Ben 20 yaşındayım ve boyum 1.57, en az 1.84 boyunda birini istiyorum. İş yerimdeki erkekler hepsi kısa, 1.70-1.75 diye tahmin ediyorum. Kısa olunca bana hiç çekici gelmiyorlar. Bence haklıyım da
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu feministleri.
Ne saçmalıyorsun? Ben burada öyle bir şey demiş miyim? Evet kadın kendini korur ama burada mesele muhtaç olmak değil zaten, sevgilisi de korusun ister
Gayet mantıklı konuşuyorum. Lafta erkeklere muhtaç değiliz dersiniz ama ilişkiye gelince erkek kendinizi korusun kollasın istersiniz
Muhtaç olmak ne alaka şu an ben onu hiç anlamadım. Ben de sana diyorum ki kadın kendini korur ama mesela diyelim sevgilin yanındayken biri laf attı sen de laf atan herife cevap verirsin ve sevgilin de yanında ya onun da terslemesini beklersin, hiç bir şey demezse 'Neden cevap vermedi' diye insan bir garip olur
Çok alaka. Kavga edip kendinizi koruyacağına inanırsınız
Uzun boylu erkeğin
Aynaya bakmadan, kendisine bakmadan böyle özgüvenli olup milleti kategorize edebilen insanların cahil özgüvenine hastayım. 184 ve üzeri beklemeye devam et sen o zaman ne diyelim eğer bakan bir kör sağır olursa şansına hiç kaçırma.
Valla özgüvenlik bir durum yok, ben burada ego kasmadım. Kendi fikrimi söyledim. Ayrıca gayet de güzel bir kızım, kimseyi tanımadan böyle boş boş konuşmaya devam et sen
Kime sorsan herkes dünya güzeli zaten eminim öylesindir. Boş konuşan birisi var da ben değilim. Kadınları kategorize ettiklerinde ağlayan kitle erkekleri boydur, başka özelliklerdir bunlar üzerinden kategorize etmeye bayılıyor. Sen ego kasmıyorsun zaten kendine bakmadan başkalarını kendinde de olmayan bir özellikle kıyasa sokuyorsun yani şu boy sözlerini 170 bir kız yapsa çok normal neden çünkü o boylardaki bir kıza göre 170’lerdeki bir erkek kısa görünüyor ben 180’im mesela ben bile 170’lerdeki bir kıza çok sıcak bakmıyorum bu yüzden ama bunu söyleyenlerin 150 bir kız olması çok ironik.
Bilmiyorum ben uzun istiyorum kategorize etmedim kendi isteğimi söyledim ve benim söylediğim tarzdakilerin de çoğu kısa kız seviyor diye biliyorum, konuştuğum bir çocuk 1.90 mesela ve gayet yazıyor bana
😂
Eminim kısa seviyordur bu klasik yalana kanmaya devam et ne diyeyim.
Herkesi kendin gibi sandığın için yalan dersin tabi, erkek neden sevgilisinin kendisiyle aynı boyda olmasını istesin yanında uzun olmak ister tabiki
Yalnız uzun olmak demek afedersin ama deve cüce oynamak demek değildir. Şimdi birisini seversin kız kısadır problem etmezsin bu ayrı bir şey ama özellikle kısa kadınları beğeniyorum klasik bir yalandır. Kadında en ideal boy 165 civarıdır ki çoğu erkeğinde aslında en beğendiği boy aralığı budur. Şimdi Türkiye’de boy ortalaması 174 kadınlarda ise 160 gibi bir ortalama var. Ee 170’lerdeki bir erkeğin ben uzun boylu kadın severim demesi durumunda ne olur potansiyel olarak bulabileceği kadın sayısını ciddi olarak azaltmış olur ki maalesef ama Abaza diyebileceğimiz erkek sayısının da ciddi sayıda olduğunu düşünürsek uçana kaçana atlama çalışıldığı için en büyük kitle olan 150-160 arasına yol yapar ama elde imkanı olsa gerçekte tercih edeceği boy aralığı bu değil tabi sen kadın olarak sana yol yapmaya çalışan erkeklerin sözlerini fazla ciddiye almışsın.
