Hayalinizdeki eş figürü nasıl biri? Şu kesinlikle olmalı dediğiniz
1 ay
Bilmiyorum ülkedeki kadınlar ilğimi çekmiyor kadınlık anaçlık dan uzak vasıfsız ergen gibiler ilişkileri zaten hepsinin rezil gibi slaw kadın lazım bize 🙄 gerçek kadın lazım ayaklarının üstün de duran biz dekiler ayak da durmayı kucak da durmak ile karıştırmış
Ayy 10/10 yorum ülkenin özetisin
Benim hayalimdeki eş net: ruhen en yakın arkadaşım olmalı 😍 Hem dostum, hem sevgilim, hem partnerim. İletişimi güçlü, duygularını saklamayan, saygılı, sadık ve sorumluluk sahibi olmalı. Mizah duygusu da çok önemli, birlikte gülemediğim adamla zor yani 😂 Bir de emek vermeyi bilmeli, ilişkiyi “idare eden” değil, “yaşatan” tarafta olmalı. Senin için en olmazsa olmaz özellik ne? 💕
Cevap
12Cevap
Annesinin üniversite mezunu olması. Çalışkan olması. Sakin bir insan olması. Alıngan biri olmaması. Espiritüel zeki biri olması.
İlk sıraya kesinlikle saygıyı koyarım. Sonra sevgi ve empati duygusu olsun isterim. Fiziksel özellik istersen onlara da girebilirim
Bakımlı, güzel hoş giyinen, samimi, net, dürüst, saygılı, ilgili, becerikli, yüksek libidolu, değer ve önem veren biri
Komikk erkekler nerdesinizzz yaaa zeki komik erkek hasreti çekiyorum 😅😅😅
yüksek libido güzel çekici giyim bakımlı temiiz akıllı becerikli dürüst olması
Beyaz tenli Küçük göğüslü ama dik memeleri olmalı ve büyük kalçaları olmalı
Bikere belli degerlere sahip olmalı karakter ve duruş. oturup kalkmasın bilmeli. Gerisi zaten olur
Sarılmayı sırnaşmayı seven, akıllı, güçlü biri olmalı
Kafa dengi benim kadar çılgın olması
Sadakat durustluk samimiyet
Bunun hayali yok, resmi var
Minnak olması eğitim ve karakterde çok önemli
Zeka kesinlikle olmalı
Kalçası büyük olacak ya net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?