• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri
1 ay

Sizce bir kadın erkeğe ilk adımı atmalı mı?

Nissyya
Nissyya Takip Et
Bilge Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor

Atmalı mı

Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bence mesele “ilk adımı kim atmalı”dan çok, o adımın nasıl atıldığı. Kadın atınca “yanmış” gibi görülmesi biraz eski bir bakış açısı. Aslında kendini bilen bir kadının ilgisini belli etmesi, zayıflık değil özgüven göstergesi.
    Ama burada ince bir çizgi var, İlk adım dediğin şey illa büyük bir hamle olmak zorunda değil. Küçük bir sinyal, sıcak bir sohbet, net ama zarif bir yaklaşım… Yani “ben buradayım” demek. Kovalamakla, kendini ifade etmek arasında fark var. Kadın kendini ifade eder, ama değerini düşürmez.
    Şöyle de bir gerçek var, Doğru erkek, kadının ilk adım atmasını “yanmış” diye değil, “net ve cesur” diye okur. Yanlış olan zaten ne yaparsan yap yanlış okuyacak., içimden geliyorsa adım atarım ama dozunu bilirim. Karşılık yoksa da geri çekilirim. Çünkü mesele birini kazanmak değil, kendini kaybetmemek.

1
    2 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

En doğru yorum bu sanırım sınırını bilirsen ve çizersen adım atmanında bi sakıncası yok aslında

Yorumla
    • Ebru2777
      Ebru2777
      1 ay

Kesinlikle öyle

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Atmalı bence ya. Sen adım atma o adım atmasın kim atacak?😅 Bazen karamsar çekingen amacını bilmeyen anlamayan durumlar oluyor. Kadın adım atsın ki erkek niyeti anlasın ona göre arkadaşça mı yoksa ilgisi mi var bilelim yani.

Mesela birisi var konuşuyoruz ama arkadaşça mı yoksa ilgisi var mı bilemiyorum bu durumda kadın adım atmalı. Erkeklerde reddedilme korkusu da var. Onu geçtim hep ben adım atıyorum birazda kizlar adim atsin 😅😄😆😁

0
    0 Yorumla
  • Maykılevdeoturuyor
    Maykılevdeoturuyor Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Atsa kaşar olur atmasa pişman olur. İlerde hep keşke der. Desem ki hadi kaşar olmayı göze alsın sevdiği için göze alıyor elalem ne derse desin ne fark eder ki. Seviyorsa sevdiğinin yanında mutlu olacak ama mutlu olmanın da garantisi yok. Adam ilk adımı sen attın diye seni cepte bilir kullanmaya da başlar sonuçta bir şey olsa istemiyorsan git der ben sana teklif etmedim işine gelmiyorsa yol orada diyebilir. Karar senin...

0
    2 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Aslında insanlar her şeye kendi bakış açısından bakarak cevap veriyor yani bu aslında sizin düşünceniz her erkeğin aynı düşünmediğini görmüş olduk ama sizin gibilerin sayısı gerçekten bi hayli fazla maalesef

Yorumla
    • Sanayitostu_Ash
      Sanayitostu_Ash
      1 ay

Ayrımcılığa gel olm bune kız ilk adımı atınca niye kaşar oluyor kız atmasın erkek isterse atsın atmasın onun sahibi falan ya hani sanki çok saçma bu kafada yaşayanların hangi dünyada yaşadığını merak ediyorum

Yorumla
  • Sıkıştır
    Sıkıştır Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkek herkese adım atar, adım attığı kişinin ismiyle değil cinsiyetiyle ilgilenir. Haliyle güvenemezsin. Olması gereken kadının adım atmasıdır, zira kadın sadece cinsiyeti için bir erkeğe yürümez, cinsiyetinden çok daha fazlası olması gerekir :d

0
    16 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Senin böyle düşündüğünü biliyorum ama maalesef erkekler doğası gereği kovalamak isterler kolay elde ettikleri kadınlara değer vermezler diye düşünüyorum ama söylediğin gibi bu konuda da çok haklısın bir kadına yazan herkese yazıyordur Buda çok doğru yani tecrübeylede sabit :d

