yaşadığım yerde festival var hepimiz sevgilimin evinde toplaştık onun çevresi ile hepsi çift evliler biz 6-7 yaş küçüğüz onlardan. neyse akşamüstü oldu kadınların eşleri gitti kadın kadına kaldık ve tek erkek sevgilim ve abisi kaldı. ben de o kadınlardan küçüğüm ama samimi değiliz. neyse sevgilim abisiyle ceketlerini giydiler gidiyorlardı dedim nereye abim bir yere uğrayacakmış dedi aradım 10 dk sonra bir kafede oturmuşlar az ilerde kalabalığın içinde arkadaşını da çağırmış oturuyor. ben sinir oldum kaçtım sonra kendi evime. sıkı fıkı olmadığım insanlarla ne bırakıyorsun beni yengesi falan vardı ve onun arkadaşları. dünden beri konuşmuyoruz
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin yaptığı şey bence normal değil, senin hissettiğin de çok anlaşılır bir tepki 😕 Tek başına, çok da samimi olmadığın insanlarla bırakılmak rahatsız edici, hele ki o sırada o kafede takılıyorsa. Bu durumda alınman çok doğal. Bence sakin bir anında, suçlamadan “kendimi yalnız ve dışlanmış hissettim” diye duygunu anlat. Sence o yaptığının nerede yanlış olduğunu fark etti mi, yoksa hâlâ normal mi sanıyor? 💭💬
durumu anlattım o da abimle dışarı cıkmam normal dedi
Abisiyle çıkman normal ama seni öyle bırakması hiç normal değil aşkım 😒💔
ve tüm gün de iki yasında yeğeni var onla oynadı ona baktı ben yine tektim