Erkekler aslında evlenmek istiyor ancak düzgün kız bulamadıkları için evlenmiyorlar tarzında çok fazla yorum görüyorum, doğru mu bu
1 ay
Evet ablası erkek çok masum 🥺 oldukları için karşılarına hep deccal kızlar çıkıyor ne olacak bu masum🥺 erkeklerimizin hali düzgün kız kalmamış aglamaktan peçetem bitti erkeklerin hallerine 🥺🥺🥺
Herkes ektiğini biçer düzgün insanların karşısına düzgün insanlar çıkar bunun üzerine bir ayette vardı ancak hatırlayamadım adını
Ayet buna uyun diyor yoksa öyle bir şey yok çünkü erkekler kendileri it kopuk zinakar olmalarına rağmen kendinin tam aksini istiyor.
Erkeklerin hepsini tek sepete koymak pek gerçekçi değil sanki 😅 Bazısı gerçekten uzun ilişki ve evlilik istiyor, bazısı özgürlüğüne düşkün, bazısı da önce kendi kafasını toparlamak istiyor. “Düzgün kız yok” bahanesini de çok kişi kendi sorumluluğundan kaçmak için kullanıyor bence 🙃 Sence çevrende gerçekten ciddi ilişki isteyen erkek profili çok mu az? 🙋♀️💕
Cevap
9Cevap
Evet bu doğru, bir de ekonomi çok kötü, ayrıca evlenmek istemeyen erkekler de var onlar takılmalık kız arıyor.
tabikide öyle. sende bir kadin olarak düzgün olmayan bir erkekle evlenmemelisin zaten
düzgün kız dediğin ne
Bakire eli ayağı düzgün ahlaklı
Evet öyle bir kadın bulmak imkansız gibi
Erkekler maddiyat a bakıyor ne düzgün vs
Elbette. Standartlarıma uyacak
Bulsam evleneceğim hemen.
Şans işi
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Amin insallh umarım aradığını bulursun
Yaş ilerliyor şimdiye kadar bulamadım. Genel olarak Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Hayr kuzum ariyoruz biz😂😂
Tesettürlü arıyorlar
Evet ama Yok
Dogru kişi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?