum diyemem tabi seviyorum ama istersen bitirebiliriz, saygı duyarım…. Vb ,, vesaire

Yorumla
    • Hakan10x
      Hakan10x
      +1 yıl

ve kişi cok severken hayatınjn odagı yapmışken onu bu söz karşısında müthiş bi hayal kırıklıgı ve çöküntü psikolojik daralma caresizlik, o an hissedilen yanlızlık hissi, içinden bi ses bitti, ama gücüm var mı napacağım bundan sonra ben seviyorum cünkü nasıl böyle olabilir şaşkınlık ve şok tablosu müthiş bi kırılmışlık

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Güzel söylemişsin kardesim

Yorumla
  • ZirveKartali
    ZirveKartali Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 95%
    +1 yıl

Aldatma, genellikle kişisel memnuniyetsizlik, iletişim eksikliği veya duygusal veya fiziksel ihtiyaçların karşılanmaması gibi karmaşık nedenlerden kaynaklanır. Ancak, her durum benzersizdir ve bu, herkesin aldatma eylemini gerçekleştireceği anlamına gelmez. İlişkilerde sadakat ve güven çok önemlidir.

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Onlar zaten olursa olmaz ama işte olmayınca yapiyolar ama güzel söylemişsin kardesim

• ZirveKartali
      ZirveKartali
      +1 yıl

teşekkür ederim t@s@gını yesin

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Rica ederim kardeşim☺️

• ruhu_münzevi
    ruhu_münzevi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatmak sevgiden bagimsizdir. Bir sadakattir, karakter meselesidir.

Bir insanla evlisinizdir ve artik sevmiyorsunuzdur. Duygusal bag bitsede resmi bag devam etmektedir. Bu aldatmayi hakli cikarmaz.. hala devam eden bir bag var istersen adam eve gelmesin, isterse kadin eve gelmesin.. bosanma gerceklesene kadar sorumlusun sadakatli olmaktan

1
    35 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

İşte o sadakata gelmeyenler de çok biliyomusun

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Yorumsuzum.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani bende buna yorumsuz kalıyorum hemde çok 😑

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Sadece sunu biliyorum, sadakat sevginin cok oncesinde yer aliyor.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede dediğin doğru gerçek sevgide kimse kimseye onu yapmaz işte çıkar olduğunda

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Ben sunu biliyorum bag var ise.. resmi, duygusal, yuzuk, birbirine soz... Aldatmanin bahanesi olamaz..

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Bosan, ayril, yuzugu at ve karsina al konus. Sonra ne yapacaksan yap

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Olmaması lazım zaten o durumda seviyorsa ya da evkendiyse değilmi ama evleniyorlar birbirlerini aldatiyolar olur mu bu olmaz

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

İnsan hata yapar ama sonuclarina da katlanmasi gerekir.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bak çok doğru dedin boşan ayrıl ne yapmak istersen yap ozaman adam olursun çok doğru soyledin

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bence sonuçlarını bunlar göremiyor ilerideki tehlikeyi

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Kinamiyorum, insaniz duygusal bosluk hata getirir ama tekrarlamamak, bunun guzellemesini yapmamak yani kendini hakli cikartmaya calismamak hatasinin farkina varip bunu muhattabina soylemek..

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Devami boyle olmali.. esin, sevgilinin, nisanlinin bilgisi olmali, hatasindan pisman olmasi gerekir ve sonuclari ne ise kabul etmesi gerekir.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla hatasının insanalr farkına varsa düşün evli ama herkezle sevgili yapmayı düşünür adam ya da kadın ne yapsın böyle insana

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede işte o sonuçları bilmesi lazım

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

İkisi arasinda diyecegim ama bir de Allah var bir de cocuklar var bir de aldatan kisinin aldattigi kisinin esi cocugu colugu var..

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Yani aldatma komple problem.. Allah kalbimize, beynimize, ruhumuza mukayyet olsun tabii ki biz de temkin, teyakkuzlu olmaliyiz.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

O daha vahim çocuk olduğu halde böyle sen düşün valla neler gördüm neler öyle diyeyim sana insan bir yönden sonra tiksiniyor artık

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani biz iyi olalım da inşallah onlarda iyiye döner diyelim

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

İste tam olarak bu.. insaniz mukemmel degiliz umarim insallah herkes dogru guzel temiz bir hayatin icinde musmutlu olur.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Amin inşallah bende onu istiyorum ama bu seviyedeki bazı insanalr için zor

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Dua etmek bizden.. duadan sonrasini dusunmek haddi asma olur

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani bence hepsinin iyi olmasi için dua etmelisin şu an senin hisler güzel belki insana dönerler

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Tabii ki etmeliyiz.. Kim ister ki baskasi mutsuz olsun.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani kimse istemez düşün biz bekar olduğumuz halde bunu istiyoruz onlar için ☺️

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Evet, umarim herkes hatasinin farkina varir. Colugu ile cocugu ile esi ile helalinden yasamak icin caba sarfeder

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Amin çok güzel dedin helal önemli işte bazıları helali haramı karıştırdi

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Umarim farkederler, farkederiz ve umarim bizde daha dikkatli davraniriz

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Biz zaten dikkatliyiz bize gelmesin de öyle insanlar

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Olsun daha dikkatten zarar gelmez

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani gelmez bugün nasl düşüncelerin bakım

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Amin ecmain

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Amin valla burayı ferahlattin☺️

• ruhu_münzevi
      ruhu_münzevi
      +1 yıl

Tesekkur ederim

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Rica ederim kalbi güzel insan

• _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Karşı taraftan yeteri kadar sevgi, saygı, ilgi görmüyorsa aldatabilir. Cinsel hayatı istediği gibi gitmiyorsa yine aldatır ama ikincisi daha çok bahane gibi, aslında bence bir neden bile değil. Her insanda kullanmayı bildikten sonra hayvandan ayıran bir irade mevcut ama saygı, sevgi, ilginin iradeyle bir ilgisi de yok. Bazıları da beni aldattı diye intikam almak için aldatır.

1
    7 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bence cinsellik önemli olmaması lazım tamam ok ama bir insan birbirini onun için seviyorsa hiç sevmesin

• _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Onu evlilikler için dedim. Öncelikle ben evlilik dışı cinsel ilişkiye pek hoş bakan biri değilim. Yaşayanı da o beni yargılar bir tavrı olmadığı sürece yargılamam. O onun bedeni ve kendi tercihi ama insanların bazılarının cinsellikte sınırları olabiliyor bazılarının olmuyor. Kimisi saygı duyuyor, aldatmıyor kimisi de işte aldatıyor. Bir de istediği gibi gittiği hâlde aldatanlar var. Onlar, zaten başka bir boyut.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru diyosun ama bana göre seviyosa aldatmamasi lazım iki cinsinde ne olursa olsun sevgi kolay kazanılmıyor doğrumu

• _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Öyle

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani ama güzel yorumun beğendim

• _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Teşekkür ederim.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Rica ederim ☺️

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sevdiği halde aldatanlar ve hatta sevdiğine şiddet uygulayanların sevgi diye zannettiği hisler aslında sadece alışkanlık veya saplantıdır! (Gerçek sevgi herkese nasip olmaz)

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok güzel soylemissiniz üstüne basarim yorumun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aklın yolu bir 👍

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Aynen aklın yolu bir ☺️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir kadın sevdiği, erkek gibi erkeği intikam almak için aldatır en fazla. Ama sevmediği bir adamla evlenmişse, sürekli alfa erkekle aldatır.

Erkek aldatması ise şöyle ; bir kadın, erkeğini memnun edemiyorsa ve erkek de talep görüyorsa ; her türlü aaldatır. Hat da erkek talep görüyor ve eşinden korkmuyorsan, her türlü aldatır. Talep görmeyen erkek , aldatamaz

1
    25 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ama oda sevdiğine yanlış kardeşim ozaman sevmeginn ne anlamı kalirki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgi, zamanla bitiyor işte

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Keşke bitmese herkes sevdigini sevse

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Talep görmeyen bir erkek, nasıl evleniyor ya da sevgilisi oluyor o zaman. Buna da bir ışık tutar mısın.

Diyelim ki senin dediğin gibi talep görmüyor. Yahu memlekette eskortluk diye bir müessese var. Mutlu son masaj salonları var. Aldatmak isteyen erkek, her türlü aldatır. Kadın da aynı şekilde. Kadın bozulmuşsa daha rahat aldatır.