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      1 ay

Yok yahu öyle bir şey, kovalamak falan yok doğalarında erkeklerin. Erkek geç olgunlaşır, o yüzden genç kızlara yönelirler yalanı gibi bir yalan bu da. Pedofili eğilimini ve abazanlığı meşrulaştırmak için ortaya atılan saçmalıklar :d

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Hmm aydınlanma yaşadım sanki ama şöyle şimdi yazmak istediğimiz kişi ya başkalarına yazanlardansa onu napıcaz mesela :d

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      1 ay

Dünyanın sonu değil, başkalarına yazanlardan olduğunu fark ettiğin an sepetleme opsiyonun var ashsjf

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Yani ama takılıyorum ya ben zaten birini öyle yazabilecek derecede beğenemiyorum beğenmem için karşıdan çaba görmem lazım bu çabayı gösteren kişininde hem için hem dışını beğenmem lazım ki o şekilde ilerlesin yoksa ben bunu beğendim yazayım düşüncesi bende yok ahsjdj

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      1 ay

Var var sende de bir demiseksüellik eğilimi var, bendensin ashshh

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

O ne demek :d

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      1 ay

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Evet doğru :d bunun ismi bumuymuş öğrenmiş oldum

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      1 ay

Evet bilinmeyen bir durum ama nadir de olsa bu yönelimde insanlar var :d

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

İşte çok nadir herkes yüzeysel sanırım yahu benim karşıma hiç benim gibi düşünen biri çıkmadı uzun zamandır :d birine tanışırsam ilk soracağım soru demiseksüel olup olmadığınolacak bundan sonra 😂

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      1 ay

Sorsan da yalandan evet diyebilir, sormayıp gözlemle bence asjsj
      Gerçekten 100 insandan 99'u yüzeysel, derinsellik çok nadir

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Yok yok hiç merak etme pek sabırlı olmuyorlar :d ama geçen biri yaptığı taktiği anlatmış şok olmadımda değil özet demiseksüel taklidi yapıp istediğini alıp terkediyormuş falan saçma sapan şeyler zaten hastayım inan beynim yandı İnsanlara anlam veremiyorum :d

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      1 ay

Demiseksüele yemiyor ama o teknikler işte, mümkün değil düşüremez tongaya istediği kadar uğraşsın :dd

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Aynen boş beleş saçma sapan şyeler beyefendi :d ama içine ettiler yani ilişkilerin orası ayrı

Yorumla
    • Sıkıştır
      Sıkıştır
      1 ay

Öyle tabii, kader utansın :d

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Kesinlikle atmalı güzelim 😍 İlk adımı atmak karakter meselesi değil, cesaret meselesi bence. Hoşlandığın biri varsa niye kendi mutluluğunu beklemeye alayasın ki? 🙈 Zaten özgüven her insanda çekici duruyor, kadın ya da erkek fark etmez. Kafandaki biri mi var, yoksa genel olarak mı düşünüyorsun bunu? 💬✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

42

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

isterse atsın

0
    2 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

İstemezse atmasın :ddd

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      1 ay

sdfd Sizce bir kadın erkeğe ilk adımı atmalı mı?

• Tiryakin_
    Tiryakin_ Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Atmalı demeyeyim de atabilmeli bence.. İlla erkekten beklerim demek çok mantıklı gelmiyor bana açıkçası..

0
    0 Yorumla
  • Black1710
    Black1710 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Yani eğer gerçekten bireşyler olduğunu hissediyorsa adım gibi değilde erkeğin açılmasını sağlayabilir

0
    0 Yorumla
  • ağlamakızım
    ağlamakızım Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

Kadını erkeği yok bence bu tarz seylerin hislerin var ise onu istiyorsan açılmalisin :) bu seni düşürmez emin ol iyi ki yapmışım diyeceksin

0
    0 Yorumla
  • TrDunya
    TrDunya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay

Atabilir gayet normal kasmayın kadın erkekler olarak birinize ilk o ilk ben düşüncesine girmeyin bence iki tarafta acilabilir

0
    0 Yorumla
  • Taickoovsky
    Taickoovsky Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Neden atmasın, eli ve ayağı yok mu? 😂

0
    33 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Vardır da atılmaz ki

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Neden Allah aşkına bi açıklar mısınız?