180 için 10 cm uzun olmakta yeterlidir mesela yani 170 bir kadın ama 10 cm topuklu vs ile 165 civarı daha ideal gibi mesela 190 birisi için ise 160 ve altı zaten ciddi seviyede kısa yani bir kızı sevmiyorsa özel olarak o boydaki bir kadını tercih etmez sen bunu kabullenmek istemesen de gerçek bu.
Herkesi kendin gibi sandığın için demişsin vallaha ben birisini sevmişsem boyuna bakmam veya hiçbir kadını doğrudan boyuna göre sınıflandırmam asla bu boydaki birisi olmaz demem yani severim o zaman 150’de olsa takılmam 170’de olsa. Burada gruplandırma yapan, net şu olacak diyen ben değilim zaten kimin ne istediğine de karışmıyorum sadece durumun gerçek analizini yapıyorum yoksa sen istersen 3 metre erkek iste bana ne yani o senin bileceğin iş ve seni tercih etmeyi düşünen erkeklerin meselesi ç
Mesele sınıflandırmak ya da sevmek değil zaten, bu devirde kim fiziksel beğenmediği birini seviyor, sınıflandırmıyorum kendi isteğimi söyledim
Fiziksel olarak beğenmekle, sınır koyup net şu boy olacak demek aynı şey değil de neyse yani açıkçası burada kendi konuştuğun, kurduğun cümlelerin anlamının hangi noktaya gittiğinin, nereye vardığının farkında bile değilken durup tartışacak değilim. Ne diyeyim sana >= 184 ve üzeri arayışında başarılar😁
valla yalan diyorsun erkekler kısa boyu yatak için istiyor diyorsun ama sizin söylediğiniz 'sevmişsem boyu osu busu umrumda olmaz' lafı da yalan
Yatak ne alaka şimdi yani konuyu saçma yere çekmenin manası yok. Çok alakasız konuşuyorsun kusura bakma. Sevmişsem zaten beğenmişimdir ama tek kriter belirleyip aa bu kriteri sağlamıyor boyu kesinlikle 190 olmalıydı ama bu 189 aa kesinlikle olmaz gibi mantalitelerimiz yok. Mesela seni 184’de durduran ne oldu neden 185 186 değil de sınır 184 veya neden 183 değil neye göre belirledin bu sınırı diye sormak isterdim ama sormayacağım gerek yok, kendi bileceğin iş. Ama sen erkekleri tanıdığını zannediyorsun ve bir erkekle bu konuda gereksiz bir münakaşaya giriyorsun yaşın daha ufak birkaç yıl geçsin hayatına birkaç kişi daha girsin anlarsın benim söylediklerimin gerçekliğini.
Birincisi ben kimseyi kategorize etmedim, kendi isteğim kendi beğendiğim şeyi söyledim. Başka bir özellik bile yazmamışım sen özellik demişsin.
İkincisi kızlarda ortalama zaten 1.60, ben 1.57yim 1.40 değilim, aşırı kısa değilim.
Ben 1.57'yim, 1.75 erkek benden uzun evet ama ben daha uzun olmasını istiyorum, bu konuda da dışarıdan görünen değil kişinin ne istediği asıl önemli olandır.
