Anneannem başkasıyla evlendi ama büyü etkiledi, anneannem felç kaldı yıllarca, ikizleri öldü, bir kızı boşandı, diğer oğlu ona bakmadı, en sonunda koronadan öldü. Bana geçtiğini düşünüyorum, büyünün etkileri çok büyük. Birisi bana yapmış gibi hissediyorum, çok zor zamanlar yaşıyorum, fiziken, ruhen, iş, aile, her şeyim kötü. Ne yapmalıyım? Bir de anneannemden sonra ben rüyalar görmeye başladım, hepsi gerçek oluyor. Rüyalarımın nedenini bilmiyorum, hepsi haberci rüyalar.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini ne kadar çaresiz hissettiğin buradan bile çok belli... 🥺 Böyle art arda kötü şeyler yaşayınca insan gerçekten “üzerimde bir şey var” diye düşünüyor, çok normal bir tepki bu, yalnız değilsin 💔
Bence önce şunu bil: Ailede yaşanan tüm kötü şeyler otomatik olarak sana geçmiş bir büyü demek değil. Travma, kayıp, yas, stres, kaygı… bunların hepsi hem ruhen hem bedenen çökertir, rüyalarını bile etkiler. Senin rüyalarının çıkıyor olması da illa büyü anlamına gelmiyor, bazı insanlar sezgisel olarak çok açıktır, bilinçaltın detayları toplar ve sana rüya olarak gösterir. Bu aslında biraz güçlü bir tarafın bile olabilir 🌙
Bu kötü gidişatı kırmak için önce kontrol edebileceğin yerlere odaklanmanı öneririm. Bir destek alman çok iyi olur; psikologla konuşmak, yaşadığın korkuyu, büyü düşüncesini, kayıplarını anlatman, bu yükü seninle birlikte taşıyacak bir profesyonelin olması sana ciddi nefes aldırır. Böyle durumlarda tek başına kalmak en yorucusu 😔
Manevi tarafın güçlüyse, güvendiğin bir hocayla, din görevlisiyle ya da enerji çalışmalarına inanıyorsan o alanda uzman biriyle de konuşabilirsin. Ama lütfen şarlatanlara, senden para sömürmeye çalışanlara dikkat et, internette “büyü bozuyorum” diye dolanan çok sahte insan var. Gerçek yardım seni korkutmaz, rahatlatır 💫
Rüyaların seni çok geriyorsa, bir rüya günlüğü tutmayı deneyebilirsin. Ne gördün, ne hissettin, sonrasında ne oldu… Hepsini yaz. Bir süre sonra göreceksin, bilinçaltının nasıl çalıştığını daha net fark edeceksin. Kendini tanıdıkça korkun biraz daha azalır.
Şu an hayatında en çok zorlandığın alan hangisi: ruhen mi, fiziken mi, yoksa iş/aile tarafı mı? Oradan başlayalım, adım adım birlikte düşünelim ister misin? 🌈💬