Kanma buna öyle bir şeymi olur ya onun sana vermesi lazm hem seni yiyor hem paranı ne güzel memlet ayıl gitsin zibidi BİRDE bu var onda senin çıplak foto falan varsa yandın seni şantajla kendine bağlar gel dedimi gidersin para istese ne istese yaptırır sana
120 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe erkek ne kız ikisi de sevgiliyken birbirinden para isteyemez, hesabı bile birlikte ödemeliler. Verme, ben olsam vermem sevgilimde asla istemez zaten. Kullanıyor resmen seni ayrıl ve paranı da al.
2321 Yorumla- +1 yıl
@geggsh bunu derken hiç utanmıyor musun?
- +1 yıl
bence ortak ödenmeli.
- +1 yıl
Kesinikle katılıyorum ortak ödenmeli. Ya da bir gün sen bir gün o. Diğeri bildiğin beleşciliğe girer.
- +1 yıl
- +1 yıl
@geggsh yani karakter meselesi tabi. Kimi ne asalak gibi birinin üstünden geçinmek utanılacak bir şeydir kimi ne göre gurur.
- +1 yıl
kesinlikle öyle. daha iyi anlatamazdım
- +1 yıl
@ballısmus kim o yönde yorum yaptı?
- +1 yıl
@bukiminumrundaki sen galiba parasiz bir erkeksin.. parasi olmayan erkek evlenmesin de , hele hele kiz arkadas islerine girmesin.. gecen gordum alisveris merk3zinin yemek bolumunde , sevgililer, para oderken erkek baska tarafa bakti, ayri ayri odediler.. boyle rezalet gormedim.. yani madem gucun yok, ne diye kiz arkadasnislerine giriyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. seni kullanıyor para verme ayrıl
10 YorumlaOlabilir
Acaba kırar mıyım düşüncesine girme
Direk söyle
Yanlış anlasa kaç yazacak her ay senden para istemiş genelde böyle bir şey yoktur
erkekler sevgililerine hesap bile ödetmezken senden para istiyor ve her ay sende olduğunda veriyorsun
Vermek zorunda değilsin seviyorsa para için sevmeyecek yol verirsin10 Yorumla
+1 yılBana göre erkek adam sevgilisinden karısından para istemez. Bu bana göre çok aşağılık bir durum.. Kadın isterse hediye alır , sürprizler yapar ama direk para vermek maddiyattan daha çok maneviyatı yaralayan bir durum bana göre. Erkek dediğin yanında dağ gibi durabilmeli, sırtını ona yaslayabilmelisin. Tam tersi bana yaslanan bir erkek hiçbirzaman tercihim olmaz..
30 Yorumla
+1 yılParam bitti de o zaman aşkta bitiyorsa doğru tahmin yanlış kişiyle takılmış oluyorsun doğru kişi değil paranda boşa gitmemiş olur sen kendine seni parn için değil seni sen. Olduğu için herseyinle seven birilerine yoluna devam et
30 Yorumla
+1 yılO senden sürekli para istiyorsa sen de ondan para gerektirmiyicek birşeyler iste bence
İlişki dediğin fedakarlık gerektirir
Sen maddi olarak paradan fedakarlık gösteriyorsun bakalım o senin için senin istediğin şeyden fekadarlık gösterebilicek mi
Sevgilinin durumunu tam bilemiyorum ama bir taraf alırken diğer taraf veriyorsa eğer yani o fedakarlık göstermezse bu ilişki değil çoktan ticarete dönmüş demektir üzgünüm...10 YorumlaHer turlu yozlasmayi kabullendik.
Bu haric. Erkeklik diye birsey kalmadi. Kadin parasi yiyen erkek kadar asagilik birsey olabilir mi?
Ulan annem cikarsa para verse kendimi oldururum utancimdan. Daha birak sevgiliyi esi.
