Kurye olarak hoşlandığım mağaza çalışanı kıza nasıl açılmalıyım, ne yapmalıyım?

Merhaba, kurye olarak gittiğim bir mağazada çalışan bir kıza sanırım kendimi kaptırdım. Normalde işim gereği pek dikkat etmezdim; paketimi alır, çıkar ve işime bakardım. Ancak son zamanlarda iletişimimiz arttı. Konuştukça ondan hoşlanmaya başladım. Onu görebilmek ve sohbet edebilmek için mağazada daha fazla vakit geçirmeye başladım.

Başlarda sadece “günaydın” gibi kısa konuşmalar ve işle ilgili diyaloglar vardı. Zamanla bu şekilde ilerledi. Fakat artık durum değişti; onu daha fazla düşünmeye başladım. Bu da beni biraz zorluyor çünkü her şey hâlâ çok yüzeysel.

Daha ileriye taşımak istiyorum ama bunu başaramıyorum. Çünkü mağaza genelde kalabalık oluyor ve diğer çalışanlar pek fırsat vermiyor. Bazen ben gidiyorum o olmuyor, o oluyor ortam kalabalık oluyor, denk gelemiyoruz… Sürekli bir aksilik çıkıyor.

Artık bir şekilde hislerimi belli etmek, hatta açıkça söylemek istiyorum. Çünkü onunla konuştukça daha çok hoşlanmaya başladım. Ayrıca mağazada onun hakkında konuşulan bazı şeyler de beni rahatsız ediyor. İnsanlar bilmeden konuşuyor ve bu da zoruma gidiyor.

Beni en çok yoran şey ise belirsizlik. Henüz açılmadığım için ortada bir “hayır” durumu yok ama aynı zamanda hiçbir şey net değil. Bu da ister istemez beni geriyor. Bir yandan da açılmadan herhangi bir hak iddia edemem. Yani açılırım, yok der, tamam deyip el çekeriz, bu durumlarda beni ilgilendirmez. En ufak şeyleri kafaya takıp gün boyunun kötü geçmesi de cabası

Kısacası, artık bu durumu netleştirmek istiyorum. En kısa şekilde ne yapabilirim, nasıl davranmalıyım, nasıl öğrenebilirim?
Uzun yazıp düzenlettim, gören herkesin yorumlarını bekliyorum teşekkürler.

Kurye olarak hoşlandığım mağaza çalışanı kıza nasıl açılmalıyım, ne yapmalıyım?