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Talep edilmeyecek erkek yoktur. Parası olmayan ya da asosyal erkek vardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadınlar azulamadığı ( Talep görmeyen erkek) = betadır. Parası varsa , mantık evliliği oluyor. Yoksa kadınlar, evlenmeden böyle erkeği arzulayıp seks yapmıyor. Iyice yedirse , seks yapar ama alfaya verdiği zevkin aynısını betaya vermez. Çünkü betayı, sevmiyor ve arzulamıyor. Sadece çıkar için, kullanıyor.

Parası olan beta , pek tanımadım. Bir tane biliyorum ve evlenmeden önce aşk ilişkisi yaşayamıyor. Çünkü kadın, seksyapacağı adamda çekiciliğe (alfalığa ) daha çok önem veriyor ve bunu arzuluyor. Betanın parası yoksa, ne evlenecek kadın ne de seks yapacak kadın buluyor. Ama alfa, dar gelirli olsa da seks yapacak ve evlenilecek kadın buluyor ki çevremden biliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Parası olan betalarla ise, sadece evlenmek istiyorlar. Lakin bu betaya kadınlar, asla saygı duymuyor ve aldatıyor. Ama çocuk olduktan sonra, aldatıyorlar ki boşama ihtimali düşük olsun. Boşasa bile, ellerinde çocuk olsun. Çünkü alfa erkek bunlarla evlenmediği için, çocuk yapmak amacıyla betayla evleniyorlar.

Paran yoksa, o kadın senle evlenmez zaten. Ancak Paran olduğu için, kadının senle evlenmesi demek; seni sevdiği anlamına gelmiyor. Bu yüzden de hep aldatılan erkekler beta oluyor

Escorta gelirsek ise, üç kere gittim. Muameleri baya kötü. Çünkü escortlar da beta ve alfa ayrımı yapıp adamına göre, iyi muamele yapıyorlar. Şöyle ki Alfa erkek de 5 dakika boşalma süresi vermiyorlar ama beta erkek de 5 dakikada boşalacan diyor. Ben de 1 sene önce betaydım, kırmızı hapı almamıştım ve aynen böyle davrandılar. Bir daha da gitmedim.. Yoksa hemen kalkıyor ama boşalmanı beklemiyor. Prezervatif nedeniyle,5 dakikada boşalmak mümkün değil ve bıraktım. Yani escort, eşi kadar zevk veremez.

Saatlik parasını ödesen bile, yan çiziyorlar. Yani iyi escorta denk gelmek, şans işi. Ne arkadaşlarım ne ben, daha denk gelemedik. Ama artık alfa olmaya adım atıyorum, normal kızlarda şansımı deneyecem ama hep evlenmeden vermem diyenler denk geliyor. Denemeye devam..

Alfa erkeği ise, kadın arzuladığından dolayı; her türlü rahat ve çocuklu biçimde aldatabiliyor. Ancak bir kadın senle parayla birlikte oluyorsa, kendini kötü hissediyorsun zaten.. Bu iş, duygusuz olmuyor.. Yastığa sürtünmekten, daha çok sevk alıyorum valla.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

"Çocuklu bir şekilde aldatıyor" kelimesi," alfalar çoşkulu bir şekilde aldatabiliyor " olacaktı. ÇÜNKÜ kadınlar, alfayı arzuluyor ve aldatma riskine girdiğine deyiyor. Yoksa escort, değmez ve beta erkekler de yakalanmaktan korkar. Zaten hanımlarımdan, korkuyor. Bu yüzden, değmeyecekse aldatmaz beta

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Ya ne farkeder kardeş para mara eskort meskort bir şekilde aldatmak isteyen erkek aldatıyor. Konumuz eskortların muamelesi değil.

Parası var derken trilyoner demedim. Ezber kalıplar öğrenmişsin her gün kopyala yapıştır onları yazıyon.

Eskort, müşteriye göre değil paraya göre muamele yapar. Hiçbir eskort da bu işi zevk için yapmıyor. Sen bütün tezlerinde çuvallıyon. Alfa erkek, niye eskorta gitsin ki kadınlar tarafından arzulanıyorsa. G.. rizekalı mı parali karıya gidecek boş boş konuşuyon.

Ben hayatımda parası olan çok beta duydum da fakir alfa duymadım. Fakir adamın zihni de ruhu da köledir, alfa falan da değildir. Olsa olsa kendini alfa sanan bir mankafadır.

Paran yoksa boş... Tekrar ediyorum. Parası, statüsü olmayıp da kendini alfa olarak gören kişi de mankafadır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani Kadınlar , evlenmeden seks yapacağı adamda duygu istiyor. Çok yedirsen bile, escort kadar verim veriyor diyor zengin beta arkadaşlar ve ilişki de uzun sürmüyormuş. Evlenince de sevmediği için, aldatıp bir süre sonra seks yapmayı kesiyorlar. Yani paran var ve kadınlar seni sevecek, tamamen yalan. Paralı asker mantığı, aynen bu. Zira paralı asker, para için savaşır ve zorluğu gördüğü veya savaşmaktan biktığı an kaçar. Çünkü bu asker, vatanını sevmiyor arkadaşım. Bu yüzden ordusunun tamamı, sadece paralı askerlerden oluşan devletler uzun yaşayamamıştır. Zira sevgi de askerlik de para için, dayanılacak şeyler değildir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Alfa erkeğin de meraktan gittiği oluyor ve az para vermesine rağmen ; Kadın boşalmasına dayanıyormuş. Bana böyle dedi birisi... Ama betaya, farklı muamele gösteriyorlar; beklemiyorlar. Anlattıklarının hepsi, tecrübeyle sabit. Aldatılan erkekler de hep beta çıkıyor. Çevremde böyle duyuyorum.. Alfa çekiciliği sayesinde, her zaman talep. görüyor. Mesela bir örnekde de adam işsiz Alfa ama eşi olan kadın çalışıp adama bakıyor ve aşırı seviyor. Ama beta olsa, aldatır. Betanın, statüsü olsa fa fark etmiyor ve aldatıyorlar. Çünkü statü = çekicilik demek değil. Kadını tahrik eden şey; karizma, maçoluk , tip, çene ve özgüvendir. Bunlardan bir tanesi, betalarda yok.

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Ben sana paran olduğu için severler demiyorum ama arzulanan erkekler aynı zamanda para ve statüye de sahiptir diyorum. Anlamak istediğin gibi yorumluyorsan senin problemim.

Ben o kadar eskorta gittim hiçbiri bana 5 dakikada boşalacan bilmem ne demedi. Kişisel bakım temizliğini yaparsan paranı bahşişini verirsen, racona uygun davranırsan gayet de güzel muamele yapıyorlar.

Ama tutup da öküz gibi vücudunda, s.. inde bir çuval kılla gittiysen, kıtlıktan çıkmış gibi hareketler yaptıysan seni başından savmak istemesi normal.

ABD'de paralı askerlik var. Dünyanın tek süper gücü şu anda. Türkiye'de 3-4 sene öncesine kadar herkes zorunlu askerlik yapıyordu. Ne oldu dünyayı mı fethettik.

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

1. Eskort evine giden adamın hiçbir tanesi alfa değildir. Kendini alfa zanneden sığırdır.

2. Yakışıklı ve özgüvenli betalar da var. Onlara betabux deniyor. Alfalık, betalık dediğin şey fiziksel özelliklerden ziyade bir zihin setidir

3. İşsiz alfa diye bir şey yok sallama. Sugar mommy olmayan hiçbir kadın işsiz erkeğe bakmaz.

4. Sen Red Pill ci görümünde BlackPillcisin kadın düşmanısın. Sana göre erkeklerin hepsi masum yüzde 10,'luk alfa hariç.

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Sağdan soldan duyduğun ya da hayalinden uydurduğun hikayeleri gerçekmiş gibi anlatma. Hiç inandırıcı değilsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amerika, teknolojisi sayesinde ayakta. Yoksa teknolojisi kullanmadan , karadan girse ordusu bir şey yapamıyor. Vietnamda, bu yüzden büyük bozguna uğradı. Askerleri, korkudan bir birlerini vurdu. Çünkü bizim askerlerimiz kadar, yürekli değiller. Gerçi Rusya vietnama, savunma sistemleri vermese Amerikan hava kuvvetleri teslim. oldururdu da ama savunma füzeleri vererek; teknolojiyi eşitledi.

Neyse şimdi , Senin tiple benim tipim aynı değil. 1.61 boyundayım ben. Bu yüzden escort, bende kötü muamele yaptı ve gitmedim artık.. Ama nice kısalar varmış, sevgili yapıyormuş. Ben de onlardan olmaya çalışıyorum da bana hep evlenmeden olmaz diyenler dinciler denk geldi
      . denemeye devam.. Escortla, olmaz..

