Bu konuda çok uzgun olduğunuda belirtti.
Telefondada konuştum aylar sonra ilk defa ve ciddi ciddi kız yani.
Ve ben abartısız sırılsıklam aşığım.
Napicam ben
Sizin için üzgünüm ama kullanıcı adınızdan dolayı sizi çok iyi anlıyorum.
Artan iletişim olanakları, tek tuşla saniyeler içinde kıtalar arası gigabytelar dolusu bilgi aktarma olanağı, cebimizden eksik etmediğimiz hatta ikinci ve üçüncüsünü taşıdığımız cep telefonları, tek televizyon alıcısına bağlanabilen binlerce dijital uydu kanalı karşısında bocalayan ve kolayı arayan beyinlerimiz artık ilişkilerde de kolayı seçmeye başladı da ondan. İnternet başında yer, içer, uyur (gezer) ve hatta sevişir olduk.
Sanal ortamda tanıştığın kişi hakkında yüzyüze tanıştığın insan kadar bilgi sahibi olamıyorsun ve burada hayal gücün devreye giriyor. Boşlukları hayal gücünle dolduruyorsun ve karşındaki kişi hayalindeki kişi oluyor ve gerçek hayatta karşılaştığın vakit sesi hayal kırıklığına uğratıp beslediğin duyguların çökmesine sebep olabilir.
Bunlar araştırmalar sonucunda çıkan sonuçlardır ama fikrimi sorarsan eğer; Bu şekilde aşk olmaz, internetten birine aşık olan biri varsa, içinde kalan o boşluğu doldurma içgüdüsüyle hareket ediyordur...
Sevgi dolu günler dilerim...
işte bir sanal yalan belası daha... kızlar erkekleri tanıma konusunda ne kadar acizler bir kez daha gördük ne yazık ki... gerçekten üzüldüm sana... bir soru yazmıştım bir kaç gün önce... "ama bu haksızlık" diye... senin cevabın bu olsa gerek... cinsellik ve geyik muhabbetleri baskın olunca sohbetlerde binlerce harika erkek ne yazık ki tanınma fırsatı bulamıyor... sevgiye aç kalmış yüreğine soğuk bir bardak su söylüyorum senin için... geçmiş olsun arkadaşım sana... gerçekten senin adına çok ama çok üzüldüm...
Teşekkür ederim yorumun için :)
He ya öyle oluyor kızlar erkeklerden daha adam çıkıyor ben de mesela öyle bir durum yaşadım ama ben onu erkek sandım konuşuyordum öyle ayy keşke öyle bir erkek olsa var ya hayallerimdeki erkekti yani sonra ben kız olduğunu filan öğrendim o da üzüldü sonra çok iyi arkadaş olduk ^^
arkadaşı olamam.
ciddi ciddi aşığım
Demi evet. Ama sen o kıza aşık değilsin yani o karakterde birinin olduğunu sanıyorsun bir erkeğin o aslında hayalinde gibi bir şey sonra da öyle karakterde olan birinin varlığına inanıyorsun. Ben kız olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım kendisine söyledim o da üzüldü keşke erkek olsaydım filan dedi tam da kafa dengimdi kızda öyle başladı arkadaşlığımız hatta arkadaş değil kız kardeşim gibi oldu.
kız kardeşim gibi hiç hiç düşünemiyorum.
tüylerim diken diken oldu.
kafamda yarattığım birine değil direk konuştuğum kişiye aşık oldum, yani kıza :(
Kız olduğunu bilmeden kişiliğine aşık oldum.
ve şu an sırf kız diye herşeyi çöpe atıp soğuyamıyorum.
Olmuyor
Sen onun sözcüklerine, duygularının güzelliğine aşık olmuşsun.
Hiç çekinme, aşkı böyle güzel yanindan
Tadamiyor kimse kolay kolay. Hiç uzaklasmadan bulusma teklif et. Karşında olduğunda da aynısını hissediyorsan ne güzel işte.
Cinsiyet konusu sadece küçük ve önemsiz bir detay.
daha önce hiçbir kızla birlikte olmadım.
bu beni geren nokta.
sen oldun mu ya da olmayı düşündün mü bir kızla?
