Ailemim gercekten mangalara bir antiligi var ama sadece mangalara. Duvarimda bir cok anime ve cizgi roman resmi var ve bunlara bir sey demiyolar sadecw mangalara anitler gecen gun kitap fuarindaydim ve bir cok manga vardi ve bende dayanamayip aldim (11 tane) Şu an evde saklıyorum nerede sakliyon derseniz;1-masamin ustunde ahsap bir ev var, bu evin catisini kirip icine 5 mangayi koydum ve geri kapattim acilip kapanabilen bir sey oldu ve suanlik idare ediyo 2-okul cantam, okul cantamin icerisinede 4 tane koydum cantamin icini cok karistirmayacaklari icin canta uzun bir sure idare edebilir. 3-dolap. test kitaplarinin arasi, dolaptaki gecen senelerden kalma test kitaplarim vardi bir kac tane fasikul seklinde olanlarin kapaginin icine koydum ama mangalari kagidin icine koydum yapistirdim ayni paket gibi yapip oyle koydum ve dolapta cok dikkat cekmiyo. Evdeki sakladigim yerler buralae ama cidden bir sure idare edebilir sadece ozellikle masanin ustundeki ahsap ev birde sey var kitap fuarinda aldigim kitaplar +18 mis ve ben bilmeden almistim ordaki abla bana konusunu anlatmisti bende begenmistim ama icinde +18 oldufunj bilmiyodum (kitabin ilk 5ini aldim) digerlerinde cok birsey yok tek tuk 3 4 tane kufur var o kadar. ne yapmaliyim? saklamalimiyim? soylemelimiyim? saklicaksam uzun sureli nasil saklamaliyim? soyliceksem nasil soylemeliyim? ve eger soylersem babam icini acip okur ve +18in ilk 5 tanesini aldigm icin daha cok dikkatini ceker ve onlari cidden okur. :(
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence direk söyleyin dürüstçe
Soylersem elimdeki ne varsa alirlar bu yuzden soyleyemiyorum
Hangi seriler var elinde. Gönder bana ben senin yerine muhafaza ederim. 😂
Anime figürleri, anahtarlıkları filan var mı 😂 gönder ne varsa 😂
Ilk 5 ini aldigim "gangsta. jjk , tr, vadedilmis yokyer, tokyo ghoul, demon slayer, haikyu
Gonderirim KSNJWBDJSHW
Onlarda +18 olaylar dönmüyor ailen neyine kızıyor ki. Beni sensei olarak tanıt ailene. Gelip bir konuşayım onlarla 😂😂 gansta da olabilir belki o suç örgütleri ile alakalı bir seriydi galiba 😂😂 çok oluyor çıkalı unuttum olayları 😂
Neyse sen elinde ne varsa kolile hazırla. Alayım onları senden. Büyüyünce geri veririm. Ailen bir şey demez daha 😂
Tabi büyüyünce beni bulabilirsen alırsın onları geri 🤭🤭😂😂
Gangstada var ama belli kisimlarda oyle 1 2 bolum boyunca yok ama 1. Kitabinjn ilk sayfalarinda var babam okumaya baslarsa fark eder, tamam solicem gel konus NSBSJDBBW basladim kolilemeye sen rahat ol, bulurum ya herhalde bulamazsamda canin sagolsun HSVSHDVJWBDHW
Yaşasın manga koleksiyonum olacak 🥂 🎉 😂
Bir yere kaybolma. Kolileme işin bitince haberleşelim 😎😎
Tamamdir sensei, is bitince hemen sip diye ordayim🤌🏻💅🏻
Bekliyorum 😂 emanetleri unutma sakın 😂
Unutmam unutmam en onemlileri onlar zaten🤭
Duygularımla oynamıyorsun dimi 🥺 birkaç gün sonra "KAN DIR DIIMMM Zaaaaa xdxdxd" diye mesaj atmayacaksın dimi 🥺
Animeci, mangacı başka animeci mangacıya yamuk yapmaz ona göre 🥺
Yapmam merak etme animeciler arasi dayanisma yapiyoruz surda neden kandirim 🥲
Kolileme isi bitti buarada... 5000. KEZ BANTLIYOM
😎😎
Tamam ben sana en geç çarşamba günü kargo yapılacak adres bilgilerini iletirim 😂
Ne zaman istersen manga veya karakter figürleri kargolayabilirsin 😎😎😂😂
Sensei, tum mangalari anime figurleri ve tonlarca cizdigim anime cizimlerini paketledim (su adini unuttugum pit pit patlayan seylerlede kapladim) ve kutuladim , bantladim adres bilgilwrini verwbilirsin, bide hangi kargoyla gonderim aras kargo iyimi?💅🏻💅🏻(sinav haftasindan ciktim hayatta degildim yazamadim o yuzden🥲)
Çizim de mi yapıyorsun 😳 ben şanslı bir senseiyim 😎 senin gibi harika bir öğrencim var 😎
Şu an değil de 10 gün sonra merkeze geçeceğim. Eve en yakın kargo şubesini bakarım onunla gönderirsin 😂
Sabırsızlanıyorum 🤩🤩
Sınavlarından hep yüksek alırsın inşallah 🤲 🤲 🤲 😂😂
Sensei sen yazali 1 hafta olmus bakamiykm cunku bide sinavlarin ustune deneme yaptilar (sinav haftasinda) denemedende dusuk aldim annemelr telefonu aldular vermediler o yuzden yazamadim ins daha mat girilmedi ama guzel gelirse takdir aliyom. Resimleride paketledim 3 gun kalmis gelmene gondereyim mi 3 gun sonra he bide en yakin kargo subene bakinca soylede gondereyim😌😌😌
İnşallah tüm derslerin, denemelerin ve üni sınavların iyi geçer artık. Geçmezse sensei olarak üzerime düşen sorumluluğu alıp seni sıkı eğitime alacağım 😡😂
Dur bakayım alışveriş yaptığımız bakkalın adresini de verebilirim gelince haber verir adam 😂 hızlı iletişim kurabildiğimiz bir an araşır haberleşiriz. Çözeriz meseleyi güzelce 😁🤩😂
Tamamdir sensei sen bakkalin adresini falan da verirsin ben sana hemen yollarim he bide mangalari oyle bi paketledim ki umarim millet bomba sanip polislik falan olmayiz ya🙏🏻🤭ISHDHWJDHJWJWJ
Siyah poşetlere mi sardın ne yaptın yahu 🤭😂😂
Fotoğrafını atsana paketin 😂😂
+18 olanların +18 yapraklarını koparabilirsin, böylece risk azalır.
Gerçeği söyle onlara düşüncenin de arkasında dur
Ya soylersem cok kizarlar ama dusunceminde arkasinda dururum herseyimi elimden alirlar soylersem ne yapicam bilmiyorum
Ve sakladigim icinde kizarlae niye sakladin diye sonra icine bakarlar oraya yazdigim gibi icine bakarlarsa sıkıntı ilk 5 tanesini aldigim
:(
manga ne
Japon cizgi romanlari, animenin cizgi roman hali
Manga ne
Japon cizgi romanlari, animelerin cizgi roman hali olduklari icin manga deniyo
Manga ne kız
Japon cizgi romani, animenin cizgi roman hali. genelde ilk mangalar cikar sonrasinda animeleri cikar
Ay buna niye kızıyolar ki
Bilmiyorum tik oluyolar herhalde icinde kotu seyler varmjs guya🥲
pr durum
🥲