Okul itirafına birisi "sevgili arıyorum (kadın)" duyurusu yapmış, makine mühendisi olmasın yazmış da oradan aklıma geldi. Amacım meslek ırkçılığı değil.
1 ay
Okul itirafına birisi "sevgili arıyorum (kadın)" duyurusu yapmış, makine mühendisi olmasın yazmış da oradan aklıma geldi. Amacım meslek ırkçılığı değil.
Hemşire, hostes gibi meslek gruplarının adı çıktığından olunması pek tavsiye edilmez. Neyse ki ben önyargılı bir insan olmadığımdan böyle düşünmüyorum. Öyle genel illa da şundan olmaz dediğim bir meslek grubu yok
Önceki sevgilisi makine mühendisi belliki o yüzden onu vurgulamş. Bana göre uzman çavuşların çoğu kullanıyor kızları ben Keşan'da çalışırken hangi kızla konuşsam uzman çavuş bozmuş ortada bırakmış.
Bence mevzu meslekten çok o mesleğin sendeki algısı ve o insanın karakteri 😅 Makine mühendisi olmasın diyen kesin geçmişte fena yanmıştır, travma konuşuyor orada 😂
Ben meslek seçmem ama full işkolik, iletişimi zayıf, duygusal zekası düşük tiplerle zorlanırım. Özellikle egosu tavan, “ben bilirimci” meslek grupları beni yorar. Senin kırmızı çizgin hangi meslek, neden? 🙈💬
Ben makine mühendisliği garipliğine inanıyorum o meslekten biri olarak mxbxnx Diğer meslekler hakkında pek fikrim yok
Ayyy kendi mesleğine diss atman efsane 😂🔧 Makineciler hafif deli olabilir evet ama tatlı delilik bence 😜💙
Cevap
13Cevap
mesleğe göre seçilmez
Askeriye, hastane komple, gece hayatı + oteldeki işler, ogretmen, avukat gibi gibi
Sporcu en red flag nasıl unuturum
Kim bilir hangisi oyle yazmış belki denk gelsen selam vermeden gecicen hani
Makina mühendisinden harbiden olmaz ya biz de 5 kız tek vardı başladığımızda 3 ncü sınıfta bıyıkları çıkmıştı kızların
Aaaa Bizim sınıfta hiç öylesi yok
Sizin yaşınızdan döneminden öyledir ✌️
Kaçıncı sınıfsın ilk sene hepsi bakımlı makyajlıydı zaten,😂
Son seneyim. Hepimizin maşallahı var
Kaç kız kaç erkek sınıf
Değişiyor derse göre de bizim dönemde 10 kız varız
Biz de yarısı kadardı hepsi de çirkindi zaten
En çirkininin bile en az 10 sevgilisi olmuştur 5 sene de
Bizde olanı pek duymadım. Okuldan ve sınıftan özellikle. İkisinin var ikisi de okul dışından ngxgkxhkclh
Ben ırkçıyım özür dilerim
Hangi meslekten olmaz o zamann
Kansızlar vatanı sevmeyenler terör yandaşlarıyla hiç bir bok olmaz
hemşireden olmaz galiba
İlahiyatçıdan ommas
Oyuncu falan olmaz
Acaba neden makine mühendisi istemiyor
Makine mühendisleri azıcık garip mxmsnxmx
O kişi neden istemez bilmiyorum ama
Nesi garip tam olarakNdjf
Biraz asosyal, biraz içinde ve uzaklara dalıp düşünen, iletişim yetenekleri sallantıda tarzda oluyoruz azıcık
İletişim yetenekleri biraz makine gibi oluyor duygudan uzak
Biraz
Biz onları da öyle kabul ettik boş ver
Hffjxkgx tamam
Bitti mi okul
Hayır
Hangi dersler var
Jinekolog mesela
Neden
Çeşit çeşit görüyor erkeklik kalmaz
Polis asker
Neden