Oldum. Cekinecegin hiçbir şey yok. Bırak aşkı bulmuşken yaşa.
İnsanları kendiniz gibi olmasını isteyip farklı yönlere çekmeniz hiç etik değil, aşkı bulmuşken yaşamak ne demek. Siz kendiniz yaşayın ama herkes sizin gibi yaşamak zorunda değil.
Arkadaş sadece fikir beyanında bulundu.
Kafama silah dayayarak zorla onunla birlikte ol dediği yok.
Abartmayınız lütfen. @e-psikolog
Buralarda yazılan fikirler, düşünceler doğal olarak diğer insanlarıda etkiliyor. Özel bir başlık ve siz kendinize özel bir soru sormuş olabilirsiniz ama bende bir vatandaş olarak genel anlamda herkesin okuyabileceği bir alanda bilgilendirme de bulunuyorum. Tamamen size özel bir cevap yazmadım aslında. Üzerinize alınmayın ve gençliğin yanlış yönlendirilmemesi adına bu açıklamayı yapıyorum. Eğer sizin görüşünüz farklı ise bu size özeldir. Beni ilgilendiren bir durum yok, ben diğer insanları düşünüyorum ve sizide düşünerek yazdım ama siz bunu önemsemeyebilirsiniz. Görüşlerinizede saygı duyarım.
Cevap
94Cevap
Kesinlikle sen görünüşe değil karaktere aşık olmuşsun ki bu muazzam bir durum. Git ve sana ait olanı al derim ben.
İnsanlara bunu anlatamıyorum işte, hala görmeden nasıl aşık oldun diyorlar
İnsanların ne düşündüğü umrunda olmamalı. O insanlarla doğmadın, onlarla ölmeyeceksin. O insanlar yokken de hayatına devam ediyorsun, olsalar da devam edeceksin. Sen ilgiyi ve kendine sevebilecek birini bulmuşsun, görmeden ilişkiye başlanmaz elbet ancak git yapış yakasına, hayatını biraz onunla geçir. İlerleyen zamanda kim bilir, belki de sizi bir çift olarak görürüz. ^^
Ikinci defa en iyi cevap seçme hakkım olsaydı emin ol seni seçerdim.
Tesekkur ederim tavsiyelerin için :)
Senin aşık olduğun o kız değil aslında sen onun karakterine konuşmalarına kaptırmışsin kendini. Yani bir kıza aşık olduğun yok. Bide bence iyice araştır o kız çıkmıcak. Ya erkekti ama seni beğenmedi ya da başından beri kızdı ama lez olduğu için bu işi fırsat bildi.
walla genelde erkekler kız profili açıp kafa bulur diye biliyordum 10 yıldır sen bu anlattıklarınla bütün tabularımı yıktın. O zaman bende sana yardım edeyim, Şimdi durum şu ki sen aslında o kıza aşık değilsin sen aşık olmayı sevmeyi çok iyi becerebilen birisin yani diyeceğim o ki aşık olmak böyleyse eğer bunu bir erkek içinde yapabilirsin. Ayrıca şaire sormuşlar sevilmeyi mi tercih edersin sevmeyi mi diye? şair hiçbir zaman tam manasıyla sevildiğinden emin olamazsın onun için sevmek demiş...
Buluşun, konuşun, karşılıklı çay falan için, aşkınız, samimiyetiniz kız arkadaşlığına dönecektir... Yan yana gelmediğiniz sürece hayal sizi hep o meyle sürükleyecektir...
Erkekler söylemez ama nice erkek görmeden kız sandığı erkeğe aşık olmuştur...
İşte aşkın cinsiyet tanımadığının bir ıspatı daha. Aşk bu erkek kadın demeden duyguyla yaşanılan ve duygulara beslenilen. Birşey. Bence madem ondan kolaylıkla vazgeçemiyorsun bunu kaçırma derim. Mutlu olabilirsin
aşk hemcinsine de olabilirsin mutluluk hep karşı cinsde buluncak diye bir kahide yok. mutluysanız devam edin
Kız hala sırılsıklam aşığım diyo deli oldum sabah sabah.
ne olacaktı kız olduğunu öğrendim diye, uçup gidicek miydi bir anda duygularım
Yahu sen bir önce kendine gelsene karşındaki KIZ ulan.
Ne duygusu ne şeyi? He biseksüelim dersin gıkım çıkmaz ama erkek sanım kız çıkınca hala duygularını koruyor olman sende bir problem olduğunu gösterir. Her şeyi bu kadar basite indirgemeyin kardeşim.
Inanmiyorum buna. Sesini duymadan aşk. Yüz yüze kaç ay beraber olanlar dürüstlük konusunda emin olamazken sen nasıl whatsapp mesajlariyla aşık oldun güvendin şaşırdım.
Naaapcami mi var. uzak durcan kardesim. o sana kendisini erkek olarak tanitmis kizlar, diger kizlarin nasil bir erkek modeli istedigini bilir ve o da oyle rol yapmis. erkek degil o.. hayal urununden hoslaniyosun
Lezbiyen olma dürtüsü yaşıyorsun şu an içten içe, aklında kurdugun şeyleri yaşama hevesin var hepsi bu
hoslanmıssın sadece bu kadar duygulu olmayın bayanlar :S anlasmıssın hosuna gıtmıs kafa dengınmıs barı arkadaslık falan kur ne bıleyım gormedıgın koklamadıgın dokunmadıgın duymadıgın bırıne nasıl asık olabılırsın kı , degısık
bence insan kalpten seviyorsa cinsiyetin önemi yok ne istersen yap (not=eşcinsel değilim olanada karışmam )
ulan biz gerçekten erkegiz ayarlayamıyoruz millet kız "erkek" olarak tanıtıp ayarliyor. demekki gerçekten biz boşuz bizde iş yok
onu bunu geçtimde biz erkek halimizle kız tavlayamazken, adam kız haliyle kızı aşık etmiş kendine, ağlıycam valla :D
bence unutursun hiç görüşme bidaha, lezbiyenmi olucaksın yani aşk uğrunda?
inşala şakadır artık akıllı yuksek boyutta kadın bulma ıhtımalını bıle dusunemıcez neredeyse hepsı bole saf ulan buyuzden hala evlenemedım bı saflada ömür gecmezki
Vay anasını. Kardeş demekki sende kızlara karşı da bir ilgi varmış. Büyük konuşmayayım ama bende bu durum olsa aşkı bırak ufak bir his bile kalmazdı onun kız olduğunu öğrenince. Neeeettin sen ya?
hahahahahahahahaha zaa mel oldun hahahahahaha geber *
bedensel istek ve duygular apayri bana gore. sende bu durumu yasiyorsun... sen manevi olana asiksin.
Harbiden sakamisin yaa böyle birsey olabilir mi bu kadar hic mi hareketinden konusmasindan anlamaz illaki bir yerde acik vermistir yani...
Sen bence lezssin ya da adaysin baska aciklamsi yok.
Ikinizde lezbiyen olmus olursunuz bosver bu kizi saclmalama git bir erkekle tanis hem telefondan asık olma nedir ya en iyi arkadas olun bence senindedigin cok sacma
Sevsende anında bitmesi gerekiyor böyle bir durumda, demek sende eşcinselliğe meyillisin.
Biraz daha geç itirafta bulunsaymış çocuğunuz olacakmış.
hadaaaaaa:) kız kıza oturun bir çay için ne diyelim görüşün tabiki
demekki napıyomuşuuuz? ilk fırsatta skype ile sıfatına bakıyor telefonda sohbet edip sesini duyuyormuşuuuuz...
Hep erkekler yapar sanardım böyle şeyleri bilmiyorum tuhaf bir durum bence bir görüşün belkide çok iyi arkadaş olursunuz. Aşk falan sanmıyorum yani.
