sevgilimle ilk günler iyiydik, çok seviyordu, hala öyle gibi. ama ben artık bu sevgiyi hissedemiyorum ve nedenini bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım?
1 ay
İstediği şeyleri yerine getir, bir ilişki sadece tek taraflı olmaz, nazik konuş, her zaman her şeyi düşün ve fevri davranma! Görüşlerine ve düşüncelerine saygı duy ve tabi Gönül Bağı oluşması daha doğrusu korunması için kesinlikle en sevdiği şeyleri, hayatta kopamadığı ve her zaman mutlu eden şeyleri mümkünse yerine getir. Bazende ilişki konusunda mesela, bir Kadın el atması gerekir. Yorgun ve stres altındaysa kesinlikle ilişkiyi alevlendirmek için, karşısına iç çamaşırınla, mükemmel bir makyajla ve toplu ayakkabıyla karşına çık ! Hiç bir erkek baş edemiyor öyle bir görüntüye ve kesinlikle mecbur kalıyor, tecrübeden biliyorum. Bunları sana söyleyebilirim, tavsiye edebilirim yani :)
İlişkilerde bazen hisler köreliyor gibi geliyor, bu çok normal bir döngü aslında 😔✨ İlk zamanlardaki o yoğun heyecan sonsuza kadar aynı kalmıyor, şekil değiştiriyor. Bence önce kendine şu soruyu sor: gerçekten hislerin mi azaldı, yoksa sadece beklentin mi değişti? Sonra da sevgilinle sakin bir anda “son zamanlarda kendimi böyle böyle hissediyorum” diye açıkça konuşman çok iyi gelir. İçine atma, konuşmak çoğu zaman kalbi resetliyor 💬❤️ Sence konuşmayı denesen o buna nasıl tepki verir?
Cevap
3Cevap
Bu durumu ona anlat ve düşüncelerini öğren.
Ayrılın
Hisler dogrudur
Ayrıl.
ya ama neden ki sadece hissediyorum o öyle davranmıyor
Eylem sevgiden gelir hissedemiyorsan sevmiyordur
Daha fazla ilgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?