Sizin için elinden geleni yapıyor, olmazları oldurmaya çalışıyor doğru insan tanımı ona uyumlu, iyi aile çocuğu gibi gibi.. ama ona karşı bir şey hissetmiyorsunuz. Zamanla sevebilir misiniz?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin için elinden geleni yapıyor, olmazları oldurmaya çalışıyor doğru insan tanımı ona uyumlu, iyi aile çocuğu gibi gibi.. ama ona karşı bir şey hissetmiyorsunuz. Zamanla sevebilir misiniz?
Cevap
4Cevap
Zamanla birşeyin değeri elbette artar ama ilk başlarda sevmiyorsan sonradan biraz zor seversin bide sen kadınsın erkek olsan zaten okay de
🥲🥲
Belki ama yinede bir ilk görünce azıcık ta olsa hoşlanma olmalı ki sonradan sevebilesin
Zamanında birini çok sevdim şimdi kimseyi sevemiyorum, o evlendi ben yerimde sayıyorum gibi hissediyorum. Bu çocuk efendi, eli açık, eli yüzü düzgün aile terbiyesi almış birisi hani diyemem ki kötü huyu var yok yani.. nasıl yapacağkm bilmiyorum :(
Hissedemiyorum
Mantık evliliği yapamıyorum işte, kılım kıpırdamıyor
tipi de iyiyse olabilir
Tipi iyi evet. Boyu uzun
bence deneyebilirsin. denemene rağmen hala hoşlanmıyorsan ona da boşuna umut vermemek lazım
Günahına girmeyim değil mi
e yani olmayacaksa onu da üzme
Dene dene en kötü intihar edersin ne olcak
Ben sevemem
yokk
Değişir be güzelim. Cidden değişir
Ne değişir? sevebilir miyim
Kişiden kişiye değişir yani bu durumun. Bazısı vardır seni çok sever dediğin gibi ve bu üzerine koyarak yükselir seni her gün daha değerli hissettirir bir noktadan sonra sende kapılırsın ona. Ama bazısı vardır seni seviyor gibi gelir ta ki senden geri dönüş alana kadar sürer. Bir süre sonra devre tamamlanır sonra sen emek veren taraf olursun ama o kaybolur. Bir psikolog olarak yorumum bu.
Bunun değer verdiğini hissediyorum. Sevdiğim seyleri ben söylemeden almaya çalısıyor, mutlu olayım diye bugün çiçek göndermiş ama ben hiçbir şey hissetmiyorum..
Zamanında birini o kadar çok sevdim ki aynı hisleri yaşayamıyorum ne yapabilirim bilmiyorum ya
Yaşlar kaç
28-29
Zamanında sevdim dediğin kişide takılıp kaldıysan karşıdaki adamı sevebilir miyim diye sorgulama, bu saçma düşünce için kendini sorgula bence. Geçmişte olan geçmiştir
Geçmişte olan geçti evet ama kendimi korumaya mı aldım bilemiyorum.
Birini yeniden sevmeye hevesim yok bunu yenemiyorum işte
O zaman sana naçizane tavsiyem birini sevmeye hazırım dediğim zamana kimseyi tanıma. Sadece haksızlık etmiş olursun ki bu da hoş bir eylem değil. Ayrıca bence birini sevmeye hevesin var sadece bu kişiden sana karşı duygusal çekim yok. Bu da böyle hissettiriyor
Duygularımı tarif edemiyorum allah feraha cıkarsın beni çok boşluktayım
Ne iş yapıyorsun sen
Hemşireyim
Anladım. Tanışalım seninle madem. Bende Kamu dayım
10 tane soru soruldu. 10 tane cevap verdim. Ama sende öyle bir durum yok. Maalesef ki bencil insanlardan nefret ediyorum
Birini sevebilir misiniz diye sormuşum tanışmak isteseydim zaten tanısırdım bencil olduğumu düşünmüyorum fırsattan yararlanmaya calısman ne derece doğru? Sorduğum sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim iyi aksamlar diliyorum.
Bencil dediğim az bence. Katıksız egoist demeliydim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen evet, bazen de asla… 💫
Eğer içinde en ufak bir “acaba” kıvılcımı varsa, zamanla sevgiye evrilebiliyor, hele ki sana iyi davranıyorsa. Ama sıfır çekiyorsa, görünce içinden hiçbir şey kıpırdamıyorsa, zorlamanın anlamı yok. 🚫
Kendini borçlu hissetmeden, kalbini dinleyerek devam et bence. Sende durum ne, en ufak bir çekim var mı yoksa tamamen kankacılık mı hissediyorsun? 🥲💘