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

1. Hamaset yapmak yerine kafayı çalıştırıp teknoloji üretti ve askeri alanda da kullandı. Amerika dünyanın birçok yerinde kara savaşı yaptı. Sadece Vietnam'da yenildi. Herkes en az bir defa yenilir bu hayatta. Güçlü olabilir ama Tanrı değil.

2. Benim tipimin neresi iyi onu anlamadım da. Ben 186 boyundayım. Benim de sevgilim yok ve o yüzden eskorta gidiyorum. Eskort bana soruyor. Senin nasıl sevgilin olmaz diyor. Onu bana değil dışardaki kızlara sorun diyorum.

Demek ki her şey boy tip değil. Para ve statü sahibi olamayınca hepsi boşa çıkıyor. Adamı tipi de kurtarmıyor, pipisi de aslanım.

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Statü erkeğe bal gibi de çekicilik katar. Bunu blackpillci tayfa istediği kadar inkâr etsin. Ne kadar vasat bir tipin olursa olsun. Statüsü olan insanın özgüveni, çenesi, maskülenliği de olur. Parası ve statüsü olan adam estetik olur tipini düzeltir. Spor yapar kaslarını geliştirir.

En zor şey paraya ulaşmak. Paraya ulaşırsan her şey değişir. Paraya ulaşmadan kadın peşinde koşma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

1. Bir kere ben, Black pil değilim. Şimdiye kadar, hiç bir kadının kırmadım ve kırmam da. Ama kadınlar beni, sömürmeye kalktı. Mesela hiç görüşmeden, hediyeler aldırıp yolmaya baktı ve bende alfa tutum sergileyip bitirdim. Çünkü ilişkilerde temel kural, sevgili olana kadar hediye almamak ve ilişki olduktan sonra; özel günler harici hediye almamaktır. Hem erkek hem de kadın kuralları böyle der. Kadınlara da şiddete karşıyım, şayet sevgilim veya eşim benden daha üst düzey erkekle aldatsa hemen terk ederim. Öldürmem ama Black pil öldürür. Kaldı ki kırmızı hap, Black pile karşıdır. Dinlemediğin için, bilmiyorsun. Ben, sürekli dinlerim.

2. Yukarıda anlattım her şey doğru olup çevremde kadınlardan talep görmeyen betalar çok olduğu için; bu bilgilere hakimim Ayrıca hem kadın hem de erkek ilişki uzmanları, sürekli beta erkeklerden aldatılma şikayetleri alıyorlar. Dr red pil ve Psikiyatirist Buse Aydın dinlerim, ikisi de bunu doğruluyor. Zira alfanın verdiği deneyimi, beta veremeyeceğinden; aldatması
      normaldir

3. Beta , Red pil kuramında kadınlara ulaşamayan ve sadece parayla seks yapabilen erkek olarak geçer. Alfa olabilirse, kadına ulaşabileceği söylenir ve bu yönde tavsiyeler verilir

4. Alfa erkek, parasız da olabiliyor. Yeter ki sert , özgüvenli, ağzı laf yapan ve yüzüne bakılabilen bir erkek olsun. Nice asgari ücretli ve işsiz alfalar duydum, fena götürüyorlar. Ama iki tane de maddi durumu iyi beta biliyorum, kimseyi tavlayamıyor.

5. Benim escorta giden arkadaşlarımın tip ortalaması , 10/5. Bu yüzden bize kötü muamele ama sana iyi muamele göstermesi normal. Bu yüzden escortla tatmin olunacağı tezine , denemiş olarak karşı çıkıyoruz. Tek çözüm alfa evrimi geçirip sevgili yapabilmek ve isterse seks yapabilmek İstemezse, ayrılmak. Black pil ise, zorla elde etmeye çalışır. Tecavüzcüler de Black pildir. Ben bir tane kıza dahi, ısrarla yazmam. Bu yüzden bilmeden, yargılama ve Red pili adam gibi dinle

Yani senin yazdıklarının hepsi bilim dışı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Vallah elimde olan maddi durumu iyi betalar şunlar ; iki icra müdür yrd, iki icra memuru, bir Avukat ve bir tane de e satış sahibi. Hepsi kovalıyor ama kadına ulaşamıyor. Hepsi de bir fabrikada, en iyi ustanın aldığı maaşı alıyor. Çünkü alfa özelliklerine sahip değiller. Her kadın da paraya bakmıyor.. Paraya bakan da fazla sömurmeden vermiyor. Ama Alfa özelliklerine sahip olanlar, cüzi yemek ısmarlamayla haftada 3 farklı kadınla birlikte oluyor. Yani senin karşında, boş adam yok. Ben de Avukatım. Alfa da tanırım beta da. Bu işin kitabını da yazdık, Doğal olarak. Bu betalar, Red pil kuramını bilmiyordu ve bunlara aşıladım. Zamanla, başarılı olmayı bekliyoruz bakalım

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

1. Senin yazdıklarının bilimle ne alakası yok. Sağdan soldan duyduğun ya da kendi hayalinde ürettiğin safsatalar ne zamandan beri bilim oldu.

2. İcra müdürü, avukat olup da kadına ulaşamamak diye bir şey yok uydurma. Benim tanıdığım hiçbir avukat, hakim, savcı zorunlu bakir. En kötü ihtimalle beta zonunda ilişkiler yaşıyor.

3. Parasız, işsiz alfa erkek dediğin şey masal kahramanı gibi bir şeydir hayal ürünüdür. Alfalar hem genetik hem maddi sağlayıcılık özellikleri olan; tip, para, oyun üçlüsünde zirvede olan kişidir.

4. At hırsızı gibi adamlar, çok yüksek gelirli olmamasına rağmen gayet mutlu evlilikler yapıyor. Her beta aldatılacak diye bir şey yok. Kadının o.. spusuna denk gelirsen dünyanın en mükemmel alfa erkeği ol seni yine aldatır. Bahanesi ona ilgi göstermemesi olur. Ama en çok betalar aldatılır bu doğru. Buna muhalefet etmiyorum zaten ama bütün betalar aldatılır tezi yanlıştır.

5. Kadınlar, erkeklerin sadece yüzde 5'ini gerçekten yakışıklı buluyor. Tinder istatistiklerine göre bu böyle. Geriye kalan yüzde 95 ile maddi duygusal ilişkiler kuruyor. Yakışıklı erkek sayısı çok azdır. Onlar da her semtte olmuyor zaten.

6. Red Pill'in doğru kaynaklardan oku. Beta erkek kadına ulaşamayan erkek demek değildir. Betalar da kadınlarla cinsellik yaşar ama ulaşabileceği partner sayısı alfalar kadar fazla değildir. Betaların en üst sınıfına betabux denir. Bunların partner havuzu diğer betalara göre daha geniştir.

Kadına hiç ulaşamayanlara insel denir. İnsel bir beta alt kümesi değildir. Ayrı bir gruptur.

7. Gerçek Red Pill öğrenmek istiyorsan Buse Aydın değil Karanlık Rüyayı izle koçum.

8. Tekrar ediyorum. Sen Red Pillden Black Pill fazına geçmişsin. Biyolojik determinizm saplantısı içindesin. Avukat, savcı olup da beta olan çok gördüm ama zorunlu bakir goemadim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilip bilmeden de yargılıyon. Hiç beta tanımıyorsun ve gelmiş konuşuyorsun. Kavramları da bilmiyorsun.. İki kadın bizi yan yana görse, seni daha çok kadın öldürmeye meyilli görürler. Ama gelmiş, bana Black pil diyon. Black pil, kadına şiddete meyilli demek. Senin tipin, daha meyilli buna. Hadi kolay gelsin, daha fazla seninle tartışmak gereksiz

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Benimle tartışamazsın zaten çakma Red pillci. Çapın yetmez. Sana göre tipi olmayan Cumhurbaşkanı olsa yine kadın bulamaz yine aldatılır. Bütün bunları söyleyip Black Pill değilim demen de abesle iştigal. Boş boş konuşma. O.. spu kılıklı karıların peşinde koşuyon bütün kadınlar öyle zannediyon temiz kadınları dinci diye yaftalıyon

Alfayı da betayı da senden iyi bilirim senden daha çok gördüm yaşadım boş yapma bana Black Pillci

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Boş yapan sensin, bunların hepsi gerçekler. Kadın da aldatıyor erkek de aldatıyor, nedeni tatmin olamamak... Sadece kadın aldatıyor demiyorum.. Black pil ise, sadece kadınları hedef alıp erkekleri yükseltir. Hadi uza..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Alfa Asker arkadaşıma beta kocasını aldatıp kaçan, kapalı bile gördüm ben. Gözlerime mi inanayım yoksa sana mı? Kapalı kaçıyorsa, bakire olmayıp da evlenen hayli hayli aldatır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aldatmaması için, alfa erkek olmak gerekir. Benim de uğraşım buna. Yoksa ben hakiki black pilciler gibi, bakiee takıntım yok. Benden az tecrübesi olsun, evlilik için yeter derim. Aldatırsa da Black pilciler gibi öldürmez, boşarım. Ama senin, kafan basmaz bu tür şeylere. Daha kavramları bilmeden, yargılıyorsun. 1.85 boyunda olmana rağmen, escorta gidecek kadar zavallısın. Seninle tartışmak, tamamen zaman kaybı..

