155im omurgamda da beni birkaç cm kısaltacak eğrilik var doğuştan. gövdem bacaklarıma oranla biraz kısa yani. bu durumdan o kadar nefret ediyorum ki giydiğim her ayakkabıda terlikte 4-5 cm topuk arıyorum. annem sen sandığın kadar kısa değilsin abartma artık diyor ama ikna olamıyorum kendimi çok kötü çirkin hissediyorum. annesinden kısa olan bir ben varım yaşım 21
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
051.55 cok da aman aman bir kisalik degil.
Kilon ile boyun da uyumlu ise kendine sorun etme bence. Cevreni dinle fizigin hakkinda sorular sor. Bakalim onlar da senin gibi dusunuyormu
ya biri benim boyumla alay ediyordu hani klasik paraşütle mi iniyorsun vs ben kemik rahatsızlığım olduğunu söyleyince öyle söylemeyi bıraktı çocukken böbrek kanseriydim tedavide radyasyon aldım kemik gelişimimi yavaşlattı. belki annem babam uzun olmasa daha da kısa olacaktım. insanların dilinin kemiği yok gülüp geçtim bir süre ama üzüldüm de. kilo olarak sıkıntım yok kendimi bildim bileli zayıfım. omurgam esnesin diye barfiks çekerim kollarımı güçlendirdim bacak kaslarım da güçlensin istiyorum ama ne ağırlıklı hareketler ne squat ne bacak esnetme bana yasak eğriliği artırabileceği için. öz güvensiz çocuk gibi hissediyorum iğrenç bir his
Anladim. Sunu da anladim. Sen kendine bu dusunceden bir cikis yolu da ariyorsun. Aslinda bu senin ozguvensiz olmadigini da gosterir. Sadece biraz cevrendekilerin seni desteklemesi lazim.
Nasilim kategorisine yuzunu gizleyerek resim at. Belki de senin gordugun kadar fiziki sorunlar gorunmuyordur insanlara.
tam sorun etmeyeceğim diyorum biri gelip espri yapıyor belki tatlı olduğunu komik olduğunu düşünüyor belki iyi niyetli belki kötü niyetli bilemiyorum. peşimi bırakmayacak sanırım hiç. fotoğraflarda sorun görünmez bacak boyum uzun olduğu için 160 civarında duruyorum ama insanların yanına geçince iş değişiyor
Peki. Umarim bu dusunceden kisa surede kurtulursun
Yok ya niye öule düşünüyonn ki gayet tatlı ve sevimli bence
Yüzün tatlıysa kapatabilir
Hayır tabıkı ya neden olsun kı
Alakasi yok..