Halbuki bana göre iğrenç ve ayıplanması gereken bir şey
1 ay
Halbuki bana göre iğrenç ve ayıplanması gereken bir şey
Toplumumuz ailelerimiz hepsi iyi karakterlileri eziyor çok basit bir örnek her sülalede şımarık çocuklar sevilir sessiz çocuklarla ilgilenilmez.
Kadınların çoğu nerede ayı, yobaz, zengin pci varsa ona gidiyor.
Erkekler sessiz Kendi halinde hemcinslerimi eziyor kadınları saymıyorum onlar ayrı bir zorba.
Bu yüzden bazı insanlar buna doğru kayıyor
İstisnalar var
Bunu sorgulaman o kadar haklı ki… 💔 Günümüzde bazıları aldatmayı ego besleme aracı yaptı, sanki “talibim çok, kafama göre takılıyorum” demek havalıymış gibi pazarlıyorlar. Halbuki bu düpedüz saygısızlık ve duygusal şiddet. 🤢
İğrenç bulmanda sonuna kadar haklısın, normal olan da bu. Sağlıklı bir ilişkide sadakat hâlâ en büyük değer. 💫
Sen kendi çevrende bunu gördüğün oldu mu, seni bu soruyu sormaya iten özel bir olay var mı? 🥺✨
Cevap
5Cevap
Karaktersizler insanlar
Kesinlikle zaten bunu yapan insanın utanması yoktur ya. Savunması da hazırdır erkekler tek eşli olmuyor
Kadın erkek fark etmez toplumda bunlari yapanlar linçlenip ötekileştirilmesi lazım
Aynen. Madem kendilerine güvenmiyorlar tek gecelik ilişki yapsınlar kimsenin başını yakmasinlar
Aynen öyle
Herkesin kendi hayatı bence kınamayın başınıza gelir :)
Ben kinayalim demiyom ötekileştirelim diyom
Başla soruda da recm ediyorduk :)
Gayet takdir edilesi bi şey aaaaa sen niye ayıplıyosun.
Nesi takfir edilecek karakter. sizligi mi
Kötüyü normalleştirdiler , diziler , magazin ve gündüz kuşakları ile , intrenet yoluyla. Haliyle sosyal çürüme oldu insanlar marifet sandı
Sakat diyorum genelde çokta takmamak lazım
Aslında ötekileştirilseler belki akilanirlar
Ne halt yiyorlarsa yesinler
Boş işler
Cezalandirilmasi gerekilen şeyler bence
Topumun ötekileştirmesinfen bahsediyorum
Tamam 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?