Yorumla
  • Bahadır08
    Bahadır08 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Beklentileri ile karşısındaki kızdan gördükleri arasında çok fark olursa çok sevsede.. saten bedeli eder soğur bir erkek ve aldatır aslında aldatma da değil kafasında bitirmis olur olumsuzluklarla doldukça ilişkisi

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani ayrılır sonra istediğini yapabilir

Yorumla
  • Nonameoo
    Nonameoo Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Gerçek sevgi yoksa alışkanlığı sevgi olarak adlandırmışsa o yüzden yapıyorlardır.
    Farklı heyecan olsun hem pastam dursun hem karnım doysun minvalinde düşünüyorlar bence.
    Karakter meselesi herkes kendine yakışanı yapar bu durumda.

1
    5 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani güzel açıklamışsin ama kendine yakışanı birde bir şey olmamış gibi bakanlarda var

Yorumla
    • Nonameoo
      Nonameoo
      +1 yıl

Karmaya çok inanıyorum yaşattıklarını mutlaka yaşayacaklardır

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bende inanırım ama burada ama öteki tarafta ☺️

Yorumla
    • Nonameoo
      Nonameoo
      +1 yıl

Haklısın 😊

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sende haklısın ☺️

Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bu sözü doğrudur. Ama sevgililere ben sensiz yapamam edemem öyle diyen her erkekler aldatır bunu unutma. Çünkü birini aşık olduğu zaman aşk sanıyorlar. Halbuki aşk diye bir şey yok "SEVGİ" vardır. Gerçekten seven insan aldatmaz.

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

İşte o karektersizlik kardeşim seviyosan aldatma yani

Yorumla
    • Bahar_555 u
      Bahar_555
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

☺️

Yorumla
  • EspressoShot
    EspressoShot Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Seven insan aldatmaz ki; aldatıyorsa ben ederim şüphe kendisinden. Sevmek ne biliyim , insan sevdiğine kıyamaz böyle bir işe kalkışmaz. Boşluk dicem ama sevgi varsa yok o da olmaz. Sevmeyi bilmiyor bence aldatan.

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede hangi aldatan sevgiyi biliyorki sevgide oyuncak oldu şu an aldatan aldatana

Yorumla
  • lavinia_33
    lavinia_33 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Seven insan kesinlikle aldatmaz
    Hatta şöyle izah edeyim arkadaşlar eğer bir hanımefendi veya beyfendi aldatıyorsa ortada hiç bir sevgi zaten olmamıştır ve benim görüşümce insanlar aslanda psikolojik sıkıntılar ve içinde barındırıp biriktirdikleri sebeplerden ötürü bunları yapıyor çünkü her birey kendinin en büyük sebebi ve düşmanı...

1
    5 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru ozetlemissin cozmussun güzel yanı sevmedigi için yapan yapıyor

Yorumla
    • lavinia_33
      lavinia_33
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Beğendim güzel yorumun ☺️

Yorumla
    • lavinia_33
      lavinia_33
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Aegonking13
    Aegonking13 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Gaflete düşebilir ikinci şansı hakeder seven sevdiğine bu şansı verir aksi halde gerçek bir sevgi yoktur ortada bu nettir. Eskisi gibi huzur olmaz belki ilişkide ama onsuz da olmaz. Toplumda büyük bir kesim asla kabul etmiyor ama seven de yanlışa düşebilir önemli olan tekrarı olmamasıdır.

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla tekralar yeni yanlış oluyor kardeşim genelde

Yorumla
    • Aegonking13
      Aegonking13
      +1 yıl

Geneli öyle olduğu için bu yargı da ama işte gerçekten pişman olup tekrar yapmayacak olanlar da var kız arkadaşımın babası mesela telefonda başkasıyla konuşmasını yakalamış annesi ama bin pişman şu an asla o taraflara bulaşmıyor hatta eşini ailesini kaybetme korkusuyla eskisinden daha da iyi birisi olmuş dediğine göre

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Peki içsel olarak kendini durdurmusmu

Yorumla
  • HLMC53
    HLMC53 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Beni sevgilim aldattı ama hayla seviyorum diye peşimden ayrılmıyor 6 yıllık ilişkim var peşimden hiç ayrılmadığı için 6 diyorum 2 yılında aldattı ama hayla gitmiyor seviyorum diyor. Bende istemediğimi hep dile getiriyorum ama olmuyor bende anlamadım. Aydınlatın beni

1
    93 Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

2 yıl önce yani aldattı

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Gene aldatır o ilişkiden hayır gelmez soleyim yapan birdaha yapar

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Saplantı olmuş bırakmıyor polise gittim yok adam bırakmıyo beni

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Polis ne yaptı o sıkıntı bu sana bir şey yapabilir

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Sadece takip yaptı

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Adam bana yanlış bir şey yapmıyor aslında iyi biri ama sadece gitmesini istemiyorum o gitmiyor

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Gitmesini istiyorum pardon

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Onun ileriside sıkıntı sıkıntılı bir tip gibi polis ne dedi

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Neden gitmiyor peki

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Seni bırakamam diyor gönlüm senin diyor bilmem ne her her gün bi hediyeler

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Eee sen neden sevmiyosun peki bu kişiyi

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Bebek gibi bakıyor bana. araba aldı bana üstüme yaptı ama iş işten geçti istemiyorum yani

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Aldattı beni o hissi kaldıramıyorum escorta iş görmek için bile gitmiş olsa canımı yakıyor

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Maşallah sonuç peki hediyeleri geri verdinmi

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru diyosun o sıkıntı yapan birdaha yapar

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Hayır vermedim çünkü vermememin sebebi afedersin her gün götümde dolandıyorsa git destekte gitmiyorsa yapsın bişiler boş durmasın

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Eee isterse peki napcaksin

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

1 yıl oldu hiç istemedi baba kız ilişkisine döndü resmen 😂😂çok tuhaf bi durum

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Zaten ben temkinli oldum herşeyin Kaydı var onun rızası ile beraber

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Maşallah sizin ilişkiniz nasilmis ben harbi çözemedim 😂

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Vallahi büyü yapmadım😂😂😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani vermem diyosun ama sonra basına iyice bela olmasın 😂

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Ben hiçbir şey istemedim kendisi yapıyor. Kurtulacağımı bilsem inan hiçbirini kabul etmezdim

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ama kurtulamiyosun ne iş yapıyor bu kisi

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Galerici

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Galericiler genelde Mafia oluyor var mı bundada

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Herhalde ondan kurtulamıyorum ben😂😂 öyle bi görüntüsü var ufak tefek işleri de oldu

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Vallami ee senin sonun bence kurtuluş olmaz

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Ve işin kötü kısmı şu çevremdeki yakınlarım sen aptalsın nasıl affedersin gibi söylemler söylüyor durmadan. Ama anlamıyorlar ki çok isteyipte ondan kurtulamadıgımı

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

İşte nasıl kurtulcan sehirmi degistirsen acaba

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Kısa bi süreliğine ayrıldım ama arkadaşları telefondan konum filan nasıl oldu ise buldular gittiğim yerden beni aldılar. Hattımı değiştim polise gittim hatta afedersin benden soğusun diye bi kadının kendine yakıstıramayacagı kelimeler dahi kullandım soğusun diye

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ne dedin mesela gene bırakmadı ilginç birisiymis

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Çok aptalca gelicek ama dedim ki ‘orosbulardan hoşlanıyorsan ben de öyle olayım belki beni seversin’ bi bunu ve ‘ben senden sonra ilk kez birinden hoşlandım dedim ilk kez böyle hissettim birine karsı dedim’ öyle inandırıcı konuşuyorum ki. Öyle hoşlandığım biri yok ama aklında kaldı o kişi olmayan kişi

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bunu dedin gene ayrılmadı nerelisiniz siz

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Ben Bartın o Erzurum 😅

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bartın gittim. oraya çok 😂 dadasmi. o odamı Bartın'da yaşıyor

