durumu olduğu gibi anlatamıyorum uygulamadan dolayı ama kendimden küçük bir erkeğe aşık oldum ve şartlar uygun değil onun yaşı hiç ama hiç uygun değil napmalıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Uzak durman gerektiğini biliyosundur zaten. De önemli olan neden yapamadığın?
Ne kadar küçük? İnş gidip 18 altı birine olmadın pedofiliye girer
ben de 18den kücügüm zaten
One ki 6 yas kucuge oldım
offf hahs napcaz ya
Yanmışsın
Yaşı da anlaşılan 18-
evet öyle ama benim yasim da zaten 18den kücük sadece o cok daha kücük :(
Musaitsen gel konuşalım
Subyanci
durumu nereye cektiniz sanki ben 40 yasındayım ben de 18den kücügüm bi sakin olur musunuz
Biz olsak öyle dersiniz
siz yasınıza basınıza bakmadan gidip küçük kızlarla birlikte oluyosunuz aramızdaki fark şu sen reşitken reşit olmayan kişilere yürürsen tabi yargılarız benim durumumda ben de o da reşit değiliz ama ben kız olarak ondan büyüğüm ve bu toplumda pek alışılmış bir durum değil kaygım bu yüzden zaten
Şimdi ben 43 yaşındayım 18 yaşında reşit kıza bakabiliiyim
hayir normal mi bu sizce acaba
Ben bakamoyorsam sen neden baka biliyorsun
Sonuçta kız reşit öyle dedin
abicim senin durumla benimki bir mi ben 17 yaşındayım çocuk 14 farkındaysan ben onu doğuracak yaşta değilim 18 yaşındaki bi kız senin anca kızın olabilir ne saçmalıyosun sen
17 yaşında isen burada ne işin var ayrıca o daha çocuk sen sübyancı oluyorsun bu durum da
abicim yasalardan haberin yok belli ki ama ben de 18 yaş altıyım ya hani daha yeni 17 yaşına girdim nasıl sübyancı oluyormuşum anlatsana bana hukuki boyutunu ahshahhahahahhahaha akıl yaşta değil başta işte
Yasalara göre burdada olmama. Lazim
Yasal olarak 18 yaşında biriyle evlenebilirim değil mi 60 yaşına da gelsem
sen evlen dedecim zaten 18 yaşındaki kız da 60 yaşındaki dedeye bakardı ya çünkü ahzuahha hayır yani milyarder falan da değilsin napsın seni 18 yaşındaki kız
Zengin olursam normal yani 18 yasindaki kız
Akıllı ol
yaşlar kaç acaba merak ettmim
Senden küçüğe erkek değil cocuk veya velet diyoruz
O kaç yaşında
ben 17 o 14
Üç yaş çok uçurum bir yaş farkı değil ki.
ya evet öyle ama hani bu toplum zaten kızın erkekten büyük olmasına alışmış bi toplum değil ondan ziyade ben 17 yaşındayım ben yavaş yavaş yetişkinliğe gidiyorum daha olgun düşünüyorum ben genç kızım ama o bir çocuk sonuçta bu beni korkutuyor
Dediğin gibi kızın büyük olması alışılmamış demeyelim de genel olarak alışılmamış diyelim. Yoksa benim ağabeyimin eşi kendinden beş yaş büyük. Rahmetli anneannem de dedemden iki yaş büyükmüş. Arkadaşlarımda da denk geldiğim bir durum kendinden 2-3 yaş küçük bir erkekle evlenmesi durumu. Kuzenimin birinin sevgilisi kendinden 7 yaş küçük. Dışarıda bir kafede denk gelmiştim. Kız 18, sevgilisi 16 yaşındaydı. Ben 31 yaşımdayım. Sevgilim 19 yaşında. Olgunluğun yaşla ilgisi olduğunu çok düşünmüyorum. Benim yaşlarda veya benden büyük sevgililerim de oldu. Şu an sevgili olduğum erkek kafa yapısı olarak daha olgun. Normalde ben de çocuk yaşta derdim ama öyle düşünüp reddederim diye bana başından yaşını yalan söylemiş. Bunu da sonradan kendi itiraf etti. Başkasından duysam toparlayamazdı. Kendi itiraf edince de bir süre mesafeli davrandım, soğuk davrandım ama iyi anlaşıyoruz yani. Benim dışımda verdiğim örnekleri de kimse absürt karşılamadı açıkçası. Önemli olan mutlu olmaları dedi, geçti herkes. Buna ben de dahilim. Önemli olan da bu zaten, anlaşabilmek. Yaş sadece bir sayı.
içimi çok rahatlattın abla gerçekten teşekkür ederim sana belki şu an olmasa da 1-2 seneye onunla konuşmaya cesaret edebilirim en azından o biraz büyüyünce
Bence şu an üniversite sınavına odaklan. Seneye sınava gireceksin. İlla açılmak istersen de sınavdan sonra açıl. Hem dediğin gibi biraz daha büyümüş olur. Ayrıca senin sınav motivasyonunu da etkilememiş olur. Benden sana bir abla tavsiyesi :Kariyer hayatını her zaman özel hayatından önde tut. Her şey geri geliyor ama zaman gelmiyor
Sübyancı o rspo çocuğu
Bu soruyu şikayet edeceğim cimere
edebilirsin istersen ama ben de zaten 18den kücügüm ortada illegal bir durum yok ben 17 o 14 sadece yine de normal degil biliyorum ayrica benim cocugu rahatsız ettigim yok kendi kendime begeniyorum o kadar
Kız ne buldun 14 yaşındaki bebede hay Allah seni ne yapmasij 🤣 neyse TM şaka yaptım ama çocuk cokk kucik
evet biliyorum ya cok yanlıs oldugunun farkindayim ama cocugu ufak tefek bir sey sanmayin ne yiyor ne iciyorsa 1.80 boyu var benden büyük duruyor ben yasını bilmiyordum bile okuldan birinin abisi falan sanıyordum icim kıpır kıpır oluyor onu görünce ne kadar saçma bir durum olsa da böyle
Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendinden küçük deyince arada 1-2 yaş mı var, yoksa ciddi bir yaş farkı ve reşit olmama durumu mu var, burası çok önemli 🙏🏻 Eğer o reşit değilse, seninle arasında ilişki olması hem psikolojik olarak ona zarar verebilir hem de hukuken sıkıntı yaratabilir.
Hislerinin olması normal, kalbe karışılmıyor 😔 ama hislerini davranışa dökmemek senin olgunluğun olur. Biraz uzak durmak, romantik değil arkadaşça sınır koymak en sağlıklısı.
İstersen yaşları ve durumu biraz daha detaylı anlat, birlikte daha net bir yol bulalım mı? 💬💗