Evlenmek istiyorum 28 yaşındayım sevdiğim biri var ama o evlenmek istemiyor ben de başkasıyla evleneceğim ama nasıl tanışacağım nasıl bulacağım çok üzgünüm
1 ay
Evlenmek istiyorum 28 yaşındayım sevdiğim biri var ama o evlenmek istemiyor ben de başkasıyla evleneceğim ama nasıl tanışacağım nasıl bulacağım çok üzgünüm
Evelenöek istemıyorsa neden boşuna vakit harcayıp kendini kullandırma şansı verıyosunki çıkar karşına başkaları boş ver hayat bir kişiden ibaret değil öz güvenli ol biraz
zaten bende artık bu kafadayım sadece yeni biriyle tanışmak kolay değil
Peki senin yaptığın güzel bir şey mi sevdiğin var ama başkasıyla evlenmek istiyorsun empati kursana senin eşin de başkasını seviyor ama senle evlenecek güzel bir şey mi
ben kafamdaki insanı bitiriyorum ki başka birini arıyorum değil mi
Üzüldüğün çok net hissediliyor, kalbin kırık resmen... 💔 28 yaş evlilik için gayet normal bir yaş ve bunu istemen çok doğal. Sevgilin net şekilde evlilik istemiyorsa, senin hayallerin askıda kalmamalı canım. 🥺
Önce bu ilişkiyi gerçekten bitirmeye hazır mısın, onu sor kendine. Evlilik hedefin netse, ailesiyle vakit geçirebileceğin ortamlara girebilirsin, arkadaş çevreni genişletebilirsin, hobi kursları, spor salonu, sosyal etkinlikler, güvendiğin arkadaşlarının tanıştırdığı insanlar, hatta düzgün kullanılan dating uygulamaları bile seçenek. Ama önce kalbini toparla, yasını tut ki yeni birine daha sağlıklı başlayabilesin. 🌱
Şu an sevgilinden kopmaya ne kadar hazırsın, sıfırdan yüz arası bir puan versen kaç olur? 🫶🏻💬
Cevap
25Cevap
Doğru karar teprik ediyorum böyle erkekerle zaman kaybetme onlar başkasını bulup evleniyorlar
Evlenmek istemiyorsa diretme zamanını boşa geçirme.
beni seviyor ailesinden birkaç lişiylede tanıştım ama sorun şu ki aşamadığı bişey var diyip duruyor evlenmek için boşa vakit geçirmekten çok korkuyorum
İlgi alanına uygun etkinliklere katılıp niyetinin evlilik olduğunu baştan söyle.
ilk sevgilinden ayrıl kafanı topla bulursun evlenilecek birini
Bulursun ya
Hiç zor değil
Onu bırak illaki çıkacak biri
Çok basit ya
İyi tanı sen
Bulursun seven ilgilenen evlenmek isteyen cocuk istiyen boga burcu erkek
Yaşadığın yer önemli sosyal aktivitelere katıl nasip bu işler
Şans artik tadi kaçti o işlerin ama ben bile evlenmek istemezdim şu an
KS de olur instada olur sosyalleş yaşantında her yerde çıkar birileri
Merhaba bunun için üzülmene gerek yok bir yerde nasibin var bekle bakalım
nasıl üzülmem nasibimi ne kadar daha beklicem
Sırf evlenmek için evlenme :D
Önce sevgilinden ayrıl.
Evlenmeden sev. Neden evlenmek zorundasın.
şu an ki ni nasıl buldun
Akıllı adammış bu devirde evlilik olmaz
Nerede yaşıyorsun aynı şehirden biri varsa ayarlıyım sana
Bakire değilsen almaz kimse seni
Nasıl zaman geçiriyorsunuz
Her yerden bulabilirsin
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Sen bu kafayla fazla yaşamassn
Dertsiz başına dert istiyorsun
Neden erteledinki abla bu yaşa kadar
ya şaka mısn
İnternetten