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Yok ikimizde İstanbul’da yaşıyoruz Kürt o

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Anladım İst yasiyosunuz ailenle yasiyosun sen

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Evet ama ailem çoğunlukla Bartın’a gider her yaz

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sen orada kaliyosun tek ozaman tehlikeli senin bu sevgilin le peki sevgili yapsan napcak

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Ohooo öldürür onu

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Peki oda sağlam. birisi olursa napcak

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Benim instagramıımda ekli değildir kendisi onun dışında hiçbir erkek eklemeyemem takip ediyor beni

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Öyle biri olursa hiç düşünmedim

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla neymiş bu böyle sorunlu sanırım istemediğini bildiği halde böyle yapiyosa

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani ozaman mecbur birakcak elin yumruğunu yemeyen kendini kral sanarmis

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Aynen öyle ama öyle bi yiğit yok işte

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ama sen o yiğiti. isticeksinki oda gelsin

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Prangalar bağlı bi gün kurtulacam inşallah

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

İnşallah kurtulursun sen inşallah

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Çok sağolasın 🙏🏽

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ne demek vardır beğendiğin erkek tipi seninde

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Evet ama sadece uzaktan bakabiliyorum😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ne gibi ama uzaktan baksan bile 😂

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

İlişkiler onlara bakıyorum imreniyorum. Sakin naif erkekler görüyorum o niye böyle değil böyle olamadı

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani sakın tıp olarak

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Görüntü olarak peki

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Valla bi ara fal baktı kızlar kumral bi oğlan var dediler. Kumral diye aklımda var diyebilirim 😅

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sen sen içinde senin ne tarz falı bırak 😂

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Ay ben evlenmeyi düşünmediğim için aklımda bi sekil belirlemedim

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Dusunsen aklında yaz bakım erkek stilini

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Ya ben tipe bakmıyorum ki önemi yok

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Düşündüm düşündüm bi şekil belirmedi

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Hiçmi

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Valla hiç yok

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla ilginç her insanın bir düşüncesi olur

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Şu ana kadar 5 konuştuğum oldu kınamak gibi olmasın hiçbiri nasıl diyim çirkin de demek istemiyorum ama yani albenileri yoktu diyim

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Dedim sana işte kumral🤣onda falda çıktığı için

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Fala inanma bence ☺️

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

İnanmıyorum ama aklımızda kalıyor bazı şeyler

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Ve sen aldatıldın mı bu soruyu onun üzerine mi sordun

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Benim sevgilim yok ve aldatilmadim. oylesine toplumsal yara olarak sordum kuguyum ben 😂

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Keşke Şu an olduğun durumun içinde olsaydım bu konuda şanslısın. Basını ağrıtacak kimse yok

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani yok kafam rahat sendemi benim gibi olmak istiyosun

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Evet bi partner olmadan yaşamak

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani ama ilerde seninde olur

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

O öldügünde evet umuyorum

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Olmezse napcan hayat böylemi gitcek

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Yapacak başka birşeyim yok. Bazı hayatlar da böyle

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bence bir anca kurtul İst neresinde yasiyosun sen

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Arnavutköy

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Güzel Ankara 'yi biliyosun sen

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Elbette

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ben Ankaralıyim bartın dedin ya gelmissindir geldinmi hiç

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Hiç gitmedim

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ankara 'ya gidilmez mi hiç eksiklik bence ☺️

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Gitmek istemediğimden değil gidemedim sadece yoksa oralara görmek çok isterim

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

İyi gel gez bir Ankara ayazı yasa gerçi yaz gel

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Evet Ankara soğuk diye biliyorum

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

şu an soğuk ama yazın sıcak olur seversin burada yasarsinda aslinda sen

Yorumla
    • HLMC53
      HLMC53
      +1 yıl

Güzel olurdu

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani bence yaşarsın düşün buraya kaç bence ☺️

Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Aldatmak tamamen sorumsuzluktur , yani elindekinin kıymetini bilememek ve şükretmemektir. Sorumlu hissetmeyen yapar sadece bunu. Maymun iştahlılık işte. 👍🏻

1
    11 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Maymun istahli çok zaten o yanlış komple ya gerçekten sevceksin ya da sevmeyip terkedeceksin bilmeleri lazim

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      +1 yıl

Bi de aldattığını bile bile kabul edenler var 😅 midesizlik yani. 👍🏻

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Var valla şu an soruda denk geldim. 😂

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      +1 yıl

Gurur yok işte, unutulmuş artık gurur. Aman rahatım bozulmasın da 😂😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru söylüyorsun gurur kimsede kalmamış kardeşim ne yazikki ☺️ rahatına dikkat et ☺️

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      +1 yıl

Beni soruyorsan şayet, ben rahat değilimdir o konuda , hemen koyarım ayakkabılarını ve eşyalarını kapının önüne 👍🏻😅

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

En doğrusunu yapiyosun affetme 😂

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      +1 yıl

Aldatma olayı affedilecek bişey değildir. ( Allah korusun , insanı şiddete de iter böyle durumlar , her zaman insan sakin olmaz sonuçta. )

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru tehlikeli kimse yapmasın çünkü bazı insanların ne olcagi kimse bilemez

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      +1 yıl

Haklısın. 👍🏻

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

☺️

Yorumla
  • KarmaşıkRuh_
    KarmaşıkRuh_ Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.

Seven aldatmaz, sadece sevgiyi kılıf yapar içine de heyecan, merak, duygusal boşluk ve kararsızlık gibi ucuz malzemeleri tıkıştırır, sonuç; koca bir boşluk hem de havasız))

1
    5 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede koca bir aslında mikropluk diyelim biz ona ben sinir olurum sevgide oyuncak oldu

Yorumla
    • KarmaşıkRuh_
      KarmaşıkRuh_
      +1 yıl

Maalesef öyle, siyasetçilerin seçim mitingleri gibi vaatler çok, gerçeklik hiç yok ))

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla çok değişik güzel laf söyledin onlar zaten ayrı komedi ama son sözün güzel güldüm 😂

Yorumla
    • KarmaşıkRuh_
      KarmaşıkRuh_
      +1 yıl

😀

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Tuttum sözünü ☺️

Yorumla
  • Mathildaa88
    Mathildaa88 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl

Sevse aldatmaz ya sevgisi bitmiştir ya da hiç sevmemiştir ilişkide birçok şey tolere edilebilir bi noktada anlaşmazlıklar olabilir ama aldatmak çok farklı bi boyut asla tolere edilemez ben etmem

1
    7 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ana aldatiyor günümüzde seven insan onu fark ediyoruz görerek

Yorumla
    • Mathildaa88
      Mathildaa88
      +1 yıl

O sevmiyor net

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani sevmiyor ama zevk alıyor aldatmayla

Yorumla
    • Mathildaa88
      Mathildaa88
      +1 yıl

Aldattığı kadını sevmiyor

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sevmiyor saygisida yok ona karşı

Yorumla
    • Mathildaa88
      Mathildaa88
      +1 yıl

Evet ve birçok kişi ilişkisi varken ilişkim yok diyor karşısındakini tavlamak için

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani oda yanlış herkes objektif olamıyor doyumsuz oluyor

Yorumla
  • Alieñ9
    Alieñ9 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatan kişi sevmemişdir sevmiş gibi yapmıştır. Boşuna savunmaya geçmesin aldatan kişi kendini ilgisiz kaldı bilmem ne net karakter yoksunudur..

1
    5 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru söyledin bro o değil aldatanda cogalmaya başladı

Yorumla
    • Alieñ9
      Alieñ9
      +1 yıl

Kime güveneceğimizi şaşırtık artık

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla kimseye güvenme guvenilcek. Gibi değil onu görüyorum

Yorumla
    • Alieñ9
      Alieñ9
      +1 yıl

Doğru kardeşim

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Aynen öyle kardeşim

Yorumla
  • Betül8495392
    Betül8495392 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 60%
    +1 yıl

Sevmiyordur. Mantıklı bulduğu için birliktede ama tatmin olmadığı için de mecbur dışarıya yöneliyordur seven aldatmaz

2
    5 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sevende kalmıyor aldatmamasi elzem ama artık millet bu işi zevk meselesine getirdi

Yorumla
    • aşkkadamıı0
      aşkkadamıı0
      +1 yıl

Betül hanım çok güzel yorum olmuş ama bu seferde erkek cinsel yönden kadını tanımaya çalışınca absürt oluyor ama kadınlar mantığıma uyumlu ama bana öyle yaklaşma ben o kızlardan değilim ayakları sonra yedekler giriyor oyuna tabi erkeğin ruhu duymuyor. Erkekler saf bişeyi gizleyemiyor ama kadınlar gerçekten çok profesyonel maalesef sözüm meclisten dışarı bu konuda.

