Kız arkadaşımla uzun güzel bi ilişkimiz vardı, her şey harika ilerliyordu birbirimize iki çocuk gibi aşıktık.. Kız arkaşım kendisinin %100 ünü bana veriyordu, harika şekilde davranıyordu ama ben me olduysa sürekli hakaretlerde bulunmaya başladım, memnuniyetsiz bir insana dönüştüm. Ona sürekli yetersiz olduğunu yatakta yerli olmadığını istesem daha iyisini bulabileceğimi söylemeye başladım , egosunu hep ayaklar altına aldım oysaki çok aşıktık… Kavgalar başladı ben sevgilim yanımdayken diğer kadınlara bakmaya başladım hatta göz teması kurmaya tam olmasada flirt etmeye başladım. En sonunda ayrılıp barışmalar başladı, büyük bir kavga ettik 1 haftaya yakın ayrıydık ve o arada beni aldatıyor ( sonradan öğrendim) İlişkiye kavgadan ve ihanetten sonra tekrar başlıyor , beni sevdiğini söyleyerek (oysaki benim yatağımda aldatıyor) bir süre sonra aldatıldığımı öğreniyorum. Beni çok sevdiğini söylüyor ama egosunu mahvettiğimi , aşağılayıp kendisini çirkin hissettirdiğimi , kendisinin bana %100 ünü verdiğini ama benim onu görmediğimi belirtti. (bir dönemde ayağı sakatlanmıştı yürüyemediği halde bana bebek gibi baktı)
Ayrı kaldığımız bu 1 haftada ilişkinin gerçekten bittiğini, benden nefret ettiğini düşünerek intikam ve birazda eziklik hissinin getirdiği düşüncelerle tek gecelik ilişki yaşıyor. Kendisinin zevk almadığını işlerin daha kötü olduğunu söylese ihanet var ortada , ihanetten sonra ben öğrenene kadar hiç bir şey olmamış gibi benimle devam etti. Daha fazla uzatmadan beni halen sevdiğini ayrı kaldığımız süre uzun olmasada , bana ihanet ettiğini söyleyerek affetmemi bekliyor sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birbirinize tahammül edemezken ardından aldatıp nasıl sevgiden bahsedersiniz ki?
Ben bana bebek gibi bakan kadına öyle hakaretler ettim yetersiz olduğunu söyledim cinsel manada , ihanetin tabi mazereti olmaz ama hızlı karar vermeden önce bi nabzı ölçmek istedim burada insanların fikirleriyle
Sevmediği için..
Okurken bulantı geldi kurtul ondan
Yatakta doyurmamışındır
Ulen tüm boynuzlu hallere sevenlerini anlatmissin
Aldatmaz