Üç aylık sevgilim her ay benden 10 bin TL istiyor, para için mi kullanıyor sizce?

Şimdi ben bi dönercide asgari ücretle çalışıyorum, sevgilimle de iş arkadaşıydık son 3 aydır da sevgiliyiz. Sevgilim 15 gün önce falan birlikte çalıştığımız işten çıkıp uzak bi şehre şantiyeye çalışmaya gitti, daha maaşını alamadığı için de param yok vs diye geziniyor ortada. Geçen gün bu bana geldi işte maaşın yatınca bana 10 bin TL at benim maaşım yatınca üstüne ekleyip kendime telefon alıcam vs dedi ben de buna karşılık aynen falan dedim makaraya vurdum. Neyse bugün ben işteyim görüntülü konuşuyoruz bu gene geldi bana diyo işte daha maaşım yatmadı param yok ayın 5'inde maaşın yatınca bana 10 bin at. Yine reddettim. Bi saat geçti üstünden yine görüntülü konuşuyoruz bu sefer de geldi ben araba alıcam her ay maaşın yattıkça bana 10 bin TL at para biriktirelim dedi, olayın saçmalığına güldüm bozmamak için de dedim sana niye atıyorum ben kendim bi kenara koyarım, gelmiş aynen kesin koyarsın diyor. Ben bu adama başka şehre çalışmaya gitmeden önce arada borç veriyordum, geri ödüyordu en son 5 bin lira borcu kaldı daha maaşı yatmadığı için ödemedi onu ödemeden saçma sapan sebeplerle para istiyor (tabii ki o kadar parayı vermem). Yani beni para için kullanmadığını düşünüyorum aldığı paraları her zaman geri ödedi ama bu kadar yüzsüzlük sizce saçma değil mi daha üç aylık sevgiliden 10 bin 10 bin para istenir mi? Ne yapmam lazım sizce bu durumda?
Üç aylık sevgilim her ay benden 10 bin TL istiyor, para için mi kullanıyor sizce?