- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılAşk insana kendinin bile inanamayacağı öyle mantıksız şeyler düşündürüyorki, birkaç sene sonra dönüp bu soruna baksan, sırıtarak okursun. Tam olarak kaç yaşındasın bilmiyorum. Bu fikri ortaya atanın da sevgilin olduğunu düşünüyorum. Kimse mükemmel değildir. Buluşamamak için birçok engel var olabilir. Evlenmeyi isteyen bir adam, bir kez olsun her seyi göze alıp 5 yıldır sevdiği kadını görmeye gelmemişken, nasıl ona güvenip yola çıkacaksın, düşünmeye gerek bile yok. 1 kez bile sebi görmeye gelmemiş bir adama, yine hayatının en büyük kolaylığını sunuyorsun. Hatta gelinliğini de alıp git. Hem ona masraf olmaz hem de uğraşmış olmaz. En basitinden ilk buluşmada gelinlik giyecek olmak sence mantıklı mı? Mantığı da bırak bir kenara. Klasik bir şekilde düşünecek olursak, her şeyini bir kişi için bırakıp gitmekten bahsediyorsun. Anneannen seni umursamıyor olsun. Yarın bir gün anlaşamadığında, bir de çocuğun olursa, bana bakmadılar dersin canım. Bu çocuk seninle evlenmek istiyorsa her ne kadar ailen kötü de olsa, sana olan sevgisinden dolayı, onlara saygı duymak ve senin için onların karşısına çıkmayı göze almalı. Senin hayatına değer vermeli. Bu tarz düşüncesiz durumlar beni o kadar sinirlendiriyorki, bu yüzden çok uzun yazdım. Çünkü bu açık açık bir hata. Bunun başka izahı, açıklaması yok. Şu yaşıma kadar neredeyse her türlü gereksiz, kötü, iğrenç insanlarla muhatap oldum. 26 yaşındayım ve ailesiyle arası kötü diye onlarsız evlenmek istediği için yıldırım nikahıyla benimle evlenmek için yalvaran sevgilimi reddettim. İftiraya uğradım, babam o kişiye itimat etti diye onunla görüşmedim. Sonunda kim kazandı? Tabiki ben. Çünkü doğrunun izahı olur ama yanlış, yanlışı doğurur. Eğer bu olay gerçekse, konuşacak, derdini anlatabilecek kimsen yoksa, bir şeyler sormak istiyorsan bana yaz lütfen. Sana yardımcı ak istiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
*Sana yardımcı olmak istiyorum.
- +1 yıl
Olduğun ortamdan normal bir şekilde de uzaklasabilirsin. Kaçarak her sey düzelecek sanıyorsan kesinlikle yanılıyorsun. Yabancı insanlar, yeni bir ev, bir sürü tanımadığın kişiye alışma stresi, sevgilinle ilk kez yan yana olup ona alışma evresi. Bunlar hep stres. Ya alışamaz da geri dönmek istersen. Bunu göze almana gerek olacak bir durum yok.
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.. Birine duygu beslenilmesini anlayabilirim elbette ama evlilik şakası olmayan bir olay.. Hiç yan yana gelmediğiniz biriyle evlilik düşünmeniz açıkçası bana bulunduğunuz ortamdan kurtulmak istediğiniz izlenimi verdi.. Evlilik kesinlikle bir kaçış değildir bunu unutmayın ve ailenize arkanızı dönmeyin.. Gittiğiniz kişi size şu an için toz pembe geliyordur eminim ama hayat bu şekilde ilerlemiyor.. Hayatın acımasız gerçekleri var.. Canım cicim ayları geçtikten sonra herkes gerçek yüzünü döker ortaya.. Masum ve temiz duygular beslediğinizin farkındayım ama sizi gerçekten istiyorsa ve değer veriyorsa ailenizden almak ister bunu unutmayın ve sakın böyle bir hataya düşmeyin.. Çünkü sonuç ne olursa olsun hüsran olur.. Aklı selim kararlar vermenizi dilerim. Ne olursa olsun kaçtıktan sonrasının mesuliyeti sadece size aittir.. Karşı taraf size en ufak bir pürüzde kendin geldin kendin kabul ettin gelemeseydin deme hakkına sahip olacaktır.. Aileniz de arkanızda olmadığı için sizi daha da öteleyecektir.. Lütfen iyice düşünüp taşınıp geleceğinizi düşünerek doğru kararlar verin.. Keyifli akşamlar..
