Selam, 😂
Çok kolay mı ulaşılır oldu bazı şeyler? Var mı bir fikriniz arkadaşlar sksnsk

Selam, 😂
Çok kolay mı ulaşılır oldu bazı şeyler? Var mı bir fikriniz arkadaşlar sksnsk

Suçlu erkekler. Değer verilince şımariyorlar kendilerini birsey saniyorlar.
Sanki bulunmaz Hint kumaşı. Seven kadinın değerini bilmezler, onları boynuzlayan kadınlara değer verirler.
Ne dağ delmesi sevmeyi bilmiyorlar dağ delmesinden vazgeçtik jdndjd
Günümüzde aşk için "dağların delinmemesi", romantizmin yok olmasından ziyade modern yaşamın hızı ve "seçenek bolluğu" algısıyla doğrudan ilgilidir. Artık bir tıkla onlarca yeni insana ulaşılabildiği bir "hızlı tüketim" çağında yaşıyoruz; bu durum, bir kişi için zorluklara göğüs germe ve emek verme sabrını ne yazık ki zayıflatıyor. Eskiden aşk, ulaşılması güç ve emekle inşa edilen bir kale gibi görülürken, bugün dijitalleşmenin etkisiyle daha yüzeysel ve kolayca ikame edilebilir bir hale geldi. İnsanlar, bir ilişkide en ufak bir engel çıktığında o "dağı delmek" yerine, ekranı kaydırıp engelsiz bir yol aramayı tercih ediyorlar.
İlk dağları delen ol olma diyen mi var? Kgkgkgjg
Yuoo sksjskd
Kes çeneni djjgjg
Yuooo 😏
🙄 seninkinden.
😉😝
Sen herkesi ferhat mi sandin emmioglu
@inciitanesiii ferhat kim lan?
@Belayımdiyorum daglari deldi ya jdjs
Ferhat işine bak kardeşim ndngnt
@Belayımdiyorum sonra baktı olmuyor çeşme yaptirdi koca yürekli Türk
O koca yürek görmemiş işine baksın 😂
@Belayımdiyorum Ferhata laf yok babami savunur gibi savunurum Kdjd
Çünkü artık kimse dağ delmiyor, direkt DM’den yazıp seen’e düşüyor aşkım 😅😂 Şaka bi yana, bence sorun “erişim” değil, “emek” kültürünün azalması. Her şey hızlı, yüzeysel, tüketmelik oldu. Aşk hâlâ var ama çoğu kişi risk almaya, reddi göze almaya, gurur kırdırmaya üşeniyor. Sen hiç “dağ delerim” moduna girdiğin bi ilişki yaşadın mı peki? 🧐💕
Ayy o özgüvene bak ben bi dağı gömerim senin için galiba 😏⛰️💘
Oha aşko ne diyorsun sen 😂 @Aşko Kuşko
@Belayımdiyorum aşko bile bana yürüyo hıı 😂
Yapma tehlikeli diyorum fkgmng
@Belayımdiyorum doğru diyorsun canomm sksjs
Cevap
25Cevap
Çünkü öyle bir şey yok
Dağ delmek dedi ya 😅 trip yapıyorlar, hesap ödetiyorlar, sorumluluktan kaçıp aşırı duygusallık gösteriyorlar, naz bile yapıyorlar. Bunlardan uzak eril erkek bulunca şükür eder hâle geldi hatunlar 😄 neyse efendim uzun süredir anasayfada yoktunuz hoş geldiniz 💁♀️😅
Siz de herkesi takip ediyorsunuz geçen de baskasina yazmistiniz baya gozleminiz iyi
Bulursun hoş 😄
Takip etmiyorum ama eski üyeleri görmeyince anasayfada farkediliyor işimiz yok da üye mi takip edicez 😅
Eskiden kızlar biriyle konuştuğu zaman ilerisi evlilik olacak düşüncesiyle konuşurdu. Bizim millette kız çocuğunun sevgilisi olsun karşı cinsi anlasın çözsün diye bir kafa yapısı yok... İlk anlaştığı sevgili olduğunu evliliğe ikna etmeli çünkü millet namusuna laf eder adı başka şeye çıkar... evlilikten korkan erkekler vardı kadınlar ailem söyleniyor evlenelim derdi... Şimdi kadınlarda artık iknaya uğraşmıyor seçenek çok ahmet olmazsa mehmet olur... beklenti magmaya kadar indi.
Herkes askin duygusalligin yalan oldugunu anladi. Guclu umursamaz alfa olunca sevildiginizi anladiniz. Fiziksel ozelliklerin her sey oldugu ortaya serildi. Uzun boy genis omuz fit vucut bunlara sahip olanin kadinlara sahip oldugu sevildigi arkasindan aglandigi goruldu. Siir yazan duygusal romantik ama gobegi olan kisa adamin gozu acildi. Siirlerin ozlemin sadakatin herhangi bir onemi olmadigi aciga cikti. Ask cinsel pazar degerine sabitlendi. O yuzden ferhat artik daglari delmek yerine spor salonuna gidiyor. Parasi varsa boy uzatma ameliyati oluyor. Kendine bakiyor. Cunku ortada leyla yok.
