Tanusali bir ay cikali 10 gün oldu ama hemen evlenmek istiyor ben 19 yasindayim o 24 askerliğin. Yapmis kendi isi var sizce neden bu kadar idrar ediyor?

19 yasında 10 gunddur cıktıgın sevgılınden (!) evvlenme teklıfı aldıysan bır degıl bın kere dusun.
ayrıca senın okulun karıyer planın yasamak ıstedıgın daha genclık yılların fılan yokmu? neyın derdı neyın acelesı
onun ıcınde kucuk bır yas... bakma sen ıstetıcem oylede yapıcam boylede yapıcam dedıgıne... evlılık oyle mesajlasırken hadı evlenelımmm dıyebılıp sadece aılelrden ızın almakla olmuyor ne yazık kı... hormonlarınızla dusunup bıde cocuk yapıp sonra terkedılıp ya da aldatılınca anlıyorsunuz hatanın kac bucak oldugunu... sevgılıne hıc ama hıcbır zaman evet deme... eger sıkılıyorsanda bu konulardan bırak gıtsın... baskalarını kandırsın..
yınede sen bılırsın tabe..
kocamla sogan ekmek paylasıp portalkal kasasında otururum dıyosan evlen tabıı.
eig ıcın tesekkurler <3
*noldu naptınız?
cok acele tavranmıs yasında 19 çok genc bende 19 yasındayım çok ıyı dusun bır ınsan 5 yıl evlı oldgu ınsanı bıle hıc bılmedgı özellıklerını ögrenıyo 1 ayda ne ögrenebılırsınz kı sonra pişman olma üzulme ılerde keske yapmasaydım dmemek ıcın dusunn derim
Sen 10 günde ona hayatım diyecek dereceye geldiysen o da 10 günde evlenme noktasına gelmiş işte hemen yanlış anlamamak lazım adam herşeyi hesaba katmış ki evlenelelim diyor tamam evlilik ciddi bir iş ama evleneceğin kişiyi tanımak o kadar uzun süren birşey değil bu işin olup olmayacağı 2-3 görüşmede anlaşılır olur mu olmaz mı uygun mu değil mi diye. o kadar aylarca yıllarca çıkmaya etmeye gerek yok bence. Aşık olurken tanıyor muydun sanki
Yahu istemsiz bütün mesajları okudum. Film gibi geldi, mesajların devamini merak ettim.
Eee sonra ne diyor çocuk?
2.5 ay var okulun bitmesine diyorsun, ona bile çok diyor. Bu çocuk senden hamile mi kaldı diye şüphelendim bir an :/
Bence biraz saçma bu kadar acele etmesi.
Aşk acısı çeken insanların aceleciliği var onda öyle hissettim. Ya da hiç kız arkadaşı olmayan birisi..
Cevap
17Cevap
Bukadar kısa sürede evliliği bırak yanyan gelmek bile yani zamanla olur yaa bukadar hızlı tüketmemeli herşeyi, zamanla az tanı karşındakini belki zamanla beğenmediğin bir huyu, özelliği olacak, 1 ayda evlenip sonra en ufak sorunda boşanmak olurmu yani seviyorum diyerek 5 sene 7 sene sürüp biten ilişkilerin hikayelerini sitede önce bir oku öyle karar ver :(
O evlenebilir ama 19 yaş için erken hiç mi hayat yaşamayalım be kardeş hiç mi kafe kafe gezip geyik yapmayalım
Ve ama dersen ki ben gezmem evcimen biriyim hergün yemek yapcan temizlik belki çalışvan yazık etme kendine
Bende 19um ve hayatımı yaşamak istiyorum heves olsun istemiyorum
Bence sevgilinin yaşı geldiği için israrcı kanaatimce kimse 10 günlük biriyle başka sebep olmadan evlilik düşünmez dikkat et
Gercekte 12günde evlenme kararı alan erkek açil seks istiyor hemde seninle. buarada sende hızlısın adını herseyim diye kaydetmişin durbi bikaçtane şeyin olsunda sora herseyin olur bu hizla evlenseniz haftaya boşanırsınız haberiniz olsun
1 ay sonra hemen evlenelim mi diyor bazı erkekler evlilikten kaçar bazıları hemen evlenelim der hemen evlenelim diyen adam gibi adamdır ama senin daha yaşın müsahit değil evlilik için hayatının baharındasın çünkü
Ya aşık oldu hayatının kadınını buldu. Ya nişanlım ayağına seni goturecek ya da libido tavan artık evleneiyim düzenli bir hayatım olsun istiyor daha evlenme be 19 sun daha 😄
Kısa ve net bu çocuk senle evlenmek istiyorum ayağına güven kazanmaya çalışıp kötü emellerini çabucak gerçekleştirip seni kullanmayı planlıyor.
