İlişkide söylenen yalan sizin için kırmızı çizgi mi düğüne 6 ay kala kumar oynamıyorum, yıllar önceydi dedi ve devam ettiğini öğrendim, hem de ondan öğrenmedim, ayrıca para kaybetmiş napıcam ya
1 ay
Bağımlıysa çok zor bence evlenme ben ciddi ilişkimde bir haftalıkken çok alkol aldığını öğrendim aman dedim boş ver ama şu an o kadar büyük sorun ki keşke o zaman ayrılsaydım diyprum hafife alma değerlendir eğer sorunluysa gerekeni yap sonra daha kötü oluyo şimdi bile yapamam ben gerekeni büyük güç istiyor ama sen yapmaya çalış
Beni iş yerine bırakıyor bazen nişanlım kendisi diyor bırakayım diye ben demiyprum kaynanam bana seni bırakmasın işe dedi çok zoruma gitti yakında onun eşi olucam
Cevap
6Cevap
Kumar oynuyorsa ayrıl böyle bir gtten bir cacık olmaz
Allah sana göstermiş bilgilendirmiş sen hala ne yapıcam diyorsun
Beni iş yerine bırakıyor bazen nişanlım kendisi diyor bırakayım diye ben demiyprum kaynanam bana seni bırakmasın işe dedi çok zoruma gitti yakında onun eşi olucam
Kumar ve yalan ciddi bir hastalıktır, gönder gitsin
Vazgeç
Sakın evlenme. Bataklığında batarsın sende
Tüm altınlar paraları harcarda yine akıllanmaz şiddet her şey olur evlenme
Kaynanalık yapmaya başlamış baştan şuna bak. Olacaklar belli yukarda yazdım. Seni çıkış yolu olarak görüyordur napacak başka elinizde ne var ne yok orlara yatıracak üstüne üstlük kavga bitmeyecek şiddet dahi olur. Sakın kanma çünkü bataklık o kumar işleri. Battımı çıkamassın. Senide sürükler bak olmaz onla gözünü aç.
Düzgününü bulmayın zaten
Oynasın yiğidim, şansı bol olsun.
Ayrılcan başka çaren mi var
Sorun sence kaynananın bu lafı mı adam kumar oynuyor diyorsun
Tepigi vur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?