54 Yorumla
Soran+1 yılAnladim , evet daha çok bulunduğum ortamdanda kaçıp kurtulma niyetinden istiyorum. Ama bunun için asla onu kullanmıyorum. Sadece hem bir an önce onunla yuvami kurmak hemde stres ve sıkıntıdan uzaklaşmayı düşünüyorum. Ama yine de içim rahat değil. Çünkü olumsuz bir olayla karşılaşsam kendimi savunamam
- +1 yıl
İşte bu sebeple söylediklerimi okuyup iyice anlamanızı umut ediyorum.. Gencecik bir insansınız ve bu hatayı yapmanızı asla istemem.. En doğru kararı vereceğinize inanıyorum..
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. 😊
+1 yılHiç görüşmediğin, buluşmadığın birisi ile nasıl evlilik düşünüyorsunuz? Ekrandan tanıdığınız kadar biliyorsunuz. Bir buluşun, görüşün. Ondan sonra karar verirsiniz. Evlilik çocuk oyuncağına benzemez. Canım cicim ayları geçtikten sonra görürüm ben seni. Pişman olacağın şeyler yapma. Ortada kaçacak bir durumda görmüyorum. İyice tanıyın birbirinizi. Arkanızdan atlı kovalamıyor ya.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Zor bir hayatın olmuştur anne ve baba yokluğu sevgisiz geçen bir çocukluk
Belkide bir aile olmak istiyorsun yaşadığın ortamdan kurtulmak için bu şekilde düşünüyorsun. Zaman çok kötü gerçekten.
Daha zor bir hayat için uğraşıyor olabilirsinLütfen iyi düşün yanlış karar verme Okulunu bitir ailesi gelsin istesin00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yani baktığınız zaman hiç mantıklı değil yani bu bir nevi aslında hayatınızla, geleceğinizle ilgili bir kumar oynamak gibi bir şey. Ya herro ya merro derler ya aynen öyle. Peki sizce bir ilişki böyle mi olması gerekir yani sağlıklı bir ilişkide böyle bir şey olabilir mi? Tabii ki hayır. O yüzden hiç buluşmadığınız bu insanla ciddi bir ilişki şu an için düşünemezsiniz. Sanalda yazışmayla reelde buluşup konuşmak ve birbirini tanımak arasında dağlar kadar var. Dolayısıyla bir değil, birden fazla kez görüşün bir vakit geçirin bakalım size gerçekten uygun mu değil mi, yani bir gerçek flört döneminiz olsun. Doğal bir şekilde sesini bile duymadığınız bir insanla evlenmeyi düşünmek çok ama çok mantıksız ve sağlıksız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladim , teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kaçmak zorunda hissediyorsunuz?
Gelse ve aile ile tanışsa daha mantıklı olmaz mı?
Ayrıca 5 yıl kimse kimseye aşık kalmaz.
Aşkım ömrü 2.5 yıl zaten.
Seviyor olabilirsiniz pekala.
Ama aileler tanışmadan en azından gözünüzle gideceğiniz evi yeri görün derim.
Evlenene kadar canım cicim olur herkes.
Evlendikten sonra öyle bir değişirlerki hayret edersiniz.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. O Hatayı yapmamalısınız pişman olursun , kör mü topal mi
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtese yurumuyor kosuyorsun adeta asagadaki yorumlarida okudum simdi sana yanlislarini soyluyorum
1- Bu insan 5 senedir 1 kerede olsa gelmesi gerekirdi. Hadi sen gidemedin kizsin falan ama onun gelmesi sartti.
2- Ailesini sosyal medyadan taniyamazsin. Sana aa cok sekersin cok guzelsin derler icine girmeden bilemezsin. Benim sevgilimin ailesi 10 sene bise demedi sonradan istemedi baskasini aldi ogluna. O isler peri masali degil kizim.
