Sevgilimi eskisi gibi sevemediğimi hissediyorum ne yapmalıyım?

Lütfen sonuna kadar okuyun gerçekten çok kafam karışık... Sevgilimle internetten tanışmıştık 1 senedir çıkıyoruz yaşadığımız şehirler çok uzak benim için kaldığım şehre gelip kaldı hem de ben ondan ayrılmıştım kötü bir şekilde ona rağmen beni affedip gelmişti. (uçak biletini iptal ettirmiştim her şeye rağmen yeniden almıştı). 1 senedir çıkıyoruz ve 1 kere görüştük. Beni çok seviyor ve değer veriyor ama bu sıralar eskisi gibi sevemiyorum gibime geliyor. Çok aşıktık uzaktan bile her şeyime destek oluyordu en büyük hayalimdi onu görmek. Gittiğinde hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlamıştım. Ama şu an nedense hiç heyecanlanmıyorum ne yazsa saçma geliyor. Neredeyse 2 aydır bana soğuksun diyor ve bu yüzden tartışıyoruz. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Beraber zaman geçiremiyoruz ve yaşadığımız şehirler gerçekten uzak öyle 1-2 saatlik yol falan değil. Benim gitmeme ailem izin vermiyor o da gelemez. Gerçekten kafam karışık. Ve hayatım boyunca ondan başkası bana asla bu kadar değer vermez gibime geliyor. Sever mi beni başkası bu kadar bilmiyorum. Ne yüzüm güzel ne de vücudum. İlk kez ayrıldığımızda çok üzülmüştüm 1 ay sonra barıştık ama şu an her şey farklı içimde ona karşı bir şeyler olup olmadığından emin değilim seviyorum ama aşık değilim. Seviyorum evet ama neden bilmiyorum sanaldan da olsa beni kötü durumlardan çekip çıkarmışlığı vardır her zaman. Ne yapmam lazım nolur yardım edin.. Şu an yazdığı ve yaptığı her şey bana çok saçma geliyor içimden ona seni seviyorum yazmak bile gelmiyor açıkçası ne yapacağım bilmiyorum

Sevgilimi eskisi gibi sevemediğimi hissediyorum ne yapmalıyım?