Serefine sokayim onun...30 YorumlaRica etsem direk hayatindan cıkarır mısın bu pisliği.. erkek demeye 1000 sahit ister karşıma çiksa canını yakarim adi kisiliksiz herif sövucem de yorum kaldırılir diye ana bacı sövmuyorum boyle anası belli olmayan şahsiyetlere para gondermeyin allah akıl versin diyorum yazık yaa
00 Yorumla
+1 yılkıramazsın ama kırılmış gibi yapar. her ay para istemek yüzsüzlük. Ben sevgilimden 1 gün dahi birşey istemedim.
ama böyle bir arkadaşım vardı hep para ister paylaşmaktan bahsederdi. ve aynı arkadaş parası olunca hiç paylaşmazdı. ben de yol verdim. benim için isterse affederim şans veririm demiş jwjwjwjwjwj😅🤣00 Yorumla
+1 yılYani zor durumdaysa o istemeden bence sen üstüne düşeni yaparsın ama her ay para istemesi gerçekten utanç verici bir olay bunu alışkanlık haline getirmesi senin suçun tepkini ve çizgini ilişkinin başında koymazsan böyle daha çok prblem yaşarsın arkadaşım.
00 Yorumla
+1 yılMevla ne kadar onusa yazaydin şimdi ortak geçirilen zamanda harcanilan miktar erkeğe yük binmsin diye sen gönlünden koptuğu için atıyorum 1kere sen hesabı ödersem diyetinde o öder en fazla ama seninkisi biraz kusura bakma kullanıyor seni üzgünüm ama param yok deyince aldığın cevap bence yeterli olacak
00 Yorumla
+1 yılUlan ne gereksiz aciz zavallı erkekler varmış şu dünyada ya!! K. bakma ama o erkek değilmiş, insan da az gurur ve haysiyet olur. Ben babamdan bile para istemeyezken şu gereksizin yaptığını görünce hayretler içerisine giriyorum. Peki ya sana ne demeli? Hiç mi akıl yok sende? Enayi gibi kullanıldığının farkında değil misin? Ciddi anlamda soruyorum bunu! Eğer illa ki birileri birilerine para verecekse o da erkek olmalı. Yol ver şu zavalliya.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılBiz halk olarak şunu anlamıyoruz para harcamak için değildir. İhtiyaç için bir araçtır. Bunu anlamadığımız için tüm ömrümüzü emekli olana kadar özel sektörden devlete kadar harcayıp duruyoruz. O yüzden de sistemler tıkanıyor, yerine yenileri gelmiyor hep kendimizle mücadele ediyoruz oysa koskoca Dünya varken karşımızda, aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekliyoruz ve olmuyor denge bozuluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden para aciliyet barındıracak bir ihtiyaç yoksa kimseye verilecek bir şey değildir. Vakti gelince ihtiyaçlar dışında belirlenmiş ölçülerden zekat verilir orası ayrı bazen de gönülden kopan sadakalar dışında savurganlık sayılır.
Kusura bakma ama dost acı söyler adam seni sömürüyor inek gibi sahiyor bunelab sevgilinden para istemek ne hafi 1-2 anlarım ama 1.5 yıldır da anlamadım bunun hiçmi gururu yok abj ben isteyemem ne kadar zorda olursam olayım 1-2 kere istersin anlarım ama sürekli aylık maas gibi para almis senden bu tutumu pek. Beğenmedim
00 YorumlaSaçmalama, ne kırılacak yüzsüzün teki o! Verme para, bak nasıl değişiyor
60 YorumlaDüzenli olarak senden para istemesi seninle paran için birlikte olduğunu gösterir. Sen iyi bir şey yaptığını, ona maddi yönden destek olduğunu zannedersin o ise içten içe ne saf bir kız bu diye alay eder. Kanmayın bu insanlara.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 kere istersin çok başın sıkışık olur 2 kere tamam da her zamanda para istenmez ki. Ben hiç bir zaman para istemedim belli etmem bile parasız oldugumu. Cebimde beş kuruş yok bunu sevgilime belli etmiyorum. Gurur meselesi değil kimseye yük olmak istemiyorum
20 Yorumla
+1 yılHemen hemen her gün buna benzer sorular görüyorum. Evet seni kullanıyor yok demeyi öğren artık. İnsanlara hayır demeyi öğrenemezsen daha fazla şey gelir başına.
20 Yorumla
+1 yılYa kaç yaşına gelmişsin koca kadınsın. Kullandırma kendini kimseye. Ne kadar sevsen de etsen de senden önemli olmasın hiçbir şey.
30 Yorumla
+1 yılMuhtemelen kırılacaktır ama söylemekte zorundasın. Sen gereğini yeterince yapmissin. Çok uzun suredir para veriyorsun artık bunu konuşmanın zamanı geldi.