3- Bu insan dogulu. Bu irkcilik degil ama kulturleri farkli ve daha sert. Senin arkanin olmadigini gorunce cok daha sert davranacaklar. Simdi sana hayaller kurdurturlar. Soyle basimizin ustunde tasiriz boyle yapariz derler. Gittiginde bi laf sokar kaynana apisip kalirsin. Ve
4- Bu kdr uzun bir yaziyi senin icin degil seni buyuten o yasli insanlar icin yazdim. Yaslilar huysuz olablr eski kafali olablr ama hicbir sebep senin kacmana neden olamaz olmamali. O insanlarin hakki senden cikar. Annenler mezarinda ters doner. Karsi taraf icin daha kolay senin kacman dusunsene isteme derdi yok ikna etme derdi yok naz tuz cekmicekler belki dugun bile yapmicaklar sana. Bunlar onemli degil diyebilirsin Şu an evet onemli degil ama bunlar senn degerini belirler. Zor olanin kiymeti bilinir. Sen oraya kactgnda en ufak biseyde kendi ayaginla geldin der kaynanalarin gorumcelerin. Kimse arkanda durmaz. Bunlari sana yazdm cunku benzer seyler gecti basimdan laf dinle aileni ezme ezdirme12 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle zahmet edip uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim.
- O gelmeyi çok istedi bu şekilde olmuyor seni özlüyorum artik dedi ama ben kendimi hazır hissetmediğim için istemedim oda buna saygı duygu hatta ayrılma noktasına bile gelmistik sırf bunun için kısacası bu onunla ilgili bir şey asla değil
- bende doğuluyum ve az çok kulturlerimizde birbirine denk. İkimizde kurt değiliz ama
- ailesinin iyi yanınida gördüm kotu yanınıda hatta ablası benim hakkimda iyi düşünmüyor o kadar ki hakkimda düşüncelerini de tanıyorum
- ve dedem ile anneannem okumamam için her şeyi yapmış insanlar, küçüklüğümden beri toplum icinde hakaret edip laf saymış insanlar oturup onlara aciyamam
Soran+1 yılYorum yaptığınız için de teşekkür ederim...
+1 yılHiç buluşmadınız
hep ekranda
nasııl birisi huyu suyu ne nasıl kokar nasıl öper nasıl sever bilmiyorsun
Gittin kaçtın..
ve evlendin belki ilk başta mutlu oldun doğru mu sonra peki?
ya ekranda görmediğin özellikleri çıkarsa karakteri sana anlattığın gibi değilse sen kimsesizsin diye atsa bir tokat sana napacaksın kime sığınacaksın nereye gideceksin
Ha şu anda durumun çok mükemmel değil anlarım
Ama evlilik öyle iyice emin olmadan hele görmeden olmaz hele kaçarak hiç olmaz gerçekten seven birisi gelir seni ister kaçmak nediR?60 YorumlaAhh kız Ahh!!! Kanser etme bir gün Anlayacaksın Babaannenin ne dediğini!!!
