Sessiz sakin biriyim utangacım dışarıya karşı, ama sevgilime öyle değilim. Ayrıca hiç arkadaşım yok sadece sevgilimle buluşuyorum. Bazen yalan bile söylüyorum arkadaşımla buluşacağım diye ama arkadaşım yok
1 ay
Sessiz sakin biriyim utangacım dışarıya karşı, ama sevgilime öyle değilim. Ayrıca hiç arkadaşım yok sadece sevgilimle buluşuyorum. Bazen yalan bile söylüyorum arkadaşımla buluşacağım diye ama arkadaşım yok
Cevap
5Cevap
Sende hep müsait gözükme yapacak bir şeyler bul insanlar ile değil de sürekli kendi içinde gizemli bir şeyler ile uğraşan daha ilgi çekici olur bence
Ya işte ona arkadaşımın olmadığını söylersem beni hep müsait vs gibi görür ilgi çekici gelmem falan. Zaten her erkek merak eder kızlarla buluştuğunda ama tek bi yere gitsem neyini merak edecek ve buluşunca arayacak ki
Bunu bilemezsin yani ben kendime göre yorumladım mesela şu sürekli arkadaşım ile buluşacam veya arkadaşları fazla olan kızlar bana göre pek ilgi çekici değil hatta ordan uzaklaşmak sinyali oluşuyor sürekli kızlarla buluştuğunda sadece merak ediyorsa o ilişkide bence bir sorun vardır ama arkadaş bulmak çok kolay niye arkadaş edinmiyorsun ki bu kadar dert ediyorsan
Arkadaşlarım üniversitede var ama pek buluşmuyoruz arada sırada ve yakın arkadaşım değiller merhaba merhaba arkadaşlığı gibi düşün. Gerçi 5 ay boyunca hiç arkadaşlarımla buluşup konuşmamıştım bunu o da biliyor ve hiç uzaklaşmadı zaten kendisinin de bir kaç tane yakın arkadaşı var ve pek buluşmuyorlar onlarda.
Sevgilim bizim eve misafir geldiğinde, misafir gelecek diye haber falan vermemi isteyen birisi misafir zile bassa bile haber vermemi istiyor öyle biri. Dışarda da 30 dk mesajına bakmasam arıyor falan genelde
Sence o da mı senin gibi düşünüyor
Anladım sağol cevapladığın için. Peki dışarıya tek çıksam gezsem etsem vs mi daha çok merak eder kıskanır yoksa koz arkadaşlarımla çıksam mı erkeksin ya bilirsin
Yapay kıskançlığı pek tavsiye etmem ilişkini bozabilir ben şahsen çok rahatsız olurdum merak konusuna gelirsek eğlenecek bir şeyler bulursan ne bilim oralarda deniz varsa sörf yapmayı öğrensen bu süreçte hem eğlenirsin hemde fazla boş görünmezsin ya da ekstradan bir spor dalıyla uğraşsan çok daha merak uyandırıcı ve yapay olmayan kıskansın dediğin duruma ulaşabilirsin ama direk kıskandırmak odaklı olursan ilişkini mahvedebilirsin ben şahsen hiç hoşlanmazdım bu durumdan
Ona söyledim ve kendisi de dedi kendi halinde pek arkadaşlarıyla buluşmayan kızı seçerim diye. Erkekler neden böyle kızları daha çok istiyor
Kızların arkadaşlığı kıskançlık araya girene kadar normal şartlarda fark etmişsindir yakışıklı ama sevgilisi olmayan tabiri caizse tipsiz ama sevgilisi olan iki kişiden kızlar tipsizi seçer bir onaylanma durumu gibi bir şey o bunu seçmişse demekki onda iyi bir şey var gibisinden düşünür genelde kızlar, işinde gücünde kendi halinde biri de bunlarla uğraşmak istemez doğru düzgün bir ilişki işi ve normal hayatı ön planda tutar bir yerden sonra kafa dert tasa almıyor heleki boştan sebebleri hiç almıyor ben kendim böyle düşünüyorum
Söyle niye söylemiyorsun
Beni hep müsaitmişim gibi görücek asosyal bulucak
Vicdanı olan biriyse öyle bulmaz
Şahsen harika en istediğim.
Neden
Ben varım sadece. Tekim. Kıskandıracak sinir krizi geçirtecek durumlar hiç olmaz. Gitmez bir yere aklım onda kalmaz. Evinde anasının dizinde nenle konuşuyo sadece. Ne güzel işte.
İşte ilgi çekici gelmiyor bunlar bir zaman sonra hep onun olduğum için cepte görme gibi bişey başlıyor merak etmiyor mesela kızlarla çıksam merak eder ne yaptığımı kıskanır vs ama tek çıksam yine de kıskanır mı dışarıya onu bilmiyprum bir de bizim eve misafir geleceği zaman haber vermemi istiyor misafir zile bastığında ve evden gittiğinde de öyle birisi misafir varken bakamıyorum sadece mesajlarına
Kıskandırman ilişkiyi bitirir. İyi olmaz yani. Haberin Olsun. Erkek en ufak midesi bulanacak bişi görse bırakır gider.
arkadas yapabilirsin mesela çevre onemli
Üniversiteye yeni başladım sadece okul içinde görüştürüyoruz. Arkadaşımın olmadığını söylesem benden soğur mu bilirsin hep müsait gibi gözükenler ilgi çekici gelmez
yok ya sogumaz bundan dolayi bi insan neden sogusun zaten sogursa sevmiyordur
Sacmalama. Ayrica yalan büyük sıkıntı
İyi de tek çıkıyorum dışarıyadesem merak etmez ki beni napıyor ne ediyor diye, ama arkadaşlarla çıksam merak eder
Iste bu sacmalama kısmı. Seni sen olduğun için merak eder yanindakiler icin değil
Bende öyleydim aştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sessiz, utangaç ve arkadaşsız hissetmek seni kesinlikle “garip” yapmıyor, önce bunu kafana yazalım 🤍 Böyle şeyler düşündüğün için de çok yalnız hissediyor olabilirsin, bu da normal.
Sevgiline dürüst olman bence en güzeli, “şu an hayatımda arkadaş yok, bu biraz da beni üzüyor” diye paylaşırsan seni daha iyi anlayabilir. Yalnızca ona bağlı olman onu da baskılayabilir, o yüzden yavaş yavaş hobiden, kurstan, kulüpten insan tanımaya çalışman sana iyi gelir.
Sence sevgilin, bunu söylediğinde nasıl tepki verir gibi geliyor içinden? 🫂💕