Bu sosyal ağlari insam gibi kullanan yokki herkes zengin yakisikli kizlar guzel evliler bekar bekarlar cok capkin oooo herkes muhtesem yuzyil :))
arkadas olursunuz zaten aşıksan muhtemeln lez de olursnz ilerde baya garip bişey benim merak ettigm karşıdaki kız bunu nedn aylarca sürdürsnki bnce karsıdaki kız lez
Sen konusmasina duygusuna sana hareketlerine asiksin kizin kendisine degil onun yerinde konusabilen. bi. hayvan. olsa onada asik. olurdun unutrsun rahat ol sabır li ol
İşter ders alan bir arkadaşımız.
Aferim sana. Duygusal yıkıntıya hoşgeldin.
Ahaha lezbiyen olmak istiyosan senin tercihin kanki. b*k yoluna gittin desene :) sende ne safsın burdan biriyle tanışılırmı sanaldaki birine güvenmek cok zor zaten
Sen bir kiza asik olmamissin bir hayale asik olmussun bence kizla iletisimini kes
seviyorum
Ahahahahhaa ulan hahaahahah :) Argo kelime kullandim ozur dilerim. :))
-_-
sen onu erkek sanıp aşık olmuşsun bu doğal ama o senin içindeki aşka aşık olmuş olabilir. kabullendikçe geçer mrk etme
Her ne kadar asikta olsan artik kendini onun hemcinsin olduguna inandirman lazim:) ve bu piskolojiden kurtulmaya calis
Yerınde olsam bu ilişkiyi yaşarım. Ki buna benzer yaşadım
Düşünüyorum bende.
Sonuçta, kız veya erkek? seviyorum yani
e tamam işte karşıdaki kız olduğuna göre senin de hisler beslemene gerek kalmamış daha yapacak bişey yok, kendini sıfırlaman ve çabucak unutmam lazım.
Sanal böyle birşey her türlü mallığı içinde barındırır.. Reele dökülmeyen ilişki ilişki değildir sen saf olup bağlanmışsın
Senin için kötü bir tecrübe tabiki ama saçmalama sen lezbiyen değilsin. Peki birşey sorcam sen o kızı seviyor musun?
seviyorum
Suyun alt tarafı, üst tarafına göre daha temiz ve bulanık...
İfşa et onu... burada kendi cinsiyetinde olmayanları ifşa etmek gerekir
Mıllet real de erkek sanalda kızı bırlıkte goturuyo bızde erkegız dıye dolasıyoz :D
hahahahaha mukemmelsın onrme :D
Bu sitede karşı cins profili kullanan en azından binlerce insancık olduğunu tahmin ediyorum... Hepimiz bunu hergün yaşıyoruz...
hiç görmedıgın birine nasıl baglandın ki asıl garip olan o
Ben görüntüye önem veren bir insan değilim.
Tanıdım kişiliğini ve sevdim işte?
yapmacık davranmadı hiç.
tek yalanı cinsiyeti hakkında söylediğiydi
aşık oldum diyorum :(
Onla seviştiğini düşün direkt soğursun zaten (lez değilsen)
oha hem güldüm hem düşündüm bence kafandan sil at sakat bir durum
Niye sana yalan söylemis. yalanci birini nasil sevebiliyorsun.
ayni cinsin dilinden daha iyi anliyorsun. bak kiz seni hemen asik etmis sana bence b ulusun ark olun
Aaahh ahh.. Siz acemiler fakelere karşı kurtla koyun gibisiniz..
Çok büyük bir sorun var: nikah masasında kim kimin ayağına basacak?
kiz kiliginda erkek cok ama erkek kilignda kiz ilk kez duydum demekki oyle herkesle konusulmaz
Haha her genç kızın başına gelebilir böyle şeyler üzülme :D
sern erekege asıksın kıza deıl. zaten yeterı kadar lez var.
bir cay için bence :) sakademiyorum ha gidin bir cay icin
Gormedigin birinede asik olani ilk defa duyuyorum neyine asik oldun ki
Yuh arkadaş ya bu kadar da olmaz ki foto görmeden nasıl aşık oluyorsun
oha lezbiyen gibi bişey mi oldunuz yani onu boşver siteden gerçekten erkek olan birini bul onu unutmaya çalış
Sen Lez olmuşsun hayırlı olsun durmak yok yola devam şeker rahat ol
En buyuk sorun evlenirseniz gelinligi kim giycek 😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar