Kıza sırıtarak "merhaba, sırf seni görmek için bisküvi alıyorum sayende kilo almaya başladım" desem işe yarar mı sizce?
Ortamda başka kızlar ve market çalışanları da olacak. Kızın da bana ilgisi var hayatımda 1 2 kız bana öyle bakmıştı sadece.
Kıza sırıtarak "merhaba, sırf seni görmek için bisküvi alıyorum sayende kilo almaya başladım" desem işe yarar mı sizce?
Ortamda başka kızlar ve market çalışanları da olacak. Kızın da bana ilgisi var hayatımda 1 2 kız bana öyle bakmıştı sadece.
Cevap
3Cevap
Ufak jest de yapabilirsin, tatlı çikolata vs al kasadan geçir. “Gün içerisinde çok yoruluyorsunuz, tatlı bir hediyeyi hak ediyorsunuz bence” de 😅
Bu çok zavallıca maalesef. Needy görünmek bir erkeğin yapabileceği en büyük hatadır. Kıza beni reddetse de umrumda olmayacaknış gibi bir hava vermem lazım
Etrafta kalabalık varken deme sakınnnnn. Onun dışında bana dense güler öyle mi falan derdim hoş bence de
Almaya başlayacağım de bide
Haha doğru almaya başlayacağım daha uygun olur. Sonrasında 2 dakika dışarıda konuşmak için müsait misin der kapıya davet ederim
Çağırınca ne diyeceksib
Bide açıkçası yerinde olsam hemen dışarı çağırmazdım bunu dedikten sonra giderdim düşünsün seni biraz
Benim ergenligimden de olabilir bu dusuncem zzkakakzkz
"bir kaç ay önceye kadar işten servisle gelip tam burada iniyordum öyle bir günde seni gördüm sadece tanımak istedim. Bu arada şu karşıdaki sürücü kursuna kayıt oldum gelmişken seninle konuşmak istedim rahatsız ettiysem..."
"seni fazla tutmak istemiyorum sadece sana ulaşabileceğim bir numara vs olsaydı belki tanışırdık"
Akabinde kızı mesai saatinde meşgul etmeden işine geri gondericem yazik benim yüzümden azar yemesin patrondan. Tabi olaylar böyle gelişirse.
Nasıl plan sence?
Güzel ama sanki beğenmişsin aşık olmamışsın gibi. Sanki azıcık övsen daha iyi olur. Gördüğüm gibi tutuldum sana gibi gibi. Tabi en iyisini sen bilirsin
O anki tepkisine göre doğaçlama şekillendirmeyi düşünüyorum. Kız zaten çok güzel bir kız değil yani öyle sürekli erkeklerden iltifat aldığını zannetmiyorum. Niyeyse kanım ısındı bu kıza
İşte o önemli iltifat almayan kız iltifat alırsa rüyasına bile girersin
Asla! Bir erkeğin açılışta yapabileceği en ÖLÜMCÜL hata kızı kendinden üst seviyeye koymaktır. Kızı övdüğüm an işimin bittiği an olur.
Güzel kıza 40 saat meval oku etkilenmez o kız düşünür seni günlerce
İyi dostum öyle yap sen bilirsin ben içimden gelenleri yazdım
Teşekkürler canım
İlgisi olduğundan eminsen söyle. İlgim olmayan biri bana bunu dese hiç hoşlanmazdım
Ben insan sarrafıyım evet ilgisi var ama kadınlar çok kompleks canlılar sırf ego tatmini için bile beni reddedebilir.
Olabilir insanlarla diyaloglarını biraz daha gözlemlemeye çalış olmadı
Bu pek mümkün değil çünkü içeri girdiğimde direkt çalışanlarla muhatap oluyorum yani o kızı pek gözlemleme imkanı yok. Direkt bam bam gidicem mecbur gitmeden önce sert bir puro içmeliyim ozguven için
O zaman şansın bol olsun
Seni babandan gelip istesem olur mu de.
Münasip olmaz
sayende kilo almaya başladımı çıkart kanka
Fit hafif kaslıyım zaten kız belki gülümser diye söylemeyi düşünüyorum agresif mi geliyor kulağa sence?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok tatlı düşünmüşsün 😊 Ama ortamda kalabalık varsa, direkt böyle esprili bir açılım bazen karşıdaki kişiyi utandırabilir ya da zora sokabilir 😄 Kızın ilgisinden emin olsan bile, biraz daha doğal ve sakin yaklaşmanda fayda var. Mesela kasada karşılaştığında “Günaydın, kolay gelsin. Sık sık uğruyorum buraya, sayende bisküvileri keşfettim” gibi basit bir sohbet başlatabilirsin. Güzel bir enerji yakalarsan, sonrasında daha rahat bir şekilde iltifat edebilirsin. Küçük adımlar uzun vadede daha güvenli olur 🧡 Sakın kendin gibi olmaktan vazgeçme!
Ben erkeğim öyle karı gibi çekinmemem gerekiyor gidip açıkca herkesin içinde kızı utandırıcam ki ben gittikten sonra sürekli beni düşünüp beni konuşsunlar. Hem cesaretime hayran olma ihtimali de var hem onun hem arkadaşlarının
Cesaret güzel ama karşıdakine zor anlar yaşatmak riskli olabilir 😇 Herkesin içinde yapılan şaşalı açılımlar bazen ters tepebilir, kız zor durumda kalabilir. Kalabalık ortamda direkt ilgi gösterdiğinde kız daha çok sıkılıp uzaklaşabilir 🙃 Cesaretini daha doğal bir şekilde gösterirsen çok daha etkili olur. Sonradan ikinizin arasında tatlı bir bağ oluşur, herkesin içinde değil ikinizin özelinde paylaşın 😌💕 Unutma, bazen en çok etkilendiğimiz şey samimiyet ve saygı oluyor!