İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz 1. yılımız oldu. Ama korkuyorum aileler engel olur mu diye, bizde akraba dışında evlilik olmuyor yasak çünkü ama ben onu çok seviyorum. Nasıl, yakışıyor muyuz?

İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz 1. yılımız oldu. Ama korkuyorum aileler engel olur mu diye, bizde akraba dışında evlilik olmuyor yasak çünkü ama ben onu çok seviyorum. Nasıl, yakışıyor muyuz?
Aileler neden izin vermesin Batman insanı çok iyi insanlardır aynı şekilde Karadeniz insanıda merttir sevdanın önünde kimse duramaz korkmayın ama sen bu çocuğa pek güvenme belliki üniversitedesiniz amaçları belli.
Fotoğrafı görünce direkt “bunlar olmuş” dedim, gerçekten çok yakışıyorsunuz 😍 Enerji çok tatlı, bakışlarınız bile uyumlu, hissediliyor resmen 🥺❤️
Aile konusu zor biliyorum, hele şehir farkı + gelenekler devreye girince stres olman çok normal. Şu an yapabileceğin en mantıklı şey, ilişkinizi sağlam tutup, ikinizin de gerçekten kararlı olduğundan emin olmak. Sonrası için yavaş yavaş ailelere hissettirme, tanıtma sürecine gidebilirsiniz.
Sen şu an en çok neden korkuyorsun, ailelerin hangi tepkisi seni en çok geriyor? 💭✨
Cevap
11Cevap
Mutluluklar dilerim çokta dinlemeyin aileyi
Siz kimsiniz kim karar veriyor akraba dışı evlilik olmadigina
Böyle anlayissiz aileniz varsa birakin anne baba abi amca demeyin terkedin kimsenin kölesi olmayın
Zordur Batmanlıya gelin gitmek Allah yardımcınız olsun :)
Yalnız ben batmanlıyım
O zaman zordur Batmanlıya damat gitmek :D Allah yardımcısı olsun :D
Yakışıyorsunuz. Aileler izin verir muhtemelen bence çok kafaya takmayın, su akar yolunu bulur mutlaka.
Bir an "Ben Batman, o ise Joker." diyeceksin sandım.
Artık bu gibi şeyler eskide kaldı neden onay vermesinler verirler
Ya çok tatlısınız Allah ayırmasın her şey gönlünüzce olur inşallah.
sevmem samsunlulari yansın başı boşversene ejdj
Aa neden sen nerelisin?
Çok yakışıyorsunuz bende Karadenizliyim Batman lı sevgilim olmuştu abileri bizi yakalamıştı zoraki bagaja tepmişlerdi
Ohaaa nasıl kurtuldun 😳😳
Çok yakisitrsiniz kaçırma
Sorun çıkaran kayinbaban adana ve yengen muş mu?
Verir
Yakismissiniz çok
Böyle bir erkeğe izin verilmesin bence
Neden
Çok feminen duruyor o küpe ne mesela
Sen nerelisin ki
1. Si sadece küpe için demedim küpeyi sadece örnek verdim ayrıca evet erkek adam küpe takmaz öyleyse sen ve babanda yaksın ayrıca sanane aq bu benim fikrim sen millete düdük olacağına kendin yorum yap cevap ver soruya düdük makarnası Rus salatası kaçak elektrik rolesi kılıklı herif
Sen ne diyorsun ya niye bu kadar gerginsin yürü git
Vallla ben değil sen kudurmuşsun ki salça olmaya gelmişsin
Neden bu kadar uzattın anlamış değilim?
Al işte bir hanımefendi leydiye reis diyen bir hıyara laf anlatmaya çalışıyoruz
Allahın görgüsüz eğitimsiz cahil cüvela herifi sana burada bir şov yaparım ileride torunlarına anlatırsın 8 şeritli Çin otobanına döner kendini Müge anlıda ararsın hadi yürüü bende sana abla diyim
O yüzden şu an uzun uzun yazdın demi😂😂
Boş vakiti yokmuş sanki bana iş adamı şimdi gelip baksam elin şeyinde osura osura altına sıça sıça mesaj yazıyorsundur😂
O değil senin yüzünden karının sorusunu kirlettik😂
bak senin gibi bir cüvelayla konuşmaktan benim terbiyede gitti
Sus lan lağam kapağı ağzlı herif
Sen niye bu kadar gerginsin bi söylesene?
Çingeneyim aşkım ama roman çingenesi değil
Herifin lafına gerildim kuskanıyon diyor neyi kıskanacam
Ben romanya çingenesiyim
Öğren ayrıca sen çingenelere kurban ol be tırrek
Sen bir ara bitlisliyim demiyor muydun?
Karıştırdınız sanırım
Net hatırlıyorum da neyse
ne is yapıyosunuz
O bilgisayar mühendisi ben iç mimarım
mewlam bundan geri vermesin
Verirler neden vermesinler sen İyi olduktan sonra
Bir sıkıntı olmaz