5 senedir hiç buluşmadan internetten tanıştığım kişiyle kaçarak evlenmek istiyorum. Sizce mantıklı mı?

5 sene önce internette biriyle tanıştık. Ve 5 sene boyunca konuştuk hem görüntülü hem sesli her şekilde gece gündüz konuştuk. Birbirimize sosyal medya , numara , fotoğraf hic bir şeyden mahrum kalmadan verdik. Ama hic buluşmadık. Sonra askere gitti geldi hala da devam ediyoruz. Ve tüm ailesine beni gösterdi ben kardeşleriyle kuzenleriyle sosyal medyadan konuştum her şey güzel ilerledi. Sonunda dayanamadık kaçarak evlenmeye karar verdik. Annem ve babam ben küçükken vefat ettiler ben anneannemlerle yaşıyorum ve beni de fazla takmazlar A101 de kasiyerlik yaparak kendi kendimi gecindiriyorum. Sizce ne yapayım? Ona çok aşığım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Yazmadım herhalde sevgilim beni gelip istemek istiyor bizimkilerle tanışmak istiyor , hatta ben açıktan bolum okuyorum onu bitir mesleğini eline al o şekilde evlenelim diyor istemeyen benim
5 senedir hiç buluşmadan internetten tanıştığım kişiyle kaçarak evlenmek istiyorum. Sizce mantıklı mı?