Arkadaşlar boyum çok mu kısa 1.57im ve 1.80lik bir sevgilim olamazmi?

1.80 i napacaksın kafaya takmışsınız 1.80 diye. nolacak merdiven koyup başına mı çıkacaksın. çocuk gibi yanında mı dolanacaksın. boya posa paraya pula önem verip evlenenlerin halini ve boşanmak için çırpınışlarını görüyoruz hergün burada. bu kafayla devam edin.. zaten bu kafadaki biriyle de evlenilmez Allah uzak ede..
Kısa boy candır insanın sarılıp sıkası geliyor ama bakışların çok cansız takıntım var biraz.
162 boyundayım, bir de üstüne obezim. Hem kel hem fodul yani.
193 boyunda sevgilim de oldu.
Güven lan azıcık kendine.
(özellikle tercih etmedim bu arada, erkek bence kısa olmalı ne de olsa topuklu ayakkabı denen mereti bir işkence aracı olarak görüyorum ama seviyordum hayvan oğlu hayvanı, napayım.)
Ben senden de kisayim ama senin giydiklerin seni daha kısa gostermis.. Bacak boyun çok kısa duruyor. Bence uzun gösterecek şeyler giy. Ve gayet de uzun boylu sevgilin olabilir ilk sevgilim 186 boyundaydı. Boyumla dalga gecen 199 arkadaşım gitti 150 kıza aşık oldu olur yanı gönül işi boyla alakalı değil
Cevap
36Cevap
boyun kısa diye seni sevmeyecek diye bir şey yok çok kafana takma bence.
Adamlamı sevgili oluyorsun boyuylamı o kısmı anlayamadım.
Bencede ole ama arkadaşlarm felan sana 1.80lik erkklee bakmaz boydan dolayi diolar
Çok kötü değil! Hayatta olmaz diye de bir şey yok. Benim boyu 1.82m kız arkadaşımın boyu ise 1.58m
olur olur. 180 dedign nedir ki. erkeklere göre 180 kadınlara göre 157ye denktir zaten :d
Saol zaten 10 cm topuk giysem :d
Ben 1.58'im, erkek arkadaşım ise 1.83. Olmaz diye bir şey yok, bal gibi de olur. Gerçekten sevdikten sonra boy falan teferruat.
Benimki de 1.83 ben deliriyorum çok kısayım ondan diye. Demek ki olunca oluyo iyi ya moral oldu bana😂
Yağmurun altında bir şemsiyenin altında yanyana yürüyemiyoruz ama olsun 😂 Beraber o yağmurun altında ıslanmak da aşka dahilmiş 😊 Sende delirme 😊 @KirmiiziOjemm
:)))) teşekkürler 😊
olabilir ama kısa boylu kızlara kadınsılıktan çok tatlılığı yakıştırıyorum kadınsı ve çekici olmaya çalışmaktansa şirin ve tatlı bir görünüş daha çok yakışıyor bence
olabilir ben 180 boyundayım genel olarak minyon tiplerden hoşlanıyorum daha sevimli ve tatlı oluyorlar.:)
188 im sevgilim 160 . ama 160 kısa yani haddinizi bilin çokta uzun erkek aramayın.170 yeter size
Hersey boy felanmi yani sevdikten snra nie olmasn ki
Benim boy takntm kendime yani insanlar kisasin dedikçe bole uzuluorm iste
neden kötü olsun ki. bende kısayım ama yüksek topuklu giydiğimde kendimi çok güzel hissediyorum. uzun boylular topuklu giyemiyor hem :)
Saol
rica
Kısa olmanın da bir çok avantajı var yaa bence çok sevimliyiz ☺️☺️
Aynen
Boyum 1.55 sevgilimin boyu 1.86 😊 sorun olmuyo yani 2 senedir cıkıyoruz bu yaza inşallah isteme ve söz olcak
bir elli yediyle bir sekseni hedefleme ama elbet standartlarında biri olur
Önemli olan boy degilki sevmek ben takılmam. boya bende 187
Olabilir ama kendi boyun kısayken uzun istemen hos degil bence
Senin boyundakilere bakiyolar asıl minyon iyidir diyolar bakmasinlar ama ya allah allaaah
1.73 um benim 1.80 sevgili olmuyor senin nasıl olsn sjff
Hersey boy değil senin neden olmuo biliomsn beyinsizlikten
Türkiyenin boy ortalaması düşük zatn heryerde yerden bitmeler var senin gibi sen neyin kafasını yasiyon beyinsiz sensin :D
163um sevgilim 193 gayette oluyor bu işler boya bakmıyor önemli olan kalpten sevmek 3 yıldır da gayet mutlu devam ediyoruz ümidini yitirme bence
kısa boylu ama fızıgı boyle guzel kız bulmak zor aparatıf nıyetıne.:D
Benim sevgililerimin hepsi kisa boyluydu, ben severim minyon kizlari. merak etme bulursuuun
sana her türlü olur kasa sağlam
Hayaller paris, hayatlar bağcılar.
Olabilir sıkıntı yapma yüzün şeker
Cok saol
Boyun kısa ama öyle seven çok kişi var
15 yaşında duruyorsun
Seveni var sevmeyeni var bişiy diyemem
Olur ya kafaniza takmayin
Götü yere yakından korkacaksın :D
Minyon iyidir, takma kafana.
180 olamaz en fazla 175 olur.
neymarinkizi ne ya ahaha cok guldum.
ben bayılırım minyon kadınlara.
170lik sevgilin oksun bak ben :D
güzelsin 190 lık gene olur
Cok saol
yo minyon bir kızsın aslında
Bende kisa boyluyum benim var seninde olur:)
Benim boyum 1.88 de 1.65 + şart altı kurtarmaz.
Olabilir sevgili bulursan neden olmasın
uzun erkekler minik kiz seviyor
Olur kismet işleri sorun etme derim
Yoo at gibisin niye olmasın
Saol
Niye 170 değil de 180?
Anlatsana biraz
Cücelik bu resmen :)
Dalga gecmene gerek yok ya
kısa boylular çok sexsi olurlar
1.74
💪💪💪