Yorumla
    • Betül8495392
      Betül8495392
      +1 yıl

Herkesin değer yargısı başka @aşkkadamıı0 evlenmeden olmaz işte

Yorumla
    • Betül8495392
      Betül8495392
      +1 yıl

O kadın aile kurmak istediğinde de 2. Sınıf kadın gözüyle bakılıyor doğal olarak geleceğini düşünüyor erkeklerin hepsi istisnasız hepsi evlenmeden önce birileriyle birliktelik yaşıyor ama aile kuralacak kadını bakire seçiyor kadın bakire olmaz mı ya tribine giriyor ama o kadın ben erkeğim diyor sanki evlenmeden önce ilişkiye girdiği şey neydi

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani l dediğiniz doğru Betül hanım

Yorumla
  • Üy3ißmin3g3r3kyoK
    Üy3ißmin3g3r3kyoK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 83%
    +1 yıl

Verdiğin saygının sevginin karşılığını görmeyip bir de üstüne nankörlük yapmaya başlamışsa karşı taraf aldatırım.

2
    5 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Oldumu peki böyle biri sana karşı

Yorumla
    • Üy3ißmin3g3r3kyoK
      Üy3ißmin3g3r3kyoK
      +1 yıl

Ee var ya hani...

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru var ama. duzelir belki o kişi olamazmi☺️

Yorumla
    • Üy3ißmin3g3r3kyoK
      Üy3ißmin3g3r3kyoK
      +1 yıl

Düzelmez ise ne yapayım peki

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ee sence başka cozum senin açıdan var mı

Yorumla
  • CarelerCaresizzz
    CarelerCaresizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Seven insan aldatmaz.

Beni biri sevdi güya ne oldu?

Aldattı. Böyle aldatanların alayı yalan !

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru diyosun seven aldatmaz

Yorumla
  • Zahidehanim16
    Zahidehanim16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

Çok sebebi olabilir aslında kişinin yapısıyla da alâkali biraz herkesin ihtiyaçları öncelikleri farklı tâbi

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani yapısı düzgün olmalı

Yorumla
    • Zahidehanim16
      Zahidehanim16
      +1 yıl

Hayır ben böyle insanları kalıba koymam kadın ya da erkek herkes kendini gerçekleştiriyor ahlaki gelmeyebilir ama hayatta herkesi memnun edemezsiniz hata olabilir ama çoğu aldatan pişmanlik duymuyor

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede ama duyması lazım çünkü son kötüye gidiyor

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Seven insan aldatmaz aldatamaz çünkü kaybetme korkusu olur aldatmışsa bir insan onu sevmiyor demektir aşk ve ihanet yan yana olmaz

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sen bu işi biliyosun su yazını panolamak lazım ☺️

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏🤗👍

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Rica ederim 😊😊

Yorumla
  • Sundaddy
    Sundaddy Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Yeterli tatminligi yaşatmadigi için... Ne kadar severse sevsin... Kadın / Erkek hayalini kurduğu sevdiği insan ile orgazmı yaşamak ister.

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

O ayrı ama ozamanal ayrılmaları en guzeli

Yorumla
  • ESKİ_BİR_YARGIÇ
    ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatmakla sevginin alakası yok, aldatırsın çünkü sevdiğin senin istediğin şekilde cinsel yönden sana hitap etmez ama yinede seversin

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

O yanlış seviyosan cinsellik için bir insan aldatilmaz

Yorumla
    • ESKİ_BİR_YARGIÇ
      ESKİ_BİR_YARGIÇ
      +1 yıl

Evlenmeden önce yaşadıysan ve bazı alışkanların evlendiğin kişi tarafından karşılanamıyosa aldatılır ama bununda şartları vardır, 1 partnerin evli olduğunu bilicek ve duygusal bağ beklemicek, soru sordun cevap verdim bana ne nasıl aldatılır nasıl aldatılmaz öğretmeye kalkma ben yıllardır partneri olarak yaşayan evli biriyim ve eşimi seviyorum emin ol😉

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

O senin düşüncen kardeşim bana ters durum herkesin dusuncesine karismam

Yorumla
  • To_Be_Honestt
    To_Be_Honestt Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Seven insan aldatmaz öyle bir işin içinde bulunmaya gerek duymaz yani. Ama sevmiyorsa eğer gözü dışarıda olacaktır ve aldatır.

1
    12 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

İşte oda bizce çok kötü erkek adam veya harbi kadın bunu yapmaz

Yorumla
    • To_Be_Honestt
      To_Be_Honestt
      +1 yıl

Yapa yapıyor. En çokta erkekler yanlarında bakımlı ve çelimli kadınlar ister mesela.. eşinden veya sevgilisinden sürekli tebessüm ister tabi çoğu kadına bunlar zor gelince bosveriyim diyorlar. Aynısı erkekler için de geçerli.. dolayısı ile karşı cinsin gözü bu durumda illaki dışarıda oluyor. Partnerinden tatmîn olamıyorlar kısacası.

Yorumla
    • To_Be_Honestt
      To_Be_Honestt
      +1 yıl

Yapan*

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru diyosun yapan cok ama yapmayanda çok ben güzelliğe önem vermem çok güzeller gördüm mesleğim gereği yani bir insan neyin ne oldunu kendi beyninde çözer bana göre

Yorumla
    • To_Be_Honestt
      To_Be_Honestt
      +1 yıl

Bence de öyle ama işte bazıları kendilerine hakim olabilecek olgunlukta olamıyor maalesef. 🙂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani olgunluk şart bir insanda beyin olgunluğu çok önemli biz ondanmi tek takılıyoruz herkeze papatya atsak kimseden farkımız kalmaz

Yorumla
    • To_Be_Honestt
      To_Be_Honestt
      +1 yıl

Evet 😄

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani seviliyosun bak seni bilirim eskiden beri çizgin güzel ☺️

Yorumla
    • To_Be_Honestt
      To_Be_Honestt
      +1 yıl

Sende seviliyorsun ☺️

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Tskr ederim ☺️

Yorumla
    • To_Be_Honestt
      To_Be_Honestt
      +1 yıl

Ne demekk 🤍

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

🌹🌹

Yorumla
  • -AEG-
    -AEG- Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 90%
    +1 yıl

Arkadaşlar Aşk diye bir şey yok bunu çok iyi anladım Karşınızdakine değer verirseniz siz değersiz olursunuz..

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla kardeşim resmen güzel soylemissin beğendim

Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

Seven insan aldatmaz. Belli ki sevgisi bitmiş ama konforunu bozmaktan da geri durmuyor. Hep korkaklıktan. Ayrıl be adam be kadın ya 🙄

2
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru ayrı seven adam aldatmaz kim olursa olsn terbiyesizlik olur ayrıl adam ☺️

Yorumla
  • MuhteşemGüneş
    MuhteşemGüneş Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Pek çok sebebi var ama aldatan insanın sevdiğine inanmıyorum burdan bakınca da sebeplerin canı cehenneme diyor insan. 🤷‍♀️

1
    7 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede bende inanmıyorum seven insan neden aldatır ama sen gör ki aldatiyolar demekki sevgi yok ölmüş

• MuhteşemGüneş
      MuhteşemGüneş
      +1 yıl

Bunu affedene de söyleyip inandırsana. Alışkanlığı sevgi sanan, bağımlılıklarını herşeyden üstün tutan insanlara dönüşmüşken hemde.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Affetme bence olmaması lazım o gene aldatır gene aldatır bir insan saf olmucak bence

• MuhteşemGüneş
      MuhteşemGüneş
      +1 yıl

Ooo sen dünyaya çok başka bir gözle bakıyorsun.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ama aldatan bir insana şans verirsen aldatmicanin garantisini verebilirmisin bana göre direk tekme 😂

• MuhteşemGüneş
      MuhteşemGüneş
      +1 yıl

Düşünce yapılarının ve çevresel faktörlerin farklılığından kaynaklı olarak anlıyorum seni ama anlatmaya çalışamayacağım. iyi geceler.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani düşünce farklı. olur herkezde iyi geceler sanada

• Sinirrr
    Sinirrr Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hayvan ve mal olduğu için.

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Güzel ve ismin gibi sınırlı söylemişsin

Yorumla
    • Sinirrr
      Sinirrr
      +1 yıl

Annene, büyük annene bir sor bakayım... cevabını onlardan aldıktan sonra ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksın.

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ben biliyorum ki ondan sordum herkesin yorumu farklıdır ondan sana sordum farklı cevap olsun diye değilmi

Yorumla
  • kuralsiztanrica
    kuralsiztanrica Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 82%
    +1 yıl

Kendini yetersiz görüyordur ve yetersiz olmadığını kanıtlamak istiyordur.

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yetersiz görmesiyle herşeyi yapmalı sence

Yorumla
    • kuralsiztanrica
      kuralsiztanrica
      +1 yıl

Hayır. Gidip prof yardım alsın. Kendine hobi bulsun çözüm çok, ben kendimi böyle hissediyorum ondan yaptım bir açıklama değil. Zaten kimse yetersiz olduğunu kabul etmez. Kendine bile bunu söylemez.

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bu konuda doğrusun kimse kendini yetersiz hissetmediğinden böyle oluyor

Yorumla
  • Kızlardasormasınm
    Kızlardasormasınm Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Kendisi de sevdiğine emin değildir de ondan başka açıklaması yok

1
    4 Yorumla
    • Kızlardasormasınm
      Kızlardasormasınm
      +1 yıl

Sevgi bunu gerektirmez çünkü seven insan nerede durması gerektiğini kendisini nerede frenlemesi gerektiğini bilir

Yorumla
    • Kızlardasormasınm
      Kızlardasormasınm
      +1 yıl

Karşısındaki insanın duygularını önemser aldatmak herşeyi hiçe saymaktır istediği kadar sonradan pişman olsun o an yaparken herkes zevkinin uçkurunun peşine düşüyor sonradan ah vah etmek neye yarar

Yorumla
    • Kızlardasormasınm
      Kızlardasormasınm
      +1 yıl

Onu affetmekte insanın kendisine saygısızlıktır

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru demişsin seven cidden aldatmaz ama sevende aldatır olmuş

Yorumla
  • KuşĶonmazHayrįýe888
    KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Seven insan ancak verdiğini alamayinca yön değiştirir o da aldatma sayılır mı bilmem

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sayılır oda tabiki sayılır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gerçekten seven aldatmaz. Ama sevdi de aldattı durumları bence cinsel yakınlık varsa mümkün. O da tatmin olmadığı için sevse de başkasına yonelebilir. Bu çok ağır.

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bence. o. cok. kotu bir şey sırf cinsellik diye aldatılmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sırf cinsellik demek kucumseyici bir söz. Bizim toplum bir ilişkide cinsellik ne kadar önemli hala kavrayamiyor.

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
  • wertz7
    wertz7 Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.

Sevgi bittiği için.. seviyorsa aldatmaz, sevgi gönülde bitmiş dilde kalmışsa aldatır..

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ama ozaman ayrilmasi güzel olur yazık etmesin

Yorumla
    • wertz7
      wertz7
      +1 yıl

Araya menfaat veçıkar ilişkisi girdiyse ayrılmadan devam ettirir.. asil sorun karakter meselesi..

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Karekteri bozuksa hiçbir şekilde buna çare bulamayız

Yorumla
  • emrederedevil
    emrederedevil Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Daha heyecanlı bir keşif yapmıştır ama ayıp bişey yapmayın lütfen

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede çok ayıp bir şey

Yorumla
  • ReİsSfA
    ReİsSfA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Seven insan aldatmaz aldatıyorsa sevmiyordur üzerine fazla kafa yormaya gerek yok

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru diyosun kardeşim

Yorumla
  • Eimira
    Eimira Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Tek bir kadın veya erkekle yetinmeyi bilir
    Aldatma olayı olmaz

1
    4 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok güzel söylemişsin kardesim

Yorumla
    • Eimira
      Eimira
      +1 yıl

Sonuçta düşünebiliyoruz değil mi

Yorumla
    • Eimira
      Eimira
      +1 yıl

Kaz gibi olmak varken kedi gibi olmaya gerek yok

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani çok doğru diyosun

Yorumla
  • leomania01
    leomania01 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanın dogasinda var sanırım, sadece erkekler olarak bakmayalim😉

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Her iki cins bunda erkekler değil sadece

Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Sevmiyordur o gözden çıkarmıştır. Seven aldatmaz

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede ama günümüzde artık bu yaygınlaştı ve artık utanmadan yapılıyor

Yorumla
  • Boğaalfa
    Boğaalfa Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl

Seven insanda değer görmüyorsa arayışa girer

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Arayışa girmeden bence ayrılmaları daha iyidir

Yorumla
  • CuffCuffCuff
    CuffCuffCuff Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Maşaallah ne kadar çok seven varmış. kimse aldatmıyor birbirini.

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Aldatan çok biliyoruz

Yorumla
    • CuffCuffCuff
      CuffCuffCuff
      +1 yıl

Dolu kimse birbirini kandırmasın

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru ve belli

Yorumla
  • Nurvan
    Nurvan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Seven insan neden aldatır bilmiyorum daha çözemedim

1
    8 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Onu bende çözemedim acaba niye aldatiyolar

Yorumla
    • Nurvan
      Nurvan
      +1 yıl

Sevse zaten aldatmaz

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

Değişiklik her ten farklı güzel

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

İşte aldatmayı marifet biliyolar bencede aldatmaz

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

Arı gibi her çiçekten bal alıyoruz

Yorumla
    • Nurvan
      Nurvan
      +1 yıl

@rızıo sen kes sesini Abaza

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

Kezban kocaya git yov

Yorumla
    • Nurvan
      Nurvan
      +1 yıl

@rızıo güle güle sana boş konuşma

Yorumla
  • külmasalı
    külmasalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Boşluğa düştüğü için ya da heycan aradığı için özgüveni olmadığı için doyumsuz olduğu için

1
    7 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doyumsuz diyebilirz ben boşluk bilmem sevdiği insanı bir zevk uğruna aldatmasın net

Yorumla
    • külmasalı
      külmasalı
      +1 yıl

Valaha aldatan bahane çok 🤔

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede nereye kadar bahane ama

Yorumla
    • külmasalı
      külmasalı
      +1 yıl

Karakteri oturmamış insan bahanede tanımaz sinirda

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru söylemişin

Yorumla
    • külmasalı
      külmasalı
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🌸

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Rica ederim 🌹

Yorumla
  • MrNiko
    MrNiko Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Seven insan aldatmaz aldatan ancak kendini aldatır aldatmanın affı olmaz olamaz

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede aldatmanın cezası olsa direk hemen

Yorumla
  • _azelya
    _azelya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Sevgisi gerçek değildir. Seven aldatmaz, aldanmaz, arayışa girmez...

1
    1 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok doğru arayışa giren sevmeyendir

• Competitive
    Competitive Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Seven aldatmaz. Biri aldatıyorsa hiç sevmemiştir, yedekte tutmuştur. Seven sevdiğine kıyamaz.

1
    3 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede seven sevdiğine kıyamaz yedekte tutmak o kişiye bir hakarettir ama ne yazikki var böyle tipler

• Competitive
      Competitive
      +1 yıl

Nereye eline atsan herkes böyle, sap olduğum için mutluyum.

• Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bizde yalnızız yalnızlık güzel aman bak kafana göresin ☺️

• aşkkadamıı0
    aşkkadamıı0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Abi gönülden Allah hakkı için seven aldatmaz. Aldatıyorsa da mayası bozuktur.

1
    15 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Var aldatan çok kardeşim kocası var mesela erkek peşine düşen var varda var bir bilsen

Yorumla
    • aşkkadamıı0
      aşkkadamıı0
      +1 yıl

Abi pek öyle bişeyi alenen görmedim ama rabbim düşmanımın başına vermesin. Düşünmesi bile çok kötü duygu. İnsanca ayrılıp yoluna devam edip kişilik ve mezhebine göre ne yapıyorsa yapsın günahı vebali kendi boynuna olur böyle evli olup yapınca acaba eş demi sorun var diye vebalini alabilirsin o kendi ayağından asılsın yapan varsa da.

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Var kardeşim. burada bile var sen düşün birisi bana burada acayip takmıştı yüz vermedim misal evli düşün sorularimdaki insanlara salça oluyordu burada hatta birisiyle kavga etti kıza durduk yere satasti sorunlu birisi😂

Yorumla
    • aşkkadamıı0
      aşkkadamıı0
      +1 yıl

Abi bi tek uzun süreli ciddi ilişkim oldu onda da sosyal medyamda bulunan tek kadın olarak bulunurdu kız kuzenlerim bile abi bizi neden sosyal medyana kabul etmiyorsun derlerdi yine alenen söylemezdim şu sebepten diye sahiplenir ona biri kötü şekilde anlamlandırırsa diye çekinirdim bize böyle öğretildi sevmek.

