Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birini sonradan sevebilirim eğer kafa dengi ise başta anlaşamazsak bile sonradan sevmeye devam ederdim ama burada karakteri önemli yani karakterimiz uyumlu olmalıdır her zaman için o zaman sevebilirim.
Aşık olmaya beyin karar vermez, benliğin karar verir. Bir insanı tanıdıkça sevebilirsin insani olarak. Ama çok şerefsiz bir insanı kalben çok sevebilirsin bu senin elinde olamayabiliyor.
Zor çünkü ilk bakışta ne tarz bir insan oldugunu anlıyorum. Ha kendisinin bana karşı önyargısı vardır ve sonradan kendi isteğiyle yelkenleri suya indirirmiş o zaman olabilir
Elbette sonradan sevilir hatta aşık bile olunabilir. her şey ilk elektrik değildir. Bazı şeyler zamanla inşa edilir ve anlık oluşan duygulardan çok daha kuvvetlidir bu duygular. Sevgi emek ister
Teşekkürler ☺️
Cevap
46Cevap
Ben bu filme aşiğim. Soruda gorunce ben bu filmi 100 kere izledim doyamadim. en sevdigim filmdir. Soruya gelecek olursa bence aşk çok kisa bir zamanda , bazen ilk bakişda bazende ilk konuşmada yaranan çekimdir. belki aşk zamanlada oluşa bilir ama deneyimlemedim yani bana gore çok kisa zaman derim. Yani ilk anlardan hiss edersin.
film ismi?
@angeldensetsu74 aşk ve gurur
Seversin. Bazen hiç aklında ve kalbinde olmayan biri gelir ve sana sevginin, sevmenin, sevilmenin nasıl bir şey olduğunu gösterir/öğretir ve sen o kişiyi sevmeye başlarsın...
En basit ve kısa yoldan söylemek gerekirse başlarda nefret ettiğiniz kavga ettiğiniz kişilere daha sonradan daha çok seversiniz.
En büyük aşklar kavgayla başlar 😅
ben ilk bakışta birinden cereyan alamıyorsam o aynen devam ediyor sonradan sevemiyorum ya da beni o denli aşık edecek biri çıkmıyor karşıma
Evet. Hani bir hareketi ya da bir köpeğe olan merhameti beni ona bağlar direk. Ama tabii bana da bir meyli varsa. Aksi halde gece gökyüzüne doğru hep yalnız baktım.
Eğer bana karşı yanlışı varsa onu affetmem pek şey değil. Affetsem bile ona karşı olan samimiyetimi geri getiremem. Ufak da olsa içimde bi resmîleşme olur
Ben ilk izlenime değer veriyorum daha çok. Hislerim kuvvetlidir bu yüzden birisini en başta sevmediysem sonrasında da sevemem.
Evet yani sıklıkla olan bir şey bu çok tuhaf değil. Beni de zaten tanıdıkça sever insanlar, ilk görüşte aşık olanı görmedim. 😂
Sevmek, sonradan ve tanıdıkça olur zaten. İlk görüşte etkilenip de aşık olmakla karıştırmayın, o duygu kalıcı değildir.
Ahlak karekter, ten uyuşması, paylaşımlar, düşünülmek, sevildiğinden emin olmak, sonradan sevmeyi mümkün kılıyor
çok çirkin veya aptal değilse biri beni kendine aşık edebilir, çok komplike olduğumu sanmıyorum bu konuda
@aysslay her zaman
Birini önceleri sevmeseniz de iyi tanıdıktan sonra ondan uzak durmanın anlamsızlığını görüp sevebilirsiniz...
Bunu denemem bile , ihtimallere bırakıp kalp kıramam. Ki genelde ilk başta sevmediğim birini (önyargı değil) sonradan da sevemiyorum.
İnsan sevdiğini alamazsa aldığını sever sonradan yani evet
Çok zor ben başta sevmezsem sonda da sevmem.
Genelde insanlar tanıdıkça daha çok sever. Ben de dahil.
birini daha sonradan sevmem biraz zor malüm ilk başdan elektirik almayınca sonradanda olmuyor
Ilk enerji çok önemli yakalarsan devam eder Yoksa etmez
Sevebilirim aradaki bağ önemli anlaşmak ilgi samimiyet önemli
Ben evet diyorum, bundan birkaç gün önce görsem hayır derdim ve hayır dediğim için ilerde çok sevebileceğim birini kaybettim, kestirip atmamalı, karşınızdaki insanın özünü görmeye çalışmalısınız, aksi takdirde benim gibi pişmanlık yaşarsınız
İlk başta sevmediysem, sonradan da sevemiyorum..
İlk görüşte sevebileceğimiz gibi sonradan da sevebiliriz. Hareketlerinden, iltifatlarından, verdiği güvenden etkilenebiliriz. Yani bence insan her an aşık olabilir, yıllar sonra da, anında da.
Sevgi bi anda olmaz ki zamanla yeşerir ve en güzeli bu birine bile hemen aşık olmak yerine zamanla duyguların hoşlantın artıyorsa bu gerçek demektir
Fotodaki filmin ismi nedir?
Seçeneklerdwn eveti seçtim
şu an nişanlıyım ve nişanlandığım adamı hiç bir şekilde sevmiyorum ailelerin isteği ile nişanlandık ilerde sevebileceğimi de sanmıyorum 💔
Açık mısın kapalı mı
denenebilir karşındaki kişiyle geçirdiğin zaman önemli daha çok
İlk başta dışarıdan yargılayıp konuştuktan sonra çok sevenileceginiz biri olabilir
Tanıdıkça sevgi artar tabi ki de sevebilirm hatta daha iyi severim
Sonradan derken nasıl yani evlendikten sonra filan mi
Birini tanıdıkça size karşı davranışlarını gördükçe sevebilirsiniz. Biraz zor ama neden olmasın
Eve sevgi sonradan gelişir normalde de
Tabiki
Hep sonradan seviyorum zaten
Birini önceden de sevemem
O birine bağlı
Olabilir Evet
Zaten genelde hep sonradan seviyorum
Herkes sever birisini sonradan
Sevmeyince sevemiyorum
Evet sevilebilir
Ben hep sonradan severim.
Hayır bence hiç öyle sevmedim şu ana kadar
belli olmaz bu işler
Yok genelde hayır
Yeterince bağ kurarsam tabiki
İnsan tanıdıkça ya sever ya da sevmez :)
Denedim, sonradan sevemiyorum
evet sevgi emek ister zaten değil mi?
Tanıdıkça düşüncelerin değişebilir oladabilirsin
Eeevet ben saten birini tanıdıkça severim
Elimizde bir o seçenek kaldı zaten. 😌
Ben ilk gördüğümde olan olur sonrası çok zor.
sevileblir tabii
Evet Severim
Evet olabilir
Hayır sevemedim
Oluyor öyle şeyler sevilir yani
İtici bir enerji almamışsam severim
İhtimal var
sonradan sevdim zaten onu..
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?