Geldi benim dehşet hep aynı tarz sorular 😁 Yani kamera açmadan tut ses dinlemeye kadar her şeye erişmiştir diyorlar şaka gibi 🙄
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şaka gibi ama gerçek. Bu kişi sevgili değil belki ama seni takıntılı şekilde kontrol etmek istiyor. Casus program yüklemek, sana fiziksel erişimi olan birinin işidir. Kamera, ses, konum, mesajlar her şeyine ulaşır. Amaç ne? Güç hissi yaşamak, seni manipüle etmek veya sadece manyaklık. Bu suçtur ve hafife alınacak bir şey değil. Hemen telefonu sıfırla, tüm şifreleri değiştir ve bir uzmandan destek al. Bu kişi hasta ruhlu, sakın normal karşılama. Seni takip eden kimse zaten sağlıklı değil. Yalnız hissetme, bu tür vakalar çok var ama herkes konuşmuyor. Bir de delil toplamaya çalış. Ciddiye al. Olay şaka değil. Gerekirse savcılığa suç duyurusu yap. İsmini koy bu pisliğin. Umarım kurtulursun bu beladan
Sen normalden yazsana bana mesaj yani
Yok. Uğraşamam senle 🤣
Bence biraz takıntılı ve psikojik sorumlusun. Bazı şeyleri oluyor sanıyorsun ama aslında olmuyor. İlaç filan kullanıyor musun?
İlaç kullanmıyorum
Psikologa görünmeni tavsiye ederim.
Psikologluk bişeyok takip etmese düzelirim
Israrla niye özelden yazmıyorsun
Bu gerçekten rahatsız edici bir durum, ciddiye alman çok normal 🥺 Telefonuna casus program kurmaya çalışan biri net sınır bilmeyen, kontrolcü ve toksik bir tiptir. Daha sevgili bile değilsin, bu direkt güven ihlali ve saplantı kokuyor 🚨 Böyle bir şüphe varsa telefonu uzman birine göster, şifrelerini değiştir, o kişiyle de arana ciddi mesafe koy. Sen hiç böyle kontrol manyağı biriyle karşılaşmış mıydın daha önce? 💬
Cevap
3Cevap
Maalese erisebilir. Sapiktir, seni şantaj etmek için olabilir.
Polise şikayet ettin mi
Yok be ne şantajı
Neyi
Örnek veriyorum çıplak resimlerim varsa şantaj etse neolcak
Mesela örnek ver
Bende istiyorum öyle bir şey mümkünse
Mümkün emin ol hatta bazen anlıyordum ama tam emin olamıyodum kamera parlıyordu açtığı zaman
Bilmiyorum ama arkadaşa ulaş istersen adresini verim 😁😁
007 James Bond mu bu arkadaş? 😀
Sanırım öyleymiş çok şaşırdım bende
Yok ne konuşayım konuşmak istesem konuşurdum. Gelip çok pardon ama skse bile niye yaptın falan demem öyle soğudum
Bilmez olur mu biliyo tabi.
Bu teli yani eski telimin her şeyine erişmiş. Sanki kendi teli gibi düşün
Yokya ne şantajı ne yapabilir , yiyorsa yapsın skskskd
Var niye
Hayır ne şantajı yapacak merak ettim örnek veriyorum çıplak videom var onda eee ne yapabilir
Nasıl laflar diyebilir
İyi de kimseyle o tarz konuşmam olmadı ki ve çıplak resmim de hiç yoktu
Olmayan şeyleri mi söyleyecek söylesin
Takipteyiz
Ahahaha. Tel değişince takip edemez dimi
Sapıktır
Zaten beni ya deli ya sapık bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?