•Bak Benim de tanıdığım bi kız aynı dediğin gibi olay yaşadı. Kaçtı evden... Dedi evpenmek istiyorum seviyorum onu falan filan.. Gel de gör bi çocuğu var Pişman olmuş. Keşke Annemin dediğini yapsaydım diyordu ve hala da diyor. Artık Sevdiği kişi değişmiş yani.. Sen sen ol bu dediklerimi yapp!!! Sakın Erkeğin dediğine göre yapma.. Ayrıca insan sevdiği kız için her yere gider. Neden o gelmedi? Deme askere gitmiş diye 5 yılda askerde olunmaz zaten.. Seni kullandırmak istiyor. Dost acı söyler. Gerçekten hayatını tehlikeye atıyor.😣😔😔😔Eğer bu dediklerime inanmazsan ve yapmazsan kaçarsan evden o erkeğe gidersen bak emin olsan olmasan da gerçekten dediğim gibi olucak tehlike olur. O yüzden kaçma hayatını bok etmme12 Yorumla
Soran+1 yılAdam kendisi bekleyelim ben seni istiyeyim ailenden diyor ama ben karşı çıkacaklarını biliyorum , buluşmak çok istedi çok da fırsatımız oldu ama kendimi hazır hissetmiyordum onluk bir şey yok
Bence evlenmek için acele etme. Buluşun mesela daha yakından tanı onu 5 yıl da tanımış olsan inan bana yüz yüzeyken işin rengi değişiyor. Hayal kırıklığına uğrama riskin yüksek. Kaçıp evlenmek sence ne kadar mantıklı? Evlilik ciddi bir şey. Şu an aranız mükemmel olsa bile ki illa ki tartışmalar oluyordur. Bu tartışmalar genelde evlenince artıyor. Güvenini hevesini kırmak istemem sadece pişman ol istemem. Erkeklerin evlendikten bir süre sonra değiştiği hakkında çok şey duydum. O cicim aylarının gerçekliğine ne kadar inanmak istemesem de inanıyorum. Yüzyüze de tanımalısın derim ben iyice düşünmen gereken ciddi bir konu bu hafife alırsan hayat da seni hafife alacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAptal olma o kadar seviyorsa gelsin istesin seni belkide senin tanıdığın gibi biri değildir sosyal medya çok pislik bi yer haberin olsun seni mağdur edebilir gelinlik giymek istemez misin düğünün olsun istemez misin eminim hepsini istersin baktı başında annen baban yok ucuza kapatacak sakın yapma pişman olursun
42 Yorumla
Soran+1 yılGelip istemek istiyor zaten. Üniversite sınavı zamanimda bile ilerde hayatında olamayabilirim dedi 3 ay mesaj atsamda cevap vermedi derslerime odaklanmami istedi. Biz zaten tesadüfen denk geldik birbirimize ama ben anneannem ve dedemin sert insanlar olmasından istemeye gelmesini reddettim. Yoksa öyle çıkarcı biri asla değil
Cevap sahibi+1 yılO istiyosa sen istemiyosan bunu sorun Sende herşeyi olması gerektiği gibi yap niye saçma sapan yollara başvuruyosun onu anlamadım istesinler tanışın görüşün öyle sanaldan olmaz bu işler
+1 yıldüşün bakalım senin hakkında bilmediği neler var. bu iletişiminizle seni ne kadr tanıdı. bunlara cevabınla onu tanımandaki cevap aynı olacaktır. bak misafirliğe gittinde illaki gerçek halini belli etmezsin tamam diyip geçersn ama fazla capcanlı vakt geçirseniz tepkisini en doğak haliyle görğrdün. insan seslide bir kere düşünyor yazarken on kere ama tam yanondayken olabldnce düşnmyor.
10 YorumlaJest, mimik, davranışlar bunlar çok önemli, Beni de böyle birisi ilk görüşmeden gelip isteyim demişti. Senden eminim demişti. Ben istemedim. Görüştük olmadı. Sesli sohbet, mesaj yanyana gelmek arasında uçurum var. Niyeti evlilik ise gelip istesin, sende durumu anneannne anlamalısın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmak herkesin hakkı fakat çok iyi tanımadığınız biri ile mantık evliliği yapmak zor bu tarz ilişkilerin hazin sonunu maalesef gazetelerin 3. Sayfa haberlerinde görüyoruz. En önemlisi ailesi sana sahip çıkacakmı nasılsa kimsesi yok diye hor görebilirler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılBazı dönemler insanı böyle kaçarı evlenme gibi düşüncelere itebiliyor ama ben hiç kaçarak mutlu olan görmedim.. Yaşım küçükken bende sevdiğim birj olsa ailem vermese kaçarım diyordum ama yasin ilerledikçe ne kadar saçma olduğunu anlıyorsun yanj şimdi sevsem de kaçmam mesela. Fikirleri çok değişiyor insanin bence buna hemen karar verme, evlenme demiyorum ama kaçma diyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIyi tanıyormuşun sizi düşündüğünü geleceğinizi garanti altında olması önem olan sizin internette görüştüğünüz kişinin evli olmadığını biliyor musunuz yarı yolda kalmayın burada ezilen kişi siz olucaksinız manevi bir çöküş te ayağa kalmak zor olabilir iyi düşünün hayat sizin?