Bence direk uzak dur bundan
Bu da çok doğru
Her şey gözünün önünde net bir şekilde duruyor zaten. "Kullanılacak "
Aklını kullansın, tuzağa düşmesin.
Daha tanışalı 10 gün oluyor, seni namusum yapıcam diyor, evlenecem diyor. Sadece 10 günde.. Daha doğru düzgün tanımadan.. bir insanla bazen arkadaşlık yapmak bile aylar alırken..
O da yetmiyor, üstüne ikna etmek için aşırı derecede bir ısrar...
Bunun işini bitirmezse kız yanacak...
Umarım bu yazdıklarımızı okumuş olur...
@CittaBonita pazar günü ailesiyle tanisicaz
Bu neydi şimdi :D Kendinin çağı gelmiş garibim senin hayatını düşünen yok seni namusum yapacam nedir ya sjsjs
Sakalı ergen 😂😂
Mart ayı bir geldi pir geldi adamda fena etki yapmış 😂
çocuk ayak yapıyor sana ya ciddiyim imajı veriyor yatağa atacak saf mısın
mesaj atarmisin
allah bizi bu derece özel hayatı açık edenlerden korusun.
bence tiksinç bir durum bu.
çocuk senle aranızda kalması gereken şeyler diyo belki ama olduğu gibi halka açılıyo
Çok erken daha akıl başta değil başka bir yerde bence 1 sene olmaksızın evlenme :)
Yaşı evlenmeye müsait, e askerliğini de yapmış. Ailesi bu konuda sıkıştırıyorsa o yüzden sana bu kadar ısrar ediyordur.
bilemedim ama aşkın gözü kör evlilik aceleye gelmez sonradan üzülmektense eğri oturup doğru konuşmak lazım
Evlenmek istiyorum. diye goturecek haberin olsun sende safsin evt simdi evlemek istiyorm demis adam aslanda evt simdi sevismek istiyorum. demek istemis bence 😒
Acele etme derim.. Tanıyın birbirinizi davulun sesi uzaktan hoş gelir canım evlilik basit gibi görünsede gerçekten sevgililik gibi değil bunu ona anlat kırmadan.
ah kadınlar ah kadınlar çocuk sana evlenelim demiş gel dost hayatı yaşayalım mı demiş. git ailenle konuş araştırsınlar çocuğu oluru varsa hayırlısı olur inşaallah.
TANIŞALI 10 GÜN..
Sen başına büyük bir bela almışsın. Hemen engelle kurtul.
Bu adamın başka hesapları var
Ona guvenme tamamen aklini kullan.. ayni seyle ben de karsilastim cinsel durtuden dolayi boyleler guven vermiyor
24 yaşında ama resmen 15lik ergen gibi davranıyor.
E 10 günde senin "herşeyin" olduysa ister tabi adam
Sevmiş la Adam seni :)
sende yeni tanışıtığın birine herşeyim demişsin.
Oha gelin ben kıyıcam nikahınızı bu nedir arkadaş
bence kaç kacaıldıgın kadar bu işte bısey var
Kendi hazır olduğu için acele ediyor
12 gün :/ Çok olmuş ya.
Çok uzundu okumadım. Xp alıp yuruyorum.
bence yaptığın ayıp bişey özelini atma buraya
Çok saçma dikkat et bu çocuğa
Okumadim itici
Cokk erken
Kafayı mı yediniz?
seninki azmışşş
bence azmış gibi :D