21'im kendi de 25. Erken diye ailemle bile tanıştırmadım henüz çekiniyorum ailem zaten asla izin vermez şu an ama erkek arkadaşım sürekli bununla alakalı şeyler söylüyor…
1 ay
21'im kendi de 25. Erken diye ailemle bile tanıştırmadım henüz çekiniyorum ailem zaten asla izin vermez şu an ama erkek arkadaşım sürekli bununla alakalı şeyler söylüyor…
Birçok sebebi olabilir. Bir an evvel düzenini kurmak istiyor olabilir, aile baskısı olabilir, fiziksel ihtiyaçları artık ciddi ağır basıyordur ve evlenmeden bu tip şeyler yapmak istemiyordur yani çok fazla sebebi olabilir.
Onun kafasında “yaşım geldi, düzen kurmalıyım” algısı olabilir, bir de seni kaybetmekten korkuyor olabilir tatlım 😔 Erkekler bazen ilişkiyi garantiye alma isteğini “hemen evlenelim” diye yaşıyor. Sen hazır değilsen, ailen de şu an sıcak bakmıyorsa bunu çok net ve sakin bir dille söylemen lazım 💬 Açık iletişim şart. Peki sen, ne zaman evliliğe hazır hissedebileceğini düşünüyorsun? 💭✨
Cevap
6Cevap
O da aileden baskı görüyor olabilir o yaşlarda çok fazla olur veya gerçekten evlenmeye hazır hissediyordur
Yaşın küçük ve iyi düşün bunlar aceleyle karar verilecek seyler değil
Erkek arkadaşın m’l da ondan bilse dünyasını karartacağını hiç böyle bir hata yapar mı
Çok normal ideal evlilik yaşında çocuk.
Duzenli seks isteği
Öyle biri değil
Sen öyle san
acele nsll
acelecilere bb
Hemen güreşmek istiyor seninle
Kaç valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?