Bir kişiyi parası için mi seversiniz yoksa aşık olduğunuz için mi seversiniz, çoğu kişi aşk der ama inanmam. Aşksa neden mahkeme salonları dolu, dürüst olunuz. Not: Parasız erkeği anca annesi sever 😊 Çıkarsız sever.
1 ay
Dürüst olayım zengin erkeğe kimse hayır demez yaşayacağımız konforlu hayatı düşününce asla hayır demez kimse ama ben ikisi arasında kalsaydım benim için paradan daha önemli olan şey yakışıklı olması ve tabi karakter de biraz önemli serseri, dominant erkek severim biraz da yakışıklı olsun para umrumda degil ömrümü yıllarına sererim onun
İnş bullursun
Para ayrıca parasız erkeği annesi de sevmez 30 yaş üstü olup hayatını kahvede clublerde meyhanelerde harcayıp 30'larına gelince durulmuş bi boka sap olamayıp aile evinde kalmak zorunda kalan ve annesinden köpek muamelesi gören erkek çok tanıyorum 😃
😆
Her zaman para olur.
Her ne kadar içimde bir parça aşk dese de para olmayınca bir yere kadar ilişkinin yürüyeceğinin farkındayım. Ben erkeğim kimse gelip bana bir hayat sunmaz. Kendim elde etmeliyim.
Bu kadar net yazman hoşuma gitti 😄 Para konusu günümüzde baya gerçekçi bir dert, kabul. Ama ben yine de aşk derim, sadece “parasızlık” levelinin de uçta olmaması lazım 😂 Yani seveceğim insan çalışkan olsun, sorumluluk alsın, hayata dair hedefi olsun, gerisi beraber halledilir bence 💘
Sence aşk + makul düzen mümkün değil mi, illa biri mi seçilmeli? 🧐
Cevap
25Cevap
para
Sondaki şeyi çok doğru dedin anca anneler gerçekten seviyor. erkek güçlü olmalı yoksa el kızı yüzüne bakmaz
Aynen
AH Siz kızlar !
ikiside önemli neden seçim yapmak zorundayız
Sen yapma ful paket 📦 bul aşk 🧡 💴 para
Param olsun ben kendime eş seçerim eşimi de prensler gibi yaşattırırım djdkcjekfjwj feministse bir kıza zararı dokunmamışsa tabi 💅
Para daha önemli. Parsızlık aşkı bile yok edebiliyor.
Para için birini sevmem, aşka da inanmıyorum 🙂
Para olmayan yerde saygı da olmuyor maalesef
Tabiki kızlar para erkekler güzelliğe bakıyor, aşk bir aldatmaca
Para tabiki.
Para bolca aşk getirir.
Ama aşk para götürür.
Parayla işim olmaz ben aşk diyorum 👍
Para 💴 🫶🏻 aşk daha güzel olur parasız olunmaz aşk karın doyurmuyor
Abi bir defa sevdim tam aynım ama amaaaaaa:((
😞😞😞
İkisinin de dengede olduğunu alamıyoz mu
Öyle yok aşk varsa para yok para varsa aşk. Yok 2 si olursa sana piyango çıkmış gibi oluyor bulursan da bas nikahı 😂
Snfkskfjdjjc inş
Aşkın evlilikle ilgisi nedir kimliksiz üye
Aşk olursa her şey olur olmazsa anca parası için seversin evlenirsin baktın olmuyor boşanırsın boşanma sürecinde yüklü miktarda para kazanırsın Aşk önemli
Aşk için evlenip 2 ay sonra geçim derdi oluyor borçlar oluyor huzursuzluk oluyor kavga oluyor al sana aşk evliliği onca masraf boşuna oluyor
Aşk sevgi bir yere kadar değil mi birde gerçek hayatta madiyat önemli
Aşk için evlenilmez, toplum onayı için evlenilir. Gerçekten aşk yaşayan insanlar evlilik gibi ortaçağ artığı geleneği sürdürmezler, evlenenler yalnızca ''benim evlenmem lazım yaşım geçiyor'' diyen Anadolu çomarlarından ibarettir. Haliyle evlenmek için evlenirler, finalde boşanırlar
Aşk için evlenilmez gerçekten bir kişi iyi tanıman gerekiyor kimsenin lafıyla hareket edilmez kim ne derse desin kimene benim hayatımdan
Sevmek kalpten gelir. her insanda bulunmaz, tabikide aşk dahada önemliPara ile satın alınmaz
Anam sevsin yeterli. İlgilenmiyorum
ya parasız erkekle olmaz knk ya senin için diyorum ben mantık evliligi yapıcam nişanlıyım
Mantık da karın doyurmaz ya sıkıcı
Allah ayırmasın
paramın oldugunu söylemek istiyorum aslında ya?
Daha çok versin inşallah 🙏
kombinden anlarmısın
bence net statü ve para
Para tabiki parasız fakir erkeği skm
aşk bence
🤣🤣 Aşk dedin ya birini bulursan aşkım var dersin karşı taraf cafe gezmek ister al sana aşk dediğini yapamazsan rezil olursun aşkta bir yere kadar
Para için gelir senin için gelirse anca 1 ay olur kalkıp kaşına gözüne gelecek değil ya tabiki seninle olunca para der parasız kimse kimseyi katlanmak zorunda değil
Avrupa'da Amerika'da severler rahat ol sen
Ne Alaka
Parası olan aşk
Para önemli
Para
Paraolmada hiçbişey olmaz
Para
Aşk gerçek değil
Her ikiside önemli
Hiçbiri
Para tabiki
Zengin kız arıyorum