2 aydır konuşuyoruz 3 defa buluştuk buluşmuyor benle geçen dedi ama işim vardı benim ve son zamanlarda instada çok aktif tam neyiz diye sordum bakacaz yavrum dedi falan sizce başkası var mıdır varsa da ona ne yazıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok aktifse bazen düşünüyorum seni sevmiyor mu? Bana da öyle olmuştu bitti. Çok sevse hergun yazar aktif olsa direkt mesaj atar sıkılmaz
Şöyle konuşuyoruz iyi falan ama bazen yakın bazen normal ve kıyafetime laf etti ama bi kaç gündür instada çok aktif
Ağzından nasıl laf alıcam
Çok aktifse biraz seviyor seni çok çok gibi değil.
Hayır instada çok aktif bugün 10 da günaydın yazdım aktifti 3 defa falan ama mesajıma cevap vermedi 2 de yazdı
O zaman seni sevmiyor kullanıyor belli çok sevse direkt cevap verir. Canım seviyormuş gibi yapıyor. Dikkat et bende oyle yaşadım sende yaşama ☺️
Bende öyle düşünüyorum ve illa apart istiyor benden
Bilmiyorum sen yine dikkat et çoğu erkekler bu devirde geç cevap verir seviyormuş gibi yapar yine de çok dikkat et
Biliyorum daha önce ilişkimde yaşadım
Biliyorsun ne güzel ☺️ dikkat eden insan hataya düşmez ☺️🙏
İite düşmek istemiyorum ama hoşlandığım için ne yapabilirim
Mesela ben seçenek değilim desem ne desem bilmiyorum
Bak ne kadar aşk olsan hoslansan ondan. Delikanlı birini secsen seviyormuş gibi yapmayan seni peşinden çok koşar. Ha bide şunu unutma bir erkeğe yalvarmican ve kendini ezdirmicen ama ezdirsen erkekler düşünecek nasıl olsa bana aşk elde edebilirim ve elde ettikten sonra bırakır anladın mı erkekler soğuk kızları sever yüz vermeyen sever.
O zaman biraz soğuk yapmaya başlayım mi
Napiyosun dediğinde dışardayım gibi ya da uyucam iiy geceler güzel foto atsam bide etekli olur mu
Sen mesaj atma o atsın bekle biraz Sen az az cevap ver çok atma mesaj oda merak edecektir seni acaba nerde niye cevap vermiyor düşünür merakta kalır. Ve hikâye paylaşım güzel fotu paylas direkt seni kıskanır zaten
Ha kendini sevmeyi unutma
Etekli paylaşınca sen böyle mi çıktın diypr
Böyle demesi seni kıskandı
Madem kıskandı neden başkası var
Allah Allah şaşırdım madem başkası varsa buna çapkın diyorum bişey diyemem kafam karışık
Eğer hayatında başkası varsa yapacak bişi yok ayrıl
Sevgilim değil başkası var dediysem düşünüyorum sadece elimde kanıt yok
Ben fal baktırdım inanmam ama başkasıyla konuşuyor dedi doğru mudur bilmiyorum ama instada çok aktif
Onun şifresi al o zaman oda senin şifresi alsın böylece güvenin tam olur
İlk zamanlar isteğin zaman bakabilirisin demişti ama şifremi vermem demişti ki zaten buluşamıyoruz ki de bakem
Saçma insan şifreyi verir vermem ne demek çok saçma bence hayatında biri var olabilir vermem diyince sanki bisiler gizliyor. sen yanında olunca siliyor bence
Ya ilk zamanlar dedi ben sordum ona gösterir misin diye evet falan şifre dedim şifre vermem dedi işte
Vermiyorsa onda bişi var işte insan sevgilisinde şifre vermez diye bişi yok ortak olan var beraber kullanan var neyse ben anladım veriyorsa şifre onda bişi var
Sevgilim değil hap kullanıyor belki onların mesajları vardır
Hm bilmiyorum artık
Bende bilmiyorum
Bakacaz yavrum nedir ya.
Ne bilem
Kırmızı hap almış , ondan dolayı bu tavırları
Derken ne alaka
YouTube gir dr red phill yaz videoları kesitleri izle anlarsın ne yapmak istediğini
Ama diyprım ki başkasıyla konuşuyor bence diyorum instada çok aktif son zamanlarda ve hap kullandığını biliyorum onun
Ne hapı , uyarıcı madde mi
Lilika işte ya konu bu değiş ya başkası var mıdır varsa da ne yazmalıyım
Cevabını yukarıda vermiştim de açıklayayım , göz önünde olup ama konuşmamak , gizem yaratmak dikkat çekmek bunlar kız tarafını kendine bağlamaktır ki dikkatini çekmeyi ve sana burada sorular sordurmayi başarmış , kesinlikle iletişime geçme aksine onun yaptığı gizemden daha fazla gizem yap o seni merak ediyorsa zaten iletişim kurmaya çalışır
Ama başkası var mıdır çünkü çok aktif
O zaman ben ne yapıcam
Başkasını seviyorsa sen ne yapabilirsin ki , kendini düşürme boş yere. Ayrıca kimi istediğini bence bir süzgeçten geçir.
Başkasını seviyor demiyorum konuşuyor öı konuşmuyor ki bunu nasıl anlarım ya da öğrenirim ya da nasıl mesaj yazmalıyım ona
Arkadaş tanıktı haline mi getirdin , ulaşmak istese ulaşır ulaşmıyorsa hedefi sen değilsin , başkasıyla konuşup konuşmadığını anlamak zor değil. O kadar aktif madem sana yazmıyor cevap burada zaten. Şimdi ona başkasıyla konuşup konuşmadığını sorsan ne değişecek ağzının payını verecek kalbini kırıp gönderecek veya yalanlayıp seni cepte tutacak
Cepte olan biri olmak istiyorsan bol şanslar
Takıntılı falan değilim seviyorum sevseniz sizde anlarsınız ki bana cevap bile veremz ben onu kırarım
Amacım o değil ne yazmalıyım diypeım olayı başka yere getiriyopeuzhu
:) sevmediğimi nereden çıkarttın ama akıllı olmayanı ailesi bile sevmez
50 kere söyledim ne yapman gerektiğini ama sen anlamamakla ısrar ediyorsun daha doğrusu aklından geçeni ben yazmadım diye tekrar ediyorsun
He knk aynen sevmeyen anlamıyor cidden bak
He knk
Mutluluk dilerim yaz
Çok açıklayıcı ya ağzından laf almaya çalışmak istiyorum