6 aydır süren bir ilişkim var ve ailem tanıyor biliyor vs. Neyse işte biraz önce görüntülü konuşuyorduk bu hafta pazar günü yengesiyle tanışmaya gideceğim ondan bahsettik falan işte sonra onun bir arkadaşı var sevgilisini şile ye götürmüş işte bende sitem ettim bak dedim arkadaşın sevgilisini nereye götürmüş... biz ancak avm - sahil arasında gidip geliyoruz dedim bana diyor ki sen sabahtan gece 12 ye kadar izin alabilecek misin ki gidelim. Ne alaka 12 dedim. O çocuk benim yanıma kaçta geldi sanıyorsun falan dedi sonra işte benim başka planım var 2 gün dedi.. ablanla eniştenden izin alırsın önceden demiş olayım dedi. Bende söylerim zaten falan yaptı. Ben dedim ki orada bir dur 2 gün ben seninle bir yere gelmem. Ben seninle sözlü değilim nişanlı değilim evli değilim ne işim var 2 gün seninle bir yerde dedim.
Senin kız kardeşin var ilerde sevgilisi olsa aynı bu şekilde ona izin verebilecek misin? Diye de sordum o kadar suratı düştü ki baya bozuldu. Dank etti galiba dedim evet dedi. Ben dedim dışardan herhangi biri değilim benim ne annem ne ablam ne de eniştem izin vermez böyle bir şeye keza bende kabul etmem zaten diye de ekledim. Sonra biz konuşmadık dedim ben kapatıyorum sen de işlerini hallet.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer