Eski sevgilimin ahını aldığımı düşünüyorum, evliyken bu suçluluk duygusuyla nasıl başa çıkarım?

Biraz uzun oldu ama okuyun lütfen. Ben iki senelik evliyim ve beş aylık bir kızım var. Bundan üç sene önce bir arkadaşım vardı daha doğrusu internetten konuştuğum bir erkek arkadaş ama ben gerçekten onu arkadaş olarak görüyordum. Tabi o beni öyle görmüyormuş. Birbirimizi internetten tanıdık aynı şehirde oturuyorduk ve ben onu bir kaç kere gördüm uzaktan. O da beni gördü ama yüz yüze hiç konuşmamıştık. Her neyse biz bununla internetten baya konuştuk gerçekten çok iyi bir insandı ama dedim ya ben ona o gözle bakmıyordum. Aradan bir kaç ay geçti ve bu bana açıldı. O an arkadaşlarımın gazına mı geldim, ona hayır mı diyemedim bilmiyorum ama bir şekilde kabul ettim ve sevgili olduk ama hiç birbirimizi yakından görmemiştik. Neyse bir hafta sonra falan buluştuk ama gerçekten çok çirkindi, kapkaraydı ve dişleri sarı yamuk yumuktu yani gerçekten çok çirkindi. Tabi arkadaşlarım dalga geçmeye başladı. Benim zaten moralim bozuk, internette olduğu gibi hiç değildi. Her neyse bununla bir şekilde beş ay sevgili olmayı başardık ama toplasan üç ya da dört defa buluşmuşuzdur. O zaten yurt dışına gitmişti. Her neyse bana görücü geldi bir gün. Neyse sürekli gelmeye başladılar ben yok desem de sonunda oğlanla konuştuk ve ben oğlana aşık oldum. Hani o kadar yakışıklı değildi ama bilmiyorum konuşması falan çok hoşuma gitti. Bir de o kadar çirkin birinden sonra bu çok başka gözüktü gözüme. Ben bunu kabul ettim ve hemen nişanımız oldu. O arada sevgilimden ayrıldım ama o sindiremedi haklı olarak çünkü yaptığım çok bencilceydi. Annesi annemi aradı kızın oğlumla sevgili falan filan. Annem bana nasıl kızıyor, nişanı iptal edecek oldu. Ben yok diyorum, eski sevgilim beni arıyor seni kaçıracağım falan diyor, gelmezsen kendimi asarım diyor. Ben yok diyorum cart curt neyse öyle böyle bitti ve ben evlendim ama o hala aklımda ahını aldım diye içim içimi yiyor çok üzülüyorum.

Eski sevgilimin ahını aldığımı düşünüyorum, evliyken bu suçluluk duygusuyla nasıl başa çıkarım?