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Söyle erkekler kolay ulaştıkları kadınlara değer vermeyebiliyor

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Bu herkes için geçerli bir durum değil. Diğer türlü de erkek, tüm kızlara yazıyor imajı var. Onu nasıl aşıyorsunuz kadınlar olarak peki?

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Evet ben aşamadığım için genelde kimseyle iletişim kurmuyorum diğer kızlar ne yapıyordur bir fikrim yok ahahsjd

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

E böyle nereye kadar gideceksiniz peki hanımefendi 😂

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

İyide şu ihtimalde var benim yazmak istediğim kişide ya başkalarına yazıyorsa bunu nerden anlayacağız bir de o var

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

E bunu da müsait misiniz hayatınızda birisi var mı diye sormak gerekmiyor mu hanımefendi 😂

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Ama benim yazmak istediğimi beyefendi hergün 100 kişiye dm atanlardansa işte ay kafam karıştı ciddi ne saçma sapan işler bence hiç bulaşılmaması gerekiyor :d

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Cesaret gerektiren konular adım atmadan bilinmez bir mevzuyla kavga ediyorsunuz 😂

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Evet ben takılıyorum ya :d çünkü ben birini direkt adım atabilecek derecede beğenmiyorum yani birinin benim dikkatimi çekebilmesi için benim için çaba harcaması gerekiyor ve bu kişininde dış görünüş olarak beğenebileceğim biri olması gerekiyor zaten direkt aaa ben bunu beğendim bi yazayım düşüncesi bende hiç olmadı yani olduysada ergenlik döneminde falan olmuştur

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Zor kadınsınız, altında yatan bir neden yoksa gönlünüz kolay ferhedilir gibi duruyor. Bence büyük konuşmayın 😂

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Zor kadınım ama kolay fethefilir miyim o nasıl oluyor :d valla aslında zor olmak için zor değilimde devir gereği kimseye güven yok insanlar korkunç birde son tecrübelerim beni çok soğuttu artık, sizde ilk adımı karşıdan mı bekliyorsunuz onu anlamadım bu kadar kızdığınıza göre

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Devir zaten kötü haklısınız. Zor olmaktan kasıt, her şeye uzak kalıp ama küçük bir sevgiyede kedi gibi sırnaşmak diyebiliriz. Böyle kalbini tırmalar bütün duvarlar yıkılır. Öylesine güçlüdür yani. Tecrübeler konusuna gelirsek, haketmeyenlere ne değerler verdik bu da onların safsatalığı ve karaktersizlikleri diyebiliriz. Saf ve masum şekilde sevmek gibisi yok. İlk adımı kadınlardan beklemek gibi bir durum değil de, kadınlarda atabilir manâsında belirttim. 😄

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Bugün herkes doğru tespit gününde sanırım :d evet maalesef neyse hayırlısı ya, peki size ilk adımı atan birileri olduysa siz nasıl tepki verdiniz merak ettim

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Aşkın gözü kördür hahshahah
      Geçmişini özlediğini söyleyen birisi olmuştu laf arasında içime bir şüphe düştü. Nerden gördün, neden mesaj attım gibi soruları sormak aklına dahi gelmiyor insanın bir çekim olduğu belliyse sohbet akıp gidiyor şahsen. Bundan mütevellit pek bir düşünce içinde olmadım. Sorgulamadım, ta ki geçmişteki o eleman yazana kadar. Orada ipler koptu. Bu da karşındakinin karaktersizliği neticede bilemezsin. Kaliteli ilişkide kumar gibi, özellikle bu devirde. Ya kazanırsın ya da kaybedersin.

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Spesifik bir tavrım olmadı ilk mesajlara şahsen merhabaya merhaba sonrası ya gelir ya da gelmez. Samimiyet derecesini belli bir mesaj ve vakitten sonra anlıyorsun

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Bu kişi size ilk adımı atan kişi miydi daha sonra exine döndü sanırım, bu ihtimalde var mesela ve evet kazanma ihtimali kaybetme ihtimaline göre de çok daha düşük bence
      Anladım öyle cepte görme durumu olmuyor mu

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Yüzeysel yani lafta kalan şeyleri sevmediğim için insanların davranışlarına bakıyorum. Ters orantılı davranıyorlarsa yolu vermek en doğru olanı, akıl sağlığı korumak için. Geçmişi bitiremediysen ne diye başkasının hayatıyla kumar oynuyorsun? Saçma ilişki türleri mevcut. Benim aradığım daha derin, duygusal olarak bağlı, sadakat sahibi ve ilişkisi için çabalayacak, sevgisini, saygısını gösterecek o kadınla mutlu olmak. Bu devirde imkansız gibi bir şey zaten bu. Kimin eli, kimin cebinde Allah bilir.

