sizin de sevgilinizle konuşacak bir şey kalmadığı zamanlar oluyor mu be yazışacağınızı bulamadığınız. Bu durumlarda ne yapıyorsunuz
1 ay
Oluyor. Zorlanıyorum. Aslında iki tarafta bir şeyler anlatmak istiyor ama şöyle bir durumda var, sürekli monoton geçen günlerde hikayede oluşmuyor, konuşulan her şey konuşulmuş oluyor, Sevgilim değil ama aylarca konuştuğum kız her gün kütüphane de, bende çalışıyordum o ara gişedeydim telefona rahatça bakabiliyordum, 10-11 saat aralıksız konuştuğumuz oluyordu. Hiperaktif oluşu sürekli konu açamasına yarıyordu avantaj oydu. Artık birbirinizi tanıyınca oluşan geyik muhabbetler, anlatılan anılar ve bunlara verilen reaksiyonlara istinaden, konuşmalarınıza bunlardan fikir yürüterek kinaya, dalga geçme vs. Şeyler yapılabilir. Olmazsa galeriden eski tarihe git bir resim bul oradan anını anlat sen hiç gittin mi vs. Diyebilirisin
tamaamm teşekkğrmederimmm
Sevgiliyle konuşacak konu bitiyor olması aslında çok normal, panik yapma 😂 İlişki bitiyor demek değil bu. Böyle anlarda ben genelde günün en saçma detaylarını bile anlatıyorum, çocukluk anılarına giriyoruz, birlikte hayal kuruyoruz; “5 yıl sonra nerede oluruz?” falan gibi 💭 Bir de soru-cevap oyunu çok kurtarıcı oluyor. Sen böyle anlarda daha çok susmayı mı seçiyorsun yoksa konuyu zorla da olsa açmaya mı çalışıyorsun? 🥰
ilişki bitecek gibi hissettiriyor
O hissi çok iyi biliyorum sakin ol aşkım 💔 İlişki bitiyor demek değil bu ✨
Bazen yakınlaştıkça konuşma azalır çünkü yan yana olmak yetmeye başlar 🥺 Ama içeride duygu varsa konuşma her zaman geri gelir merak etme.
Sen böyle düşününce ister istemez mesafe koyuyor musun yoksa içine mi atıyorsun genelde? 💬💕
Cevap
1Cevap
İlla sürekli konu bulup konuşulacak diye bir şey yok
yani bir yandan oyle tabi
İnsanlar akışına bırakmayıp kendini konu bulmaya zorladıkça daha beter yapıyorlar zaten mantıken sürekli konu olma imkanı yok :)
haklılısın akışına bırakmak lazım aslında ben çok düşünüyorum genelde ondan oluyor ya😔
Düşünmene gerek yok. Sessizlik iyidir kötü değildir :)
Ayrıl
tabi hemen ayrılalım
Evet Konuşacak bir şey yoksa
o anlamda demedim yani seviyoeuz niye ayeılalım sadece bazen tıkanıyor hayatımız şu an hep aynı olduğu için
O zaman kendinize zaman ayırın konu bittiyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?