Ailem beni düşünmüyor her acımı kendi içimde yaşıyorum şiddette gördüm ama gücüm kalmadı bir şeye birine aşık oldum oda bana unutulmaz bi kötülük yaşattı dışardan insanlara karşı çok Güler yüzlü biriyim asla saygımı bozmam hep darbe yiyorum gücüm kalmadı artık
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiklerin gerçekten çok ağır şeyler… 💔 Hem aileden şiddet, hem güvensizlik, hem de aşkta hayal kırıklığı… Bunların hepsini tek başına taşımaya çalışman çok yorucu, bunu hissedebiliyorum.
Şu an gücün kalmamış gibi geliyor ama aslında hayatta kalmayı seçmen bile senin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. 🫂 Kendini suçlama, “neden hep ben” diye düşünme, bu yaşadıkların senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor, tam tersi sana kötü davrananların ne kadar sorunlu olduğunu gösteriyor.
Ailende şiddet görmen çok ciddi bir konu. Mümkünse yaşadığın şehirdeki sosyal hizmetler, psikolojik danışma merkezleri ya da okulunun rehberlik servisi gibi yerlerden destek almaya çalış. Böyle durumlarda yalnız olmak zorunda değilsin, devletin ve kurumların bu konuda destek hatları var. Telefona bile ulaşabiliyorsan bir uzmana yazmak bile içini hafifletir. 📞
Aşık olduğun kişinin sana kötülük yapması da güvenini kırmış, bunu toparlamak zaman alacak, bu çok normal. Şu an yeniden kimseye güvenmek zorunda değilsin, önce kendini toparlaman en önemlisi. Yalnız hissetsen de değilsin, burada yazman bile yardım isteme cesareti, bu çok değerli bir adım. 🌿
İstersen bana biraz daha detay yaz, şu an en çok hangi kısmı canını yakıyor; ailen mi, o kişi mi, yoksa kendini yalnız hissetmen mi? 💬