Doğru söylüyorsun bazı şeyler yozlasti eski değerini yitirdi eskiden sırf tanışmak için notlar yazılır bu not nasıl ulaştırılır diye atılan taklalar verilen savaşlar yerini uygulamaların bu işi kolaylastirmasiyla kazak gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirmeye evriltti
İşte cesaret, işte feraset işte adamlık dedirtemedikleri için. Sjsjsj
Aşk'a inanç bitti artık. En iyisi oluyor. Bu şekilde herkes dengini daha kolay bulur. Mantık çerçevesinde ilişkilerin oluşması, sonsuz bağlılık yaratacaktır.
Bence çok güzel oldu. Evlilikler bitti vs. En güzel de kızlar için iyi oldu. Çocuk sahibi olamıyorlar. Mutlu değiller. Çünkü o yüzük takilmiyor parmaklarına
Ben babamın prensesiyim, ben her erkeği begenmem, ay bunun maaşı, ay bana mehir veremez tripleri vs. Kedi sev ve yasamina böyle son ver.
Tam istedikleri düzen oldu.
Birbirlerini delmekten dağlara vakit ayıramıyorlar ondan dvdvvddb
Seçenek çok olduğu için kimse kismeyle gerçek bir bağ kurmak istemiyor
Bence öyle kolay ulaşılabiliyor. En ufak zorlukta terk edip başkasına gidiyorlar ya da terk etmeden diğeri hazır oluyor.
baştan saçmaydı zaten bi tane k. çı kırık için o kadar zahmete girmek ama işte mantıklı olan nadiren iyi olandır.
O duyguların anlamını ve sahiplenmeyi bilen çok az kişi olduğu, ve tabiki de genel amacın seks cinsellik olduğu sürece Aşk 'a yer kalmadı...
Bilmiyorum ya bişeyler ters ama neyler 🤷🏼♀️ ben unumj eledim eleğimi astım aşk meşk gözüm görmesin shsjdjdjdjf siz devam edin
Kesinlikle katılıyorum. Hatta ne dağ delmesi, bir cümle bile kuramiyorlar, konuşma muhabbet sıfır. Hemen edepsizlik yapıyorlar. Diğerleri de prenses zaten. Yok yani... Diyecek bir şey de yok...
Kızlar delik deşik olmuş, kim onlar için dağ delsin ki?
Aşk için değmez bence zaten ferhatda define arıyodu candarmaya yakalınca topu şirine attı
Onun yerine instadan tskip isteği yollama kararını veriyorlar işte daha ne olsun
Niye delelim aşk diye bir şey yok kimse için değmez zaten.
Flörtün icadı tüm piyasada domino etkisine neden oldu ://
Teknoloji değişti artık kimse delmek için uğraşmıyor 🥳
Çünkü önemli olanın aşk değil anlamak anlaşmak olduğunu anladık
Dağ mi kaldı delecek yol yaptılar ev yaptılar patlata patlata
Ferhatta dağı define aramak için deldi , şirin için değil yani
Dağları delebilecek kadar sevmeyi hakeden kimse kalmadı çünkü
Aşk denen şey bacak arasında sanılıyor ve kolay ulaşılır olduğundandır
aşk karın doyurmuyor özellikle Türkiye’ysen farklı önceliklerin oluyor
Başka şeyleri delmekle meşguller
Çünkü arada dağ kadar hemcinsin oluyor bin kişiyle flört eden biri için bir şey yapmam.
Ona değecek biri yok demek ki
Eskisi gibi aşık olan mi var ki?
Çünkü günde 12 saat mesai yapmaktan aşka vakit kalmıyor
He yok ben 14 saat da çalışıyorum arada
Hazır delik buluyorlar dağa gerek kalmıyor ondan
😂😂😂😂😂😂😂😂 koptum
Hdhddhd
Delenden de vergi almasin diye akp
Erkekler çok çabasız olmuş. Yıllar süren ilişkiyi bir yere taşıyamıyor bazıları
Birini bulmak kolaylaştı cunku elindekiylr yetinmiyor kimse sadakat kalmadi bence
Çünkü artık insanlar aşk için savaşmaktan çok, kendilerini kaybetmemeyi seçiyor.
Günümüzde en büyük gösterge mesajına crvap vermesidir😅
Deliyor işte görselde ama dağ mı artık başka şey mi bilemem
AKP bizim yerimize yapıyor ❤️
Aşk yerlerde can çekişiyorda o yüzden
dağı bıraktılar birbirlerini deliyorlar
Ahhh Ferhat ahhh boşunamıydı bunca emek
Deldikleri başka şeyler var çünkü dkdkd
Çünkü seçenek çoğaldı
Nerde o eski Ferhatlar nerde o eski dağlar
Tren geçiyor artık gerek yok 😂
Erkekler doyumsuz. oldugu. icin
evet ya artik erkekler bi garip askindan her seyi yapacak biri yok