10 Yorumla
+1 yılValla günahımı vermem nasıl bu kadar iyi niyetli olabiliyor insanlar anlamıyorum ve bir erkek sevgilsiinden nasıl para ister eşi olsa anlarım ama sevgililikte saçma kimsesi yok mu bu adamın? Yoksa da bulduğunu yesin içsin asalak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinimizde sevgili zaten günah zinaya yol açar zina da büyük günahlardan biridir rabbimiz affetmezse azabı çekilir ama affederse orası ayrı biz bişey diyemeyiz bu arada evlen böyle sevgili olunacağın günaha girilceğine bu arada youtube dan kerem önder e bakın tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBu kadar saf ve aptal. olmayin kirarmiyim uzermiyim diye diye kendi benliginizden uzaklasiyor kendinize saygınızı yitiriyorsunuz usulü ile sana verdikleri mi ayarlarsan en kısa sürede de bir harcamam olacak de
10 Yorumla
+1 yılBu kadar saf olma daha çok incitirler ayakta oynatırlar seni. İyi niyetlisin biliyorum ama iyi niyetin yüzünden hayatı zindan ederler sana
10 Yorumla
+1 yılsafsın o zaman sömürmüş seni, ben arkadaşımdan bile istemem para, kaldı ki sevgiliden istemek, başka isteyecek kişi mi yok
40 Yorumla
+1 yılKırmazsın kırmazsın. Söylemezsen asıl kendin kırılırsın kırılmaya devam edersin. Oturup etraflıca konuş bu konuyu. Amacı neymiş gerçekten öğrenirsin o zaman.
20 Yorumla
+1 yıl1 kere istese hadi tamam 2 . Si de okey ama 1,5 yıl ne ya? Bacım sende niye veriyorsun ki
50 Yorumla
+1 yılO seni sevgili olarak görmüyor ki para veren birisin sadece onun gözünde
O kadar canımsın ki bu durumu söyleyince adamin kirılacağını düşünüyorsun31 Yorumla- +1 yıl
Sa laksin ki
+1 yılözür dileyerek yazacağım. sen kimsenin cüzdanı değilsin. ne erkek ne de kadın sevgili olduğu insanı cüzdanı görmemeli. yardım etmek başka. enayi yerine konmak başka
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok çok geçmiş olsun Bir erkek bir kadından asla ve asla para isteyemez eşi olsa ne zor durumda olsa belki isteyebilir ama normal bir erkek kendine öz saygısı olan biri dilenir ya da başka erkek arkadaşlarından borç ister yine kız arkadaşından para istemez Bu kadar basit Bence Yolları ayırmanın zamanı gelmiş Bundan sana hayır gelmez Rabbim böyle kötü insanlardan bizleri uzak tutsun böyle sömürgeci insanlardan uzak tutsun Amin
10 YorumlaPara istemek nedir Allah aşkına üç yıllık bir ilişkim oldu bir çikolata aldığında bile utanırdım hesabı her ödemek istediğimde asla izin vermezdi hediye aldığı zaman bile masraf yaptığı için tepki gösterirdim menfaatsiz ilişki o kadar da zor olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılAynı şeyi 2 yıl önce yaşadım sevgilimle daha 2 ay falan olmuştu 200 lira istedi bende o zaman üniversite okuyordum benim de ihtiyacım vardı kanıp verdim. Bi kaç kere de istedim ihtiyacım var dedim yine de verecek falan yaptı ama hiç para gelmedi vermedi. Bende zaten onun gibi biriyle uzatmak istemedim bitirdim. Sende akıllı ol Şu an ki düsüncem çok değişti ne kadar salak misim
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 365 cevap paylaştı. Çok saçma bir durum evli olsanız neyse nışanlı olsanız neyse bir defa olsa neyse iki defa olsa neyse kullandırma kendini, nasıl yapıyosunuz böyle şeyler anlamıyorum
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılAdam bunu kullanıyor bu da kırar mıyım acaba diyor , biri şunu bir silkelesin dut gibi
10 Yorumla Adamı maaşa bağlamışsın resmen vur kıçına tekmeyi öyle sevgili olmaz olsun yaa 😂
41 YorumlaVerme, sadece para değil hiç bir şey verme. Vereceksen yol ver. Ardından kendine bi alfa bul, o seni kendine getirir.
20 YorumlaHer ay maaşını düzenli yatırıp hiç çalıştırmıyorsan eleman tabi ki işten çıkmaz. Bir iki ay maaşını yatırma bakalım bak nasıl hemen isyan başlatıyor.