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Evet sizin gibi düşünen erkeklerin sayısı çok az maalesef ve genelde hep tersini düşünenlere denk geliniyor, herkes kendiyle aynı düşünen davranan kişilerle karşılaşsa keşke ahshdjd

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Keşkelerle yaşamayı bırakalı uzun zaman oldu desem 😂 Önemli olan şu an ve yarın. Benim gibi düşünen var mıdır sözde vardır, icraatte yok 😏

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Ahshsjdjdhdbjd benim için önemli olan 1 yıl öncesi değil tabi benimki aslında keşkelerle yaşamak değilde temenniydi yani istek, vardır illaki ama denk gelmek zor işte

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Evet zor değil, imkansız bu devirde işte sorun orada. Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar bize de kokuşmuş kirli çoraplar kalıyor 😒

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Hayırlısı artık 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Diye diyeee ömür bitti be hanımefendi

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Yok daha yeni başlıyordur öyle düşünün sjdkdk

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Ne zaman mezara girince mi 😂

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Orası birazda size kalmış sjsjskd

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Mezara girmeden gelse keşke de biraz mutlu olup öyle gitsek diğer tarafa..

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Yinede mutluluğu tek kişiye bağlamayın benceee :d

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Aşk gerek hanımefendi, ona bayılmak gerek, fotoğrafına bakıp saatlerce yanağını okşamak gerek. Sevmek gerek hanımefendi, için gidercesine sevmek..

Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Ahahshshshs inşallah ne diyim

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Ooohooo işimiz inşallah maşallaha kaldıysa yandık

Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

34 bedenli Jessica May gibi hatun ise eğer, bırak adımı bana doğru koşsun 😏

0
    0 Yorumla
  • AliRuble08
    AliRuble08 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 100%
    1 ay

Atmalı ya git yanına deki seviyorum seni ya evet ya hayır uğraştırma beni

0
    0 Yorumla
  • Nâzende___
    Nâzende___ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

Eskiden olsa atar derdim de artık ne duygularda cesur olasım var ne adımlarımda

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Erkeklere yapılan sapıklık baskısına karşı kadınlar ilk adımı atmalı

0
    0 Yorumla
  • MassiveStroke00
    MassiveStroke00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Hoşlanıyorsa atmalı tabi ne kaybeder ki eski de kaldı ilk adımı erkek atar şeyleri

0
    0 Yorumla
  • Sinanpy
    Sinanpy Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Normalde atmamalı ama sinyal vermeli erkek adım atsın diye

0
    0 Yorumla
  • Kombatyeah
    Kombatyeah Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.

Ben kimseye adım atmam adım atılırsa değerlendiririm

0
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Olabilir tabii ki. 👍 eğer çok istemişsen ve çok beğeniyorsan 👍

0
    0 Yorumla
  • Bravenight
    Bravenight Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 79%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.

Atsın. Şu an her an tacizci yaftası yapıştırılabilir diye düzgün erkekler atamıyor çünkü

0
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Atabilir ama hassas konu. Adamına göre tepki değişir. Ben şahsen teklifleri hep değerlendirmişimdir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Onu da erkekler yapsın bi zahmet atma bence sonra her adımı bekler oluyorlar

1
    2 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Ahshshs bende aynı düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Öyle zateenn dkabbd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Eskidenmiș o işler, Artık işler değişti abla, Siz bizi istemeye geleceksiniz bundan sonra, O kadarr 😂

0
    0 Yorumla
  • _1utarix1_
    _1utarix1_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay

Atabilir artık normal şeyler bunlar

1
    1 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Yani gibi gibi

Yorumla
  • karakaralem
    karakaralem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 ay

çok seviyosa neden olmasınki

0
    2 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Çok sevmek zamanla olmaz mı tanıdıkça falan çok beğeniyorsa belki

Yorumla
    • karakaralem
      karakaralem
      1 ay

evet doğru

Yorumla
  • As_liiiii
    As_liiiii Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Atmamalı ya atmayın. İsteyen kendi gelir.

1
    0 Yorumla
  • 34revolver
    34revolver Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.

atmalı tabıkı kacınvı yuzyıldayız

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Senin gibi güzel bir kadınsa atabilir.

0
    0 Yorumla
  • sendeistersennn
    sendeistersennn Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.

bana atabilir

0
    0 Yorumla
  • golgi_aygıtı
    golgi_aygıtı Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 94%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.

güzel olduktan sonra farketmiyor

0
    0 Yorumla
  • Zecx-40
    Zecx-40 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Atarsa farklı hissediliyor

0
    0 Yorumla
  • KahveyleÇalışır
    KahveyleÇalışır Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay

Yani atabilir doğal bir şey

0
    0 Yorumla
  • Sorayımbende
    Sorayımbende Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Atsın ne olcak

0
    0 Yorumla
  • kemoderlerrr
    kemoderlerrr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay

Atmak istiyorsa atmalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Atan atıyor, zaman değişti.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Evet artik devir degisti hhhgh

0
    0 Yorumla
  • vahsibatidangelenit
    vahsibatidangelenit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 103 , eic 100%
    1 ay

cigksss

0
    2 Yorumla
    • Nissyya
      Nissyya
      1 ay

Sen anlıyorsun bu işlerden bence ahshsj

Yorumla
    • vahsibatidangelenit
      vahsibatidangelenit
      1 ay

cncxncnxnxb

Yorumla
  • oziist34
    oziist34 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.

Ben tercih etmem albenisi olmaz

0
    0 Yorumla
  • sarıpapatya012
    sarıpapatya012 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay

Kesinlikle hayır

1
    0 Yorumla
  • yapraksızsarma
    yapraksızsarma Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 ay

Bana atabilirsin ablacım 😁

0
    0 Yorumla
  • Vatandas72
    Vatandas72 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.

Bazen evet

0
    0 Yorumla
  • Melihcicek001
    Melihcicek001 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hayır erkek atmalı

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Atabilir

0
    0 Yorumla
  • Elvisinpelvis
    Elvisinpelvis Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.

Atmali

0
    0 Yorumla
  • meta-verse
    meta-verse Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.

atmalı

0
    0 Yorumla
  • Guldumvedurdum
    Guldumvedurdum Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Atsın

0
    0 Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.

atmalı bence

0
    0 Yorumla
  • ManyakBaron31
    ManyakBaron31 Takip Et
    Master Yaş: 56
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Atabilirsin

0
    0 Yorumla
  • tamamgeldiiim
    tamamgeldiiim Takip Et
    Master Yaş: 30
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.

Tabiki neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • UmutsuzYaşam
    UmutsuzYaşam Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.

kadınlar grurlular

0
    0 Yorumla
  • haklısınızefendim
    haklısınızefendim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    12 gü

Evet

0
    0 Yorumla
  • Romeo59
    Romeo59 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    1 ay

Atmalı karsilikli

0
    0 Yorumla
  • Pikacuu96
    Pikacuu96 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 ay

Seviyorsa atsın

0
    0 Yorumla
  • gizlikapaklıı
    gizlikapaklıı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    1 ay

Atmalı

0
    0 Yorumla
  • nisooss
    nisooss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 ay

Tabikide hayır

0
    0 Yorumla
  • Kazazedeoğlu1
    Kazazedeoğlu1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 ay

Atıyor zaten

0
    0 Yorumla
  • buhayatyaşanmalı
    buhayatyaşanmalı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 ay

Hata

0
    0 Yorumla
  • esmerbeys
    esmerbeys Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 ay

Atabilir

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce bir kadın erkeğe ilk adımı atmalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadının erkeğe ilk adımı atması konusunda ne düşünüyorsunuz? 107 cevap verildi
Sizce “ilk adımı” kadın mı atmalı erkek mi? 34 cevap verildi
Sizce ilk adımı kadın mı atmalı erkek mi? 9 cevap verildi
Erkek mi ilk adımı atmalı kadın mı? 14 cevap verildi
Kadınların bir erkeğe ilk adımı atması hakkında ne düşünüyorsunuz? 62 cevap verildi
Sizce İlk Adımı Erkek mi Atmalı Kadın mı? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