Dışarda hiç mi görmedin minyon kız uzun erkek sevgili olan? Nede ironik geldi onu da anlamadım
Kısa kadınları beğeniyorum sana göre yalan, senin boyun kaç ve sen hangi boylarda kız beğeniyorsun bilemem ama kısa kız seven çok erkek gördüm, genelleme yaparak konuşma
Yol yapma tabiri ne alaka? Zaten çoğu kız 1.55-1.60 boyunda ve yol sadece çoğunlukta olan kızlara mı yapılıyor? Uzun kızlara yapılmıyor herhalde
Kimin neyi tercih edeceğini neyi etmeyeceğini sen bilemezsin 'Çoğunluk tercih etmez' demişsin ve genelleme yapmışsın, sokağa çıkıp anket yaptın insanlara sordun herhalde
Demek ki senin kriterin yok, olabilir herkesin kriteri olmak zorunda değil ama kriteri olanları bu şekilde yargılayamazsın
Boy söylememin nedeni de benim için tek önemli olan o değil ama ilki o, bir erkekle yan yana geldiğimde ilk boyuna bakarım, boyu uzundur huyu kötüdür bu durumda tabiki olmaz sırf boyu uzun diye tamam demem
Benim yaşadığım şehirde kadınların boy ortalaması gayet uzun. Ve aşağıdaki yorumlara bir baktım da benimle aynı görüşte olan herkese benzer şeyleri söyleyip tepki vermişsin. Senin cinsiyetin kadın öyle değil mi bende erkeğim ya hani nasıl ki ben bir kadının kadınsal meseleleri hakkında senin kadar bilgili olamazsam senin de bir erkeği benim kadar bilme şansın yok hele de bu yaşlarda böyle toyken. Her neyse boşuna çoluk çocukla meseleyi uzatmak istemiyorum aynen kardeş sana 184 ve üzeri arayışında başarılar
Neyse uzatmayıp daha fazla yorum yapmazsan sevinirim zaten yeterince boş şekilde uzadı.
Genelleme yaparak konuşan birine 'Erkekler kısa boy sevmez, yalan o' diyen birine verilecek cevap bu kardeşim. Elinde kanıt var mı? Varsa göster tamam diyeyim. Sen uzun istersin başkası kısa ister herkesi kendin gibi bilme. Ben zaten erkekleri çok iyi biliyorum diye senin gibi genel bir iddiada bulunmadım. Ne insanlar gördüm 20 yaşında ama 50 yaşında gibi düşünen, kimleri gördüm 50 yaşında ama 15 yaşında çocuk zekasına sahip.
Edebiyatın bitti mi çocuk bittiyse güle güle.
Boyunu soruyorum, hangi boyda kızları beğeniyorsun diyorum ona bile cevap vermiyorsun. Profiline girip yaşına bakıyorum kaç yaşında olduğun belli değil.
Kimin çocuk olduğu belli bence, burası benim paylaşımımın yorumları, sana güle güle sağdan sağdan
Cevabı zaten net vermiştim. Boyuna göre değerlendirmiyorum genel olarak hoş buluyorsam boyu 150’de olsa 170’de olsa bu benim için mühim değil. Ayrıca mevzu benim kimi beğenip beğenmediğim vs de değil. Neyse uzadı zaten yeterince daha fazla bu sohbetin uzamasını istemiyorum. İyi günlerrr
Çocuk olduğun için dışarıdan bakınca nasıl göründüğünün farkında değilsin olay bu. Her neyse güle güle.
Valla kardeş ben yaşımı da söylemişim boyumu da söylemişim reşitim ben çocuk değilim, kendini gizleyen hiç bir şeyini söylemeyen sensin. Nasıl görünüyormuşum anlat da bilelim, ayrıca kendime bakmadığımı nerden çıkarıyorsun
Kendini gizlemek mi şaka yapıyorsun herhalde yahu evlenme programında mıyım ben😂 Kendimi niye tanıtayım yani burada. Gizliden soran ben değilim, soruda senin tarafında boy ile ilgili bir kompleks var buna cevap veriyoruz ki normalde söylememe bile gerek yokken kendi boyumu da belirtiyorum ki bunu belirtmekteki amaçta başka erkeklerle ilgili bir durumu, hakkı savunduğumuzda saçma sapan o sallanılan kesimden zannedildiği için. Yaşım da 27 olacak birkaç aya yani bunu gizlemek için bir sebebim yok, söylemem için de öyle. Var mı başka soru ne bileyim TC numaram, e devlet şifrem falan da bu soru için gerekiyorsa bilelim yani.
