Bir ilişkim vardı 3 yıl sürdü. 3 yılın sonunda beni sevdiğini bana değer verdiğini fakat evlenmek gibi bir düşüncesi olmadığını bunun benimle ilgili olmadığını söyledi.
Bir süre zaman geçtikten sonra kendimi toparladım ve farklı bir ilişkiye başladım. Gerçekten seviliyor gibi hissetmiştim. Hasta olduğum bir günde sevgilimin uyumayıp tüm gün başımda beklediğini daha dün gibi hatırlıyorum. Ardından maddi sorunlar yaşadı ve benden ayrıldı. Ayrıldıktan sonra duygularım bitmediği için kendisiyle bazı zamanlarda görüştük fakat bu bir daha hiç ilişkiye dönmedi. Kendisi de önceki ilişkim gibi artık evlilik gibi ciddi şeyleri hayatında istemediğini söyledi.
şu an kendime bakıyorum. İki kez gerçekten emek verip verdiğim tüm emekler elime yüzüme bulaştı. Genel manada evlilik gibi önceden çok istediğim bir şeye karşı artık biri önümde diz çökse dahi sanki dalga gececekmis gibi hissediyorum. Ciddiye alamıyorum ve bir süredir ciddi bir ilişki yaşayamıyorum.
Benim için en önemlisi; özellikle karşı cinse sormak istiyorum ben gerçekten sevildim mi? Yoksa hiçbiri ciddiyete varmadıysa sevilmedim mi? Bir erkeğe baktığımda dünya ahiret asker arkadaşım gibi hissedip, bu konudaki güvenimi kaybetmem normal bir durum mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer