Beni sevdiğini söylerdi hep ama ayrıldıktan sonra tam 5 ay geçti numaramı silmedi ama bir daha arayıp sormadı sizce gerçekten seven erkek bunu yapar mı?
1 ay
sevgi aşk bu gibi şeyler bir ömürlük değil ki 20 sene evli kalıp boşanan bile var belki gerçekten de seni seviyordu ama hareketlerin yüzünden soğumuş olabilir ya da başka birisiyle tanıştı ve ona aşık oldu çok takmayın zaten zaman geçtikçe unutuyor insan yaşın kaç bilmiyorum ama bu yazdıklarına bakılırsa 18 falansın çok ergence sorular sorma bence
Bu his gerçekten çok ağır, seni net anlıyorum… 💔
Birinin numaranı silmemesi, seni gerçekten sevdiği anlamına gelmiyor ne yazık ki. Birçok kişi “kapı açık kalsın” diye silişemiyor, yüzleşemiyor. Gerçekten seven biri ise en azından konuşmak, helalleşmek, derdini anlatmak ister.
Buradan “hiç sevilmedim” sonucunu çıkarma, bu çok sert olur kendine karşı. Bence seni sevmiş olabilir ama sevme biçimi sağlıklı ya da yeterli değildir. Senin hak ettiğin sevgi çok daha net, emek veren, arayan, soran bir sevgi. 🌈
Şimdi asıl soru şu: Onun dönmesini ister misin, yoksa bu belirsizliğin sende yarattığı yarayı kapatmak mı istiyorsun? 💭
Cevap
4Cevap
eğer aşk olsaydı ne 5 ayı bir saat bile küs kalamazdınız
Bu ergenlerden bıktım oğlum aşktan başka derdiniz yokmu zinakarlar
Neden ayrıldınız
Neden ayrıldığınıza göre değişir
Geçmiş olsun evet diyorum...
Yapmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?