Sizce kesin ayrılan erkek geri döner mi, kıskançlık yüzünden biten ilişki nasıl toparlanır?

İki yıldır süren bir ilişkimiz vardı. Sürekli sorun yaşamamızın en büyük nedeni benim yoğun kıskançlığımdı; o da zamanla bundan yoruluyordu. Geçmişi dahil birçok şeyi kıskanıyordum. Bu yüzden ara ara ayrılıyor, ben düzeleceğimi söyleyince tekrar barışıyorduk. Genelde 2-3 ayda bir aynı döngü yaşanıyordu.

Buna rağmen çok güzel vakit geçirdiğimiz, ciddi düşündüğümüz bir ilişkimizdi. Ailesiyle ve arkadaşlarıyla tanışıyordum, sık sık birlikte oluyorduk. Son zamanlarda evlilik konusunu çok açıyordum. O ise önce kıskançlık ve huzursuzluk sorunlarının çözülmesi gerektiğini söylüyordu. Ben ise baskı yapmaya devam ettim.

En son yine bu konuları açınca ayrılmak istediğini, bu ilişkinin sonu olmadığını, benimle gelecek görmediğini ve kesin bittiğini söyledi. Oysa iki gün öncesine kadar molasında bile beni arayan, ilgisini gösteren biriydi.

Şimdi bu ayrılık öncekilerden daha ciddi geliyor. Sizce geri döner mi? Dönerse ne zaman yumuşar? Tekrar barışma şansımız var mı?

Sizce kesin ayrılan erkek geri döner mi, kıskançlık yüzünden biten ilişki nasıl toparlanır?