00 Yorumla Yok artık koskoca 5 yılda insan hiç mi buluşmaz👀 bulusmadığın biriyle bir de evlenmak istiyorsun.
Karşındaki insanı sana kendini tanıttığı kadarıyla biliyorsun. Nasıl biri olduğunu bilemezsin ki. Böyle bir hata yapmani tavsiye etmem. Evet ailen hayatta olmadığı için kendini yalnız hissediyorsun, ona da güveniyorsun belli ki ama kimseye güvenme. İlk darbeyi güvendiğimiz insanlar vurur.00 YorumlaGelsinler istesinler demekı bısey var gelmıolar seven insan her turlu gelir. Seviyor olabilirsın bak bizim komsumuz kaçtı anne babası hayata olmasına rağmen adam iki cocuk yaptı ortada bıraktı. Anneannenlerle tanıstır gelsin istesin cok mu zor madem onun butun akrabalarıyla tanıstınn gelsin istesın gelinlik giymek her kızın hayali sende usulüne göre yap niye senın ne eksıgın var dıger kızlardan hıcbısey den eksik bırakma kendini. Aynı örnegını gördum sonu kötu bitiyor bıdaha dusun derim ıyılıgını istemesem bu kadar urasmazdım.
00 Yorumlakaçarsan inan emin ol karşı taraf seni sahipsiz görüp daha değersiz görecek. gelip usulünce istesinler. neden istemeye gelmiyorlar bunda da bence bi iş var. başına iş alabilirsin. usulünce yap bence. kaçarsan geri dönüş kapını da kapatırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılGelip istemek istedi zaten ama ben engel oldum
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Saka gibisin nasil hic gorusulmez 5 yilda ya? Ne haberler duyuyoruz neleri var gormeden bu riske girilmez. Zaten ayaklarin uzerinde duruyosan neden kacasin? Evlenmeden gelsin bi gorusun yapma sen cocuk musun?
15 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk değilim tabikide 22 yaşında geldim ama bilmiyorum birbirimize karşı bir bağımız var ve kendimi hazır hissediyorum daha bu karardan dönmek istemiyorum
Soran+1 yılGelmeyi çok istedi ben kendimi hazır hissetmediğim için engel oldum
Soran+1 yılGeçen sene gelmek istiyordu oda zaten. Bu sene fırsatı olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılGelip istesin kaçanların neredeyse hepsi pişman aklını başına al bu dünyada kimseye güvenme Hergun yüz yüze gördüğümüz kişilerin niyetini ne olduğunu bilmezken sosyal medyada hiç bilemeyiz
Gelip istesin!20 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı canım ya hemen kaç git (!)
Ablacım m*l mısın sen? Sana her şeyini göstermiş olsun hiçbir şey göründüğü gibi değil. Ya evlendikten sonra değişirse? Ya sana şiddet uygularsa? Ablacım TV'lerde senin cinayete kurban gittiğini görmeyelim! Bu iş öyle internette konuşmakla sanalla olmaz. Canlı gözünle görüp konuşacaksın. Konuştuğun zamanda kaçma bence ailenin ahını alırsın ve dini nikâhın (bildiğim kadarı ile) geçersiz olur. Her yönden zarara uğrarsın.214 Yorumla
Soran+1 yılGelip beni istemek istiyor zaten ama ben anneannem ve dedemin aksiliginden engel oldum
- +1 yıl
Neden aksi davranıyorlar?
Soran+1 yılSert insanlar genelde fazla bana söz hakkı vermezler
- +1 yıl
Bi deden ve anneannen ile konuşsan? Hem annen ve baban nerede?
Soran+1 yılAnnem ve babam ben küçük yaşta iken vefat ettiler. 3 yaşından beri anneannem ve dedemle yaşıyorum. Tabi evde dayım ve teyzemde var onlarda bekar. Dordununde gözüne batıyorum yıllardır maalesef :/
- +1 yıl
Kaç yaşındasın? Mesleğin var mı? Bu arada başın sağolsun.
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim. 22 yaşındayım. A 101 de kasiyer olarak calışıyorum. Açıktan sağlık öğrencisiyim.
