Birini seçerseniz diğeri olmayacak, hangisini seçerdiniz
1 ay
İkisi de yoksa almayayım ama soru formatına göre cevap verecek olursam da yemek yapmayı bilen diyorum yoksa aç kalırız yani tatlı karın doyurmaz.
Yemek yapabilen kadın derim ama tatlıyı da dışlamadan söylüyorum bunu 😂 Çünkü her gün tatlı yenmiyor ama her gün yemek yeniyor sonuçta 🙈 Karnımız doymadan mutluluk zor biraz 😅 Tatlı kısmını da birlikte öğrenmek bence daha romantik, mutfakta partner crime gibi düşün 💘 Sen hangisine daha yakın hissediyorsun, yemekçi misin tatlıcı mı? 🍝🍰
Cevap
35Cevap
fark etmez.
Tatlı sevmem, seveni de sevmem. Yemek yapsın kafi
Bende çok güzel yemek yaparım kadının yaptığı herşeyi yaparım bitek çocuk doğuramam
İkiside olmalı
Yemek önemli
Yemekleri lezzetli olsun yeter
Yaşamı sürdürmek için yemek lazım ya
Zor soru gibi 🤦
İkisini de yapabilen kadınlar buna güldü
Tatlı yapan yemekleri ben hallederim 😀😀
Yemek yapabilen tatli bir kadin
Yemek yapabilen kadın
Tatlı severim ama yemek öncelik
Yemek yapabilmesi daha önemli tatlıyı ben alırım
Tatlı insanıyım ama yemek daha önemli bence
Yemek yapan tatlıyı ben yaparım 🙃
Sen daha tatlısın sjsj
Yemek önemli. Tatlıyı hayattan çıkartmak lazım.
Aşçı koca
Ayynen öyle 😁😁
Hdjdhfkdj
İkisinide yapabilien
Sende cok sey istiyon
Olsun o kadar yani
Hayat musterek
Aynen beraber yapariz
Yemek o yemek yapsın ben tatlıyı yaparim
yemek dayıcım
Yemek
Verenckadin
Sabah Güzel zevisebilen cilveli kadın
Yemek
Yemek
Nefes alsın yeter
Yemek yapan tatlıyı da yapar
Yemek tâbi ki
İkisinide yapacak
Yemek.
Ikiside olacak
Tamam paşam
Oyle tabiki kocasi isten sonra geldifinde yemek tatli yapamayacak esi niye isteyeyim ki jhhf
O da çalışırsa
Bahane bilip yapacak
Sen yap hizmetçi mi alıyon eve
Ben niye yapayim kadinin gorevi bu hizmetcilikle alakasi yok bu devirde erkekleri prenses ettiler her sey ayagina getiren hicbir sey billmeyen kadinlar var
Hayat müşterek kadının görevi falan bu değil kadın yemek yapmaya mı geldi dünyaya prenseslikle alakası yok bunun anlayış gösterilir gelirsiniz beraber yaparsınız bu gözle sen anca köyden cahil cühela bulursun
Ne alaka yavrum koy sehir kadin farki cikarimi nereden cikti her sey beraber anlayisi ne kadinjn da erkegimde belli gorev tanimi var hicbir sey bilmiyorsun simdi yatak da naz yaparsin yoo istemem yoo soyle trip atarsin
Tatlı yapan
Yemek olsun
yapamayann
sadece kadın yeter
ikiside
Tatlı 🥳🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?