Arkadaşlar sizce burada haklı mıyım yoksa haksız mıyım?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar hepinize iyi hafta sonları diliyorum ben 21 yaşındayım benim 25 yaşında bir abim var şimdi bizim bir iş yerimiz var akaryakıt istasyonu ben bu yıl üniversite sınavına hazırlandığım için gündüzleri oraya gitmiyorum ders çalışıyorum bir de ben bu yıl ortaöğretim KPSS sınavına da gireceğim bu yüzden ayrıca KPSS'ye de çalışıyorum ve bu yüzden benim yerime gündüzleri abim oraya bakıyor ben de akşamları işe gidiyorum ama bana kalırsa oraya gitmek istemiyorum çünkü ben bu işi sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi diye söyleniyorum çünkü dediğim gibi işi sevmiyorum nedeni ise hem çok yorucu bir iş sürekli araçlar geliyor onlara bakıyorsun öte yandan sürekli birileri markete geliyor ona bakıyorsun bir de oto yıkama yeri de var orayla da sürekli ilgileniyorsun yani bu yüzden hem karışık bir iş hem de yorucu geçiyor ve aldığın maaş asgari ücret gerçi ben maaş almıyorum çünkü benim yerime abim maaş alıyor o yüzden bana maaş vermiyorlar ve benim sigortam da yok yani orada kayıtlı çalışan da değilim bu yüzden bugün ailem ile biraz bu konuda tartıştık sebebi ise ben aileme ben burada çalışmak istemiyorum eğer kendi iş yerimiz olmasaydı oraya hiç gitmezdim çünkü ben bu işi sevmiyorum bana çok zor ve yorucu geliyor bu yüzden ben bu yıl üniversiteye gitmek istiyorum eğer iyi bir bölüm kazanırsam gidip okurum eğer üniversite kazanamazsam da bu yıl ortaöğretim KPSS sınavına girerim memur olmaya çalışırım dedim. Arkadaşlar sizce burada haklı mıyım yoksa haksız mıyım?

Arkadaşlar sizce burada haklı mıyım yoksa haksız mıyım?