- +1 yıl
Ekonomik özgürlüğün varsa evden gidebilirsin.
Soran+1 yılşu an var ama oraya gidince çalışmamış olacağım
- +1 yıl
Nasıl oraya gidince çalışmamış olacaksın?
Soran+1 yılSonuçta şehir değiştiriyorum yeni bir yerde ise baslamam zaman alır
- +1 yıl
Haa anladım. Ama olsun. Yani sen neredesin ve nereye gitmeyi düşünüyorsun?
Soran+1 yılİstanbuldayım sevgilim Gaziantep de
- +1 yıl
Para biriktir bir süre. Sonra şehir değiştir, iş bulana kadar paranla idare et. İş muhakkak bulursun.
+1 yılİyide genç arkadaşım bir erkek hiç gelmezmi görmeye, arada sırada gelip görmek istemezmi 5 sene dile kolay yani ya bazı şeyleri tam anlatmadın ya da başka bir şey var. Ayrıca karşı tarafın işi gücü nedir. Kaç yaşındadır?
04 Yorumla
Soran+1 yılKargo şirketinde çalışıyor. 24 yaşında. 5 senedir biz öyle boş boş konuşmadık her anlamda her zorlukta birbirimize destek oldu yeri geldi aylarca konuşamadık zorda kaldık birbirimizin yanında olamasakda kalbinde hissederek güç aldık
- +1 yıl
Ne bileyim yani gelip görmeliydi seni 5 senede bir kere. İyi düşün taşın derim. Hayatın zor geçmiş belli ama çok dikkat et. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Yani ne bileyim ben hep görmek isterdim yakınımda.
Soran+1 yılEvet çok istedik ama olmadi yine de birbirimizi yakından tanıyor gibiyiz yani kafada canlanan internet ortamı gibi hic olmadık o şekilde soyliyeyim
- +1 yıl
Yinede çok dikkat et kardeşim bak neler neler duyuyoruz. İnşallah hayatının Ahiri güzel olur.
+1 yıl5 sene boyunca neden anneannenizle vs. tanistirmadiniz. Hem neden kaciyorsunuz? Iyi bir insansa ailenizde zaten onaylar. Kacarak evlenip mutlu olan duymadim. Hata edersiniz. Mantikli dusunun.
02 Yorumla
Soran+1 yılGelip istemek istiyor zaten beni ama anneannem ve dedem biraz katı insanlar bu sebeble fazla yanaşmak istemedim onlara
- +1 yıl
Kesinlikle onlardan istesin sizi. Bir aileniz oldugunu bilsinler, bunun ne kadar kiymetli oldugunu simdi bilemezsiniz.
+1 yılBunu yapmayın hayatını karartma seni gelip istesin neden böyle sahipsiz mişsin gibi iş yapıyor? Kendini bu kadar alçatma sen kendine değer vermezsen o hiç vermez yarın için çok kötü olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 Yorumla
Soran+1 yılOzguvenim tam ve her şeyi göze aliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. 5 sene konusmak iyiyde birbirinizi yakindan tanimadan evlenmek akil kari değil sonra esra erolda bu beni 100 bin tl dolandirdi vb vb oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle biri değiller. Ailesini de çok yakından tanıyorum. Birebir konustum. Tanistigimizda daha 17 dim oda 19 du simdi geldik 22 , 24 e yani baya iyi tanıyorum aslında. Ama canlı görmedim tek sıkıntım o
Soran+1 yılEvet oldu birbirimize çok fazla videolarda attık
Soran+1 yılOlabilir tabikide
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bir tanıdığım BİM'de kasiyerlik yapıyordu. Kaçarak evlendi mutlu olamadı boşandı.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapma erkekler evlenince çok değişiyorlar sakın böyle bir hatta da bulunma sonra çok pişman olursun. İnternetten birine güvenip kaçman bile çok saçma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim yanlış anlama da keşke bir kez görüşme imkanıniz olsa idi. 5 yıl da enişte bey bir kerecik olsun gelebilirdi
03 Yorumla- +1 yıl
gercekten
Soran+1 yılGelmek istedi zaten ben engel oldum
- +1 yıl
Keşke engel olmasaydın niçin engel oldun ki
+1 yılAilenden istemeden direkt kaçırmak isteyen adamdan kimseye hayır gelmez. Bu işin sonu hüsran ben sana diyeyim
01 Yorumla
Soran+1 yılO gelip istemek istiyor ben kacmak istiyorum
+1 yılGüzel bir aile tanışması dururken kaçarak evlenmek neden? Çok pişman olursun ve kaçtığın kişinin ailesi senin biyoloji aileni her fırsatta kötüler tavsiye etmiyorum 😇
00 Yorumla
+1 yılBu sosyal medyadan tanışma falan bence çok tehlikeli seni alıkoysa, dilimin varmadığı şeyler yapsa sonrasında ne yapacaksın herşeyden geçtim belki görünce için almayacak tiksineceksin.
