Ailem manga almama asla izin vermezler ve ben gizli aldim. evde sakliyorum ama biyere kadar bu saklama isi, sizce ne yapmali?

Ailemim gercekten mangalara bir antiligi var ama sadece mangalara. Duvarimda bir cok anime ve cizgi roman resmi var ve bunlara bir sey demiyolar sadecw mangalara anitler gecen gun kitap fuarindaydim ve bir cok manga vardi ve bende dayanamayip aldim (11 tane) Şu an evde saklıyorum nerede sakliyon derseniz;1-masamin ustunde ahsap bir ev var, bu evin catisini kirip icine 5 mangayi koydum ve geri kapattim acilip kapanabilen bir sey oldu ve suanlik idare ediyo 2-okul cantam, okul cantamin icerisinede 4 tane koydum cantamin icini cok karistirmayacaklari icin canta uzun bir sure idare edebilir. 3-dolap. test kitaplarinin arasi, dolaptaki gecen senelerden kalma test kitaplarim vardi bir kac tane fasikul seklinde olanlarin kapaginin icine koydum ama mangalari kagidin icine koydum yapistirdim ayni paket gibi yapip oyle koydum ve dolapta cok dikkat cekmiyo. Evdeki sakladigim yerler buralae ama cidden bir sure idare edebilir sadece ozellikle masanin ustundeki ahsap ev birde sey var kitap fuarinda aldigim kitaplar +18 mis ve ben bilmeden almistim ordaki abla bana konusunu anlatmisti bende begenmistim ama icinde +18 oldufunj bilmiyodum (kitabin ilk 5ini aldim) digerlerinde cok birsey yok tek tuk 3 4 tane kufur var o kadar. ne yapmaliyim? saklamalimiyim? soylemelimiyim? saklicaksam uzun sureli nasil saklamaliyim? soyliceksem nasil soylemeliyim? ve eger soylersem babam icini acip okur ve +18in ilk 5 tanesini aldigm icin daha cok dikkatini ceker ve onlari cidden okur. :(

Ailem manga almama asla izin vermezler ve ben gizli aldim. evde sakliyorum ama biyere kadar bu saklama isi, sizce ne yapmali?