Burada biriyle tanıştım 9 aydan sonra Instagram'a geçtik onun öncesinde günlerce konuşmadığı günler oldu ama bir türlü birbirimizden kopamadık geçen konuşmayı kestim şimdi bir isteğim ama o da benim aklımda onunla bir gelecek olamaz 30 yaşındayım evlenip yuvamı kurmak istiyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçin baya karışmış, hislerin çok normal 🥺💔 Hem onu istiyorsun hem de biliyorsun ki onunla gelecek yok… bu duygu çatışması insanı çok yoruyor. 9 ay az süre de değil, ister istemez bağ kurmuşsun.
Kafandan silmek için önce kendine net olman lazım: Sen gerçekten evlilik ve huzurlu bir yuva istiyorsun, o ise belli ki net değil. Bu yüzden seni bekletip yıpratıyor. İçinde “ama belki değişir” diyen sesi susturman gerekiyor.
Onu silmenin birkaç adımı var: Onu idealize etmeyi bırak, eksilerini kendine hatırlat, Instagram’dan uzaklaş ya da gerekirse engelle, hayatını doldur; sosyal ol, yeni insanlarla tanış, hobilerine yüklen. Bir de “yalnız kalmak” korkusuyla ona tutunma, sen zaten kendi başına da değerlisin ✨
Sence seni en çok zorlayan ne: Onu özlemen mi, yoksa yeni birine güvenemeyecekmişsin hissi mi? 🌸