00 YorumlaAşırı mantıksız sakın yapma. Hiç gormedigin ailesini çevresini bilmediğin bir insana nasıl guveneceksin. Ne insanlar birbirini kandırıyor. Belki de adam evli ondan bile emin olamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi şehirler? gerçek hayatta görmeden karar verme aileler yüz yüze tanışsin. Sakın kacayim deme. pişman olursun. hem 5 yıl görmeden nasıl sabrettin.
38 Yorumla
Soran+1 yılAskere gitti , benim okulum vardı derken sabrettik. İkimizin de daha önce sevgilisi olmamıştı zaten. Ben istanbuldayım oda Gaziantep de
Cevap sahibi+1 yılsakın kaçma. maşallah baya sabır varmış hiçmi özlem olmaz ya da beraber anı biriktirme hissi vs vs ilk önce buluşun yüz yüze görüşün
Soran+1 yılO kadar çok oldu ki sırf bunun için ağlama krizlerine falan girdiğimi hatırlıyorum ama zamanla hepsine alıştım
Cevap sahibi+1 yılben 2 yıl uzak mesafe yasadim pişman oldum toplam 3 defa buluştuk pandemi sağolsun. bulusmak için af edersin bi tarafimi yirtuyordum. sonra canıma tak etti ayrıldım. o hiç buluşma falan teklif etmedimi? hem niye böyle 6 ay içinde buluşma falan olunca ayrılmadin hayatının en güzel 5 yılı heba oldu hiç anın yok
Soran+1 yılEvet ama bir yerden sonra kalp bağlandı ona engel olamadık
Cevap sahibi+1 yılozaman önce buluş. o hiç zamanında teklif etmedimi buluşmayi?
Soran+1 yılÇok fazla gelmek istedi ama ben hazır hissetmiyordum
Cevap sahibi+1 yılbuluşmadan evlenme gelsin usulüyle istesin.
+1 yılSanalda ben iki hafta surduremiyorum millet beş yıl diyor. djsgjskdk
13 Yorumla
Soran+1 yılOlunca oluyor
- +1 yıl
Saçma biriyle beş yıl boyunca hiç yan yana vakit geçirmeden o kişiyi taniyamazsin. Evlensen bile sizin uzun süreli evlilik olacağını sanmam.
- +1 yıl
Sanalda herkes olduğundan farklı gösterir kendini.
+1 yılMantıklı , düğünde de video konferansla evlenin. Buluşmanıza gerek yok
21 Yorumla- +1 yıl
Cok mantıklı 🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtur oturduğun yerde o kadar seviyor gelsin tanışın görüşün zaten takmayan insan seni rahat verir istesin kaçmak nedir
22 Yorumla
Soran+1 yılGelip istemek istiyor ben istemiyorum. Ailemin vermeyecegini çok iyi biliyorum özellikle anneanem ve dedem sevgili karşıtı insanlar dayımda çok karşı çıkar elimden telefona kadar alırlar. Sıkıntıya girmeye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılZaten böyle olursa normal olarak kaçarsın ama adamı daha yüzyüze görmemişsin vakit geçirmemişsin isterse 100 yıl olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhiç yüz yüze görüsmeden evlilik o kadar korkunc geldi ki gözüme su an, yüz yüze gelmeden yapma
20 Yorumla iyide niye kaçıyon
önce bi normal yolları dene herşeyi usulünce yap oturup konuşun
olmazsa düşünürsün bir başka çare00 YorumlaSakin Kacma kacmani gerektirecek hic bir sorun yok
Önce yüzyüze görüsün ve anneannen gil seni büyütmüs yazik degilmi onlara00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kaçmak istiyorsun ki anneannen sevgilini istemiyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliye karşılar
+1 yılKaçmanızı gerektirecek ne var burada onu anlamadım. Bir de kanlı canlı bir kez bile görmediğin bir insanla evlenmeye kalkmak nedir. Yalnızlık başına vurmuş senin kusura bakma. Önce birkaç kez gerçek anlamda görüşün sonra karar verin.