20 Yorumla
+1 yılBana da lazım senin gibi bir sevgili 😂 vay arkadaş millette ne şans var be kadın erkeğe borç veriyor cebine harçlık koyuyor
20 Yorumlahemen ayrıl ondan , benim sevgilim olucak her ay 10bin tl maas alsın 1 tl sini istemem kesinlikle onun hakkı cünkü. o isterse verir istemesse vermez !
20 YorumlaAz yesin de çalışsın it sinir oldum yaa. Çalışsın para kazansın utanmıyor mu senden para istemeye! Sen de artık kendini daha fazla kullandırma lütfen rica ediyorum sonunda üzülen sen olma..
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun o senin paran için senle birlikte olmuş direk ayrıl o pislikten ve kurtul. Senin paran için senle birlikte olmuş belliki seni sevmiyor. Daha fazla kendini kullanmasına izin verme...
00 YorumlaBüyük ihtimal birçok koz vermişsin eline o yüzden korkudan para veriyorsun. Tehtid ve şantaj yapmasından korkuyorsun. Galiba çok kötü birine denk geldin allah yardımcın olsun, 🙏🙏🙏
00 Yorumla
+1 yılHayır, senden niye para istiyor; hele ki her ay...
İnsan çekinir, utanır para istemekten özellikle sevgilisi ise pek güvenilir gelmedi bana şahsen sevgilin...00 Yorumla
+1 yılPara mı istiyor ayıp denen bişey var ne olursa olsun bir erkek kendini böyle bir duruma düşürmemeli ve karşısında ki insanı da bu şekil zor durumda bırakmamalı yaa ben bankadan kredi başvurusu yaparken utana sıkıla yapıyorum 😂😄😄 bu insanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaten daha ilk seferde, baştan buna müsaade etmen senin yanlışın. Gerisini konuşmaya bile gerek yok...
10 Yorumla
+1 yılAh be kızım hala onu kırar mıyım diyorsun adam seni bunca zaman kullanmış
20 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor inanma böyle şeylere kimbilir hangi sevgilisi ile yiyodur o parayı suç sende neden veriyon ki 🤦🤦🤦
20 Yorumlaİstese de bende sıkışığım deyip verme.. zaten 1-2 defa ister sonra vazgeçer.. eğer seni seviyorsa yanında kalır yoksa zaten ilişkinizi bitirir..
00 Yorumla1 buçuk yıl boyunca sende o parayı veriyorsan sevgilini bırakda kendinde bir sorun ara bence, o adam , pardon adam dedim, zaten sorunlu malın tekidir.
00 Yorumla
+1 yılMaaşa bağla bari. Bir erkek kadından para istemeyi nasıl kendine yedirebiliyor anlamıyorum. Ben olsam utanırdım. Erkekliğine tüküreyim onun.
00 Yorumla
+1 yılSeni yiyor hemen ayrılmalısın bence bi erkek kadından nasıl para ister ya şerefsiz bunlar
10 Yorumla
+1 yılYa böyle bir ilişkiyi nasıl sürdürebiliyorsunuz anlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılTefeciliğe mi başlamış? Ben babamdan para isteyemiyorum aç yaşıyorum evde bu nedir
10 Yorumla
+1 yılKeşke benimde saf sevgilim olsa her ay para atsa sjsjs
10 Yorumla
+1 yılSeni soymuş adam kulanıyor seni 1 veya 2 kere yok çek bak ne olacak
10 Yorumla
+1 yılBedava geçim kaynağı bir kerede sen borç iste bakalim verecek mi
10 YorumlaSeni kullanıyor alışmış hazıra vermemen gerek sevgisinden bile şüpheliyim
10 YorumlaSen ondan iste o senden istemeden. Ağlak ol biraz senden istemeye yüzü kalmaz
10 Yorumla
+1 yılKadından para ıstemek nedır hayatımda ıstemedım bırgun cok sıkısırsın borc olarak bır kez ıstersın belkı her ay para ıstemek nedır bırakın soyle tıpleri
11 Yorumla
+1 yılkızlar erkekleri yerdi şimdi erkekler kızları yiyor nasıl düşüyorsunuz şuna anlamıyorum ya eşek kadar oğlan tutupta sevgilisinden sürekli para ister mi, dar zamanına gelse kötü maddiyata sahip olsa bişey demezsin
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Paran çoksa bana da yolla... Nasılsa alışıksin.. 😉
00 Yorumla- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat