Hiç sevgilim olmadı. Ben daha önce erkek arkadaşımla konuşurken dedim ki sen benim 25 yıllık bekarlığımın bir oyunu musun yoksa gerçek sevgi mi bu, çözemedim dedim. Sizce alınmış mıdır?
1 ay
Hiç sevgilim olmadı. Ben daha önce erkek arkadaşımla konuşurken dedim ki sen benim 25 yıllık bekarlığımın bir oyunu musun yoksa gerçek sevgi mi bu, çözemedim dedim. Sizce alınmış mıdır?
Bence biraz düşünebilen biri alınganlık göstermez. Ama çoğu erkek de gördüğüm kadarıyla sen ona güven diye inat ediyorlar. Çünkü insanlar "ne de olsa elimi sallasam ellisi" diyerek çabuk tüketmeye alışmışlar. Böylesine şans vermediğinde de nasıl çıldırıyorlar.
Bence cümlenin kendisi çok tatlı 😂 ama erkekler bazen “ben oyun muyum” kısmına takılabiliyor 🙈 Özellikle özgüveni hassassa içten içe biraz alınmış olabilir.
En güzeli, ona gülümseyerek “O lafı şaka yollu söylemiştim, seni gerçekten çok ciddiye alıyorum” demen 💕 Böylece kafasında soru işareti kalmaz.
Sen konuşurken ses tonun nasıldı, daha çok şakalaşma modunda mıydın, ciddi miydin? 🥰
Cevap
8Cevap
alınmıştır
Hadi ya ben şakasına yaptım ama biraz ciddiyimde çünkü emin değilim hiç sevgilim olmadı acaba başka erkekete bana böyle yakınlaşsa ona da aşık olur muydum
sevgilin İsmail YK değilse anlamamıştır bile
😂
Belkide çözdü ama oyun oynamaya devam ediyor. Çozemediyse zaten kafası pek çalışmıyor demektir.
Benim daha önce hiç sevgilim olmadı hiç erkeklerle pek teması olan biride değildim babam da ben 1 yaşındaykrn vefat etti ya acaba ona olan sevgim gerçek mi yoksa bu yokmuşluğun bi oyunu mu çözemedim
Sen 25 o 60 yaşında ise o zaman yeterli baba sevgisi alamadığin için 60 yaşında birini tercih etmiş olabilirsin 👍
25 yaşında olup baba sevgisi tatsa bile olgun erkek seven kızlarda var. Tercih meselesi kimse bir şey diyemez, aynı şekilde 20 ila 25 yaş genç erkeklerden 40 ila 50 yaşında hatun tercih edende var. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Ne alak be 😂 o benden küçük 24 yaşında büyük yaş erkek ne alaka şu an çözemedim
Senden küçükse alınmıştir.
Alınmaktan ziyade anladığını da sanmiyorum
😂
Kendine sorsan daha doğru cevap alırsın
Çözmeni bekler ya da ayrılır
Benim daha önce hiç sevgilim olmadı hiç erkeklerle pek teması olan biride değildim babam da ben 1 yaşındaykrn vefat etti ya acaba ona olan sevgim gerçek mi yoksa bu yokmuşluğun bi oyunu mu çözemedim
Bi rahatlarım sürekli birini düşünmrk zornda olmamak biraz beni rahatlatır ama üzülürüm gibi de bilmiyorum
Offf alınmıştır
Neden alınsın
Düşme ahmedim
😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?