2.5 senelik ilişkim bitti, ailesi aramıza girdi… sizce ben mi abartıyorum yoksa o mu fazla aileci ve korkak?

ya başlık tam oldu mu bilmiyorum ama neyse hssjbsjzsjdj
2 buçuk senelik bir ilişkim vardı ailelerimiz olsun istemiyordu o bir yana zaten çok zıt karakterlerdik her ne olursa olsun yine barışıyorduk ta ki bir gün ayrıldığımda yurt dışına gitti bir anda sonra 1 ay konuştuk onun ısrarıyla ve ben ayrılıp her yerden engelledim bakmayın isteyerek ayrılmadım çok kötü zamanlarım oldu ailesi çok çektirdi ikimize de olmayacağımızı biliyorum kavuşamayacaktık ben de bile bile devam etmek istemedim zaten gitti ve beraber olma ihtimalimiz artık hiç yoktu ailesi ne dese ikiletmez aynı zamanda da benden vazgeçemiyordu evet ayrılalı 4 5 ay falan olacak son 1 aydır ulaşmaya çalışmıyor da zaten ayrı yken bile ulaşıp benim nasıl olduğumu merak ederdi ben iletişimi daha da kopardım çok zor bi deneyim ilişki ve aşk mı demeliyim bilmiyorum aşık olsaydı ortak bi hayat için çaba gösterirdi ama kaçmayı tercih etti demem o ki sizce ben mi abartıyorum yoksa karşı taraf mı fazla aileci ve korkak
2.5 senelik ilişkim bitti, ailesi aramıza girdi… sizce ben mi abartıyorum yoksa o mu fazla aileci ve korkak?