Neyse uzadıkça uzuyor hemde boş şekilde uzuyor ben böyle boş diyalogları sevmiyorum o yüzden uzatmanın anlamı yok, bir şey yazma da diyalog bitsin artık.
Bir şey yazıp yazmayacağımı sana sormayacağım. Evlenme programı ne alaka bana diyene bak konuyu saçma sapan yerlere kimin çektiği belli. Konuştuğumuz konu ile ilgili soru soruyorum ona cevap vermiyorsun, bana çocuk diyorsun, sen kaç yaşındasın diyorum cevap vermiyorsun, profiline bakıyorum yaş kısmında saçma bir şey yazıyor. Ne anlatıyorsun sen burada
Güle güle 👋
sana güle güle sporcuman burası benim gönderim
Haklısın 👍
1,65 ~ 1,70 boyundaki kızlar 1,70 ~ 1,75 boyunda erkekleri kısa görmüyor çünkü boy konusunda kendilerini eksik görmüyor. Boy konusunda kendini ezik hissedenler uzun boylu erkek istiyor.
valla mesele eksik görmek değil ben boyumdan gayet memnunum, türkiye ortalaması zaten 1.60, bahsettiğin boy uzun kategoriye giriyor. ben de ortalamadan 3 cm kısayım, çok da kısa sayılmıyorum 1.40 değilim. kız yanında koruyucu gibi duran erkek ister
Benim boyum 1,81 ve ilk sevgilim benden uzundu 👍 hiçte dediğin gibi koruyucu erkek istemiyordu. Testesteron seviyen yüksek olsun yatakta beni mutlu et maddi şeyleri dert etme diyordu.
Boy takıntısı konusu çok normal aslında 😄 Fiziksel özelliklere önem vermek de insanın kendi zevki sonuçta, bunu kimse yargılayamaz. Sen uzun boylu seviyorsan, bu senin filtrem 💁♀️ Ama unutma, sadece boya çok takılırsan karakteri kaçırma riski var. Hem belki bir gün 1.78’lik biri öyle bir gelir ki kafandaki tüm rakamlar karışır 😅 Sence karakter mi daha önemli, yoksa boy mu? 💬💘
1.78 deme abla, 1.84 olsun.
Ahahah tamam tamam 1.84’ten aşağı bakmıyoruz seninle 😂📏
Sen net hedefçisin hoşuma gitti 💅
Cevap
34Cevap
157 boyunla kendini nimetten sanıp 180 küsür erkek istemem güldürdü açıkçası. Kendi dengine yönel 170 ideal sana
Büyük ihtimal erkek gibi 2 metre falansın böyle bir yorum yazdığına göre. Erkeklerin çoğu 2 metre boyu yoksa kısa kız istiyor zaten, bundan da haberin olmalı.
172 yim valla manken gibi kızımda. Erkekler senin olsun benim öyle bir takıntım yok. Sadece hiç bir hüneri olmayan erkeğin, kadın kriterlerini söylemesi gibi bu dediğin. Herkes dengini seçsin boyun kısa zaten senin seçme lüksün yok gibi.
Takıntı mı bilmiyorum ama boy benim için önemli, kendi fikrimi belirttim, hünerim olup olmadığını bilmiyorsun, ve dışarlarda da minyon kız uzun erkek sevgili olan mutlu olanlar var herkesin kendi tercihi
Hünerin olmadığını söylemedim. O olayın bu durumla eş değer olduğunu söyledim. Karşılıklı beğeni durumlarında zaten fiziksel durumlar pek etken olmaz yani fiziksel görünüşüde etki etmiştir ama biribirinizi tanıyıp sevdikten sonra artık fiziksel özellik 2 ya da 3. Sırada olur. Boyun kısa olmasına rağmen bence biraz ideallerini düşürmelisin. Çok dikkat edebileceğin bir şey yok bu durumda zaten boyun kısa sana 175 ide gelse dev gibi durur.