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sana doğru öğretilmiş sevmek öyle olmalı dediğim gibi burada güzel insanlar çok bu sitede bende yeni geldim misal ama var bazı çürük yumurtalar yani yüz vermezsende düşün erkek. olarak bela gibi seni stalkliyor onuda gördüm burada vallaha

Yorumla
    • aşkkadamıı0
      aşkkadamıı0
      +1 yıl

Abi her zaman hakedene hakettiğini vermekle geçer hayatım ne bi eksik ne bi fazla. İyiye iyi yolundan şaşmışa yolundan şaşmış gibi

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bencede öyle vermen lazımsa biz artık bir yönden sonra veremiyoruz utanıyoruz yani karsidakinden utanma bekliyoruz ama utanma yok yazık burada onun bunun dedikodusunu yapacağına git kocana karilik yap kardeşim o değil yaptığın kisinin dedikodusunu yapiyon birde adamların yüzüne guluyosun dost rolü oynuyorsun değişik çok 😂

Yorumla
    • aşkkadamıı0
      aşkkadamıı0
      +1 yıl

Yorum yapsan bi türlü yapmasan bi türlü iki arada bi deredeyiz işte 😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Valla kardeşim burada bir tane var sülük gibi yapıştı bana ters kardeşim peşimi bırakmıyor da nerden yorumlarda konuştum 😂 bildiğin burdaki herkesin dedikodusunu biriktiirmis bana anlatıyor böyle çapsız birisi ve onların yüzüne gülüyor ben onlara bir şey diyemiyorum üzülüyorum anlattığı kişiylede beni cekistirmis gerçi onada neler diyor neler yani yüz yok bazılarında burada asalak yapışan insanda var 😂

Yorumla
    • aşkkadamıı0
      aşkkadamıı0
      +1 yıl

Sal çayıra Mevla kayıra 😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

😂 saliyoruzda senden istediğini alamayınca yapışıyor sülük gibi 😂

Yorumla
    • aşkkadamıı0
      aşkkadamıı0
      +1 yıl

Abi o zaman yapışkanlığını gidereceksin önce 😂😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

O bize yakışmaz kardeşim evli insan kocasına yazık 😂

Yorumla
    • aşkkadamıı0
      aşkkadamıı0
      +1 yıl

Ne diyelim abi bizde yorulduk ne yapalım 😂😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Biz bunları egitcez egitcez Rambo gibi 😂

Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Genelde ilişki monotonlaştığında, ilgi azaldığında olabilir ama her türlü yanlış bir şey tabi

1
    47 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

İlgi azaldığı doğru olabilir başka ne olabilir öğretmen hanım ☺️

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Sevgi saygı anlayış tutku vs de azalmıştır

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru diyosun modluk yakisti sana bak nasıl gidiyor hayat

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Güzele ne yakışmaz falan 🤭😂
      Teşekkür ederim uğraşıyoruz senin nasıl gidiyor

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Benimde bomba gibi gidiyor valla salona gidiyosun

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Ne güzel 😂 evet gidiyoruz, yarında diyetisyenle başlıcam daha kontrollü olsun diye

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Çok güzel azim yapmışsın buna sevindim artık o evde biriktirdiğin çikolata cipsler felan yalan oldu desene 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Sabah çikolata yiyen ben😂 ama azalttık tabi

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Senin o maden ne zaman biticek acaba 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Bitti de yenileniyor 😂 Arkadaşımlarım bana hiç destek olmuyor ya, kızıcam artık hepsine 😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Onlarmi alıyor kötü arkadaslar napcaz bu senin çikolataları o değil ben hiç sevmem siz kadınlar bayiliyorsunuz 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Yanlarında çikolata alıyorum, ne uyarma var ne bir şey 😂😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sende yiyosun yanında peki çikolatanın ben sana onları yemicenn dedim ama değil mi😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Tamam işte yarından sonra düzene girecek iyice😂😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ee banada öyle diyodun bir ay oldu 😂 bu yarınlar ne zaman gelcek

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Of o kadar oldu mu be 🤭😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sence hesapla bakım subat başı Mart başına geliyoruz 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Hahah olmuş valla ya😂 artık çeki düzen verme zamanı geldi demek🤭

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Senden umitliyim hala bak verme zamanın geldi geçiyor yaza bomba gibi girmen lazım ☺️

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Haklısın işleri biraz hızlandıralım o zaman 😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani dediklerimi yap salona gitmedin zamanlarda bu çikolata. isine. son ver hatta şekere son ver bir dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği tavuk göğsü mis

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Yani bunlardan sonra olmama ihtimali yok gibi 😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

İnşallah var mı şu an evde stok hala arkadaşların demekki sana ye diyor 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Stokları bitirdim yarın görüşme var diye😂 çok göze batmıyor, yakışıyor falan diyorlar da iş oraları geçti artık 😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yarın ne gorusmen var bakım 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Diyetisyenle 🤭

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ok ama uy ona ok bak uymamazlik yapma 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Mecbur uycaz😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bana o diyetisyen listeni at bakcam

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Olurr atarım 🙃

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bakalım ne yazcak ama şekeri ekmek yazmaz soleyim unut 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Hahah çorba sebze yemekleri detoks çayı 😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yok et oluyor onda korkma ama fazla yok ekmek bir dilim ben şimdiden soleyim sana 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Hahah biliyorum ya daha önce yapmıştık 😅😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yaptınmi cidden bak 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Evet 😂😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sende benim gibi erkencisin😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

İş güç bekler😂😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Benide 9 işlerim var senin kaçta 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Benim evde😂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Evde napcan temizlikmi

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Yok okulla ilgili işlerim var biraz, bilgisayarda. Senin ne işin var 😅

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Sabah arabayı bakima goturcem birde 6 özel dersim var

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Hadi bakalım kolay gelsin iyi dersler 😅

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Saol sanada kolay gelsin iyi çalışmalar 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      +1 yıl

Sağ ol 🤗

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Reca ederim ☺️

Yorumla
  • Hayalsesi28
    Hayalsesi28 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

ilgisizlik.

monotonluk.

Eksiklikler.

1
    24 Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Peki neden bunlar oluşur bunlar severek oluyor niye yapiyolar ilginc

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

şimdi aşk evliliği yapan farkli görücü usulü olan evlilik farkli.
      kadın erkeğe yüz vermez ise erkeğin beklentilerini karşılamaz ise çok kolayca başka bi kadına gidebilir.
      erkekte kadına yeterli vakti
      Imkani ilgiyi alakayı gostermediginde
      Kadınında bi şekilde gözü istemesede gözü disariya kayıyor.
      😀😃😄

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Doğru diyosun ben görücü karşıyım iyi olur elbet ama ben karşıyım 😂

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Ben bile
      Çok aman aman mutlu muyum?
      Hayır.
      😀

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Ama mecbur dayaniyosun değilmi

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Yani sabırla sakinlikle

Alttan alıp burada kafami dağıtıp stres atıyorum.
      Burası benim sanki 2. Evim gibi

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Burasimi bence zaten doğru yapiyosun gül geç burada başka bişey olmaz 😂

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Peki Sagol.
      Engin tecrübenden yararlandm

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani senin kafanin esmedigi şeylerde yardımcı olurum ☺️

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Peki düet arkadaşım

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Düet yapariz birgün olur bak o

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Yapalım şarkıyı sen sec

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Müsait bir zamanımızda yapalım bakalım nasıl söylüyorsun ☺️

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Olur deneriz.
      🙂

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Anlaştık ☺️

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Nasıl yapcaz peki ses kayıt cihazında mi?
      Şimdiden heyecanlandm

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Bakalım o gün gelsin işlerimizden müsait oldmuz zaman ya da atışma tarzida olur ☺️

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Atışma tarzi derken
      Bi sen bi ben mi soylicez?

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Evet öylede olabilir ☺️

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Peki ortak bi şarkı olur galiba

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Yani hele o gün gelsin ☺️

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

Peki tamam

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      +1 yıl

Anlaştık☺️

Yorumla
    • Hayalsesi28
      Hayalsesi28
      +1 yıl

🙂😉

Yorumla
  • Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seven insan neden aldatır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seven insan aldatır mı? Neden aldatır insanlar? (kızlar ve erkekler)? 44 cevap verildi
Seven insanı ihanete ne iter? 17 cevap verildi
Seven insan neden yalan söyler? 8 cevap verildi
Seven kadın niye aldatır? ? 6 cevap verildi
Seven insan gizli gizli mi aldatır 🤔? 13 cevap verildi
Seven erkekte aldatır derler, peki seven kadın aldatır mı? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