15 Yorumla- +1 yıl
Aklını kaçırmaktan bahsediyor sanırım
Soran+1 yıl@Hot_Fire2022 aklımı kaçırmadım gayette iki tarafli düşünüyorum
Soran+1 yılYalnızlık başıma falan vurmadı , en yakın hastanede çalışan bir hemşire 2 ay önce teklif verdi sevgilim var dedim reddettim. Onu her anlamda seviyorum ve ciddi düşünüyorum
- +1 yıl
Ama kaçman için neden ne yani. Sen seviyorum diyorsun adam evlenmek istiyorum diyor 5 senedirde. Tanıdığım diyorsun sanaldan. Yani kaçmayı nereden çıkardınız Sebeb ne onu anlamadık
- +1 yıl
Bana yazar mısın gizli bu konuda için
+1 yılMal misin olm onay vermiyor olsalar hadi neyse macera mi ariyon
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yanyana gelmediğin biriyle evlrnmek zor, bazen büyü bozuluyor
10 Yorumla
+1 yılBiraz daha beklemelisin. Ya da kaçarak degil de aile buyükleriyle konuşup evlenmeniz daha iyi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye normal olarak gelip seni istemiyor, önce normali deneyin de
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlen gitsin. Bu şekilde normal evliliklerden daha sağlam bir temeliniz olacağını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKaçarak evlenme gelsinler seni ananenden düzgün bir şekil de istesinler..
00 Yorumla
+1 yılNeden kacacaksin önce bi bulus bence, kahve falan icin..
00 YorumlaKaçmandaki neden elle tutulur mu ki 5 yıl az değil nede olsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl5 senedir uzaktan tanıdığın kişinin, tanıdığın gibi olduğuna emin olabilir misin?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle 5 yıl sürdürdüğünüz için maşallah rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Ama bence usulünce yapın gelip istesinler.
Olmadı mı kaçarsın..00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı 29 yıldır şu hayattayım bundan daha mantıklı bir şey duymadım inan..😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaçmak zorunda değilsin ama evlenebilirsiniz tabi ben ikna oldum
00 Yorumla
+1 yılMantık dışı ben 15-20 gün konuştuğum kız için 600 km yol gittim
00 Yorumla
+1 yılDip dibe bile 5 senede birisinde sıkılırım sen nasıl dayandın sjjdjsjs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ya bir gün gelsin size ziyarete, nişan yapın. 1 hafta sonra düğün sonra nikah.
00 Yorumla Bir süre de yüz yüze görüşün
Sonra da gelsin istesin kaçmak çok saçma00 Yorumla
+1 yıl5 sene hiç gerçekte görmediğin biriyle konuşman da ilginç geldi bana evlilik konusuna gelince de evlilik bu değil birbirini tanımak aynı ortamlarda bulunmak gerekir evlenebilmek için
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni gelip istemek istiyor ama anneannem ve dedem ters insanlar vermeyeceklerini düşünüyorum
- +1 yıl
Anneannenle dedene bahsetmelisin önce ona göre karar verirsin napcağına
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyine internetten evlenin.. sonra internetten balayina cikin.
10 Yorumlabuluşmaya cesaretiniz olmamış evlenmeye mi cesaret edeceksiniz? gerçekte hiç buluşmamışsın ne kadar iyi tanıyorsun ki? Hata edersin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAma daha yakından görmedin dokunmadin ona nasıl inaniyon kaniyon hemen bi görüşseydin önce
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat