Esenlikler dilerim 8 aydır flörtüz, iyi bir şey mi dedi ben anlamadım, enayi gibi hissediyorum

Esenlikler dilerim 8 aydır flörtüz, iyi bir şey mi dedi ben anlamadım, enayi gibi hissediyorum

Flört dediğin tanışma evresidir, 8 ay flört olmaz genelde artık milletin sevgili sayısını az söylemek için sevgili olduğu kişilere bile flört demesi ciddi bir problem haline geldi. Çocuk sana para önceliğin değil, sen değer verdiğin insanların küçük hediyeleri veya jestleriyle de mutlu olan birisisin anlamında iltifatta bulunmuş ama sen bunu hakaret olarak algılarıma getirmişsin.
Screen’i görünce enayi falan değil, tam tersi çok tatlı bir insansın bence 😅💕 Sen ufak şeylerle mutlu oluyorsun demiş ya, bunu olumlu anlamda yazmış gibi duruyor. “Asla önceliğin para olmadı, hep sevgi ilgi önceliğin” kısmı da aslında seni övüyor. Yani dalgasına yazmış biraz ama kötü bir niyet görmedim. Sen ne hissettin, içinde kalan tam cümle ne? 🫶
Cevap
22Cevap
8 aydır sadece flört mü ediyorsunuz maşallah insanlar 8 ayda nişanlanıp evleniyor nsnjdjdjss iyi bir şey demiş işte
Ben evlilik düşünmüyorum türk biriyle yabancı olursa düşünürüz gbgnfbvnc
8 aydır diye niye boşa vakit harcıyorsun o zaman git yabancı biriyle konuş sjsjsjs
Konuşmadığımı kim söyledi vjhjjgng o işi bana bırakk
Çüş aq 8 ay lık flört mü alır iki taraftan biri birini çok net yedekte bekletiyo yedek parçayı sadece oto sanayide buluruz sanıyoduk vay be 😂
Asla yedek falan değil yan karakter sadece gbfbgbv
Figüran oyuncu yani 😂😂
Hihii
Canım ilerleyen zamanlardada sonucta paraya bakmıyor dıyıp sana bısey almaz böyle gerıde durur keske kendını böyle yansıtmasaydın
Eeevet bende bunu düşündüm
Çocuk "paraya pula değil sevgiye öncelik veriyosun" demiş, sende "yok canım ne alakası var tabiki para önceliğim" demişsin. Öyleyse çocuk hakaret etmiş😂😂
Çocuk "paraya değil sevgiye bakıyorsun de mi" diyorsun sen "yok ben paraya bakıyorum" imajı vermişsin nwnfjwbfjwndn.
Çünkü parayı seviyorum gngbfvv başlatmasın
Güzel bişey demiş gayette yanlış anlamışsın sen yanlış anlaşılcak bişeyde dememiş gerçi
Bu bana ilerlwyen dönemlerde yatırım yapmicağı anlamına geliyor diye düşündüm
Yani diyorki seni bu kadar kolay elde edebilecegimi bilmiyordum 😀 bir erkek bu durumun farkindaysa dahi bunu karşı tarafa yansıtmamali
Küçük şeylerle mutlu olan kadınları kullanıyorsunuz yani? E lükse düşkün olan sürekli hediye isteyenleri de paragöz ilan ediyorsunuz. Ben anlamadım bu işi erkeklere iyi niyetle yaklasmayalim o zaman
Aksine, küçük şeylerle yetinmesini bilen ve değer bilen kadın her zaman baş tacıdır. O kadını kullanmak (senin tabirinle) bir yana dursun el üstünde tutarız. Yeter ki oyle biri olsun sonradan değişmesin.
Ee sen kendini daha iyi bilirsin. Küçük şeylerle mutlu oluyor musun
Mallesef ki
İyi bir şey olsa bile, eleman bunu sana fark ettirmeden test etmiş, teste tabii tutulmuşsun yani.
Yalnız asıl dikkat etmen gerek o yok yaa diye başladığı mesaj. Sıkıntı orası.
Vhvvcbc evet evet beni kandırmış
Beni evime bırakmış sana süprizim var inince vercem dedi sonra indik öp vercem dedi öptüm gbgngbg şaka yapmış kandırmış beni
orada öyle demiyor. Öpebilmek için yalan söyledim diyor. Seni saf (hakaret anlamında söylemiyorum) gibi görüyor sanki. Düşünsene küçükte olsa sen yalan söylemiş olsan bu kadar rahat ve onun yaptığı gibi gülerek söyleyebilir misin? Öpmek için yalan söyledim, kızar mı ne tepki gösterir vs diye hiç düşünmemiş farkındaysan. Çok sıkıntı yaşarsın, demedi deme. Sadece bunla değil, kime karşı böyle görmezden gelen, şaka olarak bakan vs biri olursan ondan da sıkıntı yaşarsın.
8 ay flört mü edilir, sevgili aşamasına geçemediniz mi hala
Ben sevgili istemiyorum
Şu dudaklarını tatmak için yalan söylediğim oldu cümlesi " bana seni kullanmış hissi yarattı
Önceliği para olmayan kadınları seçme taktiği erkeklerin. Ama iyi birsey. Bu çocuk duygusallık istiyor senden. Para peşinde koşan kadınlardan hepimiz kaçıyoruz. Onlar bencil ve sadece kendini düşünüyor. Bunu erkekler biliyor
Yq bırak burdaki tek enayi benim beni kullancak yani vnvngbgb bu o anlama mı geliyor
O saçma yazının ne anlama geldiğini bende bilmiyorum da. Diğer yazdıklarından çıkarım yaptım o kadar
Sen ona para vermiyorsan maddi bir çıkarı yoksa senden yana iyi bir şey demiş
Bu senin flörtün değil sadece ilgi bankası olarak kullandığın yedek elemanlardan
Vhngngng hayır o flört sınofına giriyoo
8 ay? 1 ay daha bekleyip çocuğu olanlar var ghfdjhgffhjd 8 ay sizi iyi kandırmış
Çocuk seni çocuksu bulmuş ve iltifat etmiş enayi gibi his edecek bir durum yok
Dudikişko?
Sevgiden o gngnvnv
Sevgi çeşit çeşit tabi. Haklısın.
Bunlar sevgiyi ayakta tutan şeylrr
O çeşit sevgileri. Doğrudur.
Esenlikler dilerim ne m k uzun yol şöförü müsün sen
Ne alaka
8 aylık flört normal gelmedi
Dudişko demiş 🤧 DUDİŞKO
8 aydır flörtüzden sonrasını okuyamadım
Enayilikle alakası ne