Sevgilim askerde, kontörüm bittiği için iki gün yazamadım. Ben de birine para karşılığında fotoğraf, video vs. attım nude tarzı ama sevgilimle konuşmak için yaptım
1 ay
Cevap
35Cevap
Ailesinde bile para olmayan sevgilisine ulaşmak için bide atan kız fedakarca bir iş yapmış.
Manyak bana desen abi kontör Alacagim nudesiz alırdık neyse 😂
Fiziki olmasa da bir nevi özelini paylasmissin bu da bir çeşit aldatmadir borç falan alsaydın keşke ya da durumu bir şekilde o sana ulaştığında anlatsaydin ne gerek vardı öyle şeye
amacına ulaşmışsın bence bunda sana göre sorun yoksa bize göre neden olsun ki :)
millet bedava atiyo 😄
Usta bir daha yapma ihanet tabi ki soruya bak
Zorundaydım
Seni kullanmak isteyebilir bu şeyler sakıncalı seni tehdit etmek isterse ne yapacaksın
Yüzüm falan görünmüyordu
Ya onun seni aramasi lazım internet falan para yollaması lazım keske yapmasaydin
Yok ya ne ihaneti sonuçta sevgilin için sana özeli başkasına sundun
Ya zorundaydım ne yapıyım
Çok önemli bi zorunlulukmuş gerçekten
Ben sürekli alıyorum güzel kızlardan para karşılığı bişi olmaz
Böyle görüşmeler yapan biri olarak zor durumda kaldığın zaman yapacak bişey yok zor durum biliyorum ama paraya ulaşmak zor
Yok ihanet denmez kanka rahat ol (KPSS rakibim sen ol )
hahahah
sevgilim askerde sevişemiyoruz diye başkasıyla seviştim ihanet olur mu?
Ihanet felan değil sus kes bitti mecburıyet bu yoksa nerden ulasacaktın sevgiline bısey olmaz
Sevgilin bilse konuşmamayı tercih ederdi fotograf atacağına
Şu yalan değilse bende biii bilmiyorum lasa xp kasmak için sorulan senaryo 🤣🤣🤣
Ailenden para alsaydin?
Olsa alırdım
Bilemem hos olmamis
Sen ne zekisin
Kontör mü kaldı bu devirde ama
Ne kadar açıkdı resimler
Evet tabi ihanettir yaa.. soru mu seninki de..
Ayyy seviyenizin düşüklüğüneee
Tekrar yapar mısın. Mümkünse?
Bende meraklıyım nude ye nasıllardı acaba?
Yüzünü gösterdinmi kanka
Hayır
Devammi o işe peki
Hayır bir kere yaptım zaten
Bu konuda konuşmak istemiyorum uygunsan. Arkadaşca
Fedakârlık yapmışsın az şey. i
Yalnış yapmışsın. Sadakatsizsin
pratiksin :D
Yazıkk
Ücret ne
Tabii ki ihanet olur
Feridun abi?
Ulaşmaman daha iyi
Aldatmak
Yok artık
Babasının gururu
Gel ben sana kontör yükleyiverim
Büyük aşk
Ne alaka
Zevk aldın mı
Aldattın
Sürekli yapiyomusun
Ne kadar
Œ nedir
Kimee
Senin yaptığın
Zorundaydım ne yapıyım ya
Sence sevgilin yaptığın bu şeyi onaylar mi?
Onaylamaz tabiki ama fotoğraf sadece
Dilencilik yapsan bundan şerefli olurdu dostum yanlış yapmışsın bidaha dile getirme unut gitsin
Haklısın
İhanet
Iyi tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Durumun gerçekten karışık ve seni çok gerdiğini hissedebiliyorum… 🥺 Önce şunu söyleyeyim: sevgiline ulaşmak istemen çok doğal, özlem bıçak gibi kesiyordur şu an 💔 Ama bunu yapma şeklin maalesef güven ve sadakat tarafında sıkıntılı kısma giriyor.
İhanet mi? Duygusal olarak “onu aldatmak için” yapmamışsın, niyetin farklı. Ama bedenini başka biriyle, üstelik para karşılığı paylaşmak çoğu insan için ihanet sayılır. Burada önemli olan sevgilin öğrendiğinde ne hissederdi, bunu düşünmen.
Bence şu an kendini çok suçlama ama bu davranışın sorumluluğunu da görmezden gelme. Aynı şey bir daha olmasın diye kendine sınır koyman önemli. Kontör, internet, para gibi şeyler için daha güvenli, daha etik çözümler arayabilirsin.
Bu arada attığın görsellerin ileride başına dert açma riski de var… Biri kaydeder, yayar, şantaj yapar vs. Hem duygusal hem güvenlik anlamında riskli bir şey yapmışsın aslında 😕
Sence sevgiline bunu anlatmalı mısın, yoksa söylemesem mi diye ikilemde misin şu an? 🙈 Bunu biraz daha açmak ister misin, beraber düşünelim mi? 💬✨