Mesele şu ki kimse fiziksel özelliklerini beğenmediği biriyle tanışmak istemiyor
E bi ben slağım herhalde. Benim önceliğim karakteri ve zekası. kendimi bir sorguluycam artık
175 dışardan büyük durabilir evet ama ben istemiyorum önemli olan da zaten dışarısı değil benim düşüncem, boy kısa olsa da kilolu musun balık etli misin zayıf mısın bunlar da önemli aslında
172 yim 10 cm topuklu giyiyorum yanımda durup ezik kalmayacaksa 175 sorun değil.
Ne kadar öngörülü bir insan e sen böyle her şeyi öngörüyosun. Nasıl bu yaşına kadar geldin olmaz böyle
Yazık 🥹
Hiç bir kadın aciz erkeği sevmez. Benden sana içerden bilgi olsun. Kan kussanda belli etmiyceksin. Yeri geldiğine yerine göre konuşmalısın. Üzgünüm ama bu böyle. En basiti bence bir erkekte sürekli ailevi ilişkilerini anlatan kızı istemez. Ne kadar güçlü biriysen o kadar hayatıma çekersin
Demekki yanlış yapıyorsun
Bak bir kadın olarak bir erkeği yazmaktan gocunmam asla ama bazı şeylere kadere bırakmalısın. Sevgilin olsa ne olur olmasa ne olur. Benim 4 yıldır erkek arkadaşım yok mesela
@melissayvsa
Kadere inanıyorum ama çaba da gerekiyor. Ayrıca tok açın halinden anlamazmış. Hiç sevgilisi olmamış sevilmeye aç insanı anlayamıyorsun. Bu arada eminim 4 yıldır sevgilininin olmamasının sebebi sana yazan erkeklerin 1.80 den kısa olmasıdır. O yüzden reddediyorsundur. Son sevgilinde 1.80 üzeri olmuştur.
Yok ya ejslwkdke reddetme sebebim bu değildi. Sevdiklerine inanmıyordum zaten ikisi evlendi biriside sevgili yaptı ( benimle konuştuları süreçte) ejdmemd boylarıda öyle uzun değildi ama bir dahakine boyu boyuma huyu huyuma birini bulucam. Sonra 175 erkeğe yüz verince totoları kalkıyor 172 biri olarak en az 183 istiyorum benden 11 cm uzun olsun topukluda giyebileyim.
Benim boyum 157 değil. Boyum 172 . Yani hak ettiğimi istiyorum.
Bunu hiç bi zaman bilemiycez ben 157 doğmadım çünkü. Herkes dengini bulsun
Ahdkemsmr sorunlusun sen
@melissayvsa
175 erkek isterse karakteri süper olsun diğer her şeyi istediğiniz gibi olsun yine sevgili olmazsınız ve sizin derdiniz benden uzun olsun da değil 180 e resmen takmışsınız 150 de 180 diyor 160 da 180 diyor 170 de
Herkes kendi dengini bulursa çözülür bu iş. 150-160-170 arasını bulsun mümkünse.
yok valla ben 1.90 buldum abla
175 erkekle 1.50 ve altı kız olur
@melissayvsa
kimse dengini bulmuyor senin gibi boyu uzun aklı kısa kızlar da bunu anlamıyor o yüzden inadına senin gibilere yazmaları lazım sırf gıcıklık olsun diye
Soran 150 altı kız çocuktur saçmalama sen de awk
bana bak kızla düzgün konuş senin aklın çok mu uzun
Herkesle hakettiği gibi konuşurum evet aklım açık ara ikinizden de daha uzun :d birinizin boyu uzun aklı kısa diğerinin hem boyu kısa aklı da o kısa boyundan bile daha kısa :d kendi 1.57 ortalama altı cüce değilim diyor ama 1.75 erkeğe cüce kız bulsun diyor :d erkek boy ortalaması da 1.73 haberin olsun 1.75 adam ortalama üstü oluyor 1.50 altı kızla 1.60 adam olsun 1.75 adam 1.50 1.70 arası her kadını hakeder valla :d Mesela ben hiç sizin gibilerin boy sevdası yüzünden kendimi kısıtlamam istediğime yürürüm reddetti diye de vazgeçmem önemli olan benim istemem sizin saçma terchileriniz değil :d
175 den kısa olduğun ne belli git az ötede ağla
allah aşkına ne boş yapıyorsun, 1.57 de ortalamadan 5 cm kısa sanki 20 cm kısayım gibi konuşuyorsun, reddetti diye vazgeçmem demenden de aklının kısa olduğu belli oluyor zaten, bir insan seni reddederse efendi gibi çekilirsin bırakırsın sen ne diyorsun
Efendi adam ezik adamdır kenara falan çekilmiyorum :d
@melissayvsa
ağlayan varsa o da sizsiniz boy da boy 180 de 180 diye ağlıyorsunuz :d
ne alaka ezik anlamadım, efendi adam düzgündür nerde ne yapacağını bilir. 'istemiyorum' diyen birine ısrarla 'ben istiyorsam sen de isteyeceksin' demek asıl eziklik.
neden bunu yapıyorsun ona da hiç anlam veremedim
yok değil onda isteyen ve istediğini elde eden denir :d
Harbi otistik ya
@melissayvsa
Uzun erkek hastası karılar kadar olamam
Oyyy laf soktuuuuu 😭😭
haksızsın. 183 boyum var 160 aşağısı asla olmaz Allah var büyük konuşmayayım skldjskd. bacak kadar boyu var türlü türlü
huyu var diyecektin herhalde
Karakteri boy belirliyorsa haklısın. Ama o boylarda biri olarak ben seni tercih etmem mesela, elinden tutup yanımda çocuk mu dolaştıracağım bir de aw
Çocuk olmak giyimle vs. ilgili bence dış görünüşü iyiyse güzel giyiniyorsa çocuk gibi de durulmuyor
Valla sonuçta boya göre konuşuyoruz, giyim vs değil
Demek istediğim aynı boydaki aynı yaştaki iki kız yaptığı makyajla saçıyla başıyla tamamen farklı yaşlarda gibi durabiliyor, mesela biri kadın gibiyken diğeri genç kız gibi olabiliyor
Ben de diyorum ki olabilir, boy olarak benden bayağı kısa kalıyor sonuçta ne yaparsa yapsın
Boyun kaç senin
Yüzseksensekiz
Abla benim boyum 177 ben kısa seviyorum sana ne oluyor 😅😅😅
haklısın lazjoker, hepsi klavye delikanlısı, 1.90'dan aşağı istemez bunlar
Soruyu gizli soran kişi bana klavye delikanlısı dedi 🤣🤣🤣🤣🤣
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Ben de 180im ve minyon hatunlardan hoşlanıyorum.
Senin kadar uzun birini istemekte elbette haklısın
Davul dengi olayı var ama yine de sen bilirsin zevkler tartışılmaz 😄😅
sebep nedir uzun olmasının bu mantık bu psıkolojı nedir
Aldatılınca ağlayıp dermanı kısalarda görmeniz de bize hiç haklı gelmiyor genelden bahsediyorum
Her şey boyla yakışıklılıkla olsaydı şu an herkes evleniyor olurdu aynı kafayla devam et evde kal
kesinlikle haklısın. Herkesin kendine göre kriterleri vardır. Senin kriterin de böyle. Zamanla bu kriteri istersen esnetebilirsin, istemezsen bu da yine senin tercihin. Kimse bir şey diyemez buna.
Senin gibiler çok türedi. Kibrit kutusu gibi birseysiniz kritere bak 😂 komiksiniz
Kardeş dışarı çıkarken topuklu kundura giy de çık uzun gözük biraz.
