Sevgilim eski sevgilisine hâlâ bağlı hissederken ben ne yapmalıyım, bu suçluluk duygusuyla ilişki yürür mü?

İki yıldır bir erkekle çok yakın arkadaştık, aramızda hep çok güçlü çekim vardı. Hatta bir keresinde sarhoşken bana yazıp beni aklından çıkaramadığını demişti, ben de sevgilin var biz sadece arkadaşız, ona ayıp ediyorsun demiştim. Arkadaşlığımız boyunca hiç flört etmedim, onu hep sevgilisine ittim, sorunlarını çözsünler istedim çok zor olsa da. O sırada ben de ona görüştüğüm insanlardan falan bahsederim bana karşı hiçbir umudu olmasın diye 🥹 onların çok kavgalı toksik ilişkileri vardı, ayrıldılar aradan 5-6 ay geçtikten sonra biz yakınlaştık, çok erkendi belki ama kalbim ona karşı koyamadı, sanki hep hasret kalmışımcasına. Neyse işte o da başta çok mutluydu, havalara uçuyordu resmen, ama 2-3 ay geçse de hala eski sevgilisine karşı hissettiği bu suçluluk duygusu ya da bağlılık geçmiyor 🥹 arkadaş olduğumuz için açıkça söyler her şeyi, bütün arkadaşları da siz kesin barışırsınız diyorlarmış ona 🥹 (beni ısrarla söylemiyor onlara en son bu yüzden kavga ettik, eski sevgilisi de o çevreden o duymasın üzülmesin diye 🥹 onlar sevgiliyken benimle konuşmasını istemiyormuş, oysa ben sorunsa konuşmayalım diyordum)

Hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Ne yapmalıyım? 🥹

Sevgilim eski sevgilisine hâlâ bağlı hissederken ben ne yapmalıyım, bu suçluluk duygusuyla ilişki yürür mü?