1.57 boy olan sensin kardeş benim öyle bir derdim yok 😎
Biz uzunlarda hem kısa hem çirkin sizin gibileri istemiyoruz
biz de ölüyorduk sen iste diye
Al bir tane mezura, tak koluna o zaman. Ben anlamıyorum bu saçma sapan tripleri. Anlaştın da boyu kusur kaldı. Her taraf boşanmış çift dolu. 😂
180 83 arasi kisa mi fgfvjh 180 neden istemiyorsun ben 183um cogu kizdan cokca uzunum
Haklisin 1.86 boyum gayet minyonsun zevk verici
Bizde var isyerinde birtane 2.60 cm gonderim yanina
İstermisin güzel kaldırır 🤣
Sana buyuk gelir. Eski sevgilim senle ayni bende 185im yan yana kotuydu
Bence haklısın saygı duymak lazım ama ķımseye kısa diye falan seni istemiyorum deme kırıcı olabilir.
Kısa adam sevmem. Haklısın yani
@Betüliçe03
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu feministleri.
Kadın zaten kendini korur, kimseye muhtaç değildir. Ama sevgilisi de korusun ister, yalnız bırakmasın yanında olsun ister. Mevzu da sadece korumakla bitmiyor, bana şahsen kısa erkek çekici gelmiyor, fiziksel çekim hissetmiyorum benimle yakın boyda biri olunca.
Sadece uzun boyda mı bitiyor sence? Boyu uzun ama zayıf olan biri ne kadar koruyabilir
@Lazjoker kadın erkek eşit değildir hiçbir zaman eşit değil eştir... İkisi farklı şeyler. Korunmayla ilgili değil ben sarılınca kalbine denk gelmek isterim 😂
@Betüliçe03
Alakası yok. Kendinizi korusun kollasın diye istiyorsunuz. 1.50 kızda 1.73 erkeğin kalbine denk gelir. Ama yine 1.80 den kısa diye reddediyorlar
@Lazjoker aa onu git 1 50 kıza söyle 😂
@Betüliçe03 sende 1.70 den kısasındır ama 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
@Lazjoker ben 165 im 😂
@Betüliçe03
Aslın 1.70 1.75 erkek 1.65 kızla gayet uyumlu. Ama 1.65 kızlar da 1.80 den kısa erkekleri reddederler. Hatta sende 1.50 1.60 olsaydın yine 1.80 den kısa erkekleri direkt reddedecektin.
Bütün 1.80 ler seni bekliyor zaten bacım
Evet hayat kadını olsaydım kapımda uzun erkekler kuyruk olurdu zaten
Hayır haklı değilsin.
1.88'im ama sen de küçüksün
Yani tabi tercih meselesi
Uzak mesafe ilişkisi zor olur.
Haklısın basketbolcu lazım sana
Hobit köyüne Gandalf mı getircen.
175 sana göre zaten uzun yalnız
Kendi çapında haklısın ve bunu istemen çok doğal
Bende 185 im 160 civarı minyonlar ilgimi çekiyor
Haklısın olması gereken
@denningss
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu feministleri.
@denningss
Tabi. Korusun kollasın diye uzun boylu erkek istemenizden belli.
@denningss
Ondan ondan
@denningss
Evet söylerdim. Çünkü birçok sevgilim olurdu
@denningss
1.74
@denningss
Size yetmez. Sizin gözünüzde 1.80 altı erkekler kısa boyludur.
@denningss
Bu arada erkekte 1.70 1.80 arası orta 1.80 üzeri uzun boydur
@denningss
Orta boyluyum ama siz kızların gözünde kısayım
@denningss
Hayır kısa değil orta boyluyum. Ama siz kızların gözünde 1.80 altı tüm erkekler kısa boyludur
1.80 olmaz mı peki bebeğim
Esmer 1.85 istersen… burdayım..
seks olarak mı istiyorsun yoksa evlenmek mi
Sanki sen boylusun da
Uzun seviyorsun anlasilan. Dayanikli msn peki?
1.83 uyar mı
Tercih.
Eee sen uzun musun ki 1.84 istiyorsun min
@Lazjoker erkek arkadaşım 2 metre 🪬🪬🪬
Haklısın tabi
